Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο Ελενη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 654316

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Χαρά!Το σχόλιο που έγινε είναι επιεικώς απαράδεκτο και κακεντρεχές. Μη δίνεις βάση, μόνο σκέψου οτι ο άνθρωπος σε όποια ηλικία και να είναι, έχει ανάγκη να πάρει αγάπη και να δώσει! Πόσο μάλλον μια μαμά. Η μητρότητα δεν έχει ηλικία!!!!!

Ευάκι με το καλό σου εύχομαι να ζήσεις και εσύ το όνειρό σου!!

Καλησπέρα arco iris!! Καλοδεχούμενη η παρεούλα σου πόσο μάλλον όταν τα λες έτσι ωραία!

Ελενίτσααααα μπράβο κορίτσι μου άντε να ηρεμήσεις επιτέλους!!!! Αν το βλέπεις το μνμ πολλά γλυκά φιλάκια στην κοιλίτσα!

Άντε πάω τώρα να δω ταινιούλα, καληνύχτες σε όλες!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααααα και εγω γιατι ειχα δωσι 40 για τα σουτιεν?σνιφ σνιφ...
Εκανα τελικα την αιρμη την αποτριχωση...μεχρι πανω απ το γονατο γιατι στα μπουτακια εχουν ξανθυνει πολυ οι τριχες..αποφασισα να κανω αποτριχωση μια φορα τον μηνα τωρα με το νινι απο το να εχω συνεχεια το ξυραφι...καλα αυτο το κοριτσι μου σημερα την ειδε σβουρα......και με εχει πιασει και ενας πονος στο εντερακι μου...σαν να με εχουν γεμισει αερα νιωθω

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μου 54 ευρω ειχαν κανονικα αλλα με το -40% μου εκατσε κουτι!!!και ειναι κ ομορφουλικα μπορω να πω..

ετοιμη η αποτριχωση ε???αντε, το κοριτσι σου μενει τωρα!!!

πολλα πονακια βλεπω τελευταια..αντε, εφτασαν οι μερες!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 328109

πινω το γαλατακι μου κ την κανω κι εγω..ο Χρηστος μου υποσχεθηκε περιπετεια αποψε..(ταινια εννοω, μη παει αλλου το μυαλο σας.. Razz Razz )

καληνυχτα λοιπον, φιλια κοριτσακια μου!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
-70% καλεεεεεεεεεεε!!πατε παρτε κανα ακομα στην τελικη!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 417472

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να 'μαι κι εγώ! Εδώ είμαι και είμαι καλύτερα από πριν.
Θέλω να πιστεύω ότι η κοπελιά κατάλαβε πόσο άστοχο ήταν το σχόλιό της....

Εύα (μήτσαινα) και arco iris σας ευχαριστώ για τις θέσεις σας και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο. Ούτε εγώ ανήκω (ημερολογιακά) σε αυτή την ομάδα αλλά σε αυτή θα μείνω .-[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Είχα εδώ την αδερφή μου με τα παιδιά (4 ετών ο ανηψιός και 10 μηνών η ανηψιά) και πραγματικά ξεχάστηκα. Την καλύτερη στιγμή ήρθαν.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ααααααασε μην γεννησω στον δρομο....παντως ειναι οντως ομορφουλικα για σουτιεν θηλασμου!!λεω να παρω 4-5 μπουστακια απ την λαικη για το σπιτι και το σουτιεν μοο για εξω εξαλλου

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:-70% καλεεεεεεεεεεε!!πατε παρτε κανα ακομα στην τελικη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

70%? Να σε ρωτήσω κάτι Λουκάκι αν γνωρίζεις: Στο river west έχει prenatal? έχω καιρό να πάω.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μπορουσα να μην ξαναγραψω..Χαρα μου μην ασχολεισαι..εσυ ξερεις καλυτερα με ποση αγαπη θα μεγαλωσει το μωρακι σου..και πιστεψε με μονο αυτο ειναι το ζητουμενο..με εχεις συγκινησει πολυ σημερα..και πραγματικα χαιρομαι που σε εχουμε παρεα μας..ειλικρινα..

Σοφακι αν ειναι να ρθει βρε το κοριτσι σου χαλαλι μια βολτα στα μαγαζια..κι εγω πιστευω σπιτι θα τα χω πιο χυμα τα μεμε μου..ο,τι σε βολεψει καλυτερα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:
loukia_84 έγραψε:-70% καλεεεεεεεεεεε!!πατε παρτε κανα ακομα στην τελικη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

70%? Να σε ρωτήσω κάτι Λουκάκι αν γνωρίζεις: Στο river west έχει prenatal? έχω καιρό να πάω.

εχει ναι!κι εγω εκει πηγα σημερα.ειναι κ μεγαλο καταστημα..τις προαλλες ειχα παει κ στην Πειραιως, κοντα στα φακτορυ αλλα δεν τα ειχα βρει αυτα που αγορασα σημερα

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κοριτσακια μου τωρα σας αφηνω ομως..φωναζει ο αντρας του σπιτιου!!!!εεεεφτασεεεε!!!φιλακια, καλο ξημερωμα!!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:δεν μπορουσα να μην ξαναγραψω..Χαρα μου μην ασχολεισαι..εσυ ξερεις καλυτερα με ποση αγαπη θα μεγαλωσει το μωρακι σου..και πιστεψε με μονο αυτο ειναι το ζητουμενο..με εχεις συγκινησει πολυ σημερα..και πραγματικα χαιρομαι που σε εχουμε παρεα μας..ειλικρινα..

Σοφακι αν ειναι να ρθει βρε το κοριτσι σου χαλαλι μια βολτα στα μαγαζια..κι εγω πιστευω σπιτι θα τα χω πιο χυμα τα μεμε μου..ο,τι σε βολεψει καλυτερα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:
XARA6971 έγραψε:

εχει ναι!κι εγω εκει πηγα σημερα.ειναι κ μεγαλο καταστημα..τις προαλλες ειχα παει κ στην Πειραιως, κοντα στα φακτορυ αλλα δεν τα ειχα βρει αυτα που αγορασα σημερα

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Με βλέπω να πηγαίνω την Πέμπτη!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλη την παρέα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου μη δινεις σημασια!κυκλοφορουν πολλοι αχαρακτηριστοι τριγυρω μας!Ο καθενας με την τρελα του!Ας κοιτανε αυτοι τη δουλεια τους κ εμεις τη δικη μας.Αν δλδ μια γυναικα ταλαιπωρηθηκε χρονια ολοκληρα για να καταφερει να αποκτησει ενα παιδακι θα πρεπει να ζητησει κ συγνωμη που κυκλοφορει στα 40 κ 45 της με καροτσακι ή να κλειστει στο σπιτι να μην την βλεπουν μερικες ανεγκεφαλες κ συγχιζονται?Ελεος! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 679259

Κολπικες εξετασεις εγω δεν εκανα.Νομιζω ουτε στην αρχη της εγκυμοσυνης επειδη ειχα κανει πριν μεινω εγκυος.

Πολυ ωραια τα νεα της Ελενιτσας! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 604962

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουτε εγω κολπικες...και μαλλον δεν θα κανω και καρδιοτοκογραφο ουτε αυτη τη φορα...ετσι καταλαβα δηλαδη...σε ολα τα σουτιεν εχει αραγε εκπτωση?

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ηρθε και το νυχτοπούλι της παρέας να διαβάσει νέα!!
Κοιμηθηκε ο μικρουλης μου, εκανα μπανακι και ειπα πριν ξαπλωσω να ""κοιμηθω"" να σας διαβασω λιγο.

Αχ βρε Χαρά μου, τι βλακειες ειναι αυτές που λεει ο κοσμος... Τι σημασία εχει η ηλικία για το αν θα είσαι καλη μανουλα; Μην ακουω χαζα!! Ελεος πια, κρινουμε ολοι αφοβα, κι οποιον παρει ο χαρος...

Μην διαβαζεις κουκλα μου πραγματα που θα σε αγχωσουν και θα σε στενοχωρησουν! Ξερεις ποσα ακουσα εγω για την ηλικια μου κλπ κλπ κλπ... Ε, σταματησα να δινω σημασια και βρηκα την υγεια μου! Ο κοσμος δεν θα σταματησει ποτε να μιλαει και να βρισκει ασχημα στα πάντα. Ετσι παει το πραγμα μαλλον. Ε, αδιαφορια λοιπον, και χεστηκαμε!!
Αντε βραδιατικα συγχιστηκα....

Κατερινακι μου σ'ευχαριστω πολυ κουκλα μου για τις ευχες σου!! Αντε,σε λιγες μερουλες θα το ζησεις κι εσυ και θα πετας απο ευτυχια!!!
Εγω κολπικες εξετάσεις εκανα λιγες βδομάδες πριν μπω στον μήνα μου, και στην αρχη της εγκυμοσυνης βεβαια. Μαλλον ομως δεν τις θεωρουν ολοι αναγκαιες.

Πολυ χαρηκα για την αλλαγη στασης του γιατρου της Ελενιτσας!
Ελενηηηη σε περιμενουμε και παλι δυναμικα στην παρέα μας, και οχι ως αναγνωστρια Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 417472

Φευγω οσο προλαβαινω μπας και κερδισω λιγο υπνο παραπανω.
Καλο ξημερωμα αγαπες, φιλιαααα Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 417472

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τον αφηνω κατω κλαιει τον εχω αγκαλια κοιματε και εγω στο ποδι απο τις 4 και μιση.....
Χαρουλα μου σε παρακαλω με την καθε καημενη που σε πειραξε κιολας τοσο πολυ...μακαρι να γινομασταν ολες ανες στα 40 εγω σας θαυμαζω δεν με βλεπω να ειχα υπομονη!μπραβο!!!!!!!!!!!!!δεν εχω κατι αλλο αα ναι ο Αποστολης μου 39.7!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
filitsaki έγραψε:καλημερα!τον αφηνω κατω κλαιει τον εχω αγκαλια κοιματε και εγω στο ποδι απο τις 4 και μιση.....
Χαρουλα μου σε παρακαλω με την καθε καημενη που σε πειραξε κιολας τοσο πολυ...μακαρι να γινομασταν ολες ανες στα 40 εγω σας θαυμαζω δεν με βλεπω να ειχα υπομονη!μπραβο!!!!!!!!!!!!!δεν εχω κατι αλλο αα ναι ο Αποστολης μου 39.7!

αντε που ειστε?

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια καλημερα ξεκλεβω λιγο χρονο τωρα που κοιμηθηκε και μπαινω να μαθω τα νεα σας. Πρωτα απο ολα οσες ειναι ακομα εγκυουλες απολαυστε την εγκυμοσυνη σας φατε οτι νομιζετε οτι μπορειτε και καντε γλυκες σκεψεις για το σημαντικο πραγμα στον κοσμο που θα ερθει στον κοσμο (κατι για παστιτσιο διαβαζα οποτε βουρρρρ), τωρα οσες ειναι ηδη μανουλες τα σχολια ειναι περιτα να χαιρονται τα μωρακια τους να ειναι γερα και καλοτυχα και με το καλο να μεγαλωσει και αλλο η παρεουλα μας και .....αγαντα με τα ξενυχτια, τις πανες και τον μπιμπεροπολεμο!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 328109 Τωρα θα ηθελα να απαντησω στην χαρουλα, κοπελα μου μην δινεις σημασια στην καθε σκεψη σωστη η οχι που μπορει να γραφει μια κοπελια η οποια ισως δεν εχει συνειδητοποιησει το νοημα της ζωης και τι ειναι να δινεις και να εισπρατεις αγαπη ποσο μαλλον να δινεις σε ενα πλασματακι τοσο απροστατευτο και αθωο, γιαυτο λοιπον απο το ενα αυτι να μπαινουν και απο το αλλο να βγαινουν, και δεν θα σας το κρυψω βλεπω τον εαυτο μου που ημουν η εργασιομανης και πρωτα απο ολα η δουλια και η καριερα λοιπον με το που εμεινα εγκυος ολα τα ....συνεδεσα κανονικα και με το που ηρθε στον κοσμο η μπεμπουλα μου το μονο που σκεφτομαι ειναι να ειναι γερη και να μου δινει κουραγιο και δυναμη ο θεος να αντεξω οταν γυρισω την δουλια και τον καθε ηλιθιο μονο και μονο για χατηρι της για να γυριζω και να την βλεπω να γελαει, αυτο δεν ξεπληρωνεται με τιποτα στον κοσμο και δεν αντικατοπτριζεται σε μια ημ γεννησης μιας ταυτοτητας ( και τα γραφω αυτα εγω που ειχα του κοσμου τις ανασφαλειες μου για το αν θα ειμαι καλη μανουλα και θα εχω αντοχες) ε λοιπον το μεγαλειο της φυσης να ειναι καλα και οσο για την εν λογω κυρια της ευχομαι οταν θα γραφει κατι να παιρνει πρωτα μια βαθια ανασα και να σκεφτεται αν πρεπει να το γραψει η οχι αντε, αντε , αντε μην τα παρω ασχημαααααα!!!!!! και αλλαξω τονο.... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 311356

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="NEKTY"]Κοριτσια καλημερα ξεκλεβω λιγο χρονο τωρα που κοιμηθηκε και μπαινω να μαθω τα νεα σας. Πρωτα απο ολα οσες ειναι ακομα εγκυουλες απολαυστε την εγκυμοσυνη σας φατε οτι νομιζετε οτι μπορειτε και καντε γλυκες σκεψεις για το σημαντικο πραγμα στον κοσμο που θα ερθει στον κοσμο (κατι για παστιτσιο διαβαζα οποτε βουρρρρ), τωρα οσες ειναι ηδη μανουλες τα σχολια ειναι περιτα να χαιρονται τα μωρακια τους να ειναι γερα και καλοτυχα και με το καλο να μεγαλωσει και αλλο η παρεουλα μας και .....αγαντα με τα ξενυχτια, τις πανες και τον μπιμπεροπολεμο!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 328109 Τωρα θα ηθελα να απαντησω στην χαρουλα, κοπελα μου μην δινεις σημασια στην καθε σκεψη σωστη η οχι που μπορει να γραφει μια κοπελια η οποια ισως δεν εχει συνειδητοποιησει το νοημα της ζωης και τι ειναι να δινεις και να εισπρατεις αγαπη ποσο μαλλον να δινεις σε ενα πλασματακι τοσο απροστατευτο και αθωο, γιαυτο λοιπον απο το ενα αυτι να μπαινουν και απο το αλλο να βγαινουν, και δεν θα σας το κρυψω βλεπω τον εαυτο μου που ημουν η εργασιομανης και πρωτα απο ολα η δουλια και η καριερα λοιπον με το που εμεινα εγκυος ολα τα ....συνεδεσα κανονικα και με το που ηρθε στον κοσμο η μπεμπουλα μου το μονο που σκεφτομαι ειναι να ειναι γερη και να μου δινει κουραγιο και δυναμη ο θεος να αντεξω οταν γυρισω την δουλια και τον καθε ηλιθιο μονο και μονο για χατηρι της για να γυριζω και να την βλεπω να γελαει, αυτο δεν ξεπληρωνεται με τιποτα στον κοσμο και δεν αντικατοπτριζεται σε μια ημ γεννησης μιας ταυτοτητας ( και τα γραφω αυτα εγω που ειχα του κοσμου τις ανασφαλειες μου για το αν θα ειμαι καλη μανουλα και θα εχω αντοχες) ε λοιπον το μεγαλειο της φυσης να ειναι καλα και οσο για την εν λογω κυρια της ευχομαι οταν θα γραφει κατι να παιρνει πρωτα μια βαθια ανασα και να σκεφτεται αν πρεπει να το γραψει η οχι αντε, αντε , αντε μην τα παρω ασχημαααααα!!!!!! και αλλαξω τονο.... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 26 311356 [

ετσι!!!!!!μια χαρα περναμε τι να σου πω?τα μικρα μου αρρωστα τα ξαναστειλα στη μανα μου εγω ξυπνια απο τα αξημερωτα με 2 καφεδες αντε να δω που θα παει.....εσυ ολα καλα?

NEKTY

φιλιτσα μου εισαι ηρωας αγαντα κοπελα μου, εγω δεν πρεπει να μιλαω καθολου αλλα βρε κοριτσια περναει η μερα και δεν το καταλαβαινω καθολου. μου εχει πει ο παιδιατρος γευμα ανα 3.5 ωρες οποτε μεχρι να φαει το γευμα να την αλλαξω περναει στην καλυτερη των περιπτωσεων μια ωρα αλλα αν βγαλει γκρινια την...κατσαμε, κατι να μαζεψω στο σπιτι ερχεται το αλλο τριωρο για γευμα. εχω βαρεθει τις πυτζαμες, εκανα πλακα στον αντρα μου του ελεγα αντε να περασουν οι 40 μερες να παω να κανω τα μπωτε μου γιατι δεν ...βλεπομαι!!! ομως δεν με νοιαζει , δεν με νοιαζει γιατι εχω παρεακι μου το μπεμπουλινι μου ολη μερα και ....χωρις το μωρο μου, χωρις το μωρο μου δεν παω πουθενα!!!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NEKTY έγραψε:φιλιτσα μου εισαι ηρωας αγαντα κοπελα μου, εγω δεν πρεπει να μιλαω καθολου αλλα βρε κοριτσια περναει η μερα και δεν το καταλαβαινω καθολου. μου εχει πει ο παιδιατρος γευμα ανα 3.5 ωρες οποτε μεχρι να φαει το γευμα να την αλλαξω περναει στην καλυτερη των περιπτωσεων μια ωρα αλλα αν βγαλει γκρινια την...κατσαμε, κατι να μαζεψω στο σπιτι ερχεται το αλλο τριωρο για γευμα. εχω βαρεθει τις πυτζαμες, εκανα πλακα στον αντρα μου του ελεγα αντε να περασουν οι 40 μερες να παω να κανω τα μπωτε μου γιατι δεν ...βλεπομαι!!! ομως δεν με νοιαζει , δεν με νοιαζει γιατι εχω παρεακι μου το μπεμπουλινι μου ολη μερα και ....χωρις το μωρο μου, χωρις το μωρο μου δεν παω πουθενα!!!!!

μποτε???? Shocked Shocked τι ειναι αυτο???? Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κι απο εμενα!!!

Νεκτυ μου τι ομορφα λογια..μου εφτιαξες την μερα..Χαραααααααααααα..που εισαι να διαβασεις..???!!!!!

ολα καλα με την μπεμπουλα σου ε???τελεια!!!μην σκεφτεσαι ακομα την δουλεια..προς το παρον ρουφηξε καθε μυρωδιτσα της μικρουλας σου και κοιταζε την να την χορτασεις(ξερω, δεν γινεται αλλα.. Rolling Eyes )

Φιλιτσα μου, περαστικα σας..αχ μωρε, γιατι ετσι παλι???φυλαχτειτε οσο μπορειτε οικογενειακως..οσο για τα ξενυχτια και τις αγκαλιες..τι να πω, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!μαγικη αυτη η λεξη τελικα..

Μιραντζελακι μου εστω και για 2-3 λεπτακια βλεπω μας τιμας με την παρουσια σου.. Razz πραγματι ομως, δεν λεμε να διασταυρωθουμε!!!!χαλαλι!!!

Σοφακι δεν εχει σε ολα τα σουτιεν -70%..εγω παντως αυτα που χρειαζομουν τα βρηκα!!!!

εγω κολπικες εκανα μια στον προγεννητικο και μια αυριο!!!ειναι θεμα γιατρου προφανως..

Ελενιτσα μου αναγνωστρια καλημερα....!!!!κανε ασκησουλες να κατεβει το καμαρι σου!!!

NEKTY

φιλιτσα ξεχασα να σου πω τελικα θηλασμος τελος γιατι η ποσοτητα ηταν μηδαμινη και το παιδακι κουραζοταν αδικα οποτε με βαρια καρδια πινουμε τωρα μονο μπιμπερο (στενοχωρηθηκα λιγοα στην αρχη γιατι μεσα στο μυαλο μου το ειχα σιγουρο και ηταν ευκαιρια τωρα που εχω και αδεια αλλα......τελος παντων αυτο ειναι το λιγοτερο) το καλο ειναι οτι ξεκινησε να παιρνει βαρος και ...αρχιζει και ποναει η μεση της μαμας χιχιχιχιχι

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω το παλευω ακομα!!!!!με εχει εξαντλησει αλλα ειπα οτι αυτο θα ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που θα κανω για το μωρο.....ετσι κρατιεμαι και μακρυα απο το τσιγαρο!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις