Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές. Ωστόσο, από την ώρα που έμαθα για το αγγελούδι από τη Λέρο, το δικό μας πρόβλημα μου φαίνεται τόσο μικρό κι ασήμαντο. Κι όσο θυμάμαι τα λόγια της Μαρίας και του Λευτέρη, ότι μετά τη χθεσινή βελτίωση ελπίζουν ότι ο μικρός άγγελός τους θα νικήσει, δεν μπορώ να γκρινιάσω ούτε να παραπονεθώ για τίποτα.

Καλή δύναμη στους γονείς και καλό κατευόδιο αθώα ψυχούλα....

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μόλις γυρισα απο την δουλεια και μπηκα να διαβασω νεα για το μωρο και...διαβασα τα δυσαρεστα. Πιστευα οτι ολα θα πηγαιναν καλυτερα για το αγγελουδακι αυτο.

Constantin@

Constantin@
Βιβή περαστικά, να μην είναι τίποτα εύχομαι. Κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, όταν πρόκειται για μωράκι είναι σημαντικό.
Πάντως ακόμα ταραγμένη είμαι, έχω σοκαριστεί με τα νέα....

markella01

markella01
mamamatina έγραψε:Καλησπέρα μανούλες! Μόλις ήρθε και το λάπτοπ, αλλά συνέπεσε με το χαμό του μπέμπη από την Λέρο. Έτσι θα σιωπήσω προς το παρόν. Μπήκα στις ελληνίδες μαμάδες πριν λίγο και διάβασα πράγματα που δεν μου άρεσαν. Τεσπα.
Μου λειψε η παρεούλα.
Σας φιλώ όλες. Θα τα πούμε αργότερα.

Ο λόγος για τον οποίο αποχώρησα πέρσι από το γκρουπ ελληνίδες μαμάδες στο φέιςμπουκ ήταν κάτι ρεζιλίκια από μερικές που όταν ανοίγουν υπολογιστή και παίρνουν μέρος σε μια συζήτηση δεν ξέρουν ούτε τι λένε, ούτε πώς πρέπει να το λένε...Είμαι σίγουρη ότι αναφέρθηκαν εναντίον της μάνας ε? Όπως κι άλλοι εδώ μέσα....Σιωπώ....μέχρι να πάρει και να σηκώσει κανέναν....

toutounaki

toutounaki
Ευχαριστώ Κωνσταντίνα μου!
Χρυσα μου ξερεις γιατι σε πάω; Γιατι οσο είσαι καλή κι ευγενική, οταν χρειάζεται δε χαριζεις κάστανα που λένε!
Εγω έγινα έξαλλη, με τις δηλώσεις του Δημάρχου Λέρου και τα έχωσα σε σχετική ανάρτηση. Πριν καν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, πριν καν ολοκληρωθεί η δικογραφία έχουν βγάλει και το κατηγορητήριο. Και υποτίθεται η προδικασία είναι μυστική.... και υποτίθεται υπάρχει ιατρικο απόρρητο και αυτός ο άντε μη πω- επαναπαύεται στο ότι οι γονείς δεν ήταν από τη Λέρο!
Ας μη πω περισσότερα, δεν κάνει. Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη...

spyros3

spyros3
αχ βρε χρυσα ποσο δικιο εχεις...

παω κοριτσια μ κ θα τα πουμε το βραδακι...ν μ φιλησετε τα μωρακια σας,καλο απογευμμα..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν γεννησα τον κωνσταντινο υπηρετουσαμε στην πλατη εβρου...ξερετε που ειναι?δειτε εδω...
http://gym-metax.evr.sch.gr/location/odikosxartis.htm
οταν σας λενε η πινεζα του χαρτη οτι ειναι τα ριζια να λετε οτι τα ριζια ειναι μια χαρα διπλα στην εγνατια...η πλατη-τα κομαρα-η ελια-ο κυπρινος ειναι η πινεζα στον χαρτη...οταν λοιπον λεχωνα μονη 23 χρονων εμενα εκει με τον κωνσταντινο με τον παιδιατρο στη 1 ωρα-αν φυσικα η ομιχλη σου επετρεπε να οδηγησεις μεχρι την ορεστιαδα-τα ειχα χαμενα...τωρα που ξερω 5 πραγματα σας λεω οτι θα μπορουσε να εχει συμβει κατι αναλογο και σε μενα...η γιατρος-ο Θεος να την κανει γιατρο- μας ειχε μονο για να κοβει τα χαρτακια απο το βιβλιαριο του παιδιου-2 καθε φορα παρακαλω- και να λεει "να του δινεις χαμομηλι"...και οταν την χρειαστηκα ενα σαββατο και την καλεσα στο κινητο της στις 8 ενα απογευμα του αυγουστου μου το εκλεισε φανερα ενοχλημενη,λεγοντας μου οτι τα σπυρακια που με ανησυχησαν ηταν ιδρωτηρια-μα μεσα σε μια ωρα το κορμακι του γεμισε;;;;(σημειωση οτι δε την ειχα ξαναενοχλησει περαν των συχνων επισκεψεων για να μετραμε την αναπτυξη του τις οποιες φυσικα πληρωνοταν και με το παραπανω οπως ηδη ανεφερα)...με ετρωγε ομως το θεμα κι εφυγα για την αλεξανδρουπολη σφαιρα και δωσαν κορτιζονη στο παιδι μου για την σοβαρη αλλεργια που παρουσιασε που αν δε πηγαινα μπορει να του στερουσε και τη ζωη...αν δεν πηγαινα θα ημουν κακη μανα??ετσι φαινεται...τοτε γιατι υπαρχουν καποιοι παιδιατροι?για να πληρωνονται επισκεψεις και να μας δειχνουν την ενοχληση τους οταν τους χρειαζομαστε πραγματικα??ειδικα σε ακριτικες περιοχες οπου οι γονεις μονο πανω αυτους εχουν να στηριζονται για την υγεια των παιδιων τους....ντροπη....αυτο ηθελα μονο να πω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι ειναι οντως σε τετοιες περιπτωσεις πολυ ευκολο να την πατησεις...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:Ευακι ειναι οντως σε τετοιες περιπτωσεις πολυ ευκολο να την πατησεις...

κι ο αλλος ο μαλακας θετει εαυτον ως μαρτυρα κατηγοριας...ελεος...
βιβη σε θερμοπαρακαλω μια που εισαι του επαγγελματος βαλτον στη θεση του.........

eleni2526

εκει πανω οτι κ να εχεις αερολιν σιροπι δινουν!!!!!!!κ οχι μονο παιδιατροι εμενα ο μαλ@@@@ας ο γυναικολογος δεν μου ελεγε να κανω εκτρωση?για να βγαλω το ινομιομα?

eleni2526

Ευάκι έγραψε:
bebek6 έγραψε:Ευακι ειναι οντως σε τετοιες περιπτωσεις πολυ ευκολο να την πατησεις...

βιβη σε θερμοπαρακαλω μια που εισαι του επαγγελματος βαλτον στη θεση του.........

τι ρολο παιζει ρε παιδια αυτος?

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ - χωρίς να ξέρω την ιστορία προφανώς. 'Οταν γέννησα δεν ήξερα τίποτα από μωρά. Επί τρεις μέρες στο μαιευτήριο μου έδειχναν πως να ταίζω, να πλένω, ν'αλλάζω το μωρό. Για το θηλασμό μου έδειξαν πως να το βάζω στο στήθος, πως να σιγουρεύομαι ότι τρώει. Κάθε εβδομάδα το πήγαινα δωρεάν σε ένα κέντρο προστασίας μητέρας και παιδιού όπου το ζύγιζαν, το κοιτούσαν και μου έδιναν ένα σωρό συμβουλές, μια μέρα ήρθε μια μαία σπίτι μου να δει πως πάει ο θηλασμός. Αν ήμουν μόνη στο σπίτι, χωρίς καμία συμβουλή και καμία βοήθεια ποιός ξέρει? 'Ισως (χτύπα ξύλο) να μην ήταν τόσο καλά όσο είναι τώρα και το δικό μου το μικρούλι...

toutounaki

toutounaki
Παιδιά, η διαγραφή μηνυμάτων, θεμάτων κ.λ.π αφορά τους διαχειριστές και μόνο Εγώ το έχω πει καθαρά, ότι αν η Μαρια, παρακολουθησει το φορουμ κάποια στιγμη (γιατι η κοπέλα έχει το δραμα της τωρα, ειναι κομματια)και θελήσει να υποβάλλει εγκληση για ζητηματα που τη θιγουν μπορεί κάλλιστα να το κάνει και μπορεί να βρεθεί το ip του χρηστη από το Σφακιανάκη σε χρόνο ρεκορ.... Σιγουρα ο εισαγγελέας που χειριζεται την υπόθεση έχει μπει και στο φορουμ, τοσες φορες αναφερθηκε σε δημοσιευματα...
Το θέμα ειναι ότι αυτη η κοπέλα ειναι μονη της αυτη τη στιγμη, έχασε το παιδί της, περιμενει τον άνδρα της και ακούει ότι παπάρα μπορεί κανείς να φανταστεί....

markella01

markella01
Ευάκι έγραψε:

Ένας μπαγλαμάς είναι που θεωρεί τον εαυτό του κόκορα μες το κοτέτσι (κοινώς σαν ΑΝΔΡΑΣ πάντα ξέρει περισσότερα και τα κάνει με καλύτερο τρόπο από ότι εμείς οι ΚΟΤΕΣ οι γυναίκες), πάντα έχει άποψη (παρόλο που δε γέννησε, δε βίωσε θηλασμό, επιλόχειο, καισαρική και πάει λέγοντας τα παραδείγματα άπειρα) και αν δεν ήταν αυτός που είναι (πατέρας 3 παιδιών, κουβαλητής και ευτυχής σύζυγος )θα ήταν δικηγόρος-δικαστικός-εισαγγελέας-γιατρός-μέλος του εκάβ και ότι μπορείς να φανταστείς.

Αισιχτιρ δηλαδή!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια ?θελω ν ρωτησω κατι
1)υπαρχει καμια ποντια εδω μεσα?
2)το εθιμο με το κερι επισημα για να πας να ζητησεις τον νονο το ξερετε?
την πεμπτη παμε στον νονο μας ν μιλησουμε

markella01

markella01
Πόπη δεν το ξέρω...και δεν είμαι πόντια (αλλα με αρέσουν τρελλά οι ποντιακοί χοροί!) αν μάθεις αυτό το έθιμο πες το και σε εμάς να το ξέρουμε!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ok xrysa mou.kana neo apo thn bibi exoume?

claire_

claire_
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια,
Μου κοιμηθηκε η μπεμπεκα μου και ετσι μπορω να γραψω. Λυπαμαι πολυ για τον μικρουλι, να εχει καλο παραδεισο και δυναμη στη μανουλα που δεν εχει να αντιμετωπισει μονο το χαμο του μπεμπη. Η μικρη μου γεννηθηκε 1 Ιουνιου και ζυγιζε 2680 ηταν στην ΜΕΝ για δεκα μερες και ζυγιζε 2800 οταν φυγαμε. Οταν πηγα στον παιδιατρο οταν ηταν 20 ημερών ζυγιζε 2680 και την ταιζα ανα τριωρω, εβαζα ξυπνητηρι για να της το εχω ετοιμο πριν ξυπνησει. Αυτο σημαινει οτι την παραμελουσα? Οτι δεν την ταιζα? Ο γιατρος μας ειπε να την ταιζουμε ανα διωρο και πηρε τα πανω της. Αυτη τη στιγμη τρωει ολο το φαι της, τσιριζει οταν χαιρεται,τσαντιζεται με τα παιχνιδια της και ζυγιζει 9 κιλα...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλος ηρθες κκοπελα μου.μηπως παραμελω εγω την δικιαμ?ανα τριωρο δεν θελει γευμα τηα πιει 330μλ και θα τ παρατησει.εμεις τρωμε 4ωρο

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, έχω συγκλονιστεί και εγώ με το μωράκι, ήμουν σίγουρη οτι όλα θα πήγαιναν μια χαρά.

Εγώ δεν είμαι καλά, τις τελευταίες τρείς μέρες ζούμε με μόνιμα κλάμματα και γκρίνια, μάλλον από τα δόντια, που με έχει φέρει στα όρια μου. Να φανταστείτε το βράδυ την κάνουμε βόλτες με το αμάξι για να κοιμηθεί και είμαστε συνέχεια έξω για να ξεχνιέται γιατί σπίτι κοντεύω να τρελαθώ. Είμαι με έναν μόνιμο πονοκέφαλο και σήμερα ειλικρινά για ένα δευτερόλεπτο κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα να το βάλω στα πόδια.. τα έχω παίξει.. Μετά σκέφτομαι υγεία να έχει και όλα θα περάσουν αλλά άμα της μείνει κουσούρι η γκρίνια δεν θα κάνω άλλο παιδί.

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamavi έγραψε: Είμαι με έναν μόνιμο πονοκέφαλο και σήμερα ειλικρινά για ένα δευτερόλεπτο κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα να το βάλω στα πόδια.. τα έχω παίξει.. Μετά σκέφτομαι υγεία να έχει και όλα θα περάσουν αλλά άμα της μείνει κουσούρι η γκρίνια δεν θα κάνω άλλο παιδί.

Δε ξερεις ποσο σε νιωθω!!!

Να ρωτησω κατι αλλο...εσεις που γεννησατε φυσιολογικα κ ησασταν στις μερες σας απο τη στιγμη που ειχατε διαστολη 2 σε ποσες μερες γεννησατε??

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kopela m emena duo meres tsirizei xoris logo kai den kserogiati upomonh mia fash tha einai h alma

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kastoria έγραψε:
mamavi έγραψε: Είμαι με έναν μόνιμο πονοκέφαλο και σήμερα ειλικρινά για ένα δευτερόλεπτο κοίταξα την πόρτα και σκέφτηκα να το βάλω στα πόδια.. τα έχω παίξει.. Μετά σκέφτομαι υγεία να έχει και όλα θα περάσουν αλλά άμα της μείνει κουσούρι η γκρίνια δεν θα κάνω άλλο παιδί.

Δε ξερεις ποσο σε νιωθω!!!

Να ρωτησω κατι αλλο...εσεις που γεννησατε φυσιολογικα κ ησασταν στις μερες σας απο τη στιγμη που ειχατε διαστολη 2 σε ποσες μερες γεννησατε??
με το που μπηκα στ μηνα μ ειχα διαστολη 2 γεννησα 4 μερες πριν την πητ,εσπασαν τ νερα!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
to periergo poy to blepeis pou gennhses 4 meres prin thn pht?

toutounaki

toutounaki
Κοριτσια με πήρε τηλ ο καρδιολόγος, θα μας δει Πέμπτη πρωι τελικά Shocked
Πάλι Αγωνια ως τοτε...

_claire καλως (ξανα)ήρθες! Σε θυμαμαι από τη λίστα μας γιατι πολυ δεν εγραφες...

Παιδια αυτο που με στεναχωρει με το μωρο ειναι ο κανιβαλλισμός. Όπου αδύναμος πέφτουν να τον φάνε. Δε ξέρω τι πραγματικα εχει γινει. Όμως αυτο το λαϊκό δικαστηριο με εξοργιζει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις