Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
303 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 303 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 7]

aris17anna14

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
MariaM έγραψε:
aris17anna14 έγραψε:MARIA M ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 3000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΕΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΜΟΝΗ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΜΚΟΝΤΑ.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ.
( ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ(
ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Και πολύ καλά έκανες! Είναι καθαρά προσωπική απόφαση! Όταν έρθει με το καλό το δεύτερο θα αρχίσω να ψάχνομαι και εγώ και θα μαζέψω τις απαραίτητες πληροφορίες ανάλογα με την ψυχολογία μου. Κάτι τελευταίο. Τον δεύτερο γιατρό σου τον προτείνανε ή πήγες στο μαιευτήριο και ζήτησες γιατρό από εκεί; Ρωτάω τώρα βέβαια αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω γιατί εκτός του ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη από τον γιατρό μου, είναι και συγγενής... Αλλά θα ήθελα να μην υπάρχει ο περιορισμός για το μαιευτήριο...
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ (ΤΟΥ ΙΑΣΩ) ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ (ΔΙΑΒΣΑ ΚΑΛΕΣ ΣΥΤΑΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΙΑΣΩ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ?ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΟΣ?
ΒΡΗΚΑΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΙΝΤΕΝΕΤ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ.
ΚΟΙΤΑ, ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ.
ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ .
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ.ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.
ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ , ΔΙΑΜΟΝΗ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΑ!

mySONshine

mySONshine
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δημόσιο και πάλι δημόσιο.. Και κάτι να συμβεί είσαι καλυμμένη.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Ήθελα την γνώμη σας!Σκέφτομαι όταν με το καλό έρθει η ώρα να πάω στο Ρέα γιατί είναι ο γιατρός μου εκεί. Έχετε καμία ιδέα γενικώς πως είναι εκεί τα πράγματα? Τι πρέπει να προσέξω, αν πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο? Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το ψάξω (μάλλον) αλλά είπα να ρωτήσω εσάςSmile

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:Καλημέρα!Ήθελα την γνώμη σας!Σκέφτομαι όταν με το καλό έρθει η ώρα να πάω στο Ρέα γιατί είναι ο γιατρός μου εκεί. Έχετε καμία ιδέα γενικώς πως είναι εκεί τα πράγματα? Τι πρέπει να προσέξω, αν πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο? Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το ψάξω (μάλλον) αλλά είπα να ρωτήσω εσάςSmile

carries kalimera!! kai egw sto rea tha genisw arxes aygoustou ekei einai o giatros mou!! exw kai nei afxeniki diafania ekei kai ayrio paw ekei gia b epipedou!! einai ena pentakatharo nosokomio ( mias kai einai anoixto 2 3 mhnes ) teleia exipiretish teleia dwmatia kai polu kalous giatrous!!! to exw psaxei gia ayto sta lew ayta!! an apofasiseis na genniseis ekei nomizw tha meineis euxaristimenh!! kai apo thmes einai polu kala!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AGGELIKI21 έγραψε:
Carrie έγραψε:Καλημέρα!Ήθελα την γνώμη σας!Σκέφτομαι όταν με το καλό έρθει η ώρα να πάω στο Ρέα γιατί είναι ο γιατρός μου εκεί. Έχετε καμία ιδέα γενικώς πως είναι εκεί τα πράγματα? Τι πρέπει να προσέξω, αν πρέπει να ζητήσω κάτι συγκεκριμένο? Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το ψάξω (μάλλον) αλλά είπα να ρωτήσω εσάςSmile

carries kalimera!! kai egw sto rea tha genisw arxes aygoustou ekei einai o giatros mou!! exw kai nei afxeniki diafania ekei kai ayrio paw ekei gia b epipedou!! einai ena pentakatharo nosokomio ( mias kai einai anoixto 2 3 mhnes ) teleia exipiretish teleia dwmatia kai polu kalous giatrous!!! to exw psaxei gia ayto sta lew ayta!! an apofasiseis na genniseis ekei nomizw tha meineis euxaristimenh!! kai apo thmes einai polu kala!!

Σ'ευχαριστώ πολύ Αγγελική για την απάντηση. Και ο δικός μου γιατρός είναι εκεί και μου είπε ότι κ εγώ εκεί θα κανω τους δύο αυτούς υπέρηχους όταν έρθει η ώρα.Απλώς ψάχνω και πληροφορίες γενικώς για να έχω μία ιδέα του τι γίνεται πάνω κάτω..

mySONshine

mySONshine
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
βανια έγραψε:
Επίσης είναι μύθος ότι αν πάθει κάτι η μαμά η το παιδί μεταφέρετε σε δημόσιο μετάφερετε λόγω οικονομικών και όχι επειδή δνε έχουν την υποδομή .
δε νομιζω να ειναι ετσι καλη μου, μαλλον λαθος σε πληροφορησαν. Οι ιδιωτικες κλινικες συνηθως είναι ευρωστες οικονομικα και εχουν τη δυνατοτητα να εξοπλιστουν καλυτερα απο τα δημοσια νοσοκομεια, ομως αυτο δεν επιτρεπεται απο τη νομοθεσια, για τη διασφαλιση της δωρεαν περιθαλψης.
Εξαλλου, αν ηταν ετσι, ολο και καποιοι με οικονομικη ανεση θα επελεγαν να παραμεινουν στην κλινικη, αντι να υποστουν την ταλαιπωρια να μεταφερθουν στο δημοσιο νοσοκομειο. Ομως εγω δεν ξερω καμια περιπτωση επιπλοκης κατα τον τοκετο που δεν μεταφερθηκε. Επισης, πως γινεται να εχουμε λεφτα να διαθεσουμε για λουξ θεση και μονοκλινο και να μην εχουμε αν κατι παει στραβα? μα αυτο ειναι το ζητουμενο, οχι να γεννησεις στο χιλτον...

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kala kaneis carrie kai psaxneis apo twra alla tha eisai euxaristimenh!! les na exoume kai ton idio giatro?xaxaxa

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AGGELIKI21 έγραψε:kala kaneis carrie kai psaxneis apo twra alla tha eisai euxaristimenh!! les na exoume kai ton idio giatro?xaxaxa

Χμ...δεν ξέρω. Σε ένα άλλο ποστ είχα γράψει το όνομα του (Μαζαράκος Ιωάννης)

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mmm oxi den einai o idios! xaxaxa den peirazei !!! ola kala na pane euxomai!! Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις