251 Απ: » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 Τετ Ιαν 23, 2013 2:41 am
eleni2526
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπαχαλο παλι τα εκανε....δεν ξαναδιαβαζω τιποτα αλλο εκτος το θεμα μας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
spyros3 έγραψε:ετσι ειναι κοριτσια..μεσα σε δευτερολεπτα ανατρεπονται ολα..
ο σπυρος καλα,δεν εχει ξανακανει πυρετο..
η μικρη 37,5...τα νευρα μ..να την παρακολουθω σημερα κ βλεπουμε αν συνεχισει αυριο θα την παω να την δει κ αντιβιωση..δεν εχει κ πολλη ορεξη..τρωει αλλα οχι την ποσοτητα π με χει συνηθισει...γαλατακι πινει αρκετο..κ κοιμαται...λιγη ωρα μενει ξυπνια..ενω τις αλλεςμερες ο υπνος της ειναι 30 λεπτα τωρα κοιμαται κ ωρα..ειδωμεν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 5:36 am, 1 φορά
lia30 έγραψε:toutounaki έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα! Η παιδίατρος διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι μου η Όλια μου έχει φύσημα στην καρδούλα της και πιθανως καρδιακή αρρυθμία. Αύριο πάμε για εξετάσεις. Χρειαζόμαστε τις ευχούλες σας να μην είναι σοβαρό!
Ζετακι πολύ ωραιο φορεμα και σίγουρα θα γραφει πάνω σου. Να χαίρεσαι το γιοκα σου!
Βιβή μου καλημέρα...
Και μένα έχει φύσημα, το διαπίστωσαν όταν ήταν στην εντατική και μας έστειλαν σε παιδοκαρδιολόγο όπου εκανε υπέρηχο και το επιβεβαιώσαμε. Εχει ενα άνοιγμα ανάμεσα σε δύο κοιλότητες της καρδιές, δεν θυμαμαι ακριβώς σε ποιες που είναι 7 χιλιοστά. Υπάρχει μια πιθανότητα 10% να μην κλεισει αυτό το άνοιγμα και να κάνει μια επέμβαση που λέγεται ομπρέλα στα 5 της και να κλείσει, υπάρχει πιθανότητα 25% να κλείσει εντελώς από μόνο του μέχρι τα 5 και το υπόλοιπο ποσοστό είναι να μειωθεί. Θέλει παρακολούθηση στην αρχή κάθε τρίμηνο και μετά πιο αραιά.. Μου είπε η γιατρός ότι είναι πολύ συχνό στα κοριτσακια και δεν είναι ανησυχητικό, απλά θέλει παρακολούθηση..
Εύχομαι να μην είναι τίποτα το δικό σας.
spyros3 έγραψε:
ευα τι εγινε?ισχυει αυτο π διαβασα?
toutounaki έγραψε:lia30 έγραψε:toutounaki έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα! Η παιδίατρος διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι μου η Όλια μου έχει φύσημα στην καρδούλα της και πιθανως καρδιακή αρρυθμία. Αύριο πάμε για εξετάσεις. Χρειαζόμαστε τις ευχούλες σας να μην είναι σοβαρό!
Ζετακι πολύ ωραιο φορεμα και σίγουρα θα γραφει πάνω σου. Να χαίρεσαι το γιοκα σου!
Βιβή μου καλημέρα...
Και μένα έχει φύσημα, το διαπίστωσαν όταν ήταν στην εντατική και μας έστειλαν σε παιδοκαρδιολόγο όπου εκανε υπέρηχο και το επιβεβαιώσαμε. Εχει ενα άνοιγμα ανάμεσα σε δύο κοιλότητες της καρδιές, δεν θυμαμαι ακριβώς σε ποιες που είναι 7 χιλιοστά. Υπάρχει μια πιθανότητα 10% να μην κλεισει αυτό το άνοιγμα και να κάνει μια επέμβαση που λέγεται ομπρέλα στα 5 της και να κλείσει, υπάρχει πιθανότητα 25% να κλείσει εντελώς από μόνο του μέχρι τα 5 και το υπόλοιπο ποσοστό είναι να μειωθεί. Θέλει παρακολούθηση στην αρχή κάθε τρίμηνο και μετά πιο αραιά.. Μου είπε η γιατρός ότι είναι πολύ συχνό στα κοριτσακια και δεν είναι ανησυχητικό, απλά θέλει παρακολούθηση..
Εύχομαι να μην είναι τίποτα το δικό σας.
Λία μου είχα χάσει το μήνυμα σου. Δε μου φόρτωνε καλά η σελίδα... Θα κάνουμε τον υπέρηχο, θα το ψάξουμε όσο πρέπει. Ξέρεις μωράκια μια σταλίτσα είναι και όσο να πεις στεναχωριεμαι που το τρεχω για εξετάσεις. Μα αν ειναι να ναι περαστικό, χαλάλι της. Καλύτερα να το προλαβω τωρα...
Ευάκι---> Ψηφίζω ΧΤΑΠΟΔΙ! Τρέλα λέμε (ναι οπως τα ...χρηματοκιβώτια, λειτουργω με χρονοκαθυστερηση)
Ζετάκι το ραστ που λες είναι ο κορεσμος;; το οξυγόνο δηλαδή;spyros3 έγραψε:ευχαριστω βρε κοριτσια...
εισπνεομμενα κανει ο σπυρος εδω κ ενα χρονο καθε μερα..η μικρη δεν εχει κατι αλλο περα απο την πανα π ηταν διαφορετικα (σορρυ) κ λεω μηπως ετοιμαζεται για δοντι?θαδουμε...θα την παρακολουθω κ αν χρειαστει βεβαια θα την παω...
τακροαστικα λια ε?αχ μανουλα γλυκια..
παντα θα το χεις αυτο στο μυαλο σ τωρα...τ σπυρου δεινω κ αερολιν αυτες τις μερες μεχρι να περασει..αλλα το ραστ τ ηταν 96-97...
χρυσα ποσο μα ποσο θα ξανασυμφωνησω μαζι σ..ολα τα κανει επιτηδες...αν δεν τ απαντησει καμια μα καμια κοπελα θα ηταν το καλυτερο αλλα σε βγαζει εξω απο τ ρουχα σ αυτος..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama_sto_synnefaki στις Κυρ Ιαν 27, 2013 10:57 am, 1 φορά
mama_sto_synnefaki έγραψε:Θα πω εγώ χελώνα λοιπόν, αν μπουσουλάει το μωράκι θα είναι τρελό γέλιο
Να σε ρωτήσω κάτι? Τα βρήκες ή τα έφτιαξες? Ρωτάω διότι το δικό μου το λέγαμε σε καποια φάση χταποδάκι για να γελάσουμε και θα ήταν τέλειο να του βρω μία τέτοια στολή! Αν και τώρα τελευταία οι φίλοι μας το έχουν ονομάσει κοτοπουλάκι... στα ελλήνικά μάλιστα κι ας είναι Γάλλοι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης