Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
303 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 303 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

spapastamou

spapastamou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ayto akrivws vre koritsia opu 8elei paei i ka8emia den yparxei logos na to kourazoume to 8ema.....ante min xalieste gia vlakeies twra..... Very Happy

dimitroula

dimitroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sophia έγραψε:Θα μπορουσα ανετα να απαντησω με το ιδιο υφος και την ιδια ειρωνια που μου απαντησες εσυ αλλα ειλικρινα δεν μπαινω στην διαδικασια!!

Σε μενα αναφέρεσαι?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω αυτο που ξερω ειναι πως τα λεφτακια που δινετε εσεις στα ιδιωτικα εγω τα εχω στο βιβλιαριο της κορης μου!!! επισης παντου θα υπαρξουν οι αναποδιες και στα ιδιωτικα αλλα και στα δημοσια αμα αρχισουμε να λεμε δεν θα τελειωσουμε ποτε..κανεις δεν παντρευεται το νοσοκομειο μενουμε εκει 3 μερουλες και μετα παμε σπιτακι μας η καθεμια εχει τη δικη της εμπειρια και την δικη της επιλογη....

papaki mou!

papaki mou!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλησπερα.Εγω το πρωτο παιδακι το γεννησα σε ιδιωτικο αναγκαστικα και οχι απο επιλογη.Ημασταν σε ξενη πολη λογω μεταθεσης και μας ειχανε συστησει το γιατρο μου.Επειδη ηταν καλος και δεν ηθελα να τον αλλαξω αναγκαστικα γεννησα σε ιδιωτικη κλινικη αφου δεν ξεγεννουσε σε δημοσιο νοσοκομειο.Το δευτερο τωρα που ειμαι στη πολη μου αν πανε ολα καλα μεχρι το τελος θα το γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο.Εμενα αυτο που μετραει ειναι ο καλος γιατρος.Αν ειναι να γινει η βλακεια μπορει να γινει τοσο στο ιδιωτικο οσο και στο δημοσιο.Ειναι να μη στο φυλαει που λεμε.Παντως δεν ειμαι και κατα του ιδιωτικου.Οσες τα διαθετουνε καλα κανουν και τα σκανε.Στο πρωτο οι μαιες ηταν απο πανω μου σε ολα και με ξεκουραζε πραγματικα που παιρναν το παιδι σε θαλαμο νεογνων για να ξεκουραστω το βραδυ γιατι οπως και να το κανουμε εισαι καπως μετα τη γεννα.Η κουμπαρα μου στο ριο κυνηγαγε τις μαιες μπας και της δειξουν θηλασμο,να πλυνουν το μωρο και ολη νυχτα με τη καισαρικη επρεπε να διανυκτερευει και καποιος δικος της να τη βοηθαει με το μωρο.

eirini2

ki egw se dimosio nosokomeio gennisa.sto aretaieio.kai an ksanameinw egkuos se dimosio tha paw pali.ta idiwtika einai mono gia na pernoun ta lefta.....

Maria S

Maria S
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ στο ΙΑΣΩ γέννησα, κανένα απολύτως παράπονο πέραν του ότι είναι ακριβό και το φαί μέτριο. Το Rooming in θα το ήθελα αλλά κορίτσια εγώ γέννησα 4 το πρωί, είχα υπερένταση και δεν κοιμήθηκα 2 μέρες και με τον αποκλειστικό θηλασμό το νινάκι μου είχε ένα αισθητήριο και όποτε έκλεινα μάτι ξυπνούσε και μου το έφερναν για μαμ και τελικά δεν κοιμήθηκα οπότε δεν θα τα είχα βγάλει πέρα μάλλον με rooming in αλλά λέω την επόμενη φορά να το δοκιμάσω τώρα που είμαι και πιο έμπειρη.

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καθε φορα που γινεται μια συζητηση πανω στο θεμα ιδιωτικα κ δημοσια μαιευτηρια αυτο που με κανει να απανταω και να θελω να γραψω την αποψη μου ειναι οτι πολλες απο τις κοπελες που γεννησαν σε ιδιωτικο χωρις να γνωριζουν οι ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα,μην παρεξηγηθω) τι παιζεται στα δημοσια,μιλουν με πολυ σκληρα λογια και υποτιμητικα.

Δεν ειμαι του οτι να ναι...καλοπερασακιας ειμαι και εγω,αν με γνωριζατε θα καταλαβαινατε....και σπαταλη ειμαι και γουσταρω τις χλιδες και και και....αλλα στενοχωριεμαι,παλιοτερα θυμαμαι ειχε γραψει μια κοπελα "σιγα μην γεννησω σε δημοσιο,καλυτερα στο χωραφι παρα εκει!θελω το καλυτερο για το παιδι μου"........

Εκει τρελαθηκα,τι εννουσε οτι εγω και η καθε γυναικα που επιλεγει δημοσιο δεν θελει το καλυτερο για το παιδι της??οτι ειμαι τοσο "αμορφωτη" που θα γεννουσα και σε σταβλο που λεει ο λογος οποτε καλα ειναι και στο βρωμο δημοσιο....?

Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες αρκει να μην γραφονται"σκληρες"εκφρασεις ειναι κριμα.Δυσαρεστα περιστατικα θα συμβουν ειτε εισαι στη χλιδα ειτε οχι το θεμα ειναι οτι στο φως θα βγει η πατατα που εγινε στο δημοσιο,ενω του ιδιωτικου θα καλυφθει αμεσα,εχω αδικο?Τεσπα πολλα εγραψα,καλα να ειμαστε και μακαρι να εχουμε καλους γιατρους διπλα μας γιατι για μενα ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ!

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
purple έγραψε:Καθε φορα που γινεται μια συζητηση πανω στο θεμα ιδιωτικα κ δημοσια μαιευτηρια αυτο που με κανει να απανταω και να θελω να γραψω την αποψη μου ειναι οτι πολλες απο τις κοπελες που γεννησαν σε ιδιωτικο χωρις να γνωριζουν οι ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (δεν αναφερομαι σε καμια συγκεκριμενα,μην παρεξηγηθω) τι παιζεται στα δημοσια,μιλουν με πολυ σκληρα λογια και υποτιμητικα.

Δεν ειμαι του οτι να ναι...καλοπερασακιας ειμαι και εγω,αν με γνωριζατε θα καταλαβαινατε....και σπαταλη ειμαι και γουσταρω τις χλιδες και και και....αλλα στενοχωριεμαι,παλιοτερα θυμαμαι ειχε γραψει μια κοπελα "σιγα μην γεννησω σε δημοσιο,καλυτερα στο χωραφι παρα εκει!θελω το καλυτερο για το παιδι μου"........

Εκει τρελαθηκα,τι εννουσε οτι εγω και η καθε γυναικα που επιλεγει δημοσιο δεν θελει το καλυτερο για το παιδι της??οτι ειμαι τοσο "αμορφωτη" που θα γεννουσα και σε σταβλο που λεει ο λογος οποτε καλα ειναι και στο βρωμο δημοσιο....?

Ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες αρκει να μην γραφονται"σκληρες"εκφρασεις ειναι κριμα.Δυσαρεστα περιστατικα θα συμβουν ειτε εισαι στη χλιδα ειτε οχι το θεμα ειναι οτι στο φως θα βγει η πατατα που εγινε στο δημοσιο,ενω του ιδιωτικου θα καλυφθει αμεσα,εχω αδικο?Τεσπα πολλα εγραψα,καλα να ειμαστε και μακαρι να εχουμε καλους γιατρους διπλα μας γιατι για μενα ειναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ!
EXEIS APOLYTO DIKIO SE AYTA POY GRAFEIS.O KA8ENAS EXEI TI GNOMH TOY KAI TO TI ARESEI STON KA8ENA EINAI TELIWS ANTIKEIMENIKO.EGW GENNHSA STO IASW KAI TA 2 PAIDIA KAI EIMAI APOLYTA EYXARISTIMENH.KAPOIA ALLH KOPELA MPOREI NA MHN EINAI.EINAI TO TI ARESEI STO KA8ENA TI GIATRO EXEI TI GOYSTA EXEI KAI POY 8A PESEI FYSIKA.GENNISA STO IASW GIATI EKEI HTAN O GIATROS MOY DEN 8A ALLA ZA GIATRO GIA NA ME SE DIMOSIO.ALLA KAI STO DHMOSIO NA TAN O GIATROS MOY 8A PIGENA STO DHMOSIO.KAI NA SOY PW KAI TO ALLO OTAN GENNISA STO IASW HTAN TELEIA TA OIKONOMIKA MOY TWRA ETSI SKATA POY TA KANANE AN EMENA EGYOS SE DIMOSIO 8A PIGENA!GIA MENA MILAW EEEE...MHN PAREKSIGI8EI KAMIA!GI AYTO KALHTERA NA GRAFOYME POY GENNISAME NA GRAFOYME TIS ENTUPOSEIS MAS KAI APO KEI KAI PERA NA MHN SXOLIAZOYME TIPOTE ALLO GIA NA MHN YPARXOYN 8EMATA KAI PAREKSIGISEIS.

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
συμφωνω με τις προλαλησασες. τα 2 πρωτα παιδια μου τα γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο, γιατι με καλυπτε η ασφαλεια και δεν με ενοιαζε. εκ των υστερων συνειδητοποιω οτι ειχαν γινει καποια χοντρα λαθη, αλλα αυτα θα μπορουσαν να εχουν συμβει και στο δημοσιο. στο τριτο παιδι επειδη δεν ειχα οικονομικη ανεση γεννησα σε δημοσιο πανεπιστημιακο, αφου αλλαξα γιατρο. εμεινα παρα παρα πολυ ευχαριστημενη απο ολα και δεν το περιμενα. εξαλλου στο μαιευτηριο παμε να περασουμε 4-5 ημερες, οχι να κανουμε διακοπες, οπως μου λενε αρκετες γνωστες μου, οτι στο ιδιωτικο κανουν τις διακοπες τους!!! anyway αυτα ειναι κρισεις αναλογως του δεικτη νοημοσυνης σου. καλο ειναι να μην κατηγορουμε ιδιως τα δημοσια, γιατι αυτα δυστυχως ειναι ερμαια του κρατους.

http://pigikalimeriblogspot.com

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
misspigi έγραψε:συμφωνω με τις προλαλησασες. τα 2 πρωτα παιδια μου τα γεννησα σε ιδιωτικο μαιευτηριο, γιατι με καλυπτε η ασφαλεια και δεν με ενοιαζε. εκ των υστερων συνειδητοποιω οτι ειχαν γινει καποια χοντρα λαθη, αλλα αυτα θα μπορουσαν να εχουν συμβει και στο δημοσιο. στο τριτο παιδι επειδη δεν ειχα οικονομικη ανεση γεννησα σε δημοσιο πανεπιστημιακο, αφου αλλαξα γιατρο. εμεινα παρα παρα πολυ ευχαριστημενη απο ολα και δεν το περιμενα. εξαλλου στο μαιευτηριο παμε να περασουμε 4-5 ημερες, οχι να κανουμε διακοπες, οπως μου λενε αρκετες γνωστες μου, οτι στο ιδιωτικο κανουν τις διακοπες τους!!! anyway αυτα ειναι κρισεις αναλογως του δεικτη νοημοσυνης σου. καλο ειναι να μην κατηγορουμε ιδιως τα δημοσια, γιατι αυτα δυστυχως ειναι ερμαια του κρατους.
KOITA KAI MENA MOY ARESE STO IASW POY KANA DIAKOPES KAI EIMOYN LES KAI EIMAI SE KSENODOXIO.GIAYTO KSANAPIGA KIOLAS KAI GENNISA KAI TO DEYTERO EKEI.ALLA DEN MPORW NA KRINW AYTES POY PANE STA DHMOSIA OYTE TA IDIA TO NOSOKOMEIA.PIA EIMAI GW!!!!KAI GIA MENA TO 8EMA EINAI NA NAI OLA TA LEFTA O GIATROS MAS NA NAI APSOGOS KAI NA TON EMPISTEBOMASTE OLA TA ALLAAAAAA....EINAI PERITA!

NERAIDA_4

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΑΥΡΗ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΡΑ ΝΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NERAIDA_4 έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΑΥΡΗ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΡΑ ΝΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

πωπωωω ανατριχιασα μολις σε διαβασα! το χειροτερο που εχω ακουσει για νοσοκομειο! δεν ξερω τι θα ειχα κανει! Twisted Evil

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ!!! ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
egw tha gennisw se idiotikh kliniki giati einai o giatros mou ekei !! alla etsi kai alios se idiotikh tha gennaga!! kai egw tha diafonisw ta dimosia den einai kala nosokomia kai den se prosexoun kai to lew auto giati i didimi aderfi mou gennise sto alexandra kai thn eixan paratimeni kai otan fonaxe pws gennaei phge enas giatros kai ths ekleise ta podia gia na mhn gennisei eiani dunaton? pame kala?
kai enote i aderfi mou ta anoixe kai gennise moni ths sto krevati !! kai mia poli fili mou gennise prin ena mhna sto elena kai egine akrivos to idio fonaze pws gennaei kai ths elegan stamata den gennas!! kai gennise monh ths!! gia pia exipiretisi milame lipon? htan mia kopela mesa kai fonaze apo tous ponous kai tis leei mia nosokoma fonazontas skasee i moni eisai pou ennas edw? einai dunaton? pou zoume? den lew uparxoun kai exeresei alla egw den tous empistevomai!!!

naysika

naysika
εγω γεννησα και τα 4 παιδια μου σε δημοσιο νοσοκομειο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι ηταν ολα τελεια!!και απο θεμα εξυπηρετησεις και απο θεμα φαγητου και καθαριοτητας!!!και τα λεφτα πολυ καλα σε σχεσει με τις τιμες που ακουω απο ιδιοτικα νοσοκομεια!!δημοσιο και παλι δημοσιο!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AGGELIKI21 έγραψε:egw tha gennisw se idiotikh kliniki giati einai o giatros mou ekei !! alla etsi kai alios se idiotikh tha gennaga!! kai egw tha diafonisw ta dimosia den einai kala nosokomia kai den se prosexoun kai to lew auto giati i didimi aderfi mou gennise sto alexandra kai thn eixan paratimeni kai otan fonaxe pws gennaei phge enas giatros kai ths ekleise ta podia gia na mhn gennisei eiani dunaton? pame kala?
kai enote i aderfi mou ta anoixe kai gennise moni ths sto krevati !! kai mia poli fili mou gennise prin ena mhna sto elena kai egine akrivos to idio fonaze pws gennaei kai ths elegan stamata den gennas!! kai gennise monh ths!! gia pia exipiretisi milame lipon? htan mia kopela mesa kai fonaze apo tous ponous kai tis leei mia nosokoma fonazontas skasee i moni eisai pou ennas edw? einai dunaton? pou zoume? den lew uparxoun kai exeresei alla egw den tous empistevomai!!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ???

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
oxi ortikaki den kaname ithelan na paroun to mwraki k na fygoun den ithelan na mplexoun k omws tragiko i gennisi tou paidiou einai oti p[io iero iperxei k aytoi ta exoun xeftilisei ola mono an doseis fakelaki tha se prosexoun k an ! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!!! ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
egw sumfonw apolita!! gia pio logo na dosw 700 evro kai na tremei i psixi mou?
as dwsw para panw alla na eimai sigouri oti ola tha pane kala!! mhn exw kai ayto to anxos!! exalou den dexonte etsi kai allios oyte o antras mou oute i pethera mou se dimosio, den mas trexoun ta xrimata alla den to sizitane!! kai apo thn alli eiani kai pou einai o giatros sou!!! ax ti na pw!! kalh lefteria euxomai!! pote me to kalo?

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ!!!Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗ 38 ΕΒΔΟΜΑΔ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΗΛΑΔΗ.

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AGGELIKI21 έγραψε:egw tha gennisw se idiotikh kliniki giati einai o giatros mou ekei !! alla etsi kai alios se idiotikh tha gennaga!! kai egw tha diafonisw ta dimosia den einai kala nosokomia kai den se prosexoun kai to lew auto giati i didimi aderfi mou gennise sto alexandra kai thn eixan paratimeni kai otan fonaxe pws gennaei phge enas giatros kai ths ekleise ta podia gia na mhn gennisei eiani dunaton? pame kala?
μου φαίνονται υπερβολικά αυτά που λές!και εγώ στο Αλεξάνδρα γέννησα.μόλις με έπιασαν οι πόνοι πήρα τηλ. τον γιατρό μου και απο τη στιγμή που έφτασα στο νοσοκομείο μέχρι να γεννήσω ήταν απο πάνω μου.η αδερφή σου και η γνωστή σου δεν είχαν γιατρό να τις παρακολουθεί??δεν τον πήραν τηλέφωνο??δε μπορώ να καταλάβω...αν ήταν ανίκανες να διαλέξουν καλό γιατρό αυτό είναι άλλο θέμα,θα μπορούσε να συμβεί και στο ιδιωτικό...και μια χαρά εξυπηρέτηση και πεντακάθαρα και το μωρό δίπλα μου και όλα τέλεια...

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ax ante me to kalo koritsaki mou !!! ax kai emena me exei piasei anxos me to oikonomiko kai kamia fora skeftomai kai to dimosio alla oute na to sizitisei den thelei kai mazeuei o kaimenos!! me to kalo euxomai ola na pane kala!!!!! Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mary an diavases kala eipa pws uparxoun kai exereseis!! twra an ayta pou eipa gia sena prepei na ginonte tote ok!! diladi sugnwmi an den exeis giatro prepei na exeis ayth thn antimetopish? den katalavenw?

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AGGELIKI21 έγραψε:ax ante me to kalo koritsaki mou !!! ax kai emena me exei piasei anxos me to oikonomiko kai kamia fora skeftomai kai to dimosio alla oute na to sizitisei den thelei kai mazeuei o kaimenos!! me to kalo euxomai ola na pane kala!!!!! Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994

ΑΧ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ??

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
se euxaristw para polu!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy nai to prwto mou paidaki einaiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 4 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις