301 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Παρ Ιαν 18, 2013 11:17 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
Εσυ αγαπακι τι κανεις? μονο εμεις οι δυο μειναμε εδω τωρα?
Αχ ολες ξεπορτισαν βολτουλα!! Μονο η Ευα μαλλον παλευει με το σιδερο ιχιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αστα απλωσα το ενα εβαλα τωρα αλλο ενα κμου μενουν τα σεντονια...θα τα απλωσω κ αυτα κ θα τα σιδερωσω αυριο λογικα...δεν τα αφησα να τα κανω ολα μαζι γτ δεν ειχα χωρο να τα απλωσω ...χαχαχα...ασε που μετα θα τα εβλεπα πιο μεγαλο βουνο κ δεν θα το αποφασιζα ποτε....χιχιχιχboubou έγραψε:Αγαπη θα δω το παιχνιδακι σπιτι (να μη νομιζουν οτι δν σου μιλαω εδω χιιχ)
Ευα εγω εχω 2 πλυντήρια πλημενα κι εχω να βαλω αλλα 3 τουλαχιστον για να τελειωσουν τα απλυτα!! και μετα θα σιδερωσω
τι κανεις γιαννα μου?ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:TI KANETE?
καλως την αφρουλα μας.....πως περασες?ολα καλα με ολα τα σπορακια της παρεας...κ η μαρια πηγε στον γιατρο κ το δικο της σπορακι ειναι καλα!!!!!!!!!!!!αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Σαβ Ιαν 19, 2013 1:36 am, 1 φορά
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Σαβ Ιαν 19, 2013 10:15 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Σαβ Ιαν 19, 2013 1:37 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Σαβ Ιαν 19, 2013 2:35 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Σαβ Ιαν 19, 2013 1:38 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Σαβ Ιαν 19, 2013 2:35 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης