Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 654316 Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!
Συγχαρητήρια και στο Μαράκι, να της ζήσει!!
Έγινα μανούλα και δεν το πιστεύω ακόμα!Δε χορταίνω να τον βλέπω και όλο κλαίω.Αφήστε που τον κοιτάω και μου φαίνεται αδιανόητο ότι πριν λίγες μέρες ήταν στην κοιλιά μου!(είναι και τεράστιος βλέπετε!).
Με το καλό και στις υπόλοιπες!
Γυρίσαμε το Σάββατο σπίτι και τρέχουμε να προσαρμοστούμε.Προσπαθώ να τον θηλάζω αλλά προς το παρόν δίνουμε και ξένο γιατί δε χορταίνει και για να μην κάνουμε ίκτερο.Οι θηλές με πονάνε, βάζω λανολίνη αλλά είναι μέχρι να την πιάσει.Μετά τα ξεχνάω όλα!!!
Στην κλινική οι μαίες με φώναζαν ''η μαμά του γίγαντα'' Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 328109 (μα τα άλλα μωράκια όντως δίπλα του έδειχναν τόσο μικρά!)και ο γιατρός μετά από αυτόν τον τοκετό μου είπε το δεύτερο να πάω να το γεννέσω στις Σέρρες Shocked Shocked .Το παλέψαμε όσο δεν πήγαινε και χαίρομαι που τελικά γέννησα φυσιολογικά. Από τις 9 το πρωί ήμουν με τεχνητούς πόνους και γέννησα στις 11 το βράδυ! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 534787

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου κοριτσακι!!!!να σου ζησει κ παλι!!!περιττο να σου πω-δεν ξερω αν το διαβασες-αλλα τα στοιχηματα πανε κ ερχονται για το αντρακι σου!!!μπασκετμπολιστα λενε τα κοριτσια να τον κανετε..διεκδικει δε θεση στην καρδια πολλων μπαμπαδων της παρεας που θα θελουν ψηλο αντρα για τις κορες τους!!! Razz Razz Razz Razz

η μαμα του γιγαντα ε???? Shocked μπραβο κοριτσακι μου, σου αξιζουν διπλα συγχαρητηρια αφου τα καταφερες φυσιολογικα!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 50580 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 50580

φανταζομαι μπαμπας παππουδες κ οι σχετικοι θα τα χουν κανει πανω τους ε????αχ, τι καλα!!!!χορτασε τον τωρα που ειναι μικρος(γιγαντας μεν, μικρουλης δε)..για ποτε θα μεγαλωσει ουτε που θα το καταλαβεις!!!ολα καλα δηλαδη ε????ΤΕΛΕΙΑ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 654316

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όλα καλά Λουκία μου!Ευχαριστώ και πάλι!Πονάνε λίγο τα ράμματα (πρέπει να είναι και κάμποσα!) αλλά όλα τέλεια.Με φροντίζει η μαμά καλά.
Σε μένα ο υπέρηχος έπεσε μέσα!Τι να πω!Και επίσης μέχρι να φύγουμε από το μαιευτήριο βάλαμε λίγα γραμμάρια, δε χάσαμε!Φαγανό παιδί μου!
Το μόνο μου πρόβλημα είναι οι θηλές τώρα...Ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα!
Λοιπόν σας αφήνω γιατί όπου να ναι θα ξυπνήσει η ψυχούλα μου.Φιλάκια πολλά!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ενταξει Νανσυ μου, 2 μερουλες εχετε που βγηκατε απο το μαιευτηριο..θα δεις τωρα που γυρισατε σπιτακι σας ολα θα περασουν..οσο να χει ειναι διαφορετικα να εισαι στον χωρο σου..

θα περασουν οι πονοι απο κατω, θα στρωσουν οι θηλες κ θα χεις μονο τα χαμογελακια απο το αντρακι σου!!!

οσο για το Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 401147 καλυτερα φαγανουλι, παρα να σε ανησυχει που δεν τρωει!!!

αντε φιλακια!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ηρθα κι εγω ξανα, λιγο για να χαλαρωσω και να ξεχαστω γιατι πιεστηκα πολυ σημερα...
Βασανιζεται το μικρακι μου απο την ωρα που ξυπνησε, ουτε να φαει δεν θελει. Με το ζορι τον κραταμε στο στηθος να θηλασει. Ευτυχως εμεινε κι ο Χρηστος, αλλαξε την βαρδια του και πηρε μισο ρεπο, και θα φυγει το βραδυ. Ευτυχως γιατι μονη μου δεν θα ηξερατι να κανω.

Νανσυ μου να σας ζησει και παλι κοριτσακι μου το παληκαρακι σου!! Να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε παντα!!!Μπραβο σουγια την αντοχη σου τοσες ωρες, αξιζε τον κοπο ο μπομπιρακος σου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 417472

Λουκιαααα εισαι εδω κουκλα μ; Πες ναι, πες ναι, να πουμε καμια κουβεντουλα. Να γραψουμε δηλαδη, γιατι ειμαι να σκασω σημερα...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω ειμαι κοριτσακι!!

δεν ειμαι κι εγω πολυ στα καλα μου σημερα κ εχω ξαπλωσει εδω κ ωρα με το λαπιτοπι αγκαλια!!!

τι λεει το μικρακι σου???ματακια, κολικοι, τι του φταιει???

Mirantzela!

Mirantzela!
Μαλλον και τα δυο μαζι του φταινε Λουκια μου... Ρε γαμωτο, κλεινουν τα ματακια του απο τις τσιμπλιτσες και το πυον που βγαζει. Και οταν βαζουμε κολλυριο και τον καθαριζω με χαμομηλακι κλαιει παρα πολυ και φοβαμαι μην το ποναω το μαναρακι μου... Sad Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 534787

Ειναι και η ωρα των κολικων τωρα που τον πιανουν καθε μερα, ζορι...

Φοβαμαι κιολας μηπως μαζι με αυτα πειναει κιολας, γτ δεν πολυτρωει σημερα, πολυ ανορεκτος ειναι..

Αφου δεν αντεξα αλλο, ειπα στον Χρηστο κρατα τον εσυ λιγο να ηρεμησω, γτ θα μου στριψει σημερα...

Εσυ τι κανεις, γιατι δεν εισαι καλα αγαπη;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ξερω αγαπη..κουραστηκα μαλλον.μην αγχωνεσαι, καλα ειμαι εγω..!!!περνανε οι μερες κ οσο να πεις δυκολευομαι λιγακι!!

ενταξει μωρε αν ποναει ο μικρουλης σας με τι ορεξη να φαει?μη στεναχωριεσαι εσυ, εσυ κανεις ο,τι καλυτερο μπορεις..κ οσον αφορα τα ματακια του μην φοβασαι, δεν τον πονας..πρεπει να του τα καθαριζεις συνεχεια..μονο ετσι θα περασει!!

ευτυχως εμεινε πισω ο Χρηστος..δεν πρεπει να πιεζεσαι τοσο κι εσυ..μη σκας ομως κοριτσακι μου, ξερει ο Αλεξακος οτι εισαι καλη μανουλα.. I love you

τι αλλο???για πες..ιασω ολα καλα ε??ειχα ανεβει κι εγω το Σαββατο για ξεναγηση.. Razz Razz

Mirantzela!

Mirantzela!
Απο το ιασω δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο ευχαριστημενη, ειλικρινα!
Ολα ηταν αψογα Λουκια μου, προσωπικο, δωματια, κλιμα, αντιμετωπιση, ολα τελεια!

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα πιστευω!

Εγω ξεναγηση δεν εκανα την τυπικη, τα ηξερα τα περισσοτερα, γτ ειχα ξανανοσηλευτει 2 φορες με τα προβληματα μου...Ξερεις.
εσενα πως σου φανηκε;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι, θυμαμαι.. Crying or Very sad

μια χαρα μου φανηκε κι εμενα!εκανα ολο το τουρ στο -1..μου βαλανε ρομπιτσα κ πατουσακια κ το γυρισα ολο, γυρω γυρω!!! Razz απο το δωματιακι που σε προετοιμαζουν, μεχρι ωδινων, τοκετου, ανανηψης κ το καλυτερο..εκει που φυλανε τα νεογεννητα...!!!!!!ααααααααααχ, εκει ελιωσα!!!

ανεβηκα κ μια στον 4ο..ενα 3κλινο ειδα, ψιλοστεναχωρο μου φανηκε..ιδεα μου????καλα, οχι οτι θα το αγορασω κιολας... Razz Razz

αλλα αυτο που λες, ειδικα για το προσωπικο, πιστευω ειναι το πιο σημαντικο..

Mirantzela!

Mirantzela!
Και για να σου πω την αληθεια το πιο σημαντικο ισως ειναι οι μαιες. Η δικη μου ηταν πολυ καλη, με βοηθησε παρα πολυ!!

Επειδη δεν θυμαμαι και πολυ καλα Λουκιακι μου, η μπεμπα εχει γυρισει. Εχει κατεβει ομως η ειναι ψηλα ακομη η μικρουλα σου;

Α, το νστ πως σου φανηκε;

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ο γιατρος μου εχει την δικη του μαια, την γνωρισα πριν κανα 2μηνο..μαζι καναμε κ το τουρ το Σαββατο..νιωθω πολυ ανετα μαζι της κ χαιρομαι απιστευτα που θα ειμαστε μαζι σε ολο αυτο!!!

η μπεμπα μου γυρισε τελικα!!!!πριν 2 εβδομαδες τουλαχιστον που πηγα γιατρο το χε κατω το κεφαλακι της!!!ελπιζω να μην ξανακολοτουμπιασει παλι.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 534787

η κοιλια μου εχει κατεβει, την αλλη Δευτερα θα παω παλι γιατρο..δεν ξερω αν θα χει κατεβει κ θα χει εμπεδωθει..ελπιζω!!!περπαταω πολυ παντως..απλα ο γιατρος μου φοβαται επειδη εχω στενη λεκανη..για να δουμε..

οσο για το νστ, μια χαρα!!!!βεβαια ημουν μαζι με την μαια κ το χα ριξει στην κουβεντουλα..περασε γρηγορα η ωρα!!!!

το Σοφακι ακομα ε?????? scratch

για πες εσυ..πως ειναι τωρα που ειστε τα 3 σας στο σπιτακι σας???

η πεθερα σου γυρισε στο νησι??? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 911307

Mirantzela!

Mirantzela!
Αντε τελεια, αφου εχεις και καλη μαια, κομπλε Very Happy Very Happy

Η πεθερα ξεκουμπηστηκε απο κει που ηρθε εδω και πολλες μερες! Την επομενη η την μεθεπομενη που βγηκα απο το μαιευτηριο. Ειδε οτι δεν την χρειαζομαστε, κ ξεκουμπιστηκε.

Ασε, τραγικες στιγμες ζησαμε. Την ωρα που ημουν μεσα και γεννουσα η αθεοφοβη μαλωνε σχεδον με την μαμα μου, μονη της δλδ γτ η δικια μου δεν της εκανε τν χαρη.

Μου ζητησε και συγνωμη αφου γεννησα, εκλαιγε κιολας, ειχα τον πονο μου ειχα κι αυτην με το μελοδραμα...

Εβαλε και στον λογαριασμο του Χρηστου τα ωραια της λεφτακια, να μας καλοπιασει ταχα... Πως συγχιστηκα, δεν λεγεται...

Τεσπα, μην τα θυμαμαι κι εκνευριοζομαι...

Στο σπιτι εχουμε βολευτει μια χαρα, δεν ζουμε βεβαια και στιγμες οικογενειακης γαληνης ακριβως, τρεχουμε και δεν φτανουμε, αλλα τουλαχιστον ειμαστε σπιτακι μας οι 3 μας και μου φτανει.

Λες να το κρατησε το Σοφακι ο γιατρος;; Δεν κρατιεταικι αυτη η αληθεια ειναι! Αχ, εφτασε και για σας ο καιρος, πολυ χαιρομαι Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 875502

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ναι Μιραντζελακι μου, μεγαλη παρηγορια η μαια..περισσοτερο κι απο τον γιατρο μη σου πω!!!οσο να πεις, γυναικα ειναι.. Wink

ωχ κοριτσακι μου μεχρι τελευταια στιγμη σε εσκασε η κακουργα..αφου εφυγε κατι ειναι κ αυτο..η οικογενειακη γαληνη θα αργησει λιγο να φανει αλλα τουλαχιστον μην εχεις κ την κλοσσα πανω απο το κεφαλι σου.. Razz Razz Razz

μα την αθεοφοβη..εσυ γεννουσες κ αυτη επρηζε την μανα σου..?ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 679259 οσο για τα λεφτα κ τις συγγνωμες, ας ηταν αυτη σωστη κ τιποτα δε χρειαζοταν.. Rolling Eyes

εφτασε ο καιρος, πραγματι!!!λιγες μειναμε!αντε να μετονομαστει κ το παρεακι σε σκετο μανουλες.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 654316

το Σοφακι αργησε..δεν εχω εμπνευση οτι μπορει να την κρατησε.. scratch μα που ειναι???λες να τραβαει τον γιατρο απο τον γιακα να την ξεγεννησει με το στανιο?????? Razz Razz χαχα!!!μπα, μη νομιζεις, καταβαθος φοβαται κ αυτη..

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχαχαχαχ ικανη την εχω να προσπαθει να τον πεισει τον γιατρο οτι ηρθε η ωρα να γεννησει! Εκανε και τα μποτε της, μην πανε τζαμπα Razz Razz Razz

Παντως δεν υπαρχει λογος να φοβαστε,εδω εγω, η υπερτατη κοτα και τα καταφερα, κυρια στο υψος μου! Βεβαια ελεγα στον γιατρο μου στην αρχη οτι αλλαξα γνωμη και δεν ειναι τελικα τοσο χαλια οι συσπασεις μου, παλευονται, αλλα μιλησαν τα δεδομενα, πιο δυνατες δεν πηγαινε... Razz

Α, θυμασαι που σας ελεγα για την κολλητη μου που ισως να ειναι εγκυος; Ε, τελικα ειναι. 8 εβδομαδων η γλυκια μου!!! Θα μας κανει η την νυφη η τον κολλητο του Αλεξ μου!! Ξεχασα να το αναφερω I love you I love you

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεεεεεεεελα!!!ειναι τελικα???μπραβο το κοριτσακι!!!!με το καλο!!!!!

ελπιζω να τα φησε πισω τα της καριερας κ τα σχετικα..ειναι τεραστιο δωρο το μωρακι!!!!

για να δουμε..γκομενιτσα ή κολλητουλης??? Razz

ααααααα, αργει πολυ το Σοφακι..αυτη ηταν με το κινητο ανα χειρας!!!Σοοοοφηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!

οσο για το φοβο, αναγκειο κακο νομιζω ειναι..οσο να πεις, το αγχος του πρωτογνωρου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 534787 ολα καλα θα πανε παντως, δικιο εχεις!!!μεχρι να τα κρατησουμε αγκαλια ειναι..ολα τα αλλα περασμενα ξεχασμενα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 604962 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 604962

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι πολυ καλα τα πραγματα...απο πριν 2 βδομαδες δεν ειχαμε απολυτως καμια διαφορα....ειναι παρα πολυ ψηλα ο τραχηλος θεοσκληρος και εξελιξη μηδεν.....εχω ραντεβου την αλλη τεταρτη και αν δεν εχουμε διαφορα μπαινω πεμπτη με προκληση...τουλαχιστον θα βγει βαλεντινουλα...δεν την αφηνει παραπανω γιατι ηδη φοβαται δυσαναλογια κεφαλης-λεκανης και δεν θελει να αφησει να μεγαλωσει καθολου παραπανω το μωρο...μου ειπε οτι στην προκληση αμα δει εστω και την παραμικρη εξελιξη θα με αφησει οοοοοοοοοοοοοοσες ωρες να ναι αλλα αν δεν εχουμε τιποτα απολυτως τις πρωτες ωρες το παμε για καισαρικη...καθολου δεν θελω μου εκατσε πολυ στραβα...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι μου ολα καλα θα πανε, μη στεναχωριεσαι..θα κατεβει, θα δεις!!!

ρε τα ατιμουλια, οταν λεω εγω οτι ειναι πεισματαρικα, βολεψακηδες κ εχουν απο τα γεννοφασκια τους χαρακτηρα.. No

στην χειροτερη θα πας με προκληση..η καισαρικη δεν παιζει, ουτε να το σκεφτεσαι..θα δεις, ειμαι σιγουρη..

ποσα γραμμαρια ειναι η μικρη σου?σου ειπε?

Mirantzela!

Mirantzela!
Σοφακι μην σε περνει απο κατω, θα κατεβει η μπεμπα σου, θα δεις!Και στην τελικη προκληση, προκληση. Δεν εγινε και τιποτα.Μην μου στενοχωριεσαι τωρα στο τελος

Λουκια μ εννοειται δεν τα σκεφτεται καν αυτα!!!
Εξω απ'τον χορο τα ελεγε.
Χαιρεται μωρε η γλυκια μου, επηρεασε λιγο καιτο ταιμινγκ πιστευω, με το δικο μου το παιδακι που συνεπεσε με οταν εμαθε οτι ειναι εγκυος, πολυ θελει;;

Κλασικα βεβαια, ειναι τωρα μες στον πανικο της, αλλα φυσιολογικο ειναι! Κο ο Φωτης ο καλος της καταχαρηκε απ'την αρχη ο γλυκος μου, ο Χρηστος τα ειχε παιξει λιγο οταν το μαθαμε, Rolling Eyes Rolling Eyes

Κοριτσακι μου φευγω, φτανει εκατσα, με καλει το καθηκον. Πρεπει να φυει και ο καλος μου δουλεια, οποτε αναλαμβανω εγω παλι!
Σ'ευχαριστω για την παρεουλα, το χρειαζομουν η αληθεια ειναι
Φιλακια Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 334590 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 334590

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλιμονο κοριτσακι μου!!τι ευχαριστεις..για αυτο ειμαστε εδω!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 35468

αντε βουρ να χαιρετησεις τον αντρουλη σου κ να αναλαβεις το αντρακι σου το μικρο!!!!!!!

Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σχεδον 3200 ειναι η μικρη μ...δν ξερω γιατι αλλα πραγκατικα με πηρε απο κατω.απο εκεινη την ωρα κλαιω.βγαινουν κ μαζεμενα τα νευρα...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχου το μαναρι μου..μεγαλωσε μωρε κ αυτο.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 379767

Σοφακι μου σε παρακαλω, μη στεναχωριεσαι..σε καταλαβαινω, σου βγαινει τωρα ολο το αγχος, η κουραση, η ανυπομονησια, ολα..

αλλα θα δεις ολα καλα θα πανε..

και στην προκληση να καταληξετε θα ερθει το κοριτσι σου..ο γιατρος οφειλε να σε ενημερωσει κ για το ενδεχομενο της καισαρικης αλλα δε θα χρειαστει, θα με θυμηθεις..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα μ βγει αγαπουλη τ βαλεντινακι μου τουλαχιστον...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μωρε..θα ναι αγαπησιαρικο μπεμπακι.. I love you I love you

ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα..δεν θελω απαισιοδοξια..ειδες η Νανσυ μας..ολοκληρο μπεμπαρο 4 κιλα εβγαλε..πολλες οι ωρες αλλα μια χαρα φυσιολογικα!!!!ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φουσκωτες (ακομα) κοιλιτσες, μανουλες κ μωρακια ενα φιλακι απο εμενα για μια πολυ καλη σας νυχτα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 36 850933

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις