626 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Τρι Ιαν 29, 2013 11:08 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο Ελενη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loukia_84 έγραψε:-70% καλεεεεεεεεεεε!!πατε παρτε κανα ακομα στην τελικη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
XARA6971 έγραψε:loukia_84 έγραψε:-70% καλεεεεεεεεεεε!!πατε παρτε κανα ακομα στην τελικη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
70%? Να σε ρωτήσω κάτι Λουκάκι αν γνωρίζεις: Στο river west έχει prenatal? έχω καιρό να πάω.
loukia_84 έγραψε:δεν μπορουσα να μην ξαναγραψω..Χαρα μου μην ασχολεισαι..εσυ ξερεις καλυτερα με ποση αγαπη θα μεγαλωσει το μωρακι σου..και πιστεψε με μονο αυτο ειναι το ζητουμενο..με εχεις συγκινησει πολυ σημερα..και πραγματικα χαιρομαι που σε εχουμε παρεα μας..ειλικρινα..
Σοφακι αν ειναι να ρθει βρε το κοριτσι σου χαλαλι μια βολτα στα μαγαζια..κι εγω πιστευω σπιτι θα τα χω πιο χυμα τα μεμε μου..ο,τι σε βολεψει καλυτερα!
loukia_84 έγραψε:XARA6971 έγραψε:loukia_84 έγραψε:-70% καλεεεεεεεεεεε!!πατε παρτε κανα ακομα στην τελικη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
70%? Να σε ρωτήσω κάτι Λουκάκι αν γνωρίζεις: Στο river west έχει prenatal? έχω καιρό να πάω.
εχει ναι!κι εγω εκει πηγα σημερα.ειναι κ μεγαλο καταστημα..τις προαλλες ειχα παει κ στην Πειραιως, κοντα στα φακτορυ αλλα δεν τα ειχα βρει αυτα που αγορασα σημερα
filitsaki έγραψε:καλημερα!τον αφηνω κατω κλαιει τον εχω αγκαλια κοιματε και εγω στο ποδι απο τις 4 και μιση.....
Χαρουλα μου σε παρακαλω με την καθε καημενη που σε πειραξε κιολας τοσο πολυ...μακαρι να γινομασταν ολες ανες στα 40 εγω σας θαυμαζω δεν με βλεπω να ειχα υπομονη!μπραβο!!!!!!!!!!!!!δεν εχω κατι αλλο αα ναι ο Αποστολης μου 39.7!
NEKTY έγραψε:φιλιτσα μου εισαι ηρωας αγαντα κοπελα μου, εγω δεν πρεπει να μιλαω καθολου αλλα βρε κοριτσια περναει η μερα και δεν το καταλαβαινω καθολου. μου εχει πει ο παιδιατρος γευμα ανα 3.5 ωρες οποτε μεχρι να φαει το γευμα να την αλλαξω περναει στην καλυτερη των περιπτωσεων μια ωρα αλλα αν βγαλει γκρινια την...κατσαμε, κατι να μαζεψω στο σπιτι ερχεται το αλλο τριωρο για γευμα. εχω βαρεθει τις πυτζαμες, εκανα πλακα στον αντρα μου του ελεγα αντε να περασουν οι 40 μερες να παω να κανω τα μπωτε μου γιατι δεν ...βλεπομαι!!! ομως δεν με νοιαζει , δεν με νοιαζει γιατι εχω παρεακι μου το μπεμπουλινι μου ολη μερα και ....χωρις το μωρο μου, χωρις το μωρο μου δεν παω πουθενα!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης