51 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Τρι Φεβ 05, 2013 2:28 am
BOBO
Πανταχού παρούσα!
Sagia????
Περιμένουμε νεα σου!!!
Περιμένουμε νεα σου!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ALEXANDRA STR. έγραψε:κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!μολις τεσσερις μερες πριν την αναμενομενη περιοδο μου εκανα τεστ και βγηκε θετικο!μετα απο σημερινη χοριακη τα πραγματα σιγουρεψαν...ειμαι εγκυος οσο κι αν δεν μπορουσα να το πιστεψω
ΠΗΤ εχω στις 16/10 με το καλο!
εχω αλλο ενα παιδακι το Σωτηρακη μου που στις 20 μαρτιου γινεται δυο!!
εμενα το μονο μου αγχος οταν με το καλο ερθει το νεο μελος στο σπιτι ειναι το πως θα αντιδρασει ο σωτος μου που ειμαστε αυτοκολλητοι ολη την ημερα και οταν θα βλεπει να φροντιζω και αλλο μωρακι;;;;μακαρι να μας πανε ολα καλα!!!!!φιλακια πολλα σε ολες σας,θα τα λεμε συχνα...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Κ ΕΔΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Κ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ! ΑΧ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΑ ΓΟΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΣΕΙ.... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...ALEXANDRA STR. έγραψε:κοριτσια γεια σας κι απο μενα!!μολις τεσσερις μερες πριν την αναμενομενη περιοδο μου εκανα τεστ και βγηκε θετικο!μετα απο σημερινη χοριακη τα πραγματα σιγουρεψαν...ειμαι εγκυος οσο κι αν δεν μπορουσα να το πιστεψω
ΠΗΤ εχω στις 16/10 με το καλο!
εχω αλλο ενα παιδακι το Σωτηρακη μου που στις 20 μαρτιου γινεται δυο!!
εμενα το μονο μου αγχος οταν με το καλο ερθει το νεο μελος στο σπιτι ειναι το πως θα αντιδρασει ο σωτος μου που ειμαστε αυτοκολλητοι ολη την ημερα και οταν θα βλεπει να φροντιζω και αλλο μωρακι;;;;μακαρι να μας πανε ολα καλα!!!!!φιλακια πολλα σε ολες σας,θα τα λεμε συχνα...
Popisofia έγραψε:ΒΛΕΠΩ ΒΟΒΟ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ! ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 20 ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? Κ ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΣΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η Κ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΒΓΑΛΕΣ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΗΘΕΛΑ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.BOBO έγραψε:Κόλλημα;;;;;;τι εννοείς κόλλημα;;;;; Δεν υπαρχει κόλλημα απλα βρήκα μια μπουρδα και την έγραψα ...και κακώς άπαντας με αυτό τον τροπο!!!!
Εξάλλου ποιος σου είπε οτι εχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε αγόρι;;;;;;;κακώς επίσης βγάζεις συμπεράσματα Μονή σου!!!
Να είσαι λίγο πιο προσεκτική στην συμπεριφορά σου παρακαλώ!!!
Σαγια μου σιγα το πραγμα που ζητας συγνωμη!αλλωστε εχουμε συνηθισει γιατι επειδη του εχουμε και μακρυα μαλλακια οι περισσοτεροι τον κανουν κοριτσακι και μου λενε"κουκλα" "κουκλα"....και γω λεω "κουκλος" !!!!χααχχαα...Sagia έγραψε:αχ βρε αλεξανδρα συγνωμη!δεν διαβασα σωστα μαλλον.εννοουσα να προετοιμασετε τον μικρο σας τοτε! ολα καλα θα μας πανε!να εχουμε θετικη σκεψη!!
οσο για τα κολπακια περι φυλου εχουν οντως πολυ πλακα!
ΒΟΒΟ μου ειπε σε ενα μηνα!!!!!και στις επομενες 15 μερες να παω για τις εξετασεις.
elinam έγραψε:Μπήκα και εγώ στην παρέα σας! Είμαι 6 εβδομάδων και 4 ημερών...!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης