126 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Πεμ Ιαν 17, 2013 12:07 pm
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλε που χανεστε?εγω ετοιμαζω ενα διαγωνισμα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
odysseia έγραψε:
καλως τη!τι κανει το σπορακι σου?
το ονομα σου?'η να σε λεω φουρφουρακι?
μια χαρα φαγακι!stauroulinaa έγραψε:ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...
ΝΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ!!!
ΦΟΥΡΦΟΥΡ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΡΙΝΙ ΣΟΥ??
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!!ΜΑΑΑΑΤΣ!!!
μια χαρα λοιπον! ξεκουραση τωρα!fourfouraki έγραψε:odysseia έγραψε:
καλως τη!τι κανει το σπορακι σου?
το ονομα σου?'η να σε λεω φουρφουρακι?
Καλά είναιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! το μεσημέρι δηλαδή που το είδα μια χαρά ήταν... τώρα όμως με πονάει λίγο η κοιλιά μου... μάλλον κουράστηκα σήμερα.. περπάτησα κανά μισάωρο και ήμουν και όρθια στην κουζίνα...
Φουρφουράκι να με λες!!!!! Άσε μη γίνουμε ρόμπα εδώ μέσα...
και εσυ μια χαρα!μπραβο καλα αποτελεσματα και με το καλο να ακουσετε την καρδουλα του!marichui έγραψε:Κοριτσακια καλησπερα κι απο εμενα, γυρισαμε πριν λιγο!
Το σπορακι μεγαλωσε, δεν εβαλε κατι για να ακουσουμε καρδουλα, μου πηραν αιμα για εξετασεις!!! Σε δυο εβδομαδες το επόμενο ραντεβου!
Κανενα νεο; του φουρφουρ τα εμαθα...Κ εννοείται καταχάρηκα!!!
κανει ειδικη επιλογη στο λογισμικο για να ακουστει, ειναι μικρουλι το σπορακι ακομα για αυτο δεν ακουσαν καρδουλα.boubou έγραψε:αμα φαω γιγαντες φουσκωνω τοσο που θα σκασω ....μια φορα εκανα το λαθος δν το ξανακανω
καλο μπανιο Σταυρουλα!!
Οδυσσεια μου thanx!!
φουρφουρ να ξεκουραστεις αν ειναι!!!
Μαρακι πως το ειδατε,με κοιλιακο υπερηχο?νομιζα οτι ακουγεται απο τον υπερηχο ουτως η αλλως η καρδια!!
δεν εχω ρωτησει ποτε, αλλα θεωρω πως σιγουρα οχιstauroulinaa έγραψε:ΑΠΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ!!
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ..ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..(ΜΑ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ??!!).
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΗ ΘΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..(ΜΑ ΟΧΙ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ??!!)
χαχαχα κλαιω απ τα γελια!!!για τον τροπο που τα γραφεισ!!παω για υπνακο.προλαβαμε κ ειδαμε κ ταινια...μαλακια!!!!!μαλλον σειρα ηταν.
επισης βαλαμε κ το παρανορμαλ ακτιβιτη 2 η3 δεν θυμαμαι....αλλη μαλακια κ την κλεισαμε.
α!!αυριο εχω γιατρο.εσεις οτν πατε σας εχει πει ν εχετε αποχη απ ????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Πεμ Δεκ 05, 2013 2:53 pm, 1 φορά
boubou έγραψε:2 μερες αποχη χρειαζεται πριν το ΠΑΠ...σιγουρα πραγματα!!! μου το εχουν πει 4 γιατροι και η Αρτεμις το βρηκε και στο ιντερνετ!!
ελειπα γιατι τελικα χρειαστηκε να παρω την αστυνομια για να παρουν τον ναρκωμανη απο το μαγαζι..δν εφευγε με τιποτα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης