Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι Σοφακι μ, κι εμενα αυτο μου φαινεται το λογικο, απλα ειπα να ρωτησω εσενα που θα ξερεις, μν κανω καμια γκαφα... Razz Razz Razz

Τι κανεις κατα τ'αλλα; Ποτε εχεις γιατρο;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την αλλη δευτερα.....μωρε δεν μπορω να καταλαβω πως στο καλο ειναι αυτες οι συσπασεις και θα γεννησω και δεν θα το καταλαβω μου φαινεται... Razz Razz
Γιατι πονους κατω εχω συνεχει,ειτε συνεχομενους ειτε ερχονται και φευγουν και πετρωνει και η κοιλια μου....τι να πω...
Ο μπεμπης τον συνιθιζει σιγα σιγα τον μπαμπα του?

Mirantzela!

Mirantzela!
Κατα πασα πιθανοτητα συσπασεις ειναι αυτα πολυ εχεις και λες οτι δεν καταλαβαινεις. Πετρωνει η κοιλια σου για λιγο, ειτε με πονο η χωρις. Οι δικες σου μαλλον ειναι οι προπαρεσκευαστικες που λενε!(εξπερ των συσπασεων εγω Razz )

Θα το καταλαβεις οταν ειναι να γννησεις σιγουρα, εκει εχει πολυ πονο η υποθεση, τουλαχιστον σε μενα ειχε, και τον νιωθεις σ'ολην την κοιλια σου.

Παντως, να προσθεσω κι εγω στην λιστα με το λουκανικο και την βασιλοπιτα και τα νατσος με τυρι! Μολις τα εφαγα, μετα απο ενα μισαωρο το πολυ αρχισαν οι πονοι μου!! Ισως να πιανει Razz Razz Razz

Τον συνηθιζει Σοφια μου, σιγα σιγα ομως, οπως το ειπες. Στα μεγαλα του τα κλαματα δεν τον θελει ομως με τιποτα, μονο εμενα θελει ο γλυκος μου Very Happy
Λειπει κιολας ο Χρηστος, οποτε και οταν ειναι ηρεμος ο μικρος αι θα μπορουσε να εξοικιωθει μαζι του, χανει την ευκαιρια.
Θ ατους βρουμε τους ρυθμους μας, που θα παει Very Happy Very Happy Very Happy

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω ο παυλος θα παθαινε ανετα καταθλιψη αν δεν τον ηθελε η κορη του....ηδη πιστευει πως τον εχει τρελη αδυναμια και εμενα θα με εχουν γραμμενη Razz Razz Razz
Λες να δοκιμασω να φαω εκεινο το παστιτσιο που λιγουρευομαι μηηηηνες τωρα μπας και γεννησω?

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχαχ γιατι οχι; να τις εμπιστευεσαι τις λιγουρες μου, κι εγω τρελη λιγουρα το ειχα τα νατσος Razz Razz
Και το κορυφαιο, να με ρωτανε στην κλινικη, εχετε φαει ελαφρια, τι φαγατε τελευταιο πριν ερθετε, και να τους λεω εγω νατσος... Για τρελη θα με περασαν Razz Razz Razz Razz

Ε, με τον Παυλο θα ειναι αλλιως. Οσο να ναι, η κορη στον μπαμπα κολλαει συνηθως.
Κι ο δικος μου στενοχωριεται, και γτ νομιζει οτι κατι κανει λαθος, και γτ δν μπορει να με βοηθησει ετσι καθολου σχεδον.

Σοφακι μου φευγω σουμπιτη, κουνιεται το ποντικακι μου, ξυπναει σιγα σιγα.
Φιλακια πολλα Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 417472

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Ή μαλλον καλησπερα!
Φαε κ λιγο παστιτσιο βρε Σοφακι στο τελος εφτασες πια δε θα παχυνεις!

Κ εγω συμφωνω να θηλασεις Μιραντζελα ακομα κ αν εισαι αρρωστη αρκει να μην παιρνεις φαρμακα ασυμβατα με το θηλασμο.

Φιλιτσα μου περαστικα στο καμαρι σου!Κ εμενα εκανε λιγο εμετουλη η μικρη μου.Αληθεια τι μπορω να κανω για να αλλαξει η αναπνοη της κ να καθαρισει απο τον εμετουλη?

Η Ελενη μηπως δε μπορει να μπει ουτε απο το κινητο?

Νανσυ μου με το καλο κ με ενα πονο!Ευχομαι ολα να πανε καλα κ να γεννησεις φυσιολογικα.Να μας ενημερωσεις ε!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε σε ζηταει ο γιος!!!!φιλακια δωσ του και απο εμας

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας τσουπρες!!
Κοιμαται το αγγελουδι μου επειτα απο γκρινια γιουπι!Τι κανετε;
Λοιπον εν ταχει
Δωρα μια χαρα μου φαινεται η μπουμπου σου μονο με 2 συμπληρωματα.Γιατι αγχωνεσαι; Κριμα ειναι.Ασε που μου φαινεται οτι εχει ηδη προγραμμα απο μονη της! Very Happy

Φιλιτσα καταρχας περαστικα στον μικρουλι σου κατα δευτερον τι να πω με τοσα παιδια κουραγιο μανα!!!! Και μπραβο σου!

Νανσυ με το καλο κοριτσι μου!Να χεις μια ομορφη εμπειρια γεννας με οσο λιγοτερο κοπο και πονο!Με το καλο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 654316

Μιραντζελακι ναι φαγανη δε λες τιποτα μεχρι και ο γιατρος τα χασε με την καλη εννοια με το ποσο γρηγορα βαζει βαρος.Αφοθ απο angry bird που την φωναζα τωρα την λεω hungry bird Very Happy Τοσοδακια τα δικα μας αλλα τωρα που πηταν μπρος ποιος τα φτανει!!

Ερωτηση ειδικα σε οσες εκαναν καισαρικη.Πηρατε τελικα καμια ζωνη η λαστεξ για την κοιλιτσα; Καπου διαβαζα οτι οι περισσοτεροι γυν/γοι δεν τη συστηνουν για να μην ατροφησουν οι μυς.Δεν εχω ρωτησει ακομη τον δικο μου.

Mirantzela!

Mirantzela!
Φαιη μ εμενα ο γιατρος μου ειπε κατηγορηματικα να μην παρω. Δεν ρωτησα και παραπανω να σου πω, για να το ειπε, κατι θα ξερει!

Γεια σου Δωρακι.

Φευγω παω να τον ταισω, ισως μπω κι αργοτερα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fey11gr έγραψε:Γεια σας τσουπρες!!
Λοιπον εν ταχει
Δωρα μια χαρα μου φαινεται η μπουμπου σου μονο με 2 συμπληρωματα.Γιατι αγχωνεσαι; Κριμα ειναι.Ασε που μου φαινεται οτι εχει ηδη προγραμμα απο μονη της! Very Happy

Κοριτσακι με στεναχωρει το οτι δινω συμπληρωμα.Αλλιως τα ειχα στο μυαλο μου τα πραγματα...Πρεπει να ξεκολλησω το ξερω!Καποιες φορες δινω με ευκολια το ξενο κ καποιες αλλες ειμαι στα προθυρα να αρχισω να κλαιω που αναγκαζομαι να το κανω.Αν μεινουμε στα 120ml συνολικα δεν ειναι ασχημα.Φοβαμαι ομως οτι συνηθιζει στο μπουκαλι κ δε θα θελει το στηθος κ θα μειωθει κ αλλο η παραγωγη.Ηδη αρχισε να μην ανοιγει καλα το στομα της κ να βαριεται να θηλασει.Αρχισε να ποναει παλι το στηθος.Αντε να δουμε πως θα παει...

Γκρινια κ εσεις ε?Εχει πονακια ή πειναει κ αλλο?

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mirantzela! έγραψε:Φαιη μ εμενα ο γιατρος μου ειπε κατηγορηματικα να μην παρω. Δεν ρωτησα και παραπανω να σου πω, για να το ειπε, κατι θα ξερει!

Γεια σου Δωρακι.

Φευγω παω να τον ταισω, ισως μπω κι αργοτερα

Cu!! Και thx για την πληροφορια οπως φαινεται μαλλον δεν κανει

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
doritaki έγραψε:
fey11gr έγραψε:Γεια σας τσουπρες!!
Λοιπον εν ταχει

Κοριτσακι με στεναχωρει το οτι δινω συμπληρωμα.Αλλιως τα ειχα στο μυαλο μου τα πραγματα...Πρεπει να ξεκολλησω το ξερω!Καποιες φορες δινω με ευκολια το ξενο κ καποιες αλλες ειμαι στα προθυρα να αρχισω να κλαιω που αναγκαζομαι να το κανω.Αν μεινουμε στα 120ml συνολικα δεν ειναι ασχημα.Φοβαμαι ομως οτι συνηθιζει στο μπουκαλι κ δε θα θελει το στηθος κ θα μειωθει κ αλλο η παραγωγη.Ηδη αρχισε να μην ανοιγει καλα το στομα της κ να βαριεται να θηλασει.Αρχισε να ποναει παλι το στηθος.Αντε να δουμε πως θα παει...

Γκρινια κ εσεις ε?Εχει πονακια ή πειναει κ αλλο?

Να μη στεναχωριεσαι!Μονο να παρακαλας μα εχεις αντοχη.Οσο για το μπουκαλι εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις που κ θηλαζαν και επιναν απο μπιμπερο.Η μονη μου ιδεα που εχω γιατι κ εγω απειρη ειμαι,στη θεση σου απο φοβο να μην αποθηλασει θα την εβαζα στο στηθος ακομα και φαγωμενη για πιπιλα.Οπως και να χει η μυρωδια κ η αισθηση της μαμας τους τους τραβαει!

Οσο για την δικια μου δε ξερω τι επαθε,με το που αλλαξαμε δωματιο και ηρθαμε σαλονι ηρεμησε και κοιμηθηκε αν και σε λιγο τη βλεπω μα ξυπναει για μαμ.

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καπησπερα κοριτσια μου!τι κανετε?μιραντζελακι μου να σου ζησει το αγορακι σου!σου εχω ξαναευχηθει οταν γεννησες,αλλα που να το ειδες εσυ.λοιπον κοριτσια εχω ερωτηση....ολα δειχνουν οτι παω για φυσιολογικο εκτος απροοπτου βεβαια,τι να πω?πολλα ακουγονται!αλλα δεν μου εχει δωσει τωρα τελευταια να κανω κολπικες εξετασεις...ειχα κανει βεβαια το πρωτο τριμηνο,αλλα δεν πρεπει να ξανακανω παλι?εσεις τι κανατε?τις επαναλαβατε πριν τον τοκετο????

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα που εισαι???
κατερινα μου ναι στο τελος τις ζητανε καλιεργεια κολπικου υγρου ειναι για τι στρεπτοκοκο δεν ειναι τπτ!Φαιη εσυ ρωτησες για ζωνη?οχι δεν πηρα εγω...τι αλλο???

α δωρα ξεκολα αγαπουλα το μωρο να ειναι καλα και εσυ!!!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας κουκλίτσες!!!

Νάνσυ μου με το καλό, κορίτσι μου!
Δώρα, Φιλίτσα, Φαίη, Μιράντζελα και όποια άλλη ξεχνάω δώστε πολλές αγκαλιές στα μωρά σας, δεν τα κακομαθαίνετε.... θα μεγαλώσουν και θα ζητιανεύετε μια μόνο αγκαλίτσα τους..... και μην αγχώνεστε για τίποτα, για τίποτα όμως.

Να σας φανερώσω κάτι για το οποίο στεναχωρέθηκα πολύ? Πολύ όμως (ευτυχώς τώρα δε με βλέπει ούτε ο σύζυγος ούτε ο γιος).
Διάβασα πριν από λίγο σε κάποιο θέμα σχετικά με την ηλικία σε συνάρτηση με την εγκυμοσύνη κάποια σχόλια αλλά ένα από αυτά με πείραξε αφάνταστα. Η κοπέλα που σχολίαζε είναι 31 και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν της είναι καθόλου ευχάριστο να βλέπει στο δρόμο σαραντάρες να σπρώχνουν καροτσάκια με μωρά. Τι πρέπει να κάνω εγώ που είμαι 41? Πιστεύω ότι αν οι περισσότεροι άνθρωποι της απαντούσαν θα έλεγαν "μην τις κοιτάζεις αν δε νιώθεις ευχάριστα με μια καινούρια ζωή".
Μακάρι το δεύτερο παιδάκι της να καταφέρει να το κάνει αμέσως μετά από το πρώτο και να μην τραβήξει όσα εγώ. Ειλικρινά μακάρι. Αλλά με πείραξε πολύ.

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα κάπου να τα πω..... αυτά και πολλά άλλα. Δεν θέλησα να απαντήσω σε εκείνη γιατί ίσως να ξεκινούσα πόλεμο και δεν ήθελα να τη συγχύσω στην κατάσταση που είναι. Σας θεωρώ φίλες μου.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααααααα αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!σημασια εχει να εισαι σωστη μαμα.τι σχεση εχει η ηλικια?

mhtsaina

mhtsaina
XARA6971 έγραψε:Γειά σας κουκλίτσες!!!

Δώρα, Φιλίτσα, Φαίη, Μιράντζελα και όποια άλλη ξεχνάω δώστε πολλές αγκαλιές στα μωρά σας, δεν τα κακομαθαίνετε.... θα μεγαλώσουν και θα ζητιανεύετε μια μόνο αγκαλίτσα τους..... και μην αγχώνεστε για τίποτα, για τίποτα όμως.

Να σας φανερώσω κάτι για το οποίο στεναχωρέθηκα πολύ? Πολύ όμως (ευτυχώς τώρα δε με βλέπει ούτε ο σύζυγος ούτε ο γιος).
Διάβασα πριν από λίγο σε κάποιο θέμα σχετικά με την ηλικία σε συνάρτηση με την εγκυμοσύνη κάποια σχόλια αλλά ένα από αυτά με πείραξε αφάνταστα. Η κοπέλα που σχολίαζε είναι 31 και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν της είναι καθόλου ευχάριστο να βλέπει στο δρόμο σαραντάρες να σπρώχνουν καροτσάκια με μωρά. Τι πρέπει να κάνω εγώ που είμαι 41? Πιστεύω ότι αν οι περισσότεροι άνθρωποι της απαντούσαν θα έλεγαν "μην τις κοιτάζεις αν δε νιώθεις ευχάριστα με μια καινούρια ζωή".
Μακάρι το δεύτερο παιδάκι της να καταφέρει να το κάνει αμέσως μετά από το πρώτο και να μην τραβήξει όσα εγώ. Ειλικρινά μακάρι. Αλλά με πείραξε πολύ.

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά ήθελα κάπου να τα πω..... αυτά και πολλά άλλα. Δεν θέλησα να απαντήσω σε εκείνη γιατί ίσως να ξεκινούσα πόλεμο και δεν ήθελα να τη συγχύσω στην κατάσταση που είναι. Σας θεωρώ φίλες μου.
Καλησπέρα, λέγομαι Εύα και είμαι το κορίτσι του Μήτσου (Μήτσαινα δηλαδή Very Happy ). Είμαι μια από τις τακτικές ... λαθραναγνώστριες της ομάδας σας κι ελπίζω να με συγχωρήσετε για αυτό, αλλά δε φταίω εγώ, πιστέψτε με, είναι που τα γράφετε τόσο όμορφα! Κι επειδή φιλοδοξώ αν τα καταφέρω να γίνω κι εγώ μια μαμά, με ενδιαφέρει διπλά να διαβάζω τα δικά σας νέα, που είστε τόσο κοντά στην απόκτηση παιδιού!
Επειδή είμαι 36μιση χρονών, αυτό που έγραψες πιο πάνω με ακούμπησε και μένα περισσότερο και έτσι μπήκα, διάβασα το σχετικό θέμα κι άφησα και το σχόλιό μου... Ό,τι γράφω εκεί το πιστεύω ακράδαντα! Μην τολμήσεις λοιπόν να ξανασχοληθείς με άστοχα σχόλια ανθρώπων οι οποίοι προφανώς δεν έχουν τις δικές σου εμπειρίες, συνεπώς δεν μπορούν να μιλήσουν και αρμοδίως, οκ; Φιλικά το λέω! Και με το καλό να δεχθείς το μωράκι σου! Very Happy

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας!!!Θα σας ενημερώσω!
Χαρά μου μη στεναχωριέσαι για τις κακίες του καθενός.

????????

Επισκέπτης

ΣΥΓΝΩΜΗ που μπαινω στην ομαδα σας, ειδα το σχολιο σου στο αλλο θεμα, καταλαβα οτι στεναχωρεθηκες και θελω να πω και σε σενα και σε ολες οσες προσπαθειτε να μην ακουτε ΚΑΝΕΝΑΝ!! τωρα πια ο κοσμος δεν παντρευεται απο τα 20, αν δειτε γυρω σας τι παιζει....οποτε ναι,στα 40 μια γυναικα θα κυκλοφορει με καροτσι κι αν δεν ειναι το πρωτο της παιδι μπορει να ειναι το δευτερο....δεν ξερω γιατι το εγραψε η κοπελα και δεν ξερω τι εννοουσε, αλλα επειδη εζησα με μια μανουλα μεγαλη.......που οταν με εκανε ηταν 44 και ο μπαμπας μου 55, να σας πω οτι περασα τα πιο απιθανα παιδικα χρονια, δεν τους αλλαζω με τιποτα στον κοσμο, αυτα για τα γεραματα ειναι βλακειες, εχασα το μπαμπα μου οταν ημουν 22, ειχα συμμαθητριες που τους εχασαν πολυ πολυ πιο νεους....τη χαρα που ενιωσαν αυτοι οι ανθρωποι οταν με γεννησαν δεν την χαραμιζω για το αν ειναι ωραια η εικονα με το καροτσακι......και να σας πω και κατι? ολες οι φιλες μου ολα τα χρονια ολα τους τα προβληματα και τα μυστικα τα λεγανε στους δικους μου γονεις, γιατι ειχαν πιο πολλη κατανοηση, ειδικα η κολλητη μου που ηταν 17 και ειχε μαμα 34 και μπαμπα 40.....δε λεω φυσικα οτι ειναι νομος γιατι τιποτα δεν ειναι νομος αλλα μου κακοφανηκε και μενα το σχολιο......εγω ειλικρινα αν ημουν υγιης θα εκανα αλλο ενα κι ας ημουν και 40......τι το καναμε το 40 πια, λες και ειναι .......80! συγνωμη και παλι .........

mhtsaina

mhtsaina
arco iris έγραψε:

ΣΥΓΝΩΜΗ που μπαινω στην ομαδα σας, ειδα το σχολιο σου στο αλλο θεμα, καταλαβα οτι στεναχωρεθηκες και θελω να πω και σε σενα και σε ολες οσες προσπαθειτε να μην ακουτε ΚΑΝΕΝΑΝ!! τωρα πια ο κοσμος δεν παντρευεται απο τα 20, αν δειτε γυρω σας τι παιζει....οποτε ναι,στα 40 μια γυναικα θα κυκλοφορει με καροτσι κι αν δεν ειναι το πρωτο της παιδι μπορει να ειναι το δευτερο....δεν ξερω γιατι το εγραψε η κοπελα και δεν ξερω τι εννοουσε, αλλα επειδη εζησα με μια μανουλα μεγαλη.......που οταν με εκανε ηταν 44 και ο μπαμπας μου 55, να σας πω οτι περασα τα πιο απιθανα παιδικα χρονια, δεν τους αλλαζω με τιποτα στον κοσμο, αυτα για τα γεραματα ειναι βλακειες, εχασα το μπαμπα μου οταν ημουν 22, ειχα συμμαθητριες που τους εχασαν πολυ πολυ πιο νεους....τη χαρα που ενιωσαν αυτοι οι ανθρωποι οταν με γεννησαν δεν την χαραμιζω για το αν ειναι ωραια η εικονα με το καροτσακι......και να σας πω και κατι? ολες οι φιλες μου ολα τα χρονια ολα τους τα προβληματα και τα μυστικα τα λεγανε στους δικους μου γονεις, γιατι ειχαν πιο πολλη κατανοηση, ειδικα η κολλητη μου που ηταν 17 και ειχε μαμα 34 και μπαμπα 40.....δε λεω φυσικα οτι ειναι νομος γιατι τιποτα δεν ειναι νομος αλλα μου κακοφανηκε και μενα το σχολιο......εγω ειλικρινα αν ημουν υγιης θα εκανα αλλο ενα κι ας ημουν και 40......τι το καναμε το 40 πια, λες και ειναι .......80! συγνωμη και παλι .........
Να αγιάσει το στόμα σου κούκλα μου! Να σου πω, επειδή μου την είπες και προψές δηλαδή, γιατί κυρά μου δεν μου απαντάς στο θέμα με τα ζούδια;;; ε;;; ε;;;; Πολύ πληγώθηκα Sad

????????

Επισκέπτης
παω να δω τι ρωτησες δεν το ειδα.........

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!

Μιραντζελακι μου μολις ελαβα το φιλακι σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 35468 περαστικα σου κιολας..να σκεφτεσαι ποσο αναγκη σε εχει το μικρακι σου κ θα δεις για ποτε θα γινεις καλα!!!!οσο για το θεματακι με τον Χρηστο, αρχη ειναι ακομα..θα τις βρειτε οικογενειακως τις ισορροπιες σας..αγαπη, κατανοηση και υπομονη θελει..

Χαρα μου πολυ στεναχωρηθηκα..οχι με το σχολιο μια αχαρακτηριστης..αλλα που την αφησες κ σε επηρεασε..τα μωρακια θελουν αγαπη..και κανεις δεν μπορει να ισχυριστει οτι μια 30αρα μπορει να την προσφερει πιο απλοχερα απο μια 40αρα..μην τρελαθουμε κιολας..δεν τις καταλαβαινω αυτες τις κομπλεξικες, οπισθοδρομικες αποψεις..στο 2013 ειμαστε κοπελιαααααα, κουνα το κεφαλι σου

Κατερινακι κι εμενα τωρα μου ξαναεγραψε εξετασεις για κολπικο..μεσα στην εβδομαδα θα την κανω..και η Ελενη εκανε πριν καμια 10αρια μερες..

μητσαινα κ arco πολυ γλυκα τα λογια σας..μην ξεχναμε οτι αν ημασταν 1 τωρα πια ειμαστε 10 φορες ευαισθητες..και παντα μια γλυκια γυναικεια παρηγορητικη κουβεντα αρκει να μας κανει να νιωσουμε καλυτερα..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειναι η εξυπνη που ειπε την μλκ ττης?να παω να διαβασω....τι σημασια εχει η ηληκια ρε γμτ?τι δηλ.προτειμαει την εκτρωση η κοπελιτσα που πιστευει τετοια?σε πιο θεμα τα λεει?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!Μιραντζελα μου πραγματι, σουρτουκευω οσο μπορω!!!!σημερα περπατησα, πηγα για καφε, φαγακι κ κατεληξα στο εμπορικο!!!οσο για το καφεδακι εκλεισε για την Ανοιξη!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 893968

Σοφακι απο οτι ειδα δεν γεννησες.. Razz Razz Razz φατο βρε το παστιτσιο, μπορει αυτο να περιμενει το κοριτσι σου..!!!οσο για τα πονακια, ειδικα αυτο που λες οτι δυσκολευεσαι να καθισεις, κατι σε εμπεδωση μου κανει...!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 25 328109

μολις μιλησα με την Ελενιτσα..!!!αλλαξε σταση τελικα ο γιατρος της και απλα περιμενουν ποτε θα αποφασισει το αγορι τους να κανει εμφανιση απο μονο του!!!!!τελεια!!!!!!μας διαβαζει αλλα δεν μπορει να συμμετασχει στην κουβεντουλα..περιμενει λυση απο την Βιβιαν..ελπιζω να μην αργησει..

α, ξεχασα !!!πηρα κ δυο σουτιεν θηλασμου απο τα πρεναταλ!!!ειχαν 70% εκπτωση..18 ευρω εδωσα, μια χαρα!!!

το νουμερο βεβαια με τρομοκρατησε..40αρι ηταν.κ απο μεσα εγραφε οτι αντιστοιχει σε 90αρι... Shocked Shocked Shocked

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:που ειναι η εξυπνη που ειπε την μλκ ττης?να παω να διαβασω....τι σημασια εχει η ηληκια ρε γμτ?τι δηλ.προτειμαει την εκτρωση η κοπελιτσα που πιστευει τετοια?σε πιο θεμα τα λεει?

δεν το χω παρακολουθησει Φιλιτσα μου..αλλα δεν θελω κιολας να το ψαξω.. Mad Mad θελω να πιστευω οτι απλα το διατυπωσε λαθος γιατι αν πραγματι κουβαλαει τετοια μυαλα ειναι βαθια νυχτωμενη..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις