Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
308 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 308 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΙ ΕΧΕΙΣ??? ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?? ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ.

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ax thn pempth pou mas erxete tha mathw sthn b epipedou!! toso kairo prospathoume na doume alla tipota twra den tha mou thn glitosei!! xaxaxa sthn afxeniki eipan koritsi meta agori !! alla egw nomizw exw koritsaki !! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AGGELIKI21 έγραψε:mary an diavases kala eipa pws uparxoun kai exereseis!! twra an ayta pou eipa gia sena prepei na ginonte tote ok!! diladi sugnwmi an den exeis giatro prepei na exeis ayth thn antimetopish? den katalavenw?
εξαιρέσεις πιστεύω είναι τα περιστατικά που αναφέρεις!δε μου είπες όμως γιατρό δεν είχαν?9 μήνες δεν τις παρακολουθούσε κανείς??

mary85

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλό τα παιδάκια σας!!αυτό μετράει...τώρα που θα γεννήσει καθένας είναι επιλογή του!!απλά μου έκανε εντύπωση!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nai 9 mhnes htan se idiwtiko giatro ! apla den eixan thn oikonomikh anesi gia idiwtiki kliniki kai pgan se dimosio! egw den eipa pws oles oi periptwseis einai idies xerw kai koritsia pou exoun meinei euxaristimenes apo dimosious giatrous kai nosokomia! apla se mia idiothikh klinikh den tha ginontousan pote ayta ta peristatika gia kanenan logo na leei skase i nosokoma se kopela pou gennaei kai ponaei? i na kleinoun ta podia otan vgenei to mwro? mou fenete apanthrwpo !! kai eipa pws egw den empistevomai kai pws den thelw na exw kai ayto to anxos!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
se euxaristoume mary na eisai kala !! kai esu oti epithimeis gia to paidaki sou!! apla einai kai ayta mesa sto programma ti na peis!!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καποιες λετε πως πατε οπου ειναι ο γιατρος δηλ αν ερθει ο γιατρος στο σπιτι θα γεννησετε στο σπιτι ;;;

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AGGELIKI21 έγραψε:ax thn pempth pou mas erxete tha mathw sthn b epipedou!! toso kairo prospathoume na doume alla tipota twra den tha mou thn glitosei!! xaxaxa sthn afxeniki eipan koritsi meta agori !! alla egw nomizw exw koritsaki !! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΕΜΑΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΥΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xaxaxa ax etsi kai egw ston 6o tha to dw!! panw apo ola na einai gero mwre ola t amwrakia tou kosmou!!!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valerakievelinaki έγραψε:καποιες λετε πως πατε οπου ειναι ο γιατρος δηλ αν ερθει ο γιατρος στο σπιτι θα γεννησετε στο σπιτι ;;;

egw den eipa oti paw mono opou paei o giatros eipa oti den paw se dimosio giati den to empistevomai kai oti den thelw na exw ayto to anxos!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΕΣ ΘΕΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙ...... ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ¨ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!¨ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ortikaki έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΕΣ ΘΕΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙ...... ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ¨ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!¨ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???

xaxaxaxaxaxaxaxaxa den pame kala!! xaxaxaxaxaxaxaxaxa!! etsi einai sta xwria to agori ton exoun gia anotero xaxaxaxa!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy egw koritsaki tha protimousa!! alla oti thelei as einai!! Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
AGGELIKI21 έγραψε:
ortikaki έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΑΖΕΣ ΘΕΙΑΔΕΣ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΟΡΙΤΣΙ...... ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ¨ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!¨ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ???

xaxaxaxaxaxaxaxaxa den pame kala!! xaxaxaxaxaxaxaxaxa!! etsi einai sta xwria to agori ton exoun gia anotero xaxaxaxa!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy egw koritsaki tha protimousa!! alla oti thelei as einai!! Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994

ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ!!!!! ΣΥΓΧΗΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ!!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 875502 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 417472 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 35468

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!!! ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!!!

Ορτικακι χωρις να θελω να τσακωθουμε και με το χαμογελο στα χειλη θα σου κανω μια ερωτηση:
Εμεις που γεννησαμε στο δημοσιο πιστευεις οτι δεν γεννησαμε τα παιδια μας με αξιοπρεπεια;

Αγγελικη21 οσο και να της εκλειναν τα ποδια εκεινο αμα ηταν να κατεβει θα κατεβενε... μηπως για καποιο αλλο λογο της εκλεισαν τα ποδια;

Εγω πιστευω οτι γενικα επικρατει η γνωμη οτι τα δημοσια νοσοκομεια δεν κανουν, οχι μονο για γεννες, αλλα για τιποτα. Επισης πιστευω οτι η κοινωνια μας εχει περασει αυτη τη νοοτροπια απλα για να μην πηγαινουμε στα νοσοκομεια και να πηγαινουμε στα ιδιωτικα "για καλητερα".

Στο Κιλκις ακουγετε εντονα οτι το νοσοκομειο θα γινει κεντρο υγειας... οπως καταλαβαινετε εχουν ξεσηκωθει ολοι, γιατι αραγε;;;;;
Αφου τα δημοσια νοσοκομεια δεν ειναι καλα;;;;;;;
Λαθη κανουν οι γιατροι, δεν ειναι Θεοι ανθρωποι ειναι...

Θελω να πω οτι υπαρχουν γιατροι και γιατροι και ακομη και στο νοσοκομειο καλο ειναι να εχει εναν γιατρο που σε παρακολουθει, οχι για σας ηρθα να γεννησω, χωρις να ξερουν ιστορικο χωρις τιποτα! Για να κανουν σωστα κι αυτοι τη δουλεια τους... Οσο για την μαια που εβαλε τις φωνες, εγω στη θεση της κοπελας που γενναγε θα της εβαζα πιο πολλες φωνες και θα εκτονονομουνα κιολας... Πρεπει να μαθουμε να αντιδραμε οχι μονο να παραπονιομαστε...
Το εκανα κι εγω στο παρελθον αλλα οχι πια, τωρα ξερω οτι εχω και δικαιωματα, πολυ περισσοτερο στον χορο της υγειας...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nopi30 έγραψε:
ortikaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!!! ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ!!!

Ορτικακι χωρις να θελω να τσακωθουμε και με το χαμογελο στα χειλη θα σου κανω μια ερωτηση:
Εμεις που γεννησαμε στο δημοσιο πιστευεις οτι δεν γεννησαμε τα παιδια μας με αξιοπρεπεια;

Αγγελικη21 οσο και να της εκλειναν τα ποδια εκεινο αμα ηταν να κατεβει θα κατεβενε... μηπως για καποιο αλλο λογο της εκλεισαν τα ποδια;

Εγω πιστευω οτι γενικα επικρατει η γνωμη οτι τα δημοσια νοσοκομεια δεν κανουν, οχι μονο για γεννες, αλλα για τιποτα. Επισης πιστευω οτι η κοινωνια μας εχει περασει αυτη τη νοοτροπια απλα για να μην πηγαινουμε στα νοσοκομεια και να πηγαινουμε στα ιδιωτικα "για καλητερα".

Στο Κιλκις ακουγετε εντονα οτι το νοσοκομειο θα γινει κεντρο υγειας... οπως καταλαβαινετε εχουν ξεσηκωθει ολοι, γιατι αραγε;;;;;
Αφου τα δημοσια νοσοκομεια δεν ειναι καλα;;;;;;;
Λαθη κανουν οι γιατροι, δεν ειναι Θεοι ανθρωποι ειναι...

Θελω να πω οτι υπαρχουν γιατροι και γιατροι και ακομη και στο νοσοκομειο καλο ειναι να εχει εναν γιατρο που σε παρακολουθει, οχι για σας ηρθα να γεννησω, χωρις να ξερουν ιστορικο χωρις τιποτα! Για να κανουν σωστα κι αυτοι τη δουλεια τους... Οσο για την μαια που εβαλε τις φωνες, εγω στη θεση της κοπελας που γενναγε θα της εβαζα πιο πολλες φωνες και θα εκτονονομουνα κιολας... Πρεπει να μαθουμε να αντιδραμε οχι μονο να παραπονιομαστε...
Το εκανα κι εγω στο παρελθον αλλα οχι πια, τωρα ξερω οτι εχω και δικαιωματα, πολυ περισσοτερο στον χορο της υγειας...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΘΙΞΕ ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ!! ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ!!! ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ Ή ΔΕ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑΤΙ Ή ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ Ή ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
oxi nopi xerw polu kala ti lew alios den tha to egrafa !! kai ennoite den uparxei logos tsakomou!! tis ekleisan ta podia kai ths eipan oxi den gennas!! eno eidan oti gennaei kai auto gia na prolavei na erthei o giatros den xerw me pio skeptiko den htan swsto omws !! eipa uparxoun kai exereseis! kai episeis eixe paei i aderfi mou kairo prin kai xerane to istoriko tis fusika! apla mhn t avgazoume teleia ta dimosia nosokomia giati mhn trelathoume egw zw se allo kosmo? vevea opws eipa uparxoun kai exereseis
! akoma pisteuw pws o kathe antrwpos exei teleios diaforetiki apopsi sto thema!! mporei mia kopela na emeine polu efxaristimenh apo dimosio nosokomio opote na exei thn kalitei apopsi gia ta dimosia!! alla mporei kai alli kopela na mhn emeina katholou euxaristimenh kai na exei thn xeiroteri apopsi gia ta dimosia!! opote uparxoun diaforetikes gnwmes sto thema!
Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994 Εσεις που γεννησατε;ιδιωτικο ή δημοσιο - Σελίδα 5 215994

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
OUTE TA IDIWTIKA EINAI TELEIA AGGELIKI 21.AN THEOS FYLAKSI SUMVEI KATI STO PAIDI SE DIMOSIO NOSOKOMEIO THA TO PANE.KAI STA IDIWTIKA YPARXOUN KAPOIES EKSERESEIS KAI EXW AKOUSEI KAI APO ALLOUS POU DEN EMEINAN EYXARISTIMENOI KAI THA PIGAINAN EYXARISTWS SE DIMOSIO.EGW STO ARETAIEIO GENISSA KAI EIMAI POLU EYXARISTIMENI OXI MONO APO TIN EKSYPIRETISI TWN KORITSIWN KAI TWN GIATRWN MESA STIN AITHOUSA TOKETOU ALLA KAI APO TIS MAIES POU ITAN DIPLA STA DWMATIA.ITAN POLU KALES KAI EKSYPIRETIKES.FUSIKA O KATHENAS DIALEGEI MAIEYTIRIO OPOU NOMIZEI OTI EINAI KALYTERA GIAYTON KAI OPOU NOMIZEI OTI MPOREI NA PLIRWSEI.....

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
o kathenas exei thn diki tou apopsi eirinh mou apo ayta pou tou exoun simvei auto eipa kai pio panw!! kai alimono eipa oti yparxoun kai exereseis!!
kai fusika o kathe enas epilegei pou tha gennisi kai apo ta xrimata giati einai ena duskolo komati ta xrimata aytes tis epoxes!

ΝΑΣΙΑ

ΝΑΣΙΑ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eirini2 έγραψε:OUTE TA IDIWTIKA EINAI TELEIA AGGELIKI 21.AN THEOS FYLAKSI SUMVEI KATI STO PAIDI SE DIMOSIO NOSOKOMEIO THA TO PANE.
Σε αυτο θα διαφωνησω φιλη μου. Αν συμβει το οτιδηποτε εμεις οι γονεις αποφασιζουμε και με δικη μας ευθυνη μεταφερουμε το βρεφος σε δημοσιο νοσοκομειο. Το θεμα ειναι καθαρα και μονο οικονομικο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NERAIDA_4 έγραψε:ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΜΑΥΡΗ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΑ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΡΑ ΝΑ!!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.

αυτο το ειδατε!??? γιατι κανενας δεν το σχολιασε ειναι το πιο απαραδεκτο που εχω ακουσει δεν θα πληρωνα μια στα ξενοδοχεια τους!

AGGELIKI21

AGGELIKI21
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
aparadektooooo egw den tha plirona an eixe kai vieo ? ou sigoura!!
!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα γιατί πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση; Υπάρχουν και ιδιωτικά καλά υπάρχουν και δημόσια καλά. Καλό είναι λοιπόν να μιλάμε πιο συγκεκριμένα για το τάδε ιδιωτικό ή δημόσιο και όχι να συγκρίνουμε γενικά ιδιωτικά με δημόσια. Όσο για την διαφορά στο οικονομικό, η κάθεμια κρίνει που και πόσα θα διαθέσει.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ορτικακι πιο πολυ στο εγραψα περιπεκτικα καταλαβα τι θελεις να πεις.

Το τελειο δεν υπαρχει.. προσωπικα σε μενα δεν εχει συμβει κατι παραδοξω και μαλιστα στη Σαμο που νοσηλευτικε το παιδι μου μας ειχε μια παιδιατρος η οποια, αργοτερα μου ειπαν, οτι εχει κατηγορειθει για θανατο παιδιου. Εγω ομως τι μπορω να πω αφου η γυναικα ερχοταν και το απογευμα να δει τα παιδακια μας, και απο το μεσημερι μεχρι να ξαναερθει επερνε τηλεφωνο και η νοσοκομα εδινε αναφορα. Για να μην μιλησω για τις νοσοκομες που με βοηθαγαν με το παιδι... Να σημειωθει οτι χρημα δεν επεσε σε κανεναν ουτε γιατρο ουτε νοσοκομα...
Σημασια εχει να πετυχεις σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ειτε σε ιδιωτικο ειτε σε δημοσιο...
Τους ειδα και τους ιδιωτες παιδιατρους που πηρα τηλ σε μια και επειδη δεν ημουν πελατησα της δεν ηθελε να μου δωσει τις πρωτες οδηγιες, ουτε καν να δει το παιδι επειδη ηταν Σαβ-Κυρ... Και που κατεληξα; Στο νοσοκομειο...
Δεν εχει σε ολα τα μερη της Ελλαδας ιδιωτικες κλινικες και ειναι αδικο να κανουμε τις κοπελες που ζουν στα νησια να νιωθουν ασχημα ή να αγχωνονται, ειδικα τις εγκυες.

Τελος παντων ολοι εχουμε ακουσει ιστοριες για τα νοσοκομεια σε ολη την Ελλαδα...δεν ειναι αλλωστε δυνατον να μην ακουσουμε και εδω στο Κιλκις σιγουρα, ολο και κατι θα εχει συμβει... δεν μου ρχετε κατι προχειρο αλλα σιγουρα εχει συμβει καποιο λαθος με θυμα καποιον αθωω, στην μαιευτικη σιγουρα οχι ή τουλαχιστον οχι απο τοτε που ανελαβαν οι συγκεκριμενοι γυναικολογοι. Για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει οτι ενα νεογεννητο
(κορη της κουμπαρας μας) επαθε αναρροφηση και το ειχαν καποιες μερες στην εντατικη, τραγικο... Κι ομως για το Ιπποκρατειο εχω ακουσει πολλες γυναικες που γεννησαν εκει και ειναι ευχαριστημενες...
Οι αποψεις ποικιλουν!!

Πιστευτε οτι καποιος γιατρος θελει να κατηγορηθει για το θανατο καποιου;

Αν κλεισει το νοσοκομειο εγω αν θελω να γεννησω θα πρεπει να κατεβω Θεσσαλονικη, ειναι πιο επικυνδινο για μενα το να ταξιδεψω με σπασμενα τα νερα και εναν αγχωμενο οδηγο, παρα να γεννησω στο δημοσιο νοσοκομειο.

Εγω παντως αυτο που δεν δεχομαι ειναι το να μην σου συμπεριφεροντα καλα στα ιδιωτικα. Στο δημοσιο το ξερεις οτι ολοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και αρκετοι οχι ολοι, (για να μην παρεξηγηθω) βαριουνται που ζουν, στα ιδιωτικα ειναι το μεγαλο θεμα. Που δεν φτανει που πληρωνεις και σε πολλες περιπτωσεις 3 μισθους, να εχεις και ασχημη

Ειμαι σιγουρη οτι Θεσσαλονικη και Αθηνα υπαρχουν περισσοτερες απαραδεκτες καταστασεις στα δημοσια...

Αγγελικη σε πιστευω αφου ησουν μπροστα τι να πω απαραδεκτη συμπεριφορα!
Βασικα στο εξωτερικο γεννανε με μαιες ο γιατρος ειναι για να επεμβει αν υπαρχει προβλημα, κακως που δεν το κανουν και στην Ελλαδα αυτο...

Παντως θα πρεπει ολες να παραδεχτουμε οτι η γεννα ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη την οποια δεν θα επρεπε κανενας ανευθεινος γιατρος και καμια μαια να μας την χαλασει...

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευα που δουλευεις στο Στρατιωτικο νοσοκομειο θα ανοιξει η μαιευτικη κλινικη;
Θα αρχισουμε να γενναμε εκει;;;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις