101 Απ: Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο Τετ Μαρ 30, 2011 10:10 pm
ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
ΤΙ ΕΧΕΙΣ??? ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?? ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
εξαιρέσεις πιστεύω είναι τα περιστατικά που αναφέρεις!δε μου είπες όμως γιατρό δεν είχαν?9 μήνες δεν τις παρακολουθούσε κανείς??AGGELIKI21 έγραψε:mary an diavases kala eipa pws uparxoun kai exereseis!! twra an ayta pou eipa gia sena prepei na ginonte tote ok!! diladi sugnwmi an den exeis giatro prepei na exeis ayth thn antimetopish? den katalavenw?
AGGELIKI21 έγραψε:ax thn pempth pou mas erxete tha mathw sthn b epipedou!! toso kairo prospathoume na doume alla tipota twra den tha mou thn glitosei!! xaxaxa sthn afxeniki eipan koritsi meta agori !! alla egw nomizw exw koritsaki !!
valerakievelinaki έγραψε:καποιες λετε πως πατε οπου ειναι ο γιατρος δηλ αν ερθει ο γιατρος στο σπιτι θα γεννησετε στο σπιτι ;;;
ortikaki έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΕΣ ΘΕΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙ...... ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ¨ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!¨ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???
AGGELIKI21 έγραψε:ortikaki έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΕΣ ΘΕΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙ...... ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ¨ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!¨ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???
xaxaxaxaxaxaxaxaxa den pame kala!! xaxaxaxaxaxaxaxaxa!! etsi einai sta xwria to agori ton exoun gia anotero xaxaxaxa!!! egw koritsaki tha protimousa!! alla oti thelei as einai!!
ortikaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!!! ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!!!
nopi30 έγραψε:ortikaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!!! ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!!!
Ορτικακι χωρις να θελω να τσακωθουμε και με το χαμογελο στα χειλη θα σου κανω μια ερωτηση:
Εμεις που γεννησαμε στο δημοσιο πιστευεις οτι δεν γεννησαμε τα παιδια μας με αξιοπρεπεια;
Αγγελικη21 οσο και να της εκλειναν τα ποδια εκεινο αμα ηταν να κατεβει θα κατεβενε... μηπως για καποιο αλλο λογο της εκλεισαν τα ποδια;
Εγω πιστευω οτι γενικα επικρατει η γνωμη οτι τα δημοσια νοσοκομεια δεν κανουν, οχι μονο για γεννες, αλλα για τιποτα. Επισης πιστευω οτι η κοινωνια μας εχει περασει αυτη τη νοοτροπια απλα για να μην πηγαινουμε στα νοσοκομεια και να πηγαινουμε στα ιδιωτικα "για καλητερα".
Στο Κιλκις ακουγετε εντονα οτι το νοσοκομειο θα γινει κεντρο υγειας... οπως καταλαβαινετε εχουν ξεσηκωθει ολοι, γιατι αραγε;;;;;
Αφου τα δημοσια νοσοκομεια δεν ειναι καλα;;;;;;;
Λαθη κανουν οι γιατροι, δεν ειναι Θεοι ανθρωποι ειναι...
Θελω να πω οτι υπαρχουν γιατροι και γιατροι και ακομη και στο νοσοκομειο καλο ειναι να εχει εναν γιατρο που σε παρακολουθει, οχι για σας ηρθα να γεννησω, χωρις να ξερουν ιστορικο χωρις τιποτα! Για να κανουν σωστα κι αυτοι τη δουλεια τους... Οσο για την μαια που εβαλε τις φωνες, εγω στη θεση της κοπελας που γενναγε θα της εβαζα πιο πολλες φωνες και θα εκτονονομουνα κιολας... Πρεπει να μαθουμε να αντιδραμε οχι μονο να παραπονιομαστε...
Το εκανα κι εγω στο παρελθον αλλα οχι πια, τωρα ξερω οτι εχω και δικαιωματα, πολυ περισσοτερο στον χορο της υγειας...
Σε αυτο θα διαφωνησω φιλη μου. Αν συμβει το οτιδηποτε εμεις οι γονεις αποφασιζουμε και με δικη μας ευθυνη μεταφερουμε το βρεφος σε δημοσιο νοσοκομειο. Το θεμα ειναι καθαρα και μονο οικονομικο.eirini2 έγραψε:OUTE TA IDIWTIKA EINAI TELEIA AGGELIKI 21.AN THEOS FYLAKSI SUMVEI KATI STO PAIDI SE DIMOSIO NOSOKOMEIO THA TO PANE.
NERAIDA_4 έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΑΥΡΗ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΡΑ ΝΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης