51 . Δευ Ιαν 21, 2013 2:39 am
KRISTI 1
Πρωταγωνιστής!!
αν θελεις οταν κανονισουμε να ερθω να σε παρω απο τα κτελ εγω!αρκει να κρατας τριανταφυλλο να σε γνωρισω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
KRISTI 1 έγραψε:αν θελεις οταν κανονισουμε να ερθω να σε παρω απο τα κτελ εγω!αρκει να κρατας τριανταφυλλο να σε γνωρισω
KRISTI 1 έγραψε:χαχαχαχαχα!κ συ θα με γνωρισεις επειδη ειμαι αρκετα ψηλη!!οταν κανονισουμε στανταρ συναντηση θα συνεννοηθουμε να ερθω να σε παρω.
marialat έγραψε:Ζετακι μου, εδω εμεις οι μεγαλοι και δεν ,πορουμε να συνηθησουμε ευκολα τετοιες αλλαγες! Οχι ενα νηπιο... Εγω δεν βλεπω την τυφλα μου, αλλα παντα ξεχναω οτι εχω γιαλια και δεν τα φοραω... Δωστου χρονο και θα δεις που μια χαρα θα τα καταφερει το παιδακι σου!
markella01 έγραψε:Ανέβασα μια φωτό στο φεις που τον έχω στη θέση του βούδα στο σλινγκ...πλέον θέλει να βλέπει άλλα είναι τρομερά κουραστικό να τον κρατάω σε αυτή τη στάση με τα χέρια, οπότε μας έσωσε το σλινγκ...σας έκανα και tag να μας δείτε όσες είμαστε φίλες...
KRISTI 1 έγραψε:α οκ τοτε ευα.ευοσμο ειναι αυτοι οι παιδοτοποι που λες?που δεν καπνιζουν μεσα?εγω παλι φοβαμαι μην κολλησει τιποτα με τοσα παιδια κοντα της.. .ειμαι παραλογη?
KRISTI 1 έγραψε:αν θελεις οταν κανονισουμε να ερθω να σε παρω απο τα κτελ εγω!αρκει να κρατας τριανταφυλλο να σε γνωρισω
Demimen έγραψε:Αχ ποια έβαλε αυτό το φόρεμα δεν θύμαμαι όνομα από που το πήρες ;;; Δώσε μασ πληροφορίες plz
spyros3 έγραψε:
κ εγω πηρα φορεμα για το σαββατο!!!
spyros3 έγραψε:θα κανω τα γεννεθλια τ σπυρου..καλε τοσα πιτακια εχω κανει κ τοσες δουλειες...δεν με διαβαζετε μ φαινεται...
λοιπον θα βαλω φωτο οταν θα το φορεσω γιατι ετσι οπως ειναι τωρα δεν λεει κ πολλα..ειναι πρασινο με ζωνη στην μεση...θα βαλω κ φωτο σε λιγο να το δειτε..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης