Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα Ζετακι μου!!!

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα...εμείς ξυπνήσαμε με γέλια και χαρές...κοιμόμαστε κάθε βράδυ με ντεπονάκι τώρα και όλα καλά...βέβαια κοιμάται κι ο μπαμπάς αλλού, αν έρθει στο κρεββάτι προβλέπω να γίνεται αγρυπνία...

Αυτό που γράφω και κάτι πατάω κατά λάθος και τα σβήνω όλα....ε , πολύ σπαστικό...

Και συνεχίζω....σήμερα το πρωί ανέβηκα στη ζυγαριά και έδειξε 59,3! Όχι ότι είναι και κανένας μικρός αριθμός ( για το μπόι μου) άλλα είχα ποοοοολύ καιρό να δω πεντάρι μπροστά! Αλλάζει η ψυχολογία σου βρε παιδί μου!

Βίκη αν είστε άρρωστοι ο γιατρός δε θα σας κάνει εμβόλιο...Περαστικά σας κορίτσι μου!

Ζετάκι μου επίσης!

Ο νικόλας χτες έφαγε και κουνουπίδι μαζί με την πατάτα και το καρότο...είχε λίγο γκρίνια το απόγευμα άλλα θα του δώσω και σήμερα το έφαγε πάρα πολύ καλά πάντως...Με ρυζάλευρο εννοείται!

Ελένη συμφωνώ ότι έχει γίνει το φόρουμ μπάχαλο και Βιβή νομίζω πως είσαι πολύ επιεικής στις εκφράσεις σου...Εγώ μπήκα χτες και τον έκραξα τον καραγκιόζη, άλλα νομίζω πως οι μόνες που μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό είναι η βίβιαν και η ολίβια...Κουράστηκα να ανέχομαι ξερόλες ρε παιδί μου, φτάνει...

Καλημέρα εύχομαι σε όσες δε χαιρέτησα προσωπικά,να έχουμε μια καλή ημέρα!

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημλερα κορίτσια!!!

Αχ τι νυχτα ηταν αυτη! Δεν κοιμηθηκα, εκλαιγα και εσκαγα! Πως θα το αντεξουν οι γονεις? Εν τω μεταξυ θεωρω αδικο για το δικο μου παιδι να μην εχω διαθεση, αλλα δεν μπορω να το χωνεψω ρε παιδι μου!
Όσο για το μπαχαλο που γίνεται στο φορουμ, τοσες μερες δε μιλαω,αλλα χθες καταλαβα ότι ο κόσμος ειναι πολυ πολυ κακοβουλος!!! Κριβονατι πισω απο την ανωνυμια και οργιαζουν. Ασε που νομιζω οτι καποιοι νεοι λογαριασμοι δεν ειναι καν απο γονεις, αλλα απο ατομα που θελουν να βγαλουν απο το θεμα... Οπως και να χει σπυλωνεται η μνημη ενος αθωου βρεφους...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε?
κι εγω 2 διαστολη ειχα μια εβδομαδα πριν μπω στο μηνα μου,μπορει και περισσοτερο και γεννησα 38 εβδομαδων ακριβως!απορω πραγματικα αυτο το μωρο πως κρατηθηκε εκει μεσα μετα απ'ολα οσα περασε-περασα στην εγκυμοσυνη...

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Βιβή μου αυριο θα πάτε στον γιατρό ε; Όλα να πάνε καλά και καλά αποτελέσματα με την μικρή σου!

Ζετα περαστικά σου!!! Αν φοβασαι για την μικρη βαλε μια μασκουλα. αν και θα παίρνει αντισώματα από το γαλα σου, αλλα παλι μπορει να κολλησει απο τα σταγονίδια... Τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει ο παιδιατρος...

Μαρακι καλημερα! Καλα να περασεις σήμερα και κοιτα ναπερασεις και λιγο χρονο με τον αντρα σου που ειναι σπιτι... Ας προσεχουμε την οικογενεια μας και να τους το δειχνουμε! Οχρόνος είναι τελικά τοσο πολυτιμος!

Πόπη καλά να περάσεις!!!

Χρύσα ελπίζω να ξεκουράστικες!!!

Εμέις ξεκινάμε σε λιγακι για Εδεσσα, στους κουμπάρους μας...

Όσο για τον Αντώνη....... ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ!!!!!!!! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥ@@@@@...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!

toutounaki

toutounaki
Ζετάκι, όχι δεν ξαναμίλησα, με τη Μαρία, ούτε με το Λευτέρη. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πολύ χάλια, αλλά ευτυχώς τωρα υπάρχουν δίπλα της κάποιοι άνθρωποι. Η Μαρία περίμενε το Λευτέρη γιατί ένοιωθε ανυπεράσπιστη αλλά η Βίβιαν που γνωρίζει περισσότερα είπε ότι ο Λευτέρης από τη στεναχωρια του έπαθε σοκ και νοσηλευεται στη Λερο. Εγώ, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, περιμένω τους αρμοδίους ν' απαντήσουν- δεν ξέρω που και ποιές ευθύνες έχει η καθε πλευρά, δε γνωρίζω καν τη δίωξη (δηλ γιατί κατηγορείται, υπάρχουν αρκετά αδικήματα που θα μπορούσαν να εμπίπτουν στην υπόθεση και αν δεν ξέρεις αρκετά δεν μπορείς καν να υποθέσεις). Ανθρώπινα μόνο θα πω τούτο: Μου κάνει η εντύπωση -σπουδή θα την έλεγα, κάποιων τοπικών παραγόντων να τα ρίξουν όλα στη μάνα. Ενδεχομένως κι εκείνη να έχει κάποιες ευθύνες. Αλλά αν είσαι π.χ δήμαρχος, δηλαδή εντελώς αναρμόδιος να παρέμβεις στη δικαιοσύνη, προς τί οι δηλώσεις και οι υποδείξεις στον εισαγγελέα και τους δικαστές, με έτοιμη την ετυμηγορία; Μήπως θέλεις να καλύψεις κάτι; Μήπως φοβάσαι να μη ξαναγίνει επικεντρο το νησί σου για 2η φορά (η 1η ηταν με το ψυχιατρείο) και τρέχεις να προλάβεις καταστάσεις; Αλλιώς, άσε τους αρμοδίους (διωκτικές αρχές/δικαστήριο) να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή η πολιτική συμπεριφορά με απωθεί πολύ...

Μαράκι μονο το σέλινο πετάμε, οχι όλα τα λαχανικά...

toutounaki

toutounaki
Μαρία μου ναι, αυριο πουρνό-πουρνό πάμε στο νοσοκομειο.
Χρύσα μου, επίτηδες ειμαι επιεικής γιατί αυτό θέλουν και οι μπαχαλάκηδες, κουβεντα στην κουβεντα, να γινεται τζερτζελο να γουσταρουν!Κάτι ουσιαστικό μόνο η Βιβιαν και η Ολίβια μπορουν να κάνουν. Και το λεω μετα λόγου γνωσεως...

spyros3

spyros3
μαρακι ετσι οπως στο ειπε η βιβη..

βιβη συμφωνω μαζι σ κ στην πορεια θα φανουν ολα ετσι?μακαρι να λαμψει η αληθεια.τεσπα,σιγουρα θα μαθαινουμε εξελιξεις απο τα ΜΜΕ..

σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας..

καλη βολτα ποπη κ με το καλο κ εσεις την βαφτιση σας..

μαρια βολτιτσα κ εσεις ε?καλα νε περασετε!!

μαρακι μια χαρα ειναι η νενη σας!!αντε με το καλο κ εσιες το φαγακι σας..

χρυσα,ντεπον ε?αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...εγω φοβαμαι να της δωσω κουνουπιδι ή μπροκολο για να μην εχει ποναλακια μετα..

οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης η ζυγαρια ολο κ πεφτει..εφυγαν τα κιλα της εγκυμοσυνης εδω κ 4 μηνες κ τωρα ειμαι 2 κιλα κατω στα 55..να δω π θα παω...κ ολα αυτα χαρη στο χαπι τ θυρεοειδη

markella01

markella01
Άνοιξε κι άλλο θέμα ο ανόητος...και τον κράζω μαζί με ένα άλλο παλικάρι...έ ρε γλέντια...πάλι καλά που υπάρχουν και οι διαδικτυακοί ξερόλες για να ξεχαρμανιάζουμε λιγάκι!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marialat έγραψε:

Όσο για τον Αντώνη....... ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ!!!!!!!! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥ@@@@@...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!

ανοιγει συνεχεια καινουρια θεματα κ προκαλει...εχει ξεπερασει το σταδιο της τσου... γιατι κι αυτη η δολια ειναι απολαυστικη ενω ο εν λογω κυριος δεν υπηρξε ποτε απολαυστικος παρα μονο αηδιαστικα κακεντρεχης και ενοχλητικος!

toutounaki έγραψε:Ζετάκι, όχι δεν ξαναμίλησα, με τη Μαρία, ούτε με το Λευτέρη. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πολύ χάλια, αλλά ευτυχώς τωρα υπάρχουν δίπλα της κάποιοι άνθρωποι. Η Μαρία περίμενε το Λευτέρη γιατί ένοιωθε ανυπεράσπιστη αλλά η Βίβιαν που γνωρίζει περισσότερα είπε ότι ο Λευτέρης από τη στεναχωρια του έπαθε σοκ και νοσηλευεται στη Λερο. Εγώ, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, περιμένω τους αρμοδίους ν' απαντήσουν- δεν ξέρω που και ποιές ευθύνες έχει η καθε πλευρά, δε γνωρίζω καν τη δίωξη (δηλ γιατί κατηγορείται, υπάρχουν αρκετά αδικήματα που θα μπορούσαν να εμπίπτουν στην υπόθεση και αν δεν ξέρεις αρκετά δεν μπορείς καν να υποθέσεις). Ανθρώπινα μόνο θα πω τούτο: Μου κάνει η εντύπωση -σπουδή θα την έλεγα, κάποιων τοπικών παραγόντων να τα ρίξουν όλα στη μάνα. Ενδεχομένως κι εκείνη να έχει κάποιες ευθύνες. Αλλά αν είσαι π.χ δήμαρχος, δηλαδή εντελώς αναρμόδιος να παρέμβεις στη δικαιοσύνη, προς τί οι δηλώσεις και οι υποδείξεις στον εισαγγελέα και τους δικαστές, με έτοιμη την ετυμηγορία; Μήπως θέλεις να καλύψεις κάτι; Μήπως φοβάσαι να μη ξαναγίνει επικεντρο το νησί σου για 2η φορά (η 1η ηταν με το ψυχιατρείο) και τρέχεις να προλάβεις καταστάσεις; Αλλιώς, άσε τους αρμοδίους (διωκτικές αρχές/δικαστήριο) να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή η πολιτική συμπεριφορά με απωθεί πολυ

πες τα ρε βιβη γιατι μαλλιασε η γλωσσα μας εδω μεσα!!!

spyros3 έγραψε:μαρακι ετσι οπως στο ειπε η βιβη..

βιβη συμφωνω μαζι σ κ στην πορεια θα φανουν ολα ετσι?μακαρι να λαμψει η αληθεια.τεσπα,σιγουρα θα μαθαινουμε εξελιξεις απο τα ΜΜΕ..

σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας..

καλη βολτα ποπη κ με το καλο κ εσεις την βαφτιση σας..

μαρια βολτιτσα κ εσεις ε?καλα νε περασετε!!

μαρακι μια χαρα ειναι η νενη σας!!αντε με το καλο κ εσιες το φαγακι σας..

χρυσα,ντεπον ε?αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...εγω φοβαμαι να της δωσω κουνουπιδι ή μπροκολο για να μην εχει ποναλακια μετα..

οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης η ζυγαρια ολο κ πεφτει..εφυγαν τα κιλα της εγκυμοσυνης εδω κ 4 μηνες κ τωρα ειμαι 2 κιλα κατω στα 55..να δω π θα παω...κ ολα αυτα χαρη στο χαπι τ θυρεοειδη

παρε 4-5 κιλακια κι απο μενα καλη κυρια!!!!!!χαχαχαχα αντε δε σου δινω παραπανω γιατι μπηκα σε προγραμμα και εχασα 2 κιλα εεδω κ 3 βδομαδες!!!χοχοχο θα γινω κορμι μεχρι να γυρισει ο αλλος!!!μη σου πω θα βρω και γκομενο!!!χαχαχαχαχα Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χρυσα μη του δινεις σημασια,οσο του μιλαμε το συνεχιζει...εδω και καιρο...τι σκατα θελει ενας αντρας σε φορουμ για γυναικες δε ξερω...ηθελα να ηξερα πρωι μεσημερι απογευμα βραδυ ειναι μεσα και για ολα ξερει και λεει...αλλες δουλειες δεν εχει?

toutounaki

toutounaki
Καλή βόλτα στα κοριτσάκια που θα πάνε... Very Happy

Ζετάκι μου, συμφωνώ, αλλά μην εμπιστευεσαι τα μμε καλή μου. Ακόμα και μετα που δημοσιευεται η απόφαση και μπορουν να τη μαθουν όλοι, αλλα αντι αλλων λένε πολλώ δε μάλλον στην προδικασία (πριν το ακροατηριο) που όλα είναι μυστικά. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να πουλήσουν...! Εγώ μίλησα πολύ, πολύ πιο πολύ από όσο έπρεπε γιαυτο βάζω επίλογο: Ενα αθωο μωράκι, μια ψυχούλα έφυγε. Όσο για τις ευθυνες οι αρμόδιοι θ' αποφασίσουν που πρεπει ν' αποδοθούν!

eleni2526

spyros3

spyros3
ηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!αυτο λεει εμενα ο δικος μ κ με χει κουρασει με την ζηλεια τ!!!ολο στην αμφιβολια ειναι κ συνεχεια με ρωταει!!ασε ευα μ!!!
οσα μ στειλεις καλοδεχουμενα...εχω προβλημα κοριτσια περα απο την πλακα..τα κοκκαλα φαινονται απο παντου..στον μπετη ειδικα μονο φλεβες βλεπεις κ λεει ο νικος 'βαλε μπλουζα να το καλυβει γιατι ειναι ασχημο''λες κ δεν τρως'...κ ομως τρωω για να χει κ η μικρη το γαλα της..το χε πει τοτε η ενδοκρινολογος 'πρεπει ναυξησουμε το χαπι αλλα θαδυνατησεις''οχι'λεειο νικος 'μην το παρει!!' αλλα επρεπε να το παρω...'π ναγγιξω μ λεει..ολο κακκαλα κ ουτε ενα ιχνος κρεατος ν πω κ εγω οτι πιανω κατι!!

τι να χασεις κ εσυ μωρε?μια χαρα εισαι κ στην φωτο τοτε με το σλινγκ ησουν μια χαρα!!

ναι βιβη συμφωνω μαζι σ..αλλα μονο απο εκει θα μαθουμε την καταλληξη της υποθεσης αυτο ηθελα να πω...δεν με νοιαζει τι κ πως,απλα να μαθω τι θα γινει τελικα..με καταλαβαινεις ε?

toutounaki

toutounaki
Έλα μωρέ κι εσύ Ζετάκι, μια χαρά μοντέλο είσαι! Κι εμένα μ' ενδιαφέρει να μαθω, αλλά θα διαβασω την απόφαση- εύθέως το κείμενο. Το μόνο που ενδεχομένως θα μαθω απο τα μμε είναι ποτε βγηκε η απόφαση (αλλά δεν το βλεπω για κοντά - βάλε και τα ε.μ και ως τοτε θα το εχουν μάλλον ξεχάσει)

Ελένη άσε τί διαβάζουμε καθε μερα. Δε μπορω κοριτσια πιάνεται η ψυχή μου

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μου τα ΜΜΕ δεν παρουσιαζαν τον μανωλη δουρη ενοχο το 93?το θυμαστε?
για γκουγκλιστε και δειτε τελικα αν ηταν ενοχος...
διαβαστε και τι εγινε με τον παγκρατιδη που τον εκτελεσαν κιολας στο αψε σβησε για να καλυψουν τον γιο γνωστης οικογενειας στη θεσσαλονικη...
μην ειστε κ τοσο σιγουρες οτι τα ΜΜΕ θα πουν την αληθεια...

toutounaki

toutounaki
Ρε Ευάκι, για τα πιάτα... σε μένα τον Πιατά; (πού το θυμήθηκα; Shocked )
Εγώ... έπρεπε να γράψω υπόμνημα για υπόθεση συγκλονιστική κατά τα μ.μ.ε με υπεξαγωγές πρωτοτύπων σπουδαίων εγγράφων, συκάλυψη σκανδάλων σε δημόσια υπηρεσία, να λένε με τις ώρες....
Και τελικά μία κρατική λειτουργός είχε κάνει δήλωση απώλειας ενός φακέλλου με φωτοτυπίες οι περισσότερες από τις οποίες ήταν προσωπικού περιεχομένου!
Τα έχω φάει στο πετσι μου...χρόνια τωρα! Γιαυτο καμια φορά τα παιρνω και μιλαω παραπάνω από όσο πρέπει!

243» Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 10 Empty . Τετ Ιαν 23, 2013 1:42 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται με τοσο μωρακια οταν φευγουν..το σωματακι του δεν το πανε ολο το βραδυ στο σπιτι του και μετα γινεται η κηδεια?ρωταω γιατι την μερα που πεθανε<χριστε μου> η μαμα του κοιμηθηκε σε σπιτι μιας κοπελας...το μωρακι που ητανε?

markella01

markella01
Που να ήτανε ρε Κρίστι μου....στο νεκροτομείο...στο ψυγείο.... που ότι μαλακία ο κάθε δημοσιογράφος και ο κάθε μαλάκας αυτεπάγγελτος κριτής και δημόσιος κατήγορος θέλει λέει....

Υποκρισία μεγάλη ρε παιδιά....
τόση φανφάρα είχα καιρό να αντικρύσω....αν μακριά από δω ήταν ανήψι τους, παιδί τους, δε θα είχαν το κουράγιο να ωρύονται αυτή τη στιγμή...θα είχαν σωπάσει...γίναν όλοι ξαφνικά μάρτυρες κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου....αν ένας έχει το δικαίωμα και το χρέος να μάθει τι έφταιξε και να επίρρίψει ευθύνες , αυτή είναι μόνο η μάνα του...κανένας άλλος....κανένας μας.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται με τοσο μωρακια οταν φευγουν..το σωματακι του δεν το πανε ολο το βραδυ στο σπιτι του και μετα γινεται η κηδεια?ρωταω γιατι την μερα που πεθανε<χριστε μου> η μαμα του κοιμηθηκε σε σπιτι μιας κοπελας...το μωρακι που ητανε?

κριστι μου η νεκροψια θα γινει σημερα αρα το κορμακι ηταν στο νοσοκομειο!

eleni2526

KRISTI 1 έγραψε:να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται με τοσο μωρακια οταν φευγουν..το σωματακι του δεν το πανε ολο το βραδυ στο σπιτι του και μετα γινεται η κηδεια?ρωταω γιατι την μερα που πεθανε<χριστε μου> η μαμα του κοιμηθηκε σε σπιτι μιας κοπελας...το μωρακι που ητανε?

στο νοσοκομειο λογικα για νεκροψια. κ αν δεν κανω λαθος δεν γινετε "κανονικη" κηδεια λογο αβαπτηστου

247» Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 10 Empty . Τετ Ιαν 23, 2013 1:56 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δλ η μανα δεν εχει δικαιωμα να το εχει σπιτι να το κλαψει? Sad ?ελπιζω να καταλαβαινετε απο ποια αποψη το λεω..μαλλον οχι λογω της νεκροψιας που εκκρεμει?και τι εννοειτε δεν γινεται κανονικη κηδεια?πως γινεται δλ?

eleni2526

κανονικη εννοω με εκκλησια.

spyros3

spyros3
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 5:32 am, 1 φορά

250» Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 - Σελίδα 10 Empty . Τετ Ιαν 23, 2013 2:20 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α μαλιστα..τωρα καταλαβα πως γινεται στα μωρα..οχι οτι εχει καποια σημασια απλα δεν γνωριζα..και βασικα ειναι λυπηρο που γινεται ετσι και δεν εχει η μανουλα την "ευκαιρια" να κλαψει το παιδι της στο σπιτι τους..αυτο..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις