51 Απ: ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ? Σαβ Ιαν 19, 2013 11:54 pm
Popisofia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!arco iris έγραψε:
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ? ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!arco iris έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ.arco iris έγραψε:καλε δε βγαινουν εκεινη την ωρα τα αποτελεσματα μην το κουβαλας αδικα το μωρο!
Popisofia έγραψε:ΤΟΣΟ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ? ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ? ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΚΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ (ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ!Tinkibell έγραψε:αχχ ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια...για την ωρα οντως δεν αδιαθετησα ακομη,ουτε ιχνος περιοδου...κοιλια κτλ δηλ. αλλα τοσο παλαβιαρα που ειναι η δικη μου ειναι ικανη κ σενα μηνα να ερθει..τι να πω...?
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ!loukia_84 έγραψε:με το καλο, με το καλο!!!
και με μια θετικοτατη χοριακη ευχομαι!!!!!
ΔΗΛ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΤΑΚΙΑΝΑ ΚΛΑΙΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΤΕ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΩΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΛΙΓΟ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ. ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ? ΑΝ ΟΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΑΧ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.Tinkibell έγραψε:Popisofia έγραψε:ΤΟΣΟ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ? ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ? ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΝΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΚΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΣΟΥΒΛΙΕΣ ΧΑΜΗΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΔΕΞΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ (ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ) ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ Κ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ ΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ!Tinkibell έγραψε:αχχ ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογια...για την ωρα οντως δεν αδιαθετησα ακομη,ουτε ιχνος περιοδου...κοιλια κτλ δηλ. αλλα τοσο παλαβιαρα που ειναι η δικη μου ειναι ικανη κ σενα μηνα να ερθει..τι να πω...?
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι τοσο αστατος ειναι οταν στεναχωρηθω για κατι παρα πολυ, τωρα ομως ειμαι καλα.
Απο συμπτωματα οτι σου εχω πει παρα πανω, χτες ειχακ κατι τσιμπηματααπο την αριστερη πλευρα που εγιναν κ σουβλιες καποιες φορες, η μεση μου ποναει κ εμενα αλλα νομιζω επειδη περιμενω...σημερα παλι ειχα πικρο στομα το πρωι μετα εφυγε μονο του παλι.Κατα τα αλλα δεν εχω κατι αλλο.
Στην πρωτη εγκυμοσυνη κ μενα ηταν ετσι το στηθος μου αλλα θυμαμαι πολυ μετα την καθυστερηση. Ασε που απο τοτε που γεννησα το στηθος μου σπανια με πονουσε στην περιοδο...δεν ξερω τι να πω ακομα παντως δ φανηκε κ λιγο χαιρομαι γι αυτο...
ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΡΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 19 ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΧΝΟΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ 20 ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΟΧΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Κ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ! ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ.mama_sto_synnefaki έγραψε:Popisofia έχεις θετικά τεστάκια??? Δεν το είχα δει, συγχαρητήρια!!! Κι εγώ που έλεγα ότι είναι νωρίς για να το σκέφτεσαι
Τι ωραία νεάκια! Θα κάνεις και χωριακή την Τετάρτη? 'Αντε καλά αποτελέσματα κι από εκεί!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης