476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101 Δευ Ιαν 21, 2013 5:52 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
FOTINI28 έγραψε:
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!
ΕΥΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙΡΟ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:φωτεινουλα τι κανεις?
evaki27:) έγραψε:FOTINI28 έγραψε:
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!
ΕΥΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙΡΟ?
να'σαι καλα φωτεινη, μακάρι!!! έχει περίπου
ένα χρόνο που έκοψα τα χάπια και προσπαθούμε, αλλά δυστυχώς
είχα κάποια διαταραχή και μάλλον ακόμα δυστυχώς έχω, οπότε η προσπάθεια πάει χαμένη...αλλά που θα πάει θα το τσακώσουμε
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥart86 έγραψε:ευχαριστω χρυσα μου..να σαι καλα....πωσ παει εσυ?ολα καλα?
να καλοσορισω και την νεα της παρεασ μας..ευχομαι συντομα να γινεις ετσι .ποπη και γιαννα εστειλα χθες ευχες...ελπιζω αν τις ειδατε..
Popisofia έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΚΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.αγαπη έγραψε:Popisofia έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ.
μολις το διαβασα να εχεις μια ομαλη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη μου εφτιαξες την διαθεση
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.101
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης