26 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Πεμ Ιαν 17, 2013 6:36 am
anypomoni
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γιαννα μου τι κανεις?η μικρουλα σου?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:γεια σου ευα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
γιαννα μου τι κανεις?η μικρουλα σου?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:γεια σου ευα!!!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ελλη ακουσ?????
boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ελλη ακουσ?????
τι να ακουω καλε????
Ναντια δν κοιταω ποτε τα συμπτωματα!!δν τα εμπιστευομαι!
Σταυρουλα και Ευα
anypomoni έγραψε:boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ελλη ακουσ?????
τι να ακουω καλε????
Σταυρουλα και Ευα
ουτε εγω κοιταω συμπτωματα πλεον γτ την πατησα πολλες φορες...
ναντια ειναι πολυ νωρι ακομα κοριτσακι μου.περιμενε να δεις πως θα παει και πραττεις ααλογα...το στηθος ειναι θετικο σημαδια ειναι ενα απο τα 1α σημαδια αλλα απο μονο του δεν μας λεει κτι.για εμενα με αυτα που εχω δει το μονο αξιοπιστο σημαδια ειναι η απουσια περιοδου κι ενα θετικο τεστ..ελπιζω παντως να ειναι αυτο που επιθυμειςnantiag έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!!ΣΤΙΣ 23/1 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΠΤΩΜΑ.ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
προσπαθεις πολυ καιρο?απλα οταν θελουμε κατι πολυ παρατηρουμε πραγματα που δεν προσεχαμε ποτε ασε κ το σωμα μας που μας ξεγελαει...ολα τα κοριτσια το ιδιο θα σου πουν οπως το ελεγαν κ σε μενα....ΜΟΝΟ η καθυστερηση ειναι συμπτωμα!!!!!!nantiag έγραψε:anypomoni έγραψε:boubou έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ελλη ακουσ?????
τι να ακουω καλε????
Σταυρουλα και Ευα
ουτε εγω κοιταω συμπτωματα πλεον γτ την πατησα πολλες φορες...
MALLON PREPEI KAI EGO NA STAMATISO..POS PERASATE SIMERA?
boubou έγραψε:η Γιαννα μας ειπε να ερθουμε εδω και την κοπανησε!!
Μαχη απο το πρωι, ενα μελομακαρονο ζουμερο..δν το ελεγες και μικρο...γκουχ
μεσημεριανο γαριδομακαροναδα.. μακαρονια μιαμιση κουπα.. και 3 κουταλιες της σουπας κοκκινη σαλτσα με μικρες γαριδες...σιγουρα 7-8 ..και 2 κ.γ. μυζιθρα!! και ενα μικροοοο σοκολατακι γαλακτος..αυτα των 12γρ.... ελπιζω να μην το ξεφτυλισα πολυ!!!
ελλη μου εσενα το φορουμ πρεπει να σου βαζει ενσημα...ημιαπασχοληση κανεις...χαχαχboubou έγραψε:πηρα μαζι μου μηλο, ενα τοστ γαλοπουλα γκουντα και 1 μπαρα!!!
ποσο θα φτασω με αυτα?!η μπαρες ειναι 167 θερμιδες!
και τωρα πινω γαλλικο 2 ζαχαρη λιγο γαλα!!
δν παιζει να μη τα φαω..θα λυσσαξω μεχρι το σχολασμα!
Ευακι εγω εδω ειμαι!!! και θα ειμαι μεχρι και τις 12
ααα ωραια εσυ πιανεσαι για δυο πλεον...χιχιχιχιandi82 έγραψε:εγω εδω ειμαι ευουλα
καλα κανεις κοπελα μου.....μας κραταει παρεα το φορουμ....boubou έγραψε:Ευα αστα να πανε!χαχααχχααχαχ καπως πρεπει να περναει ευχαριστα η ωρα στη δουλεια!!!!
Αχ βρε Ολινα δν μπορω να δω το βιντεακι εδω!! αν θυμηθώ γιατι ξεχναω κιολας θα το δω σπιτι!!
Μαχη εισαι περιπτερο?
τελειο μαχουλα..να ξερεις πως μεσα σου μεγαλωνει μια καινουργια ζωη....andi82 έγραψε:ευουλα ναι πλεον ειμαστε 2
λιντα μου πολυ ωραιο το βιντεακι λιγο μακρια η οθονη δεν φαινοταν καλα
ελλου ναι περιπτερο ειμαι μεχρι 7.30 και μετα εχω μια πελατισσα αρα κατα τις 9 θα παω σπιτι
γιαννα παστιτσιο εεεε???μμμ στειλε μου λιγο
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης