201 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Πεμ Ιαν 24, 2013 5:33 am
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
μα που πηγαν οι φατσουλες μου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenhtsa έγραψε:μα που πηγαν οι φατσουλες μου?
loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:μα που πηγαν οι φατσουλες μου?
ναι ναι ναι!!!!!!!! τα χω κανει πανω μου λεμε!!!!!!!!!
αχ Ελενιτσα μου, μου δωσες τοσο θαρρος χτες αλλα και παλι φοβομουν να το σκεφτω να μην απογοητευτω!!αλλα εγινε το θαυματακι!!!!αχ τα μαναρακια μας γυρισαν!!!
elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:μα που πηγαν οι φατσουλες μου?
ναι ναι ναι!!!!!!!! τα χω κανει πανω μου λεμε!!!!!!!!!
αχ Ελενιτσα μου, μου δωσες τοσο θαρρος χτες αλλα και παλι φοβομουν να το σκεφτω να μην απογοητευτω!!αλλα εγινε το θαυματακι!!!!αχ τα μαναρακια μας γυρισαν!!!
οταν θελουν ολα τα μπορουν!!!
elenhtsa έγραψε:Λουκια ο γιατρος σε εξετασε και...ξερεις...απο ΄΄κατω΄΄? εμενα ναι και για αυτο μου ειπε οτι ειναι πολυ ψηλα δεν επιασε καν κεφαλι λεει.
αχ ας κατεβει η καρδουλα μου!
ζωάκι έγραψε:Κοριτσάκια μου "αποκλειστικές του φόρουμ" μπήκα να σας πω γεια στα γρήγορα!!
Θα μάθατε ότι γεννήσαμε την Παρασκευή!!
Είχαμε λίγα απρόοπτα αλλά το σημαντικό είναι ότι ειμαστε σπίτι μας από την Τρίτη και ειμαστε πολύ καλά!!
Ερωτας η μικρή!!
Πώς είστε οι εναπομείνασες;;
Εκτός απο μένα και την ελένη (mpompiras) γέννησε καμιά άλλη την περασμένη βδομάδα;
nancy T. έγραψε:Κοριτσάκια μου γύρισα!!Μόλις ήρθα από το γιατρό!Τζάμπα βόλτα τη βαλίτσα έκανα!
Ελενίτσα πας να μου φας τη σειρά????Δηλαδή όχι εσύ αλλά ο γιατρός σου...Πολύ βιάζεται πια γιατί?Ύποπτο.Ρώτα τον γιατί επιμένει τόσο αλλιώς πάρε και άλλη γνώμη.
Εμένα μου τον έβγαλε 3800!!Παραπάχυνε το καλό μου!Είναι ακόμα ψηλά δυστυχώς παρά το περπάτημα που έχω ρίξει αλλά τουλάχιστον μαλάκωσε λίγο ο τράχηλος.Τη Δευτέρα κλείνω εγώ το μήνα μου και είπε αν μέχρι τότε δεν έχουμε εξελίξεις Τρίτη βράδυ κάνω εισαγωγή και Τετάρτη πρωί ξεκινάμε για πρόκληση!
Έχουμε περιθώριο βέβαια ως τότε.Εγώ θα συνεχίσω να περπατάω και ελπίζω μέσα στο σ/κ να γίνει το θαύμα.
Απορώ δε στριμώχνεται,πια?Δε θέλει να βγει?Τόσο ωραία περνάει?
Α, Ελένη, επίσης νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο απίθανο να ξαναγυρίσει.Κι εγώ το φοβόμουν καθότι είναι ψηλά αλλά παραμένει με το κεφάλι κάτω.Περπάτημα λοιπόν κι εσύ και εύχομαι όλα να μας πάνε καλά.Και άμα είναι να'ρθει μόνος του πάρε και τη σειρά μου δεν έχω πρόβλημα!!!
loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:Λουκια ο γιατρος σε εξετασε και...ξερεις...απο ΄΄κατω΄΄? εμενα ναι και για αυτο μου ειπε οτι ειναι πολυ ψηλα δεν επιασε καν κεφαλι λεει.
αχ ας κατεβει η καρδουλα μου!
θα κατεβει βρε Ελενιτσα μου..απλα βοηθησε το κι εσυ οσο μπορεις..περπατα, περπατα οσο γινεται..κι εμενα ο γιατρος μου ειπε οχι με τις βροχες, μην γλιστρησω κ πεσω κιολας πουθενα..μονο σε κανενα εμπορικο..αλλα οταν βλεπω καλη μερα, βουρ εξω!!!ολα καλα θα πανε, θα δεις, ειμαι πολυ αισιοδοξη..
11 του μηνα θα ξαναπαω..τοτε θα με δει απο κατω..
loukia_84 έγραψε:μακαρι να κατεβει, να σου σπασουν τα νερα και να κυλησουν ολα φυσιολογικα..απλα αυτος ο περιορισμος μονο αγχος σου προκαλει κ αυτο δεν ειναι καλο..
πηγαιντε mall, να χαζεψετε βιτρινες, δειτε και καμια ταινια!!!
ξεχασα στον βεροπουλο εχει babylino με 2,90, πηγα κ πηρα εγω 6 πακετα!!
elenhtsa έγραψε:λες να εχει στο youtube τιποτα ασκησεις για να κατεβει γρηγορα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης