51 Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΩΝΗ!!!!!!!!!!!!!! Πεμ Ιαν 17, 2013 8:47 am
Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά και να χαιρεσαι την οικογένειά σου.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
arco iris έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=oNZClL78b7s
ΚΚΝ έγραψε:https://youtu.be/ah6oACexmzo
Vivian έγραψε:Χρονια πολλά υγεία, ευτυχία και πολύ αγάπη!
eirini.pav έγραψε:Χαρηκα παρα πολύ με την εξέλιξη των πραγματων! μπραβο σε όλους σας! και σε σενα μεθυσμενε Αντωνη!!!
vicky75 έγραψε:Τη τυχη να εισαι ενας ανδρας...αναμεσα σε τοσες γυναικες...! όλες σε θυμουνται !
Αντωνη χρόνια σου πολλα και καλά. Υγεία ευχομαι...για σενα και την οικογενεια σου...! Ολα τα αλλα..ερχονται με λιγη προσπαθεια !
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:λοιπον...αντωνη
χαιρμαι πολυ οταν βλεπω ανθρωπους να καταλαβαινουν τα λαθη τους και να ζητανε συγνωμη
χαρηκα πολυ με αυτην σου την κινηση σε οτι αφορα φυσικα εσενα
ζητησες συγνωμη..μπραβο σου
απο εδω και περα βαζουμε ενα χ στα παλια οκ??
και μια καλη αρχη ξεκιναει με μια ευχη
χρονια πολλα!!!!!!!!!
Rinoula έγραψε:Χρόνια πολλά και να χαιρεσαι την οικογένειά σου.
ioanna_41 έγραψε:Rinoula έγραψε:Χρόνια πολλά και να χαιρεσαι την οικογένειά σου.
Rinoula ....
σε σένα τι να πω ;
Σου είχα μιλήσει απότομα και άσχημα και το μετάνιωσα αμέσως γιατί Rinoula έλεγαν και τη πρώτη μου αγάπη στη πρώτη δημοτικού και αργότερα στο φροντιστήριο αγγλικών
ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΔΙΚΙΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.
tsihi έγραψε: χρονια πολλα αντωνη!!!να σε χαιρεται η οικογενεια!!!
Rinoula έγραψε:ioanna_41 έγραψε:Rinoula έγραψε:Χρόνια πολλά και να χαιρεσαι την οικογένειά σου.
Rinoula ....
σε σένα τι να πω ;
Σου είχα μιλήσει απότομα και άσχημα και το μετάνιωσα αμέσως γιατί Rinoula έλεγαν και τη πρώτη μου αγάπη στη πρώτη δημοτικού και αργότερα στο φροντιστήριο αγγλικών
ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1% ΔΙΚΙΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.
Έχω μια κορη και περιμένω το γιο. Περασμένα-ξεχασμένα Αντώνη και όλα τα καλά σε σένα και την οικογένειά σου.
'nanou87 έγραψε:χρονια πολλα Αντωνη!!!πολυχρονος να εισαι με υγεια!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!
trilly έγραψε:καλε τι μου θυμισς με την τεντουρα! ειχα παει σε ενα ιδιαιτερο και η μανα του η τρελλη μου εωσε να πιω αυτο το πραμα. ειδα κι αποειδα να κανω το 2ωρο! και το χειροτερο? μετα ειχα ακομα ενα 2ωρο!!!
ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.Κ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΤΩΡΑ..ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?? Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ..?ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΤΗΛΕΦ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ioanna_41 έγραψε:'nanou87 έγραψε:χρονια πολλα Αντωνη!!!πολυχρονος να εισαι με υγεια!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!
ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ !!!!
ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ (ΠΗΡΑ ΚΑΙ DEPON MAXIMUM ΣΗΜΕΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.
ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ,ΣΕ ΓΑΜΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ JOCKEY'S CLUB ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΩΝΕΣ ;
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΧΟΛΑΡΓΟ,ΠΑΠΑΓΟΥ,ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ,ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ;
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΘΑ ΔΟΥΜΕ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
...ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΣΟΥ !!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ,Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ !
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ !!!!
nanou87 έγραψε:ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.Κ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΤΩΡΑ..ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?? Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ..?ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΤΗΛΕΦ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ioanna_41 έγραψε:'nanou87 έγραψε:χρονια πολλα Αντωνη!!!πολυχρονος να εισαι με υγεια!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!
ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ (ΠΗΡΑ ΚΑΙ DEPON MAXIMUM ΣΗΜΕΡΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.
ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ,ΣΕ ΓΑΜΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ;
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ.ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΧΟΛΑΡΓΟ,ΠΑΠΑΓΟΥ,ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ,ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
...ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΣΟΥ !!
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΜΟΥ ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΟ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ioanna_41 έγραψε:nanou87 έγραψε:ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.Κ ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΤΩΡΑ..ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?? Α ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ Κ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ..?ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ..ΤΗΛΕΦ.ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!ioanna_41 έγραψε:'nanou87 έγραψε:χρονια πολλα Αντωνη!!!πολυχρονος να εισαι με υγεια!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!
...ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙ ΣΟΥ !!
Η Γιάννα δεν είχε έρθει μαζι στη βάπτιση που είχα πάει γιατί ήταν έγκυος και πρόσεχε.
Είχε έρθει ο Παναγιώτης, ο "μεγάλος" μας μικρός !
Λες να κάνω τόσοοοο λάθος ;
Είμαι φυσιογνωμιστής ,δε πιστεύω να εχω πέσει τόσο έξω .
Τέλος πάντων .
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης