Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καληνυχτω..εχει κατεβασει το django ο Κρις να δουμε..ελπιζω να αξιζει.. Rolling Eyes

Νεκτυ μου θα δεις ποτε θα τα χασεις κ τα υπολοιπα κιλα σου..κατσε να ξεκινησουν να σουρτουκευουν τα μικρα μας κ εμεις να τα κυνηγαμε απο πισω και γραμμαριο δε θα μεινει Razz Razz Razz

τωρα οσον αφορα γκουντις κ σουφλε..εεεεεεε, ανθρωποι ειμαστε!!!!μια στο τοσο, χρειαζεται κ καμια ατασθαλια!!!!!!!!!!

εγω γενικα προσεχω αλλα οταν θελω κατι απεγνωσμενα, θα το φαω!!!!!! pig

οσον αφορα την αδυναμια του μπαμπα για την κορη..τρελαινομαι στην σκεψη κ μονο..θελω πολυ κι εγω να το ζησω αυτο...αχ, αντε μπεμπουλα μου!!!

και αν με ρωτας, να του το πεις του αντρουλη σου..ειναι τοοοοοοσο τρυφερο ολο αυτο.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 35468

σας φιλω!

Σοφακι περιμενουμε νεα αυριο..γεννας, δε γεννας.. Razz Razz Razz

Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 417472

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άντε καληνύχτα και από μένα. Πάω για..... διάβασμα!!!! Αύριο περιμένουμε τα καλά νέα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τωρα που ειμαι φαγωμενη και ηρεμη καλε φυγατε ολες???
Περασα απ το φαρμακειο και ρωτησα αν εχει κρεμα λανολινης και μου λεει με ενα απορρημενο υφος "αχ καλεεεεεεε τι μου ζητας τωρα???" λες και της ζητησα ενζυμα πολτοποιημενου δαιμονα της τανζανιας...ελα χριστε και παναγια....
τωρα που τελειωσε ο αγωνας εχω και παραγγελιες να με πιασουν οι πονοι γιατι βαριεται το πουλακι μου να παει στην δουλεια αυριο..........τι να πωωωωωωωωω

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Βαρεσαμε διαλυση μου φαινεται στην ομαδουλα μας... Πρωτη πρωτη να λεω εγω τις καλημερες, που ακουστηκε;;;

Δεν μπηκα ολο το Σ/Κ καθολου, επαθε επιπεφυκιτιδα ο ποντικουλης μου και ειμασταν δυο μερες φουλ επι ποδος! Την παρασκευη το βραδυ αρχισε να βγαζει τσιμπλιτσες, τις καθαρισα εγω οπως πρεπει, και παρολαυτα ξαναεβγαζε. Κοιμηθηκε και οταν ξυπησε δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματακια του ειχαν κολλησει τα βλεφαρα του. Ηρθε ο γιατρος, μας εγραψε κολλυριο, και τωρα ειναι καλυτερα. Βγαζει παλι, αλλα λιγοτερες.

Τι τραβηξα μεχρι να του το βαλω το κολλυριο, δεν λεγεται. Δεν καθοταν με τιποτα, εκλαιγε συνεχεια, φοβομουν κι εγω μην του βγαλω κανενα ματι, με τα πολλα το καταφεραμε κι αυτο!

Γκρινια ομως, πολυ γκρινια και κακο. Ολο το σκ κλαιμε, πλανταζουμε. Απαρηγορτη κι εγω, με επιασε το παραπονο και να λεω και οτι ειμαι αχρηστη και δεν ειμαι καλη μαμα κλπ κλπ... Βλακειες, μια χαρα μανουλα ειμαι τελικα tongue tongue tongue tongue

Φαιη μου, μακαρι κουκλα μου οσο γινεται πιο γρηγορα να περασουν τα δυσκολα με την μικρουλα σας... Πολλη υπομονη και ψυχραιμια σε σενα, σε νοιωθω ως εκει που δεν παει με τα κλαμματα που δεν μπορεις να κανεις τιποτα, τα ζω καθημερινα κι εγω πλεον...

Ελενιτσα μου κοπελα μου γτ δεν φτιαχνετε το προβλημα με τον λογαριαμο σου μην τα παρω??? Αναγνωστρια και βλακειες, τα πληθη εδω σε ζητανε I love you I love you

Επισης εχω να πω οτι( Λουκια μου συγνωμη γι'αυτο κοριτσακι... Embarassed Embarassed Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 667478 )επανηλθαμε δριμυτεροι στο αθλημα, μετα απο αποχη πολλων μηνων Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 328109
Πονος βεβαια αρκετος, αλλα ανεκτος και μονο την πρωτη φορα.

Αυτα τα νεα μου τσουπρες! Ελπιζω να μπει καποια συντομα, τωρα που κοιμαται ο γλυκουλης μου και εχω λιγο χρονο και πολλη βαρεμαρα!!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:
Δώρα, ούτε ο δικός μου συμβιβάζεται με γαμπρό πιο κοντό από τον ίδιο (1,95!!!!). Θα έχουμε θέμα λες?

Θα εχετε θεμα κ εσεις κ εμεις μαζι!1.97 ο δικος μου!!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
Γεια σου Δωρα μου τι κανεις κουκλα;
Πως ειναι η μικρουλα σας;

Αααα, μην ακουω ασχημα πραγματα για τα κοντουλικα μωρακια, ο δικος μου 49 βγηκε, δεν τον λες και μπασκετμπολιστα, αλλα ειναι μαχιμος κ αυτος!Αν παρει απ'τον μπαμπα του, ισως να φτασει κοντα στα στανταρ σας!!! Αν παρει απο μενα παλι, κλαφτα, Razz Razz Razz

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κορες?θελω περιληψη δεν προλαβενω....ειστε ολες καλα?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα ειναι 1,90 οποτε εχω 8 ποντους γκαμα πιο πολυ απο εσας!!ειμαστε στην δεη γινεται της τρελης.ειπα να εκμεταλλευτω τν κοιλαρα μ αλλα επειδη ειναι ολοι παππουδες δν μ παει η καρδια κ εκατσα καπου ανετα ανετα κ περιμενω!!ααα μιραντζελα μπραβο για το αθλημα!γιουπιιιι!να δω εμεις πως θα τ εξασκουμε μετα με την μπουμπου στ δωματιο...και περαστικουλια σας μωρε...ζορικο πραγμα η επιπεφυκιτιδα

Mirantzela!

Mirantzela!
Σοφακι μ θα τον βρειτε τον τροπο εσεις, δεν σας φοβαμαι Razz Razz Razz Razz Razz
Καλη διαθεση να υπαρχει κι ολα γινονται Razz Razz

Καλε, μην καθεσαι κ περιμενεις! Φορτσα κοιλια μπροστα, και ας τους να κουρευονται! Προηγεισαι!

Φιλιτσα μουυυυυυ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 417472
Τι κανεις αγαπη;
Εδω ολα καλα ειναι απο οσο ειδα κι εγω, πεσμενη κινηση, αποδεκατιστηκαμε!

Εσεις τι κανετε, πως εισαι εσυ και τα παιδακια σου; Ο μικρουλης;

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:Σοφακι μ θα τον βρειτε τον τροπο εσεις, δεν σας φοβαμαι Razz Razz Razz Razz Razz
Καλη διαθεση να υπαρχει κι ολα γινονται Razz Razz

Καλε, μην καθεσαι κ περιμενεις! Φορτσα κοιλια μπροστα, και ας τους να κουρευονται! Προηγεισαι!

Φιλιτσα μουυυυυυ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 417472
Τι κανεις αγαπη;
Εδω ολα καλα ειναι απο οσο ειδα κι εγω, πεσμενη κινηση, αποδεκατιστηκαμε!

Εσεις τι κανετε, πως εισαι εσυ και τα παιδακια σου; Ο μικρουλης;

καλα ειμαστε!!!!!εσεις??μεγαλωνει ο μπεμπαρος?????τι αθλημα διαβασα? Embarassed

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο αυτο π πρεπει να αποφευγεις φιλλιω μου αλλιως δν τν γλιτωνεις,τα φτανεις τα 5 :ρ θελω να κανω κ μποτε σημερα μηπως με κρατησει να γεννησουμε να με δει ομορφη η κορη μου!

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχααχαχαχαχαχα Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Σοφια πρωινιατικα με κανες και γελασα!!

Φιλιτσα μου μια χαρα, μεγαλωνει ο παιδαρος μου, πηρε 280 ολοκληρα γραμμαρια Razz Razz Τρωει πολυ, κλαιει πολυ, κοιμαται μεσα στην μερα πολυ απο το απογευμα μεχρι το πρωι ελαχιστα (αναποδο παιδι σαν τη μανουλα Laughing )Καλα ειμαστε, εχουμε συνηθησει εντελως μπορω να πω Very Happy

Τα παιδακια σου ειναι καλα τωρα που ηταν αρρωστουλικα; Τι λενε για τον αδερφουλη, πως τους φαινεται;

Βρε Σοφια μ, γιατι να σε κρατησει; Φαγωθηκες μου φαινεται λιγακι... Laughing Laughing Ασ'την μπεμπα στην ζεστουλα της μαμας μεχρι να το αποφσισει.!!
Ποια μιλαει τωρα ε; Η πρωτη ανυπομονη Razz Razz

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σε καλο σου μικρη!!!!!!!!!!!
μιραντζελα καλοπερναμε???????
μια χαρα με το μικρο!!!!

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχαχ καλοπερναμε λιγο κι εμεις, σαν παιδια Razz Razz

Εεεε, νηστεια κι εγκρατεια τοσους μηνες, τωρα βουρ, με το μαλακο βεβαια!

Φιλitsa μ μια ερωτηση εχω. Την περιοδο κατα ποτε να την περιμενω μετα την γεννα κανονικα; Για δωσε μου τα φωτα σου. Θ'αργησει η τωρα στα κοντα;

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mirantzela! έγραψε:χαχαχαχ καλοπερναμε λιγο κι εμεις, σαν παιδια Razz Razz

Εεεε, νηστεια κι εγκρατεια τοσους μηνες, τωρα βουρ, με το μαλακο βεβαια!

Φιλitsa μ μια ερωτηση εχω. Την περιοδο κατα ποτε να την περιμενω μετα την γεννα κανονικα; Για δωσε μου τα φωτα σου. Θ'αργησει η τωρα στα κοντα;
ειναι αναλογως τον οργανισμο..
δεν μπορω να στο πω αυτο!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφου θηλαζεις μπορει και πολυυυυ καιρο!προσοχη τωρα π δν θα ξερουμε ποτε θα ειναι η οωρηξια μην ερθει καπακι το δευτερο!

Mirantzela!

Mirantzela!
Ναι, ναι πολυ προσεχτικα εννοειται!
Σοφια ακομα Δεη εισαι; τι ωρα εχεις γιατρο;

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας διαβαζα με δοσεις κ τα ξεχασα ολα!
Μια χαρα ειμαι Μιραντζελακι.Ποναω βεβαια αλλα το παλευω.Η μικρη ειναι με τις ορεξεις της.Ποτε κοιμαται κ ποτε ειναι ξυπνια κ θελει αγκαλιτσες!Υπομονη με το δικο σου μπομπιρακι.Σταγονιτσες κ καλο καθαρισμα στα ματακια.
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 215994 Εμας μας ειπε ο γιατρος να μην κανουμε.Οσο για την περιοδο μετα τους 2 μηνες συνηθως.Οι θηλαζουσες καθυστερουν κ περισσοτερο.Μπορει κ 6 μηνες!

Mirantzela!

Mirantzela!
Δωρακι μ υπομονη κ συ με τους πονους!Θα περασει βρε οπελα μου, που θα παει!!

Αχ, ξυπνησε ο μικρος μου ησυχουλης και καθονται αγκαλιτσα με τον μπαμπα του κι εγω τους χαζευω!!
Φευγω κι εγω παω για αγκαλιτσες με τους αντρες μου!! I love you I love you I love you

Φιλια κοριτσακια μου Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 35468 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 35468

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαιρετε!!!!αχ ποσο σας χαιρομαι...μου αρεσει πολυ να μπαινετε οι μανουλες και να διαβαζουμε "εμπειριες" με τα μωρακια σας!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
τι μου κανετε?κι εγω ανυπομωνο φουλ να ερθει ο μικρος.καθε μερα νομιζω πως γενναω!εχω πονακια απο κατω,και συσπασουλες braxton και ολα τα δειγματα δειχνουν οτι πλησιαζω...αλλα αυτα τα εχω απο την προηγουμενη εβδομαδα! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειχα φγει απο ΔΕΗ και μεχρι να ερθω σπιτι περασε η ωρα..μολις εκατσα να βαψω νυχι....μολις στεγνωσει θελω να βαλω και ενα πλυντηριο....στις 5 και τεταρτο εχω ραντεβου!!

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
λες να σε κρατησει?πως το νιωθεις εσυ?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου!!!

βλεπω σημερα σαν να αυξηθηκε λιγο η κινηση στο μαγαζακι!!!!

εγω σημερα τιποτα δεν εκανα, πως περασε η ωρα ουτε που καταλαβα Rolling Eyes

φακες μαγειρεψα, μια βολτα στο σουπερ πηγαμε κ μια λαικη..

λοιποοοοοοοοοοοοοοοοοοοον..

κατ αρχας Μιραντζελα, επειδη τελικα εχω μεγααααααααααααλη καρδια, απο εμενα οσον αφορα το Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 215994 εχετε το ελευθερο.. Razz Razz Razz οχι, οχι, δεν ζηλευω..αντιθετως!!!χαιρομαι που επανηλθατε τοσο γρηγορα..!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 328109 ελπιζω κι εμεις να μη το καθυστερησουμε.. Shocked
παντως Δωρα μου, μετα απο φ.τ συνηθως λενε μετα τις 40 μερες..κοιτα εσυ να νιωθεις ομορφα κ θα γινει κ αυτο!!!

Σοφακι κρεμα λανολινης πηρα κι εγω..για τον δε φαρμακοποιο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 966307 πραγματικα που να του ζητουσες κ τιποτα κουλο.. Rolling Eyes αργα εχεις τελικα γιατρο..φανταστηκα πρωι..αντε να δουμε..

Κατερινακι μου συμπτωματα κι εσυ ε???αντε ντε, να ερχεται κ η δικια μας η ωρα σιγα σιγα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 893968

εγω παλι κοριτσια σημερα ειχα τρελους πονους-σαν περιοδου-αλλα περασαν συντομα..βεβαια ο καλος μου-καθοτι χεστης affraid -μου λεει δεν παιρνουμε καλυτερα τον γιατρο??????αμαν κ πως εκανα να τον πεισω οτι ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΩ.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 679259

τι αλλο???

Μιραντζελα μου περαστικουλια σας, εχει παθει κ η πεθερα μου επιπεφυκιτιδα και της ειπε ο γιατρος οτι ειναι σε εξαρση κ να κατσει εναν μηνα μακρια μου!!!χεχε!!την ξεφορτωθηκα κιολας.. Embarassed

υπομονη λοιπον κ οταν του καθαριζεις τα ματακια βουρ για πλυσιμο χεριων..ωραια κ η εικονα με τους αντρες σου αγκαλια.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 35 35468

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμενω στον γιατρουλη!ευχηθειτε να γενναμε συντομα!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ακομα να μπεις?????κι εγω ειδα δημοσιευση κ λεω βγηκες κιολας.. Mad Mad

με το καλο, με το καλο!!!!!θα ειμαι stand by!!!στειλε ε!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις