Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυριο εχω ναι!μακαρι να με κρατησει να γεννησουμε....ουφφ κουραστηκα θελω το νινι μ....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για να δουμε..μακαρι Σοφακι μου..αφου δεν κρατιεσαι αλλο..κι εγω ανυπομονω αλλα αν πηγαινα κ μου ελεγε ΓΕΝΝΑΜΕ εναν πανικο θα τον παθαινα!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 534787

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα μουουουουου!!!τωρα το ειδα το μηνυμα.. Rolling Eyes Embarassed

κοριτσακια απο οτι προφανως καταλαβαινετε μου στειλε μηνυμα η Ελενη..!!!

απο οτι μου γραφει μας παρακολουθει κανονικα.. Shocked (big sister ενα πραγμα.. Razz )περιμενει απο την Παρασκευη να της κανει η Βιβιαν νεα εγγραφη αλλα ματαια.. Mad Τεταρτη εχει παλι γιατρο..

μεταφερω για την καθεμια σας..

Μιραντζελα, μην αγχωνεσαι..

Σοφακι, προσοχη..

Φιλιτσα, Φαιη, Δωρα, πολλα φιλια..

Χαρα , μην ακους τιποτα για ηλικιες..

Πανε οι συζητησεις μας Ελενιτσα μου πραγματι.. Crying or Very sad βεβαια οφειλω να παραδεχτω οτι χωρια σου ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 328109 Razz Razz Razz Razz Razz

αναμενουμε νεακια επομενως..!!!!!!αχ, περασαν οι μερες, οπου να ναι θα τον κρατας αγκαλιτσα τον μικρο σου..!!!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!!!κανω δουλειες σπιτι για αυτο αργησα..μπας κ βαλει κ το κεφαλακι της στην λεκανη μου η κοκκονα μου Razz Razz Razz Razz Razz

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε και εγω θα τον παθω τν πανικο...τον παθαινω και απο τωρα!ουφφ εχω σκασει κ απ το φαι...με επριξε κ η μανα μ να μην πιασω μαχαιρι επειδη ειναι τ αγιου συμεων...με το χερι την εφαγα την μπριζολα.ειναι π δν ειναι καλα τα νευρα μου........αχ αντε ελενιτσα γυρνα στην παρεα μας!κοριτσια μου,πηγαμε να βαλουμε το καθισματακι στο αμαξι να τ δοκιμασουμε κ η ζωνη δν εφτανε...το συμπληρωμα ζωνης ειναι ακριβο αραγε?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας τσουπρες!εγω παλευω με θηλαστρα και τετοια.εσεις ολα οκ?γεννησε καμια ?σας παρακαλω συγχωρεστε με δεν προκαμω......

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μωρε Φιλιτσα μου.. αυτο ελειπε να σε παρεξηγουσαμε κιολας..φροντισε εσυ τα παιδακια σου κι εδω ειμαστε εμεις!!

γεννητουρια προς το παρον τιποτα..μην αγχωνεσαι..εμεις του Φεβρουαριου ειμαατε ακομα στο περιμενε.. Razz Razz

θηλαστρο ε???τι να κανεις???οσο παει, υπομονη..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγ Συμεων???μαχαιρι??? scratch ντεν καταλαβαινει.. Rolling Eyes

κι εγω μολις εφαγα!κοτοπουλο με χυλοπιτες!!μαχαιρι παντως δεν χρειαστηκα!!! Razz Razz Razz Razz

ααααααααα, μη μου λες τετοια για το καθισματακι..ουτε εγω το χω δοκιμασει.. Shocked Shocked Shocked Shocked υπαρχει κ συμπληρωμα?????αχ, ντιπ ασχετη ειμαι!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κου κου!!!! πού είστε κορίτσια? Μέρες έχω να μπω αλλά βλέπω μια σχετική "αδράνεια" Crying or Very sad
Τι θα γίνει δηλαδή όταν θα γεννήσει και η Λουκία? ποιός θα μου δίνει εμένα κουράγιο? βέβαια δε λέω καλύτερα είναι να κρατάτε τα μωράκια σας αγκαλιά από το παρηγορείτε εμένα αλλά είμαι λίγο παραπονιάρα Sad. Μου υπόσχεστε ότι θα με σκέφτεστε?

Νάνσυ μου να σου ζήσει ο παίδαρος, έχει δίκιο η Δώρα, μπασκετμπολίστα να τον κάνεις..... Laughing Laughing Laughing Laughing.
Μαρία μου και εσένα να σου ζήσει η μικρή κυρία σου. Καλότυχα και γερά να είναι όλα τα παιδάκια.

Δώρα, ούτε ο δικός μου συμβιβάζεται με γαμπρό πιο κοντό από τον ίδιο (1,95!!!!). Θα έχουμε θέμα λες?

Α! τι είναι αυτό με το μαχαίρι Σοφάκι? Ούτε εγώ το γνωρίζω Λουκία μου. Κι εγώ κοτόπουλο ψητό έφαγα αλλά χρησιμοποίησα μαχαίρι. Ποιός θα έκοβε τη σαλάτα? Πρέπει να ανησυχώ?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως τηνα!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 328109

εγω παντως εδω ειμαι!!!μεχρι να γεννησω κραταω τα μποσικα!!!!αλλιως προβλεπω να κηρυσσει πτωχευση το μαγαζακι!!! Razz Razz Razz Razz Razz

μετα Χαρα μου θα παραφυλας εσυ..λιγο, λιγο θα αρχισουν να επιστρεφουν κ τα πρωτα κοριτσακια..οσο να πεις θα εχουν μεγαλωσει τα μικρακια τους κ θα εχουν μπει σε καποια σειρα!!!αρααααααα..οταν με το καλο γεννησεις κι εσυ θα ειμαστε παλι συσσωμη η παρεουλα!!!ή οχι????? Rolling Eyes τεσπα, η ελπιδα πεθαινει τελευταια..!!!

οσο για το μαχαιρι μην σκας..το ξεραμε?δεν το ξεραμε!!!! Laughing

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βλακειες μωρε επεδη ειναι τυ αγιου συμεων δεν κανει να κραταμε ουτε ψαλιδι ουτε μαχαιρι....οτι του φανει του καθενα..εχε χαρη που δεν ειχα ορεξη για καυγαδες

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααααααα, εγω ψαλιδι επιασα παντως.. Razz Razz Razz Razz Razz

διαβαζω για την εμπεδωση.. Rolling Eyes κρυωνω κιολας, εχω αραξει με το φλις το κουβερτακι μου και το λαπτοπ αγκαλια.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 35468

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι διαβαζεις πες μας και εμας που περιμενουμε!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τιποτα συγκεκριμενο μωρε Σοφακι μου..κοιταω πως μπορεις να το καταλαβεις, ποτε μπορει να συμβει, τι μπορεις να κανεις..γενικα κ αοριστα..ξερεις τωρα, η καθεμια λεει τα δικα της..

το μονο που μεχρι στιγμης εχω παρατηρησει σε εμενα ειναι οτι παω πλεον κανονικα τουαλετα( Embarassed )και αυτο το ενστικτο δημιουργιας φωλιας..

να, εδω κοιταω..

http://mammyland.com/forum/27/2970

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααααααα εχω πολλα απο αυτα!!!!!!!!και αυτο που λεει για την εμπεδωση που δεν πιεζεται το στομαχι...πλεον σαν ζωο τρωω Razz Razz Razz και τις εκκρισεις και την πιεση στην πυελο....ααααααααααααα Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι βρε Σοφακι μου, μια εβδομαδα σου εμεινε!!!!!!!!!!!!

εγω εχω ακομα..αυτο με το φαι παλι εγω δεν..μη σου πω τελευταια παρατηρησα οτι δεν μπορω να φαω.. Crying or Very sad εχω εναν κομπο κατω απο το στηθος απιστευτο.. Sad

αντε, σε λιγο θα κρατας το κοριτσι σου εσυ!!!απιστευτο ε?πως περναει ο καιρος.. Laughing

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτο το ειχα και εγω...και οχι απλα κατω απ το στηθος σε ολο το διαφραγμ...η ανασα μου κοβοταν...κωλαρου θα βγει μαλλον η μπουμπου και τεντωνοτανε Razz Razz Razz Razz ααα και το τελευταιο που λεει το ψιλοεχω ωρες ωρες Embarassed Embarassed Embarassed

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε κι εγω το χω αυτο.. Shocked και να μαι ειλικρινης, πολυ το χαιρομαι..ειχα βαρεθει τοσο καιρο να παρακαλαω το εντερακι μου Razz Razz Razz

οσον αφορα τα του ποπου της μικρης, ετσι λεει κι ο δικος μου!!!θα τον εχει τσουποτο η μικρη μας!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 654316

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σαςςςς!!

Σοφάκι ναι τα κάνουμε όλα αυτά. Ρούχα ε τι καλά!! Και αντε κοντεύεις έρχεται η μικρή σου! Α και εγώ χρησιμοποίησα μαχαίρι! Αμρτωλή επίσης! Twisted Evil χεχε

Ελένη μου ΦΙΛΑΚΙΑ. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 417472 Στείλε τα νέα σου να μάθουμε!

Γειά σου Φιλίτσα! Αλήθεια τι θήλαστρο έχεις χειρός ή ηλεκτρονικό; Γιατί εγώ παρόλο που τρέχει το γαλατάκι μου, κάνω πολύυυ ώρα να βγάλω με το χειροκίνητο!

Λουκία μη μου πεις και εσύ με το αίσθημα φωλιάς έχεις αρχίσει να καθαρίζεις ότι βρίσκεις μπροστά σου; Όσο για την παλλινδρόμηση μακάρι να ναι πρεραστικό γιατί απ΄οτι μου είπε ο παιδίατρος πρέπει να εξοπλιστούμε με υπομονή γιατί αρχίζει και περνάει απο τον 6ο μήνα και μετά! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 585182 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 585182 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 606100 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 606100 Και ήδη τα χουμε παίξει, ζήτημα να κοιμάμαι 2 ώρες το βράδυ. Έχω κεφάλι καζάνι!! Και μες στη μέρα που λέω να κοιμηθώ όταν ησυχάζει το μικρό μου, όλο και κάτι άλλο θα κάνω.

Χαρά don’t worry!!! Πάντα θα υπάρχει κάποιο κοριτσούδι να κρατά ζεστή την ομάδα. Και μέχρι να γεννήσεις και εσύ εννοείται θα σε έχουμε έγνοια!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ασε εγω που απο παντα ειχα θεματακι με το εντερο τωρα ειμαι μια χαραααααααααα!!!!!!!
Καλε φαιη οι εγκυμονουσες οχι ολες..την γλιτωσες την αμαρτια Razz Razz Razz Razz Razz

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sofki έγραψε:Ασε εγω που απο παντα ειχα θεματακι με το εντερο τωρα ειμαι μια χαραααααααααα!!!!!!!
Καλε φαιη οι εγκυμονουσες οχι ολες..την γλιτωσες την αμαρτια Razz Razz Razz Razz Razz

Α ωραία χεχε!Όσο για το έντερο εγώ μετά τη γέννα έχω τα θεματάκια μου pale

Οπότε κορίτσια χ.... τώρα που μπορείται αχαχαχα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολη η αμαρτια δικια μου λοιπον.. Razz Razz Razz Razz

αχ Σοφακι το ζητημα της τουαλετας ηταν το καλυτερο που μου συνεβη τελευταια..δεν την παλευα αλλο..δεν ειχα ποτε θεμα εγω κ μου την ειχε βαρεσει.. No

Φαιη μου ελπιζω να μην κρατησει τοσο.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 534787 εδω ενα γειτονακι παντως-το λυποταν πραγματικα η καρδια μου το κακομοιρο- το ξεπερασε νωρις..ελπιζω να σας περασει συντομα.. Sad

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fey11gr έγραψε:
Sofki έγραψε:Ασε εγω που απο παντα ειχα θεματακι με το εντερο τωρα ειμαι μια χαραααααααααα!!!!!!!

Α ωραία χεχε!Όσο για το έντερο εγώ μετά τη γέννα έχω τα θεματάκια μου pale

Οπότε κορίτσια χ.... τώρα που μπορείται αχαχαχα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

αααααααααα, δεν θελω τετοια..αρνουμαι να συμβιβαστω..απελπισια ρε κοριτσια..ενιωθα απιστευτα δυσκινητη μεχρι προσφατα..οχι, οχι, δεν θελω και μετα.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
loukia_84 έγραψε:

Φαιη μου ελπιζω να μην κρατησει τοσο.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 32 534787 εδω ενα γειτονακι παντως-το λυποταν πραγματικα η καρδια μου το κακομοιρο- το ξεπερασε νωρις..ελπιζω να σας περασει συντομα.. Sad

Ευχαριστούμε Λουκία μου απο το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί. Δε ξέρω πως θα την παλέψω τόσους μήνες. Όχι για την κούραση αλλά γιατί πονάει και κλαίει και δεν αντέχω να μην μπορώ να κάνω τίποτα να τη βοηθήσω.. Sad

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξερω Φαιη μου..αυτο ειναι το χειροτερο κ ο,τι πιο ψυχοφθορο..να υποφερει το μωρακι σου κ να νιωθεις οτι δε μπορεις να το βοηθησεις.. Crying or Very sad

μη στεναχωριεσαι, ολα καλα θα πανε..θα δεις.. Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις