351 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Παρ Ιαν 25, 2013 1:14 pm
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
δεν σας ειπα.μου ειπε να βαλω υποθετα ντακταριν μεχρι την κυριακη για προληψη απο μυκητες.ενω στη εξεταση δεν ειχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:
δεν στο λεω με σιγουρια αλλα μηπως επειδη πηρες αντιβιωση για τον στρεπτοκοκκο..συνηθως οι αντιβιωσεις προκαλουν μυκητες..που φυσικα καθολου δεν τους θελουμε..στον φυσιολογικο!!!!
loukia_84 έγραψε:ναι αμε..και υποθετα κ κρεμα..γενικα ειμαι ευαισθητη χαμηλα..
λοιπον..τι εκανα εγω..παντα πριν ξαπλωσεις αυτα..να σηκωθεις μια κ καλη σκεψου..επλενα καλα τα χερια μου και ξαπλωνα(εννοειται οτι τον Χρηστο τον φωναζα μετα την ανασκαφη..)σαλιωνα λιγο το γνωστο δαχτυλο και με αυτο εσπρωχνα το υποθετο οσο πιο βαθια μπορουσα..μη σε φοβισει επειδη εχεις ξεχασει το δεν θα κανεις κακο στο μωρο..
οταν σηκωθεις το πρωι κ πας για πιπι σου αυτο θα εχει διαλυθει κ θα σταζει..αν θες βαλε κ κανενα σερβιετακι απο αποψε, πριν βαλεις το υποθετο..
loukia_84 έγραψε:τιποτα Ελενιτσα μου..!!!τοπικα ναι, καθαριζει τον κολπο κατα καποιο τροπο..την κακη χλωριδα του..
πονακια?????????ξερω εγω βρε κοριτσακι..το σκεφτηκα κι εγω που σου εδωσε ενδοκολπικα..το πολυ πολυ να επισπευσει τον τοκετο.. εγω εχω πολλες φορες το πρωι τετοια πονακια, σαν περιοδου αλλα μονο χαμηλα..τα "υποπτα" πονακια πρεπει νομιζω να τα νιωθεις σε ολη την κοιλια..εγω σκεφτηκα μηπως απλα εχω κρυωσει..
loukia_84 έγραψε:false alarm!!
βασικα τα χω προσφατα, χτες μου ελεγε ο γιατρος(μονο για τις 12 πρωτες ωρες μου ειπε μπορουσε να μου εγγυηθει οτι δεν γενναω.. )ποτε να παρω το βαλιτσακι μου για το μαιευτηριο!!!
μου ειπε λοιπον για αυτα τα πονακια..να ναι μεν σαν περιοδου αλλα οχι μονο χαμηλα..
loukia_84 έγραψε: απο αυτα που εχω διαβασει-ακουσει-ρωτησει-μαθει θα σου πω..πιστευω μονο αν το ζησεις μπορεις να ξερεις..
λενε λοιπον οτι μοιαζει καπως σαν "φωλιασμα"..σαν δηλαδη χαμηλα στην λεκανη σου να σφηνωνει κατι..δεν ξερω και πως να το εξηγησω..συχνα νιωθεις πιο εντονους πονους στην μεση, νιωθεις την αναγκη να κρατησεις την κοιλια σου σαν να κοντευει να πεσει και στο περπατημα λεει εισαι σαν την παπια..δηλαδη ανοιγουν τα ποδαρακια επειδη ανοιγει η λεκανη κ περπατας λιγο κουλα..!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης