576 Απ: » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 Δευ Ιαν 28, 2013 5:24 am
spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 5:52 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eleni2526 έγραψε:για τα ουλα???ουζακι κ τσιπουρακι!!!
bebek6 έγραψε:
Ευακι μου κ ολα τα κοριτσια σας ευχαριστω!!ηρθε ο αντρας σου;
spyros3 έγραψε:
ευα μεγεια το 1ο αντρικο δοντακι!!!χιχιχι!!!
claire_ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια....ειμαστε 7,5 μηνων και δεν εχουμε βγαλει δοντακι ουτε μπουσουλαμε μηπως γιατι εχουμε τα κιλακια μας? 10.100 ειμαστε....
claire_ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια....ειμαστε 7,5 μηνων και δεν εχουμε βγαλει δοντακι ουτε μπουσουλαμε μηπως γιατι εχουμε τα κιλακια μας? 10.100 ειμαστε....
spyros3 έγραψε:claire_ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια....ειμαστε 7,5 μηνων και δεν εχουμε βγαλει δοντακι ουτε μπουσουλαμε μηπως γιατι εχουμε τα κιλακια μας? 10.100 ειμαστε....
καλωςτην!!!αν δεν κανω λαθος κ εσυ γεννησες 01/06/2012?!!!
εμενα την παει τρεχωντας την στρατα,γυριζει,αν την κρατησω απο τα χερακια της κανει βηματακια αλλα κ εμεις κανενα δοντακι!!!!εμενα στην τελευταια επισκεψη ηταν 7200....
spyros3 έγραψε:εγω ηθελα δεν ηθελα τα σιδερωσα την παρασκευη κ τωρα το σαββατο παλι..
ποπη περαστικα..προσοχη στα παιδια..
μαρακι μ σευχαριστω!!!τωρα θα την σβησω την φωτο κ μην μευχαριστεις οκ?τα χοθμε ξαναπει...
ευα?μηπως δεν θες να μεγαλωσει ο γιος σ?
claire_ έγραψε:spyros3 έγραψε:claire_ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια....ειμαστε 7,5 μηνων και δεν εχουμε βγαλει δοντακι ουτε μπουσουλαμε μηπως γιατι εχουμε τα κιλακια μας? 10.100 ειμαστε....
εμενα την παει τρεχωντας την στρατα,γυριζει,αν την κρατησω απο τα χερακια της κανει βηματακια αλλα κ εμεις κανενα δοντακι!!!!εμενα στην τελευταια επισκεψη ηταν 7200....
ναι γεννηθηκαμε εκτατως 1 ιουνιου λογω μιας μικρης αρρυθμιας της μπουμπους...
Ευάκι έγραψε:
ΕΥΑ ΚΑΛΕΙ ΒΕΒΕΚ!!!!
ΕΥΑ ΚΑΛΕΙ ΒΕΒΕΚ!!!!!!!!
spyros3 έγραψε:claire_ έγραψε:spyros3 έγραψε:claire_ έγραψε:Καλησπερα κοριτσια....ειμαστε 7,5 μηνων και δεν εχουμε βγαλει δοντακι ουτε μπουσουλαμε μηπως γιατι εχουμε τα κιλακια μας? 10.100 ειμαστε....
ναι γεννηθηκαμε εκτατως 1 ιουνιου λογω μιας μικρης αρρυθμιας της μπουμπους...
κ τωρα ολα καλα?
εμενα παλι βγαστηκε να ρθει να δει την μαμα της!!!ημουν 2 μερες στον μηνα μ...
bebek6 έγραψε:Ευάκι έγραψε:
ΕΥΑ ΚΑΛΕΙ ΒΕΒΕΚ!!!!
ΕΥΑ ΚΑΛΕΙ ΒΕΒΕΚ!!!!!!!!
ωχ Ευακι μου δεν το χω πιασει.. προσπαθεις να με παρεις τηλ; γτ πολλες φορες δεν εχω σημα κ μετα δεν εχω ειδοποιηση κλησεων κ δεν ξερω ποιος μ επαιρνε.
ααααααααααααααααα........ χαχααχα!!!οκ!!να παιρνεις βρε οποτε θες,αν κοιμομαστε το χαμηλωνω!!!Ευάκι έγραψε:bebek6 έγραψε:Ευάκι έγραψε:
ΕΥΑ ΚΑΛΕΙ ΒΕΒΕΚ!!!!
ΕΥΑ ΚΑΛΕΙ ΒΕΒΕΚ!!!!!!!!
ωχ Ευακι μου δεν το χω πιασει.. προσπαθεις να με παρεις τηλ; γτ πολλες φορες δεν εχω σημα κ μετα δεν εχω ειδοποιηση κλησεων κ δεν ξερω ποιος μ επαιρνε.
οχι δε σε καλεσα,ειπα μηπως κοιμαστε!και καλεσα εδω στο φορουμ!το τηλεφωνο της ματινας ηθελα,μου το εστειλε η ζετα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης