1 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΑΠΟΒΟΛΗ & 1 ΑΠΟΞΕΣΗ Παρ Ιαν 18, 2013 9:58 pm
Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσια μου.....μετα την αποβολη που ειχα τον Οκτωβριο....τωρα ήρθε και η αποξεση.....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ.....
Είπαμε με τον γιατρο μου να κανω ολες τις απαραιτηττες αιματολογικες εξετασεις για να δω αν όλα ειναι οκ...και αυτες οι 2 ατυχες εγκυμοσυνες ειναι απλα ατυχημα....
Μενω Καρδιτσα....και εδω δεν υπάρχει κανενας που να τις κανει...μονο η EUROMEDICA η οποια και θα εχει τρελο κοστος...(ξερει μηπως καμια και ποσο περιπου κοστίζουν σε ιδιώτη?)
Οποτε ή ερωτηση μου ειναι η εξής...μου ειπαν για το ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην θεσσαλονικη...Αν τις κανω σε δημόσιο :
α) δεν θα πληρωσω τιποτα?
β)θα πληρωσω μια συμμετοχη βάση ΕΟΠΥ?
γ) θα τις πληρωσω κανονικα γιατι ειναι πιο εξειδικευμενες ??
ξερει καμια να μου πει???
σας ευχαριστω......
(βεβαια και καθαρές να βγουν μου ειπε οτι σε τυχλον 3 εγκυμοσυνη θα κανουμε προλιπτηκα ηπαρινες...και μαλλον και σαλοσπιρ..)
Είπαμε με τον γιατρο μου να κανω ολες τις απαραιτηττες αιματολογικες εξετασεις για να δω αν όλα ειναι οκ...και αυτες οι 2 ατυχες εγκυμοσυνες ειναι απλα ατυχημα....
Μενω Καρδιτσα....και εδω δεν υπάρχει κανενας που να τις κανει...μονο η EUROMEDICA η οποια και θα εχει τρελο κοστος...(ξερει μηπως καμια και ποσο περιπου κοστίζουν σε ιδιώτη?)
Οποτε ή ερωτηση μου ειναι η εξής...μου ειπαν για το ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην θεσσαλονικη...Αν τις κανω σε δημόσιο :
α) δεν θα πληρωσω τιποτα?
β)θα πληρωσω μια συμμετοχη βάση ΕΟΠΥ?
γ) θα τις πληρωσω κανονικα γιατι ειναι πιο εξειδικευμενες ??
ξερει καμια να μου πει???
σας ευχαριστω......
(βεβαια και καθαρές να βγουν μου ειπε οτι σε τυχλον 3 εγκυμοσυνη θα κανουμε προλιπτηκα ηπαρινες...και μαλλον και σαλοσπιρ..)