Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
290 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 290 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 22 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ 3 ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΟΜΩΣ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 654316

xpapa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2009!ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!!!1200 ΗΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 1821!ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΓΩ ΙΚΤΕΡΟΥ!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ σε ιδιωτικό στο Μητέρα επειδή εκει ήταν ο γιατρόσ μου. Αν ειχα με τον ιδιο γιατρο την επιλογη σιγουρα θα διάλεγα το δημόσιο.

f@ni

f@ni
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεννησα στο Διαβαλκανικο τον Ιουλιο του 2009..
Περιττο να σας πω, οτι ο κοσμος εξω καιγοταν και το δωματιο δεν ειχε ψυγειο. Shocked Shocked Shocked
Απο τον γιατρο και τη μαια μου δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο, αλλα ειλικρινα οταν κανω δευτερο δε θελω να πεταξω παλι μια περιουσια..

sofden

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ κορίτσια γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ λόγω γιατρού. Δεν λέω, καλή η συμπεριφορά όλου του προσωπικού αλλά και τα λεφτά πολλά!
Παρ΄ όλα αυτά όμως όταν αποφασίσουμε και για δεύτερο παιδάκι πάλι εκεί μας βλέπω! Τον γιατρό μου δεν τον αλλάζω για κανένα λόγο!!!!!!!!!!!!

CHRISLA2216

CHRISLA2216
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="stardust"]ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΤΟ 2005, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΟΣΟ ΕΣΥ... ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ.. ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ 2 ΚΡΕΒΑΤΙΑ Κ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΑΚΙ- ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ, ΕΙΧΕ 2 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ...

Σ'ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ Η ΜΑΜΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ

aristina

aristina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πανεπιστημιακο Ιωαννινων!Ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες αν εξαιρεσεις τις μαιες και θεμα θηλασμος και τα γαλατα που δινανε στα παιδια....
Γεννησε μια φιλη μου στο Μητερα στα Γιαννενα περυσι και ειχε την χειροτερη εμπειρια στην ζωη της!Την ωρα που γενναγε φερανε ενα φορητο καρδιοτοκογραφο για να ακουσουν το μωρο και δεν το ακουσαν γιατι ηταν απο την εποχη του Νωε!Και παθανε φρικη ολοι νομιζανε οτι ηταν πεθαμενο και την πλακωσανε στα πατηματα αφου ποναγε η καημενη μια εβδομαδα το κορμι της και το παιδι το τραβηξανε με βεντουζα....δεν θα ξαναπαει γιατι ειναι και οι εγκαταστασεις πολυ παλιες και δεν αξιζει να δωσεις λεφτα...

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="CHRISLA2216"]
ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΣΤΗΝ Δ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.Η Β ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΤΕ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΠΕΙΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΛΙΝΑ ΜΕ 1 ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΑΚΙ ΧΥΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΛΙΝΑ ΜΕ ΨΥΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΜΠΑΝΙΟ.ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

sophia

sophia
purple έγραψε:

Οσο για την αψογη περιποιηση αυτο σας ελειπε να εχετε πληρωσει ενα βουνο λεφτα και να σας εχουν στο φτυσιμο....χα χα χα!

Χιλιες φορες που πληρωσα(για να ειμαι 100% ειλικρινης η μαια μου ειναι "αδερφη" μου ΟΠΟΥ και να ηταν εκει θα πηγαινα)παρα αυτο που ακουσα να μου λεει μια απαραδεκτη μαια στο Ελενα στη γεννα μιας φιλης μου οταν της ζητησα να ερθει καποιος να την αλλαξει γιατι αιμοραγει:
"Οχι οχι τωρα οταν τελειωσει το επισκεπτηριο"
Ακουσον ακουσον!!!!!Απο τις 5 στις 8.30...τωρα γιατι ειχε αιμα....μεχρι που θα εφτανε...ελα μωρε....

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sophia έγραψε:
purple έγραψε:

Οσο για την αψογη περιποιηση αυτο σας ελειπε να εχετε πληρωσει ενα βουνο λεφτα και να σας εχουν στο φτυσιμο....χα χα χα!

Χιλιες φορες που πληρωσα(για να ειμαι 100% ειλικρινης η μαια μου ειναι "αδερφη" μου ΟΠΟΥ και να ηταν εκει θα πηγαινα)παρα αυτο που ακουσα να μου λεει μια απαραδεκτη μαια στο Ελενα στη γεννα μιας φιλης μου οταν της ζητησα να ερθει καποιος να την αλλαξει γιατι αιμοραγει:
Ακουσον ακουσον!!!!!Απο τις 5 στις 8.30...τωρα γιατι ειχε αιμα....μεχρι που θα εφτανε...ελα μωρε....

Καλα εκανες και πληρωσες και ολα καλα!εγω απλα θεωρω οτι ειναι απατη να πληρωνει μια γυναικα εναν σκασμο λεφτα για να γεννησει!δεν το βρισκω λογικο βρε αδερφε πως να το κανουμε,προσωπικη αποψη...και ναι υπαρχουν απειρες ιστοριες γυναικων που πληρωσαν το πολυτελες δωματιακι τους και δεν ειχαν σωστη και αξιοπρεπη μεταχειρηση στο ιδιωτικο μαιευτηριο!αν αρχισουμε τις ιστοριες δεν θα τελειωσουμε ποτε......φιλια.

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ego me tipota de tha gennousa dimosio! giati theoro oti se exoun tou klotsou kai tou mpatsou!!! nai sumfono oti kai se polla idiotika ginetai auto... alla sth diki mou periptosi sto idiotiko pou gennisa ego emeina apoluta euxaristimenoi me olous osous ergazontan ekei apo to giatro mou, tis nosileutries akoma kai tis mageirisses kai tis katharistries oloi htan toso eugenikoi kai peripoihtikoi!!!! osa paidakia ki an mou xarisei o theos pali stin idia kliniki tha genniso! tha ta "skaso" kai as steritho apo kati allo... toulaxiston tin ora pou tha pigaino na genniso tha eimai isixi oti de tha pao se ena nosokomeio pou tha perimeno ores mexri na apofasisoun pote na me ksegennisoun kai meta na me petaksoun se ena krevati kai opote me thimithoun ksana (giati toulaxiston sto nosokomeio mas edo etsi kanoun!)

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΦΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.ΕΦΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΨΟΓΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ Ν ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΧΩ ΖΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ?

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν με ειχανε του κλωτσου και του μπατσου στο νοσοκομειο που γεννησα,δεν ξερω στην πολη σου πως ειναι τα πραγματα αλλα δεν θα πρεπει να δινουμε γενικευμενη εντυπωση για τα δημοσια νοσοκομεια!

Πρωτον γιατι δεν θα πρεπει να βαζουμε τα παντα στο ιδιο τσουβαλι και δευτερον να τρομαζουν γυναικες που ειτε για οικονομικους λογους,ειτε γιατι ο γιατρος τους συνεργαζεται με δημ.νοσοκ.(οπως η δικη μου περιπτωση)θα γεννησουν εκει και τους δημιουργουνται φοβιες για το αν θα πανε ολα καλα και γιατι ,πως κτλ!

Εγω προσωπικα περασα μια χαρα,δεν χρειαστηκε να στερηθω τιποτα απο οικονομικης αποψης και απο μερα σεμερα γενναω το 2ο παιδι μου παλι στο ιδιο δημοσιο μαιευτηριο.Στο ιδιο γεννησαν 2 φιλες μου στις οποιες συστησα τον γιατρο μου και ακομα με ευχαριστουν πρωτα απ'ολα για αυτον που ηταν καλος αλλα και γιατι γλιτωσαν τοσα λεφτα...

και ξαναλεω,απο την στιγμη που θελει η οποιαδηποτε μαμα να τα σκασει γιατι ετσι γουσταρει καλα κανει!!!!δεν υπαρχει ομως λογος να κατακρινουμε τα δημοσια μαιευτηρια.

sophia

sophia
purple έγραψε:
sophia έγραψε:
purple έγραψε:

Καλα εκανες και πληρωσες και ολα καλα!εγω απλα θεωρω οτι ειναι απατη να πληρωνει μια γυναικα εναν σκασμο λεφτα για να γεννησει!δεν το βρισκω λογικο βρε αδερφε πως να το κανουμε,προσωπικη αποψη...και ναι υπαρχουν απειρες ιστοριες γυναικων που πληρωσαν το πολυτελες δωματιακι τους και δεν ειχαν σωστη και αξιοπρεπη μεταχειρηση στο ιδιωτικο μαιευτηριο!αν αρχισουμε τις ιστοριες δεν θα τελειωσουμε ποτε......φιλια.

Kαλα εννοειται...η καθεμια εχει την αποψη της και κανει τις επιλογες της!!Απλα γνωριζοντας καποια πραγματα εκ των εσω για καταστασεις απειρου καλους σε δυο δημοσιες αιθουσες τοκετων στην Αθηνα...απλα νιωθω θλιψη για το συστημα υγειας μας και λυπαμαι που στις περισσοτερες περιπτωσεις γυναικες γεννουν τα μωρα τους σε απεριγραπτες συνθηκες!Κολλημενη δεν ειμαι....στο Αττικο ας πουμε πηγαινα ανετα!!

nikant

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera koritsia...tha sas po kai ego thn empeiria mou... ego gennhsa se idiotiko maieythrio ths athinas an kai zo sthn eparxia...h alitheia einai pos eixa apoluth empistosunh sto giatro mou, o opoios kai se dhmosio nosokomeio na htan ekei tha phgaina...ektos tou giatrou, eixa apsogh metaxeirish se ola... den prolavaina na zhthso kati kai to eixa...eite htan ora episkepthriou eite oxi , erxontousan oi noshleytries kai me peripoiountan sunexos...me emathan pos na thilazo kai ti na kano oste na mhn patho mastitida ( uphrxe eidikh maia pano sto thilasmo)...ola htan apsoga...efuga apo to maieythrio kai phga spiti polu psuxraimh gnorizontas akreta pragmata gia to neogennhto moro mou..
ostoso exo kai files mou pou den exoun kai thn kalyterh apopsh gia ta idiotika giati exoun pathei diafora... pistevo oti ektos apo ton oikonomiko paragonta, proteuon rolo paizei o giatros... kai me kleista matia to diko mou tha ton akolouthousa kai se dhmosio kai opoudhpote...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καιγω ειμαι υπερ της ιδ.κλινικης. εγω εκανα και τα 2 μου σε κλινικη. και το 3ο τωρα εκει θα παω. οχι οτι εχω κατι με τα νοσοκομεια αλλα ειναι και καποια που... χμμ θα το σκεφτομουν παρα πολυ. αναλογα τι θες ειναι. πανω απολα τα μωρακια δε λεω αλλα γιαναμαι ειλικρινης θελω και λιγο την χλιδα μου βρε παιδι!! Very Happy να γεννησω μπηκα. δεν ειμαι αρωστη..

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
purple έγραψε:Δεν με ειχανε του κλωτσου και του μπατσου στο νοσοκομειο που γεννησα,δεν ξερω στην πολη σου πως ειναι τα πραγματα αλλα δεν θα πρεπει να δινουμε γενικευμενη εντυπωση για τα δημοσια νοσοκομεια!

Πρωτον γιατι δεν θα πρεπει να βαζουμε τα παντα στο ιδιο τσουβαλι και δευτερον να τρομαζουν γυναικες που ειτε για οικονομικους λογους,ειτε γιατι ο γιατρος τους συνεργαζεται με δημ.νοσοκ.(οπως η δικη μου περιπτωση)θα γεννησουν εκει και τους δημιουργουνται φοβιες για το αν θα πανε ολα καλα και γιατι ,πως κτλ!

Εγω προσωπικα περασα μια χαρα,δεν χρειαστηκε να στερηθω τιποτα απο οικονομικης αποψης και απο μερα σεμερα γενναω το 2ο παιδι μου παλι στο ιδιο δημοσιο μαιευτηριο.Στο ιδιο γεννησαν 2 φιλες μου στις οποιες συστησα τον γιατρο μου και ακομα με ευχαριστουν πρωτα απ'ολα για αυτον που ηταν καλος αλλα και γιατι γλιτωσαν τοσα λεφτα...

και ξαναλεω,απο την στιγμη που θελει η οποιαδηποτε μαμα να τα σκασει γιατι ετσι γουσταρει καλα κανει!!!!δεν υπαρχει ομως λογος να κατακρινουμε τα δημοσια μαιευτηρια.

oxi den eipa oti se eixan tou klotsou kai tou mpatsou! de ksero ti kanoun genika ta dimosia nosokomeia... ego milisa gia to nosokomeio ths perioxis kai ola ta peristatika pou exo akousei oti eginan! to nosokomeio diaferei apo perioxi se perioxi...

sophia

sophia
Πλουσια δεν ειμαι ο αντρας μου κανει 2 δουλειες αλλα να πω και κατι??Εμεις δωσαμε 1900 στο Λητω με τις εξετασεις του μωρου και η φιλη μου 900 στο Ελενα...χωρις επισκληριδιο, ποναγε 9 ωρες χωρις λογω αφου το παιδι ηταν αναποδα και στο τελος εκανε καισαρικη...για την εξυπηρετηση ειπα παραπανω...!!!Ενα χιλιαρικο διαφορα δλδ!!!Οχι 2 οχι 2.5...ο γιατρος της τα ιδια με τον δικο μου πηρε 1500!!

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sophia έγραψε:Εμεις δωσαμε 1900 στο Λητω με τις εξετασεις του μωρου και η φιλη μου 900 στο Ελενα...χωρις επισκληριδιο, ποναγε 9 ωρες χωρις λογω αφου το παιδι ηταν αναποδα και στο τελος εκανε καισαρικη...για την εξυπηρετηση ειπα παραπανω...!!!Ενα χιλιαρικο διαφορα δλδ!!!Οχι 2 οχι 2.5...ο γιατρος της τα ιδια με τον δικο μου πηρε 1500!!

Τα παραπάνω που αναφέρεις εχουν να κανουν με τον γιατρο και οχι με το νοσοκομείο.

sophia

sophia
Η ρηξη τραχηλου απο τις μαιες που παει στο γιατρο η στο νοσοκομειο?Οπως και η συμπεριφορα του προσωπικου μετα τη γεννηση!

Τελος παντων δεν θελω να συνεχισουμε να διαφωνουμε γιατι σιγουρα η μια δεν αλλαζει τη γνωμη της αλλης!

Να ειναι ολα τα μωρα γερα οπου και αν αυτα γεννιουνται!!

refaki

refaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sophia έγραψε:Η ρηξη τραχηλου απο τις μαιες που παει στο γιατρο η στο νοσοκομειο?Οπως και η συμπεριφορα του προσωπικου μετα τη γεννηση!

Τελος παντων δεν θελω να συνεχισουμε να διαφωνουμε γιατι σιγουρα η μια δεν αλλαζει τη γνωμη της αλλης!

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!! σημασια εχει να ειναι τα μωρακια και οι μανουλες τους καλα και να μην συμβαινουν δισαρεστα και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα!!!!!! Smile

sophia

sophia
Ετσι.....

Αντε και επειδη με επιασαν οι αγαπες μου να πω πως εχω την πιο καλη κουμπαρα-κυρα μαμη και φιλη του κοσμου...δεν την αλλαζω με καμια..και στο χωραφι θα γεννουσα μαζι της!!! Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 328109 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 328109 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 328109 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 328109 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 328109

allo

allo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
2 φορες που γεννησα στο ΙΑΣΩ Κ ΜΗΤΕΡΑ........ΑΙΣΧΟΣ εχω να πω απο το προσωπικο ,,μονο οι τραματιοφορεις ηταν οκ κ η γυναικολογος μου φυσικα,,αντε κ οι τραπεζοκομες.Μονο λεφτα ξερουν να περνουν του κοσμακι Mad

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sophia έγραψε:Η ρηξη τραχηλου απο τις μαιες που παει στο γιατρο η στο νοσοκομειο?Οπως και η συμπεριφορα του προσωπικου μετα τη γεννηση!

Κοιτα αν η φιλη πιστευει οτι επαθε ζημια λογω λαθων τοτε κακως που δεν κινήθηκε νομικα. Εμεις ομως δεν ειμαστε εδω για να κανουμε ερευνα για το τι εφταιξε ουτε να βγαλουμε συμπερασματα διοτι μπαινει και ενα ιστορικο στη μεση. Εσυ λες οτι εφταιξε το νοσοκομειο, οι μαιες και ο γιατρος. Εγω ομως δεν ξερω τι μεσολαβησε για να γινει ολο αυτο γιατι οπως σου ειπα υπαρχει και ενα ιστορικο στη μεση.

Στα ιδιωτικα δηλαδη πριν πατε για γεννα ζητατε βιογραφικο απο το προσωπικο και αναλογα με αυτο επιλέγετε ποιος θα ειναι στη γεννα? Γιατι αν υποθεσουμε οτι η φιλη σου δεν ειχε κανενα θεμα υγειας και οτι απο το γιατρο και τις μαιες μεχρι το νοσοκομειο ηταν ολα στραβα δυο περιπτωσεις υπαρχουν. Η ειναι υπερβολικο ολο αυτο ή οτι η φιλη σου ειναι πολυ γκαντεμω! Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 3 679259

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimitroula στις Τετ Μαρ 23, 2011 3:27 am, 2 φορές συνολικά

sophia

sophia
Θα μπορουσα ανετα να απαντησω με το ιδιο υφος και την ιδια ειρωνια που μου απαντησες εσυ αλλα ειλικρινα δεν μπαινω στην διαδικασια!!

Οπου θελει παει η καθεμια!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις