226 Απ: » Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #9 Τρι Ιαν 22, 2013 11:54 pm
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
περαστικα Ζετακι μου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marialat έγραψε:
Όσο για τον Αντώνη....... ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ!!!!!!!! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥ@@@@@...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!
toutounaki έγραψε:Ζετάκι, όχι δεν ξαναμίλησα, με τη Μαρία, ούτε με το Λευτέρη. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πολύ χάλια, αλλά ευτυχώς τωρα υπάρχουν δίπλα της κάποιοι άνθρωποι. Η Μαρία περίμενε το Λευτέρη γιατί ένοιωθε ανυπεράσπιστη αλλά η Βίβιαν που γνωρίζει περισσότερα είπε ότι ο Λευτέρης από τη στεναχωρια του έπαθε σοκ και νοσηλευεται στη Λερο. Εγώ, επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, περιμένω τους αρμοδίους ν' απαντήσουν- δεν ξέρω που και ποιές ευθύνες έχει η καθε πλευρά, δε γνωρίζω καν τη δίωξη (δηλ γιατί κατηγορείται, υπάρχουν αρκετά αδικήματα που θα μπορούσαν να εμπίπτουν στην υπόθεση και αν δεν ξέρεις αρκετά δεν μπορείς καν να υποθέσεις). Ανθρώπινα μόνο θα πω τούτο: Μου κάνει η εντύπωση -σπουδή θα την έλεγα, κάποιων τοπικών παραγόντων να τα ρίξουν όλα στη μάνα. Ενδεχομένως κι εκείνη να έχει κάποιες ευθύνες. Αλλά αν είσαι π.χ δήμαρχος, δηλαδή εντελώς αναρμόδιος να παρέμβεις στη δικαιοσύνη, προς τί οι δηλώσεις και οι υποδείξεις στον εισαγγελέα και τους δικαστές, με έτοιμη την ετυμηγορία; Μήπως θέλεις να καλύψεις κάτι; Μήπως φοβάσαι να μη ξαναγίνει επικεντρο το νησί σου για 2η φορά (η 1η ηταν με το ψυχιατρείο) και τρέχεις να προλάβεις καταστάσεις; Αλλιώς, άσε τους αρμοδίους (διωκτικές αρχές/δικαστήριο) να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή η πολιτική συμπεριφορά με απωθεί πολυ
spyros3 έγραψε:μαρακι ετσι οπως στο ειπε η βιβη..
βιβη συμφωνω μαζι σ κ στην πορεια θα φανουν ολα ετσι?μακαρι να λαμψει η αληθεια.τεσπα,σιγουρα θα μαθαινουμε εξελιξεις απο τα ΜΜΕ..
σας ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας..
καλη βολτα ποπη κ με το καλο κ εσεις την βαφτιση σας..
μαρια βολτιτσα κ εσεις ε?καλα νε περασετε!!
μαρακι μια χαρα ειναι η νενη σας!!αντε με το καλο κ εσιες το φαγακι σας..
χρυσα,ντεπον ε?αντε να ξεκουραστεις κ εσυ λιγακι...εγω φοβαμαι να της δωσω κουνουπιδι ή μπροκολο για να μην εχει ποναλακια μετα..
οσο για τα κιλα της εγκυμοσυνης η ζυγαρια ολο κ πεφτει..εφυγαν τα κιλα της εγκυμοσυνης εδω κ 4 μηνες κ τωρα ειμαι 2 κιλα κατω στα 55..να δω π θα παω...κ ολα αυτα χαρη στο χαπι τ θυρεοειδη
KRISTI 1 έγραψε:να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται με τοσο μωρακια οταν φευγουν..το σωματακι του δεν το πανε ολο το βραδυ στο σπιτι του και μετα γινεται η κηδεια?ρωταω γιατι την μερα που πεθανε<χριστε μου> η μαμα του κοιμηθηκε σε σπιτι μιας κοπελας...το μωρακι που ητανε?
KRISTI 1 έγραψε:να ρωτησω κοριτσια γιατι δεν ξερω καθολου τι γινεται με τοσο μωρακια οταν φευγουν..το σωματακι του δεν το πανε ολο το βραδυ στο σπιτι του και μετα γινεται η κηδεια?ρωταω γιατι την μερα που πεθανε<χριστε μου> η μαμα του κοιμηθηκε σε σπιτι μιας κοπελας...το μωρακι που ητανε?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros3 στις Τρι Μαρ 19, 2013 5:32 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης