Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpizo na to deis loukia mou.to prospathsa auto alla den exv yahoo pleon k ara k na to steilei den tha to do...ti na kano?giati den dexetai allous?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει λογω του μπαχαλου των τελευταιων ημερων..αν κανεις νεο λογαρισμο yahoo???

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:elpizo na to deis loukia mou.to prospathsa auto alla den exv yahoo pleon k ara k na to steilei den tha to do...ti na kano?giati den dexetai allous?

elenitsa πηγες στο γιατρο?? τ σου ειπε???? τι εγινε???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε μανούλες και ετοιμογεννούλες; Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 834918 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 990599 Δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω αλλά σήμερα διάβασα τις τελευτές σελίδες και βάση αυτών θα σας γράψω ελπίζω να μην έχασα κάτι σημαντικό.

-Όπως λέει και η Μιράντζελα δε προλαβαίνω ούτε να κλ@σω! Κορίτσι δε θυμάμαι αν είσουν μέσα όταν σου ευχήθηκα για αυτό σου ξαναεύχομαι. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! Να είναι η ζωούλα του αγγελουδένια όπως το όνομα της μαμάς του!

-Σοφάκι άντε κορίτσι κοντεύειςςςςςςς!!! Καλά όσο για τον άντρα σου τι να πω δεν υπάρχει πιο ρομαντικό και γλυκό πράγμα να ακούς από τον άντρα σου!!! Πρέπει να έλιωσες! Respect Α ο αφαλούλης εμάς έπεσε την 8η μέρα!

-Ελενίτσα δε ξέρω να σου πω για τον κωδικό ελπίζω να υπάρχει όντως τρόπος ανάκτησης. Όσο για την γέννα θα συμφωνήσω και εγώ με τα κορίτσια. Δε χάνεις τπτ να ψάξεις για άλλον έστω και τελευταία στιγμή. Πάνω απ΄ όλα μετράει να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και με αυτά που λες έχεις ξενερώσει μαζί του. Η ψυχολογία γιατρού ασθενή είναι μεγάλη υπόθεση. Εδώ για σφράγισμα πας και ψάχνεις γιατρό που να νιώθεις καλά μαζί του.

-Λουκίαααα τι ωραία κοιλίτσα! Πόπο τώρα κατάλαβα ότι μου λείπει λίγο η κοιλίτσα μου. Και επίσης γιατί ρε γαμώτο δε κλείσαμε κανά ραντεβού οι Αθηναίες για καφέ όσο ήμασταν έγκυες; Θα είχε πολύ πλάκα να μας έβλεπαν μαζεμένες να πηγαίνουν πρώτα οι κοιλίες μας και μετά εμείς!! Α και με γεια τα ψώνια!

-Φιλίτσα θα σου ρθω και εγώ με το ζόρι θες δε θες να μπαστακωθώ! Ανεβαίνω συχνά Βόλο μένει η αδερφή του άντρα μου Αγχίαλο και πεθαίνω για ουζομεζέδες. Το ούζο πάλι ούτε να το βάλω στο στόμα μου! Πες μου όμως κάτι πως προλαβαίνεις με τόσα παιδιά;;;; Εγώ μια έχω και αναρωτιέμαι πως θα τη βγάλω καθαρή χεχε. Αλήθεια τελικά με το θηλασμό τι κάνεις;

-Δώρα μου δε ξέρω τι να πω μάλλον η μικρούλα σου καλόμαθε στη γρήγορη ροή και βολεύεται. Όσο μπορείς πάλεψέ το βέβαια είτε με στήθος είτε με θήλαστρο. Όσο μαμαδογαλατάκι πάρει καλό είναι.

Στα δικά μας τώρα, κάνω το σταυρό μου που πρόλαβα να κάτσω στο pc!!! Δε μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα είναι βεντουζαρισμένη πάνω στο βυζί. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 401147 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 401147 Κάνει γύρω στα 18 με 20 γεύματα τη μέρα και ειδικά το βράδυ κάνουμε μαραθώνιους θηλασμούς. Είναι πάντα σε υπερένταση τα βράδια και ζήτημα να κοιμάμαι 3 με 4 ώρες τη νύχτα. Αλλά νομίζω πως ώρες ώρες δεν τρώει και με έχει κάνει πιπίλα. Να πω και την αμαρτία μου προσπάθησα κανά 2 βράδια να της δώσω ξένο που δεν άντεχα άλλο, αλλά η μουσίτσα ούτε που να αγγίξει μπιμπερό. Και με θήλαστρο που έβγαλα τα ίδια. Βάζει το γλωσσάκι της και σπρώχνει το μπουκάλι και κάνει και γκριμάτσες εμετού!!! Τελικά είτε θηλάζεις είτε όχι το τάισμα του μωρού τον πρώτο καιρό θα σε κουράσει. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 585182 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 585182
Κατα τ΄άλλα και εγώ έχασα τα μισά κιλά μου αλλά δε ξέρω πότε θα χάσω τα υπόλοιπα.Ο θηλασμός με κάνει και πεινάω όλη την ώρα. Βέβαια εντάξει καμία σχέση με την εγκυμοσύνη. Τι άλλο; α ναι πονάει το κορμάκι μου!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου αγαπη!!!!

φουσκωσε η κοιλιτσα μου κ πραγματι κι εγω την απολαμβανω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 35468 και ειμαι σιγουρη πως κι εμενα θα μου λειψει.. Rolling Eyes αλλα αφου θα χω το κοριτσι μου αγκαλια θα το ξεχασω γρηγορα!!!!

επρεπε πραγματι να το κανονισουμε αλλα αυτες οι αποστασεις στην Αθηνα ειναι για γερα νευρα...το κανονιζουμε ομως για την Ανοιξη!!!να χει ανοιξει ο καιρος να παρουμε τα μπεμπακια μας παραμασχαλα κ να σουλατσαρουμε!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 654316

ευχαριστουμε κ για τα καλοριζικα..οποτε τελειωω με το δωματιο μας θα ανεβασω φωτο!!!εχω ηδη καει στην σκεψη κ μονο!!

κουρασμενη πολυ εσυ κοριτσακι μου ε???κοιτα, απο αυτα που ακουω κ διαβαζω καλυτερα να μην το θελει το μπιμπερο η μικρουλα σου..λιγη ταλαιπωρια παραπανω για σενα αλλα θα δεις για ποτε θα ερθει ο καιρος που θα τρωει πιο αραια κ μεγαλυτερα γευματα..εκει θα ανταμοιφθεις..και φυσικα θα ξεκουραστεις..υπομονη λοιπον, κ οσο παει...!!

οοσ για το κορμακι σου που ποναει, τον αντρουλη σου που τον εχεις???ζητα χαδακια, αγκαλιτσες και μασαζακι..ολοκληρη κορακλα του εφερες στον κοσμο!!!!!!!!

οσο για τα κιλα, εχει ο Θεος!!αργει το καλοκαιρι κ οι παραλιες.. Wink

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:γεια σου αγαπη!!!!

φουσκωσε η κοιλιτσα μου κ πραγματι κι εγω την απολαμβανω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 35468 και ειμαι σιγουρη πως κι εμενα θα μου λειψει.. Rolling Eyes αλλα αφου θα χω το κοριτσι μου αγκαλια θα το ξεχασω γρηγορα!!!!

επρεπε πραγματι να το κανονισουμε αλλα αυτες οι αποστασεις στην Αθηνα ειναι για γερα νευρα...το κανονιζουμε ομως για την Ανοιξη!!!να χει ανοιξει ο καιρος να παρουμε τα μπεμπακια μας παραμασχαλα κ να σουλατσαρουμε!!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 654316

ευχαριστουμε κ για τα καλοριζικα..οποτε τελειωω με το δωματιο μας θα ανεβασω φωτο!!!εχω ηδη καει στην σκεψη κ μονο!!

κουρασμενη πολυ εσυ κοριτσακι μου ε???κοιτα, απο αυτα που ακουω κ διαβαζω καλυτερα να μην το θελει το μπιμπερο η μικρουλα σου..λιγη ταλαιπωρια παραπανω για σενα αλλα θα δεις για ποτε θα ερθει ο καιρος που θα τρωει πιο αραια κ μεγαλυτερα γευματα..εκει θα ανταμοιφθεις..και φυσικα θα ξεκουραστεις..υπομονη λοιπον, κ οσο παει...!!

οοσ για το κορμακι σου που ποναει, τον αντρουλη σου που τον εχεις???ζητα χαδακια, αγκαλιτσες και μασαζακι..ολοκληρη κορακλα του εφερες στον κοσμο!!!!!!!!

οσο για τα κιλα, εχει ο Θεος!!αργει το καλοκαιρι κ οι παραλιες.. Wink

Α ναι ναι! να κανονίσουμε μη σου πω να πάμε και βόλτα απο Ιερά Οδό για ψώνια. Του χω πει του καλού μου όταν φτάσω τα κιλά μου θέλω δώρο για αυτά που πέρασα καινούρια γκαρνταρόμπα.Όσο για μασαζάκι τον φώναξα και του έδειξα το μνμ σου και έκανε πως βάζει τα χέρια του και έφυγε!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ ναι και εννοείται σελουμε φώτο!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 272517 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 272517

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι έχει πάθει το forum και όλη την ώρα κολάει;;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολε!!!επιτελους με ξαναεβαλε!!!συντηρηση δικτυου λεει.. Shocked

Φαιη μου τα ψωνια αφου χαθουν τα περισσοτερα κιλα της εγκυμοσυνης..οχι τιποτα αλλο αν παμε νωριτερα, θα παρουμε αναγκαστικα κ πιο φαρδια ρουχα..και μετα παει το κινητρο να ξαναγινουμε φιτ!!! Razz Razz Razz

τον αντρουλη σου θα τον μαλωσω..αχ,κατσε να μεγαλωσει η μικρη..θα κανετε κομμα εσεις οι γυναικες και θα καλοπερασει πες του!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

για τις φωτο επιφυλασσομαι..λιαν συντομως θα ποσταρω!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ουφφ ενταξει κουραστηκα πολυ,ποναει η πλατη αλλα τα τελειωσα τα ρουχα....να απλωσω και το πρωι το πλυντηριο..την προικουλα μας επλυνα και 3 πανες αγκαλιας....αυριο θα πλυνω και τα καλυματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος...μου κανει και ναζακια ο καλος μου για να μου φυσγουν τα νευρα...ελπιζω να μην μου ρθει να τον δειρω

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:ολε!!!επιτελους με ξαναεβαλε!!!συντηρηση δικτυου λεει.. Shocked

Φαιη μου τα ψωνια αφου χαθουν τα περισσοτερα κιλα της εγκυμοσυνης..οχι τιποτα αλλο αν παμε νωριτερα, θα παρουμε αναγκαστικα κ πιο φαρδια ρουχα..και μετα παει το κινητρο να ξαναγινουμε φιτ!!! Razz Razz Razz

τον αντρουλη σου θα τον μαλωσω..αχ,κατσε να μεγαλωσει η μικρη..θα κανετε κομμα εσεις οι γυναικες και θα καλοπερασει πες του!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

για τις φωτο επιφυλασσομαι..λιαν συντομως θα ποσταρω!!!

Εννοειται,αυτο εγραψα κ πιο πανω με το που επανελθω στα κιλα μου.Σκεφτομαι να κατεβασω το τζινακι μου αυριο για πλακα να φαω τη φρικη μου που δε θα μπαινω να προσεχω μετα περισσοτερο τι τρωω!

Αχ καλο! Θα του το λεω απο τωρα οτι θα κανουμε κομμα!! : Twisted Evil twisted:

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sofki έγραψε:Ουφφ ενταξει κουραστηκα πολυ,ποναει η πλατη αλλα τα τελειωσα τα ρουχα....να απλωσω και το πρωι το πλυντηριο..την προικουλα μας επλυνα και 3 πανες αγκαλιας....αυριο θα πλυνω και τα καλυματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος...μου κανει και ναζακια ο καλος μου για να μου φυσγουν τα νευρα...ελπιζω να μην μου ρθει να τον δειρω

Αμαν βρε κοριτσι και συ,μην τα κανεις ολα μαζεμενα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το χεις βαλει σκοπο Σοφακι να γεννησεις..την βλεπω εγω την δουλεια!!! Razz Razz Razz Razz

κι εγω σημερα αυτα επλυνα..καλυμματα ρηλαξ κ καθισματος αυτοκινητου.κομπλε ειμαι!!

Φαιη μου η ισχυς εν τη ενωσει(πως σκ@τ@ γραφεται παλι αυτο..??? scratch )τωρα ειστε η πλειοψηφια στο σπιτι..!!! Twisted Evil Twisted Evil

αυτο με το τζιν που λες...αχ.. Rolling Eyes εχω 3 μηνες να βαλω κ κατι μου λεει οτι θα χω ξεχειλωσει κ θα θελω καινουργια.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 534787

σας αφηνω κοριτσακια, παω για ταινιουλα!!μια βλακεια ειναι, την ξεκινησαμε χτες αλλα μας πηρε ο υπνος.. No να δω πως θα τελειωσει.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 679259

καλη σας νυχτα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 850933

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλη σου νυχτα Λουκια μου καλη συνεχεια αων κ τωρα εχεις ηδη φυγει.Καληνυχτα σε ολες Φιλακια
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 417472

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα μου 1 ή 2 ειναι τα γευματα που αναγκαζομαι να δωσω κ συμπληρωμα.τα υπολοιπα ειναι θηλασμος κ καποιες φορες μπουκαλι με δικο μου γαλα.Προς το παρον δλδ ειμαστε καλα αλλα δεν ξερω αν μεινουμε ετσι.
Φαιη μου ολη μερα στο ζυζι ειναι ε?εγω ανα 3 ωρες περιπου τη βαζω.Δεν πειναει πιο συχνα.Αλλα οταν πεινασει δε χορταινει παντα με ζυζι.Πριν 1 ωρα πχ εφαγε 20 λεπτα απο στηθος κ 75μλ που ειχα αντλησει το απογευμα κ τωρα παλι κλαιει κ θελει να φαει.Μολις τελειωσω τηναντληση θα της το δωσω αλλα κανενα 30αρι θα ειναι μονο.δεν ξερω αν της φτασει.

Λουκια αντε τελειωνε με το δωματιο μην ερθει η μπουμπου κ δεν προλαβεις.Οσο για το Σοφακι θα παει στην κλινικη με το γλυκο ανα χειρας!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμ στοχο να γεννησω εχω αλλα δν βλεπω να μ κανει τν χαρη...τι νομιζατε?λεω κ εγω να κοιμηθω και αυριο εδω θα ειμαι μαλλον..

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαιη μου καλη μου Φαιη οχι λθος νομιζεις..δεν προλαβενω..θηλαζω και γραφω τρωω κοιμαμαι....μονο τουαλετα δεν παω....με το θηλασμο και εμενα τετοιους θηλασμους κανει...γιγαντιους...

καλημερα σας δεν ειπα!ο μικρος μου ειναι αρρωστος.βηχας και εμετος!

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!Δε γέννησα ακόμα!!Έχω τη μανούλα εδώ γι'αυτό χάθηκα.
Λοιπόν το βράδυ μπαίνω στην κλινική και αύριο το πρωί ξεκινάμε με πρόκληση.
Κάντε μια προσευχούλα και για μας να πάνε όλα καλά(ελπίζω και φυσιολογικά)!
Όλοι λένε ΄ποτι κατέβηκε η κοιλιά μου και έχω κάτι ψηλά πονάκια, για να δούμε. Θα σας ενημερώσω μόλις μπορέσω, πάντως μέχρι αύριο το βράδυ θα'χω γεννήσει σίγουρα!!!Φιλιάαααα

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nancy T. έγραψε:Καλημέρα!Δε γέννησα ακόμα!!Έχω τη μανούλα εδώ γι'αυτό χάθηκα.
Όλοι λένε ΄ποτι κατέβηκε η κοιλιά μου και έχω κάτι ψηλά πονάκια, για να δούμε. Θα σας ενημερώσω μόλις μπορέσω, πάντως μέχρι αύριο το βράδυ θα'χω γεννήσει σίγουρα!!!Φιλιάαααα
ολα να πανε τελεια κοριτσι μου!!!!!!με το καλο!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ φιλιτσα μου..περαστικα σας.. Crying or Very sad

Καλημερα κι απο εμενα..ηλπιζα να χει ηλιο οπως χτες αλλα μπαααα..ξενερωσα πρωινιατικο..αλλα ΕΓΩ βολτα θα παω..

Σοφηηηηηηηηηηηηηηηη!!!εισαι εδω 'η γενναμε τιποτα..???? Razz Razz Razz μηπως τωρα που το χεις ετοιμο το γλυκο για το τραταρισμα.. Laughing Laughing Laughing

Δωρα μου 2 γευματα δεν ειναι δα κ τοσο τραγικο..μη σε παιρνει απο κατω..θα στρωσει η μικρουλα σου..ειναι πολυ νωρις ακομα εξαλλου|!!!
οσον αφορα το δωματιο, θα το επισπευσω..Χρηηηηηηηηστοοοοοοοοοοο!εχει χαρη που μονη δεν μπορω.. Mad

Η Ελενιτσα που ειναι ρε κοριτσια???δεν μας ειπε τελικα τι εγινε χτες στον γιατρο.. Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nancy T. έγραψε:Καλημέρα!Δε γέννησα ακόμα!!Έχω τη μανούλα εδώ γι'αυτό χάθηκα.

Νανσυ μου με το καλοοοοοοοοοοοοο!!!!ολα καλα θα πανε!!!!

τελικα καλα λεω βρε κοριτσια, πεισματαρικα πολυ τα καμαρια μας..

κοριτσακι μου αυριο θα κρατας το παιδακι σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 35468 να μας ενημερωσεις οποτε μπορεσεις ε.. Wink Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια τα λεμε το απογ..αν βρω καμια μεσα.. Rolling Eyes Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 417472

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλημερα κοριτσακια και απο μενα, το σαραβαλο!!
Τι κανετε; Εγω νιωθω οτι με τριγυριζει ιωσουλα, πολυ αδυναμη νιωθω...
Ελπιζω να μην ισχυει αυτο, γιατι εχω κ εναν γιο να προσεχω.

Να ρωτησω κ κατι: Αν ειμαι λιγο αρρωστουλα κανει να θηλαζω ή οχι;Σοφιιααααα, τα φωτα σου Very Happy

Λουκια μου δεν συμπιπτουν τα ωραρια μας τον τελευταιο καιρο...Δεν πειραζει, σουρτουκευε τωρα π εχεις χρονο, ενα μεγαλο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 417472 σου στελνω!

Και ισχυει για τον καφε, οπωσδηποτε θα τον κανονιζουμε την ανοιξη μαζι με τα μικρακια μας! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 893968

Νανσυ μου με το καλο αγαπη μου, ολα καλα θα πανε! Ευχομαι οση λιγοτερη ταλαιπωρια γινεται και γρηγορα το παιδακι σου στην αγκαλια σου!!

Σοφακι βρε Σοφακι, θα σπασουν τα νερα σου και θα σε βρουν να μεγειρευεις ή να σιδερωνεις μου φαινεται... Κατσε βρε, ξεκουρασου κ ας κανει κ κανεννας αλλος τιποτα Cool Cool

Φιλιτσα μου τι κανεις αγαπη; περαστικουλια στον γιο σου!

Φαιη μ φαγανουλα η κορουλα σου, ε; Μπραβο, καλα κανεις και την ταιζεις οσο θελει! Ηταν μικρουλα κι η δικη σου ουτως η αλλως σαν το δικο μου το σαμιαμιδακι. Θρεφταρακια θα τα κανουμε Razz Razz

Αχ εγω θελω να κοιμηθω, μου λειπει υπνος το νιωθω σόλο μου το σωμα. Κ απο την αυπνια εχω κ νευρα που τα ξεσπαω στον Χρηστο, που εχει κ αυτος τα δικα του, και δεν μας βλεπω καλα... Με ποστ ιτ θα μιλαμε σε λιγο Razz Razz Razz

Η Ελενη να εκανε κατι με τον λογαριασμο της αραγε; Εχει παει και στον γιατρο τωρα και εχει εξελιξεις προφανως.Μακαρι να το φτιαξει το θεμα!!

Ειναι καμια εδω;; Τι κανετε;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ δεν μπορω οταν καθομαι ποναω και εκνευριζομαι που ποναω και ειμαι δυσκινητη και εχω νευρα και οποτε κανω κατι γιατι ουτως η αλλως γκρινιαζω στο τελος οποτε ας γκρινιαξω αλλα να εχω κανει και κατι...
Επλυνα και τα τελευταια πραγματα της μπουμπους...η προικα ηταν,2 κουβερτακια φλις,κατι πανες αγκαλιας και το καλυμα του πορτ μπεμπε...ηθελα να πλυνω και το καθισματακι αυροκινητου αλλα δεν μπορω με τιποτα να βρω πως βγαινει....θελω να πιστευω οτι αν του εχω πανουλα απο πανω δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα......
Λοιπον,αν εισαι αρρωστουλα επειδη αναγκαστικα εσυ ασχολεισαι πιο πολυ με το μωρο θα το κολλησεις ουτως ή αλλως....αν θηλαζεις θα του δινεις τα αντισωματα που ο οργανισμος μου ηδη φτιαχνει για αυτον τον ιο...ενω αν του ωσεις κατι αλλο και θα τον κολλησεις και δεν θα εχει αντισωματα..επομενως οταν αρρωσταινουμε επιβαλλεται ακομα παραπανω να θηλαζουμε!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 24 328109 μα δεν ακουγονται ολα τοοοσο λογικα? Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις