Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
317 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 317 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

XRYSPA

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nomizw to mou aresei to dhmosio h mou aresei to idiwtiko h to emeina efxarisimenh h ti den emeina eyxaristimenh einai teliws antikeimenika pragmta.egw gennisa sto iasw ekei einai o giatros mo ekei piga.emeina apolyta apolytaaa eyxaristimenh alles gennisan ekei kai den tous arese.sto aleksandras piga episkepsei mou arese sto elena piga episkepsh efriksa.einai ti aresei ston ka8ena kai th zhtaei gia na einai eyxaristimenos.kai poy 8a pesei bebaia etsi! Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 2 328109

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω γεννησα στο νοσοκομειο του Κιλκις. Ηρθα απο τη Σαμο χωρις γιατρο και μου συστησαν πανω απο 5 κοπελες εναν γιατρο του νοκομειου. Οντως ο γιατρος ηταν φοβερος, στο δωματιο ημασταν 3, αλλα την αλλη μερα εφυγε η μια και την παραλλη εφυγα κι εγω. Εκατσα μονο 2 βραδια, δεν υπηρχε λογος για παραπανω. Εγω πιστευω οτι ειναι μαλλον μια παραπληροφορηση ολο αυτο μετα δημοσια νοσοκομεια γενικα. Σημασια εχει σε τι γιατρο θα πεσεις. Μια φιλη μου γεννησε στο νοσοκομειο της Φλωρινας (οταν ακομη ειχε γυναικολογους το νοσοκομειο) και την κατεστρεψε απο "κατω". Το δευτερο το γεννησε με καισαρικη (αναγκαστηκα λογο καποιου προβληματος που της δημιουργησε ο γιατρος απο την πρωτη γεννα) στο νοσοκομειο Γιαννιτσων και ολα πηγαν μια χαρα.
Να πω και το αλλο;
Ειναι και θεμα ανθρωπου. Τι ζηταει ο καθενας απο ενα νοσοκομειο, εμενα με ενοιαζε να γεννηθει καλα το μωρο και να ειμαι κι εγω καλα. Ως εκει. Τωρα αν ημασταν 3 μεσα σε ενα δωματιο, ε! δεν θα ζουσαμε και για παντα μαζι 2 βραδια ηταν, περασαν.
Για τα ιδιωτικα δεν μπορω να φερω γνωμη, μονο στο Γενεσις εχω παει κι εκεινο σαν επισκεπτης. Ενταξη ολα καθαρα ηταν, αλλα ουτε και σε δημοσια που εχω παει σαν επισκεπτης εχω δει βρωμια. Και αυτο παλι ειναι υποκειμενικο, γιατι εγω μπορει να ειμαι κουκουρουκου και να μην με νοιαζει και αλλη να ειναι υποχονδρια και να βλεπει μεχρι και τι γωνια πισω απο το ντουλαπακι. Γι' αυτο πιστευω και το εχω ξαναπει οτι σημασια εχει να νιωθουμε ασφαλεια οπου και αν παμε να γεννησουμε. Γιατι η γεννα ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη... Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 2 186253

vivliolatreia

vivliolatreia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εγώ γέννησα στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ευτυχώς που το ανοίξανε και έτσι θα σωθούν παιδακια. Ο γιατρός μου πλέον θα αναλαμβάνει μόνο για εκεί, και όχι στην ...... ιδιωτική κλινική του Βόλου. Αν ο γιατρός μου μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο του Βόλου δεν θα είχα αντίρρηση αν και ο μικρός θα έπρεπε να μεταφερθεί στη Λάρισα αφου εδώ τα κρατάνε από 2200γρ και πανω. Η τιμή δωματιο+φαρμακα+νεογνολόγος+αναισθησιολόγος+εξτρα εξετάσεις (καισαρική) περίπου 2.000 ευρω

εδώ η ιστορία μας ....
http://ksanthompoumpouras.blogspot.com/2010/08/1.html

http://www.ksanthompoumpouras.blogspot.com

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι από Κομοτηνή. Η κατάσταση στην Κομοτηνή είναι η εξής: υπάρχει μία μικρή μαιευτική κλινική, το δημόσιο νοσοκομείο και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλεξ/πολης ούτε 30 λεπτά απόσταση από την Κομοτηνή.
Ο μόνος λόγος που εγώ αποφάσισα να γεννήσω στην Αλεξ/πολη είναι ότι έχει νεογνολογικό τμήμα. Επίσης -ο Θεός να φυλάει- αν συμβεί κάτι στην κλινική ή στο νοσοκομείο της Κομοτηνής σε μεταφέρουν στο πανεπιστημιακό της Αλεξ/πολης.
Στην Αλεξ/πολη έχεις το μωρό δίπλα σου και σε ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να θηλάσεις. Οι μαίες δεν δέχονται δικαιολογίες. Βέβαια αυτό είναι κάπως δύσκολο για τις γυναίκες που δεν θέλουν να θηλάσουν. Μάλλον θα πρέπει να το σταματήσουν μόλις βγαίνουν από το νοσοκομείο (για τέτοια επιμονή μιλαμε).
Ο γιατρός που με ξεγέννησε με παρακολουθούσε μόνο το τελευταίο ενάμιση μήνα και ήταν παρόν και στις δύο γέννες μου. Δεν είμαι από αυτές που δένονται και εμπιστεύονται μόνο έναν γιατρό και έτσι δεν είχα πρόβλημα με όποιον και αν με ξεγεννούσε. Το καλό στα δημόσια νοσοκομεία (για αυτές που θέλουν να γεννήσουν φυσιολογικά) είναι ότι δεν σε βάζουν για καισαρική με την παραμικρή δικαιολογία.

Γέννησα φυσιολογικά χωρίς αναισθησία και τα δυο μου παιδιά και -πείτε με σαδίστρια αν θέλετε- θα το ξαναέκανα ευχαρίστως διότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και διότι η στιγμή που βγαίνει το βρέφος από μέσα σου και σταματούν αυτόματα οι πόνοι είναι απλά ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ και απόλυτα δική σου! flower

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:Γέννησα φυσιολογικά χωρίς αναισθησία και τα δυο μου παιδιά και -πείτε με σαδίστρια αν θέλετε- θα το ξαναέκανα ευχαρίστως διότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και διότι η στιγμή που βγαίνει το βρέφος από μέσα σου και σταματούν αυτόματα οι πόνοι είναι απλά ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ και απόλυτα δική σου! flower

dest το ειχα ξεχασει αυτο το σημειο της γεννας. Οντως, λες και μολις βγαινει το μωρο κλεινει ενας διακοπτης και οι πονοι σταματανε. Κι εγω χωρςι επισκλειριδιο γεννησα, πραγματικα τρομερη εμπειρια, η φυση ξερει...το σωμα ξερει τι πρεπει να κανει...

Angie_77

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ είμαι από Βόλο και γέννησα στο νοσοκομείο. Η γυναικολόγος μου ξεγεννάει σε κλινική και με παρακολουθούσε και τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης και θα την ήθελα πολύ στην γέννα αλλά φοβήθηκα μην τύχει κάτι στο μωρό και μέχρι να το πάνε νοσοκομείο μην ήταν αργά.
Τελικά όλα πήγαν καλά και από συμπεριφορά τέλεια !!! Ειδικά η μαία που με ξεγέννησε ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ. Ούτε αδερφή μου να ήταν η κοπέλα. Και γενικώς 3 μέρες που έμεινα στο νοσοκομείο, οι κοπέλες μου έδειχναν τα πάντα και ήταν πολύ ευγενικές και καλές. Έτυχε να πέσω σε καλές βάρδιες...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο, αφού ο άντρας μου εργάζεται στον τομέα της υγείας και μου είπε ότι αν είσαι σε ιδιωτικό και κάτι σου τύχει σε πάνε στο δημόσιο. οπότε πήγα κατευθείαν εκεί. σε δίκλινο ήμουν και όλα μια χαρά. 5 βράδια έμεινα(προγραμματισμένη καισαρική) και το 1 βράδυ ήμουν και μόνη στο δωμάτιο. όλα κύλησαν ομαλά.

czervou

czervou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγώ γέννησα στο Μητέρα και έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένη απο συμπεριφορά και εξυπηρέτηση αλλά το φαγητό χάλια!Ας αλλάξουν τουλάχιστον catering αφού έτσι κι αλλιώς δεν μαγειρεύουν εκεί.Εμένα τώρα ο γιατρός μου είναι στο Ρέα και εκεί δουλεύει και ο άνδρας μου οπότε πρώτα ο θεός στο 2ο εκεί θα πάω.

chrysaaa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ γέννησα στο Νοσοκομείο του Βόλου και έμεινα πάρα πολυ ευχαριστημένη. Ειδικά οι μαίες ήταν εξαιρετικές και με βοήθησαν πάρα πολύ σε όλα τα θέματα, αλλά κυρίως στο θηλασμό. Ήμουνα σε δίκλινο και τις 2 πρώτες μέρες ολομόναχη... Δεν μπορώ να φανταστώ τι παραπάνω θα μου πρόσφερε μια ιδιωτική κλινική στην οποία θα πλήρωνα πολύ περισσότερο. Εκεί πλήρωσα περίπου 300 ευρώ.
Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να προσέξει όποια αποφασίσει είναι ότι σε πολλά ιδιωτικά μαιευτήρια τα μωρά μένουν σε θάλαμο και όχι στο δωμάτιο της μαμάς. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις το μωρό δίπλα σου όλο το 24ωρο για να μάθεις να το θηλάζεις, αλλά και να μάθεις τους ήχους του, τον τρόπο που κοιμάται... κι οχι να πας στο σπίτι σαν να γύρισες από ξενοδοχείο και να μην ξέρεις ούτε να πιάσεις το μωρό σου.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις το μωρό δίπλα σου όλο το 24ωρο για να μάθεις να το θηλάζεις, αλλά και να μάθεις τους ήχους του, τον τρόπο που κοιμάται... κι οχι να πας στο σπίτι σαν να γύρισες από ξενοδοχείο και να μην ξέρεις ούτε να πιάσεις το μωρό σου.[/quote]

ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ????

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχεις το μωρό δίπλα σου όλο το 24ωρο για να μάθεις να το θηλάζεις, αλλά και να μάθεις τους ήχους του, τον τρόπο που κοιμάται... κι οχι να πας στο σπίτι σαν να γύρισες από ξενοδοχείο και να μην ξέρεις ούτε να πιάσεις το μωρό σου.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ????
[/quote]

αυτο πυ λεει η χρυσα ειναι οντως παρα πολυ σημαντικο τωρα που γεννησε η νυφη μου μου το επιβεβαιωσε ειχε παρει τον αερα απο το νοσοκομειο και ολα ηταν πιο ευκολα! οταν γεννησα εγω στο ιδιο νοσοκομειο αν και δημοσιο δεν τα ειχαμε μαζι τα μωρα τωρα ευτυχως αλλαξε!

σε αυτο που λες εσυ αγαπη συμφωνω αλλα τουλαχιστον στο αρεταιειο δεν σου δινουν το μωρο απο την πρωτη μερα αν εχεις γεννησει με καισαρικη και εισαι μονη!

chrysaaa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια, δεν έχω πείρα πάνω στο θέμα της καισαρικής για να διατυπώσω άποψη, αλλά φαντάζομαι ότι είναι υποχρέωση του προσωπικού (ή τουλάχιστον του σωστού προσωπικού) να φροντίζει τα μωράκια των οποίων οι μαμάδες δεν είναι σε θέση να το κάνουν. Αν πάλι τα αφήνουν στο έλεος του Θεού και της μαμάς που δεν μπορεί ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι, τι να πω; Κάποια λύση θα υπάρχει.
Και κάτι ακόμα..., σημειώνοντας ότι αυτή είναι εντελώς προσωπική άποψη και ότι η καθεμία έχει τη δική της, έχω να πω ότι δε θα επέλεγα ποτέ να γεννήσω σε μαιευτήριο όπου απαγορεύονται οι συνοδοί. Πιστεύω ότι η ψυχολογική κυρίως υποστήριξη απο τον άντρα σου ή τη μαμά σου τις δύσκολες ώρες μςτά τον τοκετό δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα!

spapastamou

spapastamou
AGGELIKI21 έγραψε:egw tha gennisw sto rea kai exei sigoura! Very Happy Very Happy

ki egw to idio koritsia....!

maria 28

maria 28
Κοριτσια κ εγω στο έλενας γέννησα...όντως ειναι πολυ σημαντικο το θέμα του συνοδού.εννοειται οτι επιτρεπεται 1 συνοδος κ ποσο μαλλον οταν εχεις κανει καισαρικη (το λεω απο ιδιαν πειρα ειναι απαραιτητος τα 2 πρωτα βραδια)...το μονο "κακο" ομως ειναι οτι στα δικλινα απαγορευεται να μεινει ο συζυγος,μονο γυναικα μπορει να μεινει μαζι σου...στα μονοκλινα κ στις σουιτες ομως που εισαι μονη σου επιτρεπεται....κ επειδη κ εγω σε 2μιση-3 μηνες εκει θα γεννησω το φασολακι μου (το 2ο κοριτσακι μου) σας λεω οτι η σουιτα ειναι 400 ευρω για της 4 μερες εαν γεννησεις με καισαρικη....(εννοειται εκτος απ'τα του ιατρου)....

μαμαμια

μαμαμια
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ.ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΕΚΕΙ . ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.-

misspigi

misspigi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εχοντας γεννησει 2 παιδια σε ιδιωτικο (ΗΡΑ-ΜΗΤΕΡΑ) και το 3ο σε δημοσιο (ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ) εχω μετρο συγκρισης και για τα 2. στα ιδιωτικα δεν βρηκα την αντιμετωπιση που ηθελα, να μου δειξουν πως να θηλασω. μα τι λεω; αφου ερχονταν φαγωμενα και κοιμοντουσαν συνεχεια!! οταν πηγαινα σπιτι τα εβρισκα μπαστουνια! στο 3ο οι μαιες ηταν πανω απο το κεφαλι μου ολη την ωρα, εδειχναν κολπα για τον θηλασμο και για να μην κουραζω ηταν ολα διαφορετικα. το καλο το αφησα για το τελος. την ημερα που γεννησα ηρθαν 4 ασθενοφορα απο ιδιωτικα μαιευτηρια. ημουν στην αιθουσα τοκετων και τις εβλεπα.

http://pigikalimeriblogspot.com

ZINAKI

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
PAROLO POU H GIATROS MOU EINAI SE IDIOTIKH KLINIKH KAI XEKINISA NA PIGAINO SE AUTIN APO TON IANOUARIO KAI PANTA META APO SUNAINOHSH MAZI THS ALLAXA GIATRO,PHGA SE GIATRO TOU DHMOSIOU NOSOKOMEIO GIA POLLOUS LOGOUS..KAI ENAS APO AUTOUS EINAI TO ROOMING IN...

ZINAKI

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
PAROLO POU H GIATROS MOU EINAI SE IDIOTIKH KLINIKH KAI XEKINISA NA PIGAINO SE AUTIN APO TON AUGOUSTO KAI PANTA META APO SUNAINOHSH MAZI THS ALLAXA GIATRO,PHGA SE GIATRO TOU DHMOSIOU NOSOKOMEIO GIA POLLOUS LOGOUS..KAI ENAS APO AUTOUS EINAI TO ROOMING IN...

fdespoina

fdespoina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγω γεννησα στο Αρεταιειο και εχω μονο καλα να πω !!! πανεπιστημιακο με τουσ καλυτερουσ γιατρους πολυ καλο προσωπικο !! ολα τελεια !!!

elenidek

elenidek
Εγώ γέννησα στο ΓΕΝΕΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη.Έίναι ιδιωτική κλινική. Ξενιτεύτηκα μεν πάνω από 100 χλμ για να πάω εκεί αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επισκεφτώ για γέννα τα δημόσια νοσοκομεία της περιοχής μου από τη στιγμή που εκ των εσω μου έλεγαν τα χειρότερα. Μιας λοιπον και ο γιατρος μου συνεργαζόταν με την ΓΕΝΕΣΙΣ πήγα εκεί. Λοιπον ήταν η καλυτερη εμπειρία που είχα. Η κλινική ειναι σουπερ, η καθαριότητα δεν το συζητάω άψογη, και το προσωπικό επίσης άψογο. Για καισαρική και 4κλινο δωμάτιο δεν πλήρωσα και πολλά. Με 1200 ευρώ τήν έβγαλα και μαλιστα πριν 20 μέρες. (Χώρια η αμοιβή του γιατρού μου)

CHRISLA2216

CHRISLA2216
KAI TA 2 MOY ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Κ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ- ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ- ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ-ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ Κ ΣΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ-ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ Κ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ.. ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ, ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΣΤΙΣ 2 ΓΕΝΝΕΣ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ..ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΥΣΤΗΡΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ Κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!
Κ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΑ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΑΤΑ

paraskevi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια νομιζω οτι πολλες απο μας ειναι πλεων υπερβολικες με το τι πως ποτε που κτλ θα γινει ο τοκετος.. μεχρι πριν καποια χρονια οι μαμαδες μας γεννουσαν (και δεν ξερω καμια 60αρα να γεννησσε τοτε με καισαρικη) πολυ πιο απλα και φυσιολογικα, χωρις επισκληριδιο κτλ.. και ολα μια χαρα.. εγω γεννησα σε δημοσιο νοσοκομειο 1. γιατι δεν ειδα τον λογο γιατι να δωσω 3500 ευρω για το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου - την γεννα - που γινετε εδω και χιλιαδες χρονια 2. γιατι εχω ακουσει πιο πολλες κακες αποψεις για ιδιοτικα παρα για δημοσιο νοσοκομεια και 3. και πολυ σημαντικο, γιατι σε αφηνουν οι γιατροι να γεννας ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.. και μονο οταν υπαρχει οντος αναγκη γινετε καισαρικη.. δεν ειναι τυχαιο που στα ιδιωτικα οι καισαρικες ειναι περισσοτερες, γιατι αραγε?? και 4. γιατι εχεις το μωρακι σου ΟΛΗ μερα διπλα σου, γιατι και αυτο θαπρεπε να ειναι το πιο φυσιολογικο και σωστο και για το μωρο και για σας.. δεν λυπαστε το μωρακι να ειναι, ακομα δεν γεννηθηκε, μακρια σας, να κλαιει και να ζηταει την ζεστη αγκαλια σας?? ψαξτε το λιγο καλυτερα, και οχι μονο να κοιτατε εισεις πως θα καλοπερασετε, αλλα και το μωρακι που θα ειναι πιο ασφαλες και χαρουμενο.

ladybeat

ladybeat
εγώ γέννησα στο ΙΑΣΩ και εμεινα πολύ ευχαριστημενη.Παρολο που πήγα σε 3κλινο (2.000 κοστισε),η αντιμετωπιση απο τις μαιες ήταν άψογη και στο θεμα του θηλασμού με βοηθησαν πολύ.Πλεον εχει και rooming in και στο 2ο θα το κάνω.
Παρολο που μενω δίπλα στο ΡΕΑ,αν ο γιατρος μου δεν συνεργαστει θα ξαναπαω στο ΙΑΣΩ.πιστευω οτι βασικο ρόλο παιζει η σχεση με τον γιατρό και φυσικά τους δυσκολους καιρούς που διανυουμε,το οικονομικό.
Και σε δημοσιο να ηταν δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παω.Μια χαρά μαιευτηρια ειναι και απο τις κοπελες που γεννανε εκει,μονο καλά ακους Very Happy

penyball

penyball
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γέννησα στο διαβαλκανικό Χριστούγεννα και δεν έχω να πω καλά λόγια για τίποτα εκτος απο το φαγητό και κάποιο στοιχειώδες ενδιαφέρον για το θηλασμό απο τις νοσοκόμες,πράγματα που δε δικαιολογούν τα λεφτά που ζητάνε.Ειδικά στην καθαριότητα που είναι βασικό ήταν άστα να πάνε..Βέβαια έπεσα σε περίοδο αδειών αλλά ούτε κι αυτό είναι δικαιολογία.Αν προκύψει δεύτερο παιδί σκέφτομαι ν'αλλάξω γιατρό οπότε μπορεί να επιδιώξω να βρω και γιατρό δημόσιου νοσοκομείου.Βασικός λόγος είναι η απαράδεκτη εκμετάλλευση σε στιγμές πολύτιμες,προσωπικές που θα θυσίαζες τα πάντα για το καλύτερο του παιδιού σου,πόσο μάλλον τα χρήματα!Μεγάλο θέμα ανοίξαμε!

Zwi_1977

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια εγώ γέννησα και τα δύο που ζουζουνια σε δημόσιο νοσοκομείο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις