26 Απ: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ? Σαβ Ιαν 19, 2013 2:40 am
evi2
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Δεν τα εχω χρησιμοποιησει αλλα αν δεν ησουν θα εβγαζε αρνητικο.Εισαι και πριν την καθυστερηση γι'αυτο ειναι αχνο...Ποτε περιμενες περιοδο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
αυριο το πολυ μεθαυριο κραταω επιφυλαξεις για να μην απογοητευτω... Αχ πως θα περασει η μερα σημερα για να ξανακανω;;;evi2 έγραψε:Δεν τα εχω χρησιμοποιησει αλλα αν δεν ησουν θα εβγαζε αρνητικο.Εισαι και πριν την καθυστερηση γι'αυτο ειναι αχνο...Ποτε περιμενες περιοδο?
ΚΙ ΕΓΩ ΟΣΑ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ... ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΗ ΣΟΥ.αφρουλα έγραψε:ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΣΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΛΑ! ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΧΝΟ! ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ!
ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΧ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ...evi2 έγραψε:Υπομονη μια δυο μερουλες ακομα και θα ξερεις!Αν και κατι μου λεει οτι κατι εχεις στην κοιλιτσα...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΛ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ε? ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΙΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑarco iris έγραψε:κουκλιτσες μου καλες γιατι καθεστε και τρωτε τετοιο αγχος?
κατ αρχην το τεστ οσο αχνο και αν ειναι αν ειναι θετικο δυσκολο να βγει λαθος
αλλα το εχω πει πολλες φορες υπαρχει και τεστ που δειχνει απο τη συλληψη.........πολυ πριν την καθυστερηση!
εγω στον δευτερο το εμαθα μια βδομαδα μετα τη συλληψη
ευχομαι τα καλυτερα!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΛΕΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΦΑΚΟ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΧΑ ΧΑ ΧΑarco iris έγραψε:εμενα ηταν τοσο αχνη κοπελα μου που τη βλεπαμε μονο με μεγεθυντικο φακο σοβαρα σου μιλαω τωρα
και ημουν!
μακαρι στο ευχομαι!
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ. ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΠΙΑ? ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ Κ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΟΛΟΚΚΗΡΟΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ. Κ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΟ ΠΕΝΘΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ.arco iris έγραψε:τρελλη πλακα λεμε!
ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΑΥΡΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?arco iris έγραψε:χαχα γιατι οχι???? κι εγω και τους δυο με μια δυο επαφες τους επιασα
εγω εψαχνα και τα ζωδια η κολλημενη να ειναι ιδια με μας
και τα πετυχα
και τωρα τραβαω τα μαλλια μου με δυο διδυμους μες το σπιτι αντρα και γιο
ο μικρος γιος ειναι μαζι μου- τραβανε τα μαλλια τους οι αλλοι!
Popisofia έγραψε:Κοριτσια εχω κατι τεστακια απο το ιντερνετ κ σημερα δεν κρατηθηκα εκανα ενα λεει στις οδηγειες οτι δειχνουν κ 4 μερες πριν την καθυστερηση εμενα εδειξε ενα πολυ αχνο θετικο τοσο που φαινοταν στο παραθυρο μονο. Αυριο θα ξανακανω. Τι λετε εσεις; Ειναι εγκυρα;
Popisofia έγραψε:ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΑΥΡΟΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?arco iris έγραψε:χαχα γιατι οχι???? κι εγω και τους δυο με μια δυο επαφες τους επιασα
εγω εψαχνα και τα ζωδια η κολλημενη να ειναι ιδια με μας
και τα πετυχα
και τωρα τραβαω τα μαλλια μου με δυο διδυμους μες το σπιτι αντρα και γιο
ο μικρος γιος ειναι μαζι μου- τραβανε τα μαλλια τους οι αλλοι!
Popisofia έγραψε:ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΓΙΞΕΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΥΛΑ!Tinkibell έγραψε:popisofia ευχομαι να εισαι εγκυουλα κ γρηγορα να τρεξεις να μας πεις τα καλα σου νεα!Ευχομαι οπως ηρθε το πρωτο γρηγορα να ερθει κ το δευτερο!
εμεις προσπαθουμε χαλαρα (χωρις προφυλαξεις δηλ) απο τον Αυγουστο περιπου αλλα ακομα...
αυτη τη φορα αρχησα να υποψιαζομαι λιγο κ αγχοθηκα κ γω σαν εσενα.
Τη Δευτερα το βραδυ καουρες για κανενα δυωρο,δεν εφαγα τιποτα περιεργο για να ενοχληθω...
την Τριτη πονουσε η κοιλια μου κ λεω θα μου ερθει κ νωριτερα αυτη γιατι ΚΑΝΟΝΙΚΑ περιπενω Σ/Κ να ερθει.
Τεταρτη ξημερωματα ξυπνησε ο μικρος για γαλα και απο εκεινη την ωρα μεχρι το βραδυ ειχα μια απαισια ξινιλα στο στομα,δεν μπορουσα να φαω κανονικα γιατι ειχα κ
καουρες κ μια δυσφορια να τα βγαλω.Τσιμπολογουσα μια μπουκια ανα μισαωρο κ κυριως γλυκα να διωξω την ξινιλα αλλα τιποτα περασε αργα το βραδυ μονη της.
Τωρα δυο μερες με ημικρανια ολη μερα!
Δεν ξερω τι να σκεφτω να χαρω ή οχι ακομα το στηθος τιποτα παντως...
ΤΟΣΟ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ? ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ? ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΚΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ (ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ!Tinkibell έγραψε:αχχ ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια...για την ωρα οντως δεν αδιαθετησα ακομη,ουτε ιχνος περιοδου...κοιλια κτλ δηλ. αλλα τοσο παλαβιαρα που ειναι η δικη μου ειναι ικανη κ σενα μηνα να ερθει..τι να πω...?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης