Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
361 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 361 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[b][b][b]sudocrem χρησιμοποιεί η αδερφή μου και στα δυο παιδιά και δεν εχει πρόβλημα. Μακάρι να μη χρειαστεί αλλά ας την έχω καλού κακού!

Με κάνατε και πείνασα πολύ! Πάω να βρω τι θα φάω!
[/b][/b][/b]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααααα, Σοφακι..βαλτη εισαι???πιγκωμα μεν, αλλα κ η ορεξη καλα κρατει..κοντοσουβλι, ψωμακι πυρωμενο κ τα παρελκομενα.. pig Χρηηηηστοοοοοοοοοοο

εσενα στανταρακι κατεβηκε η μπεμπα..για να χεις ορεξεις κ λιγουρες..εσυ ησουν εγκρατης..!!!αντε, ερχεται, ερχεται.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 654316

δεν ξερω για τι το λες αυτο για τους αντρες, αλλα θα συμφωνησω.. Razz Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XARA6971 έγραψε:[b][b][b]sudocrem χρησιμοποιεί η αδερφή μου και στα δυο παιδιά και δεν εχει πρόβλημα. Μακάρι να μη χρειαστεί αλλά ας την έχω καλού κακού!

Με κάνατε και πείνασα πολύ! Πάω να βρω τι θα φάω!
[/b][/b][/b]

Χαρα η sud ειναι πραγματι καλη..κι εμενα χρησιμοποιουσε η αδερφη μου κ στους 2 λεβεντες της κ εκανε δουλεια!!!

απλα, καλο ειναι ολα αυτα να τα χρησιμοποιουμε με φειδω..καλα εκανες κ την πηρες..αστην να βρισκεται

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι ενας απο πισω μ π φωναζει οδηγιες,βασικα γκαριζει...θα πληρωσει ολες τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και θα φαει το κινητο στ κεφαλι...μεσα στ αυτη μ....

NEKTY

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοριτσια μου καλησπερα σας θελω ολες με ηθικο ακμαιο εχετε φαει τον γαιδαρο η ουριτσα εμεινε και σε λιγο θα κρατατε τα μωρακια σας αγκαλιτσα!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 215994 λοιπον ξεκλεψα λιγο χρονο και σας διαβαζα και θυμηθηκα σοφακι τις τελευταιες μερες της εγκυμοσυνης μου που ειχα τα νευρα της αρκουδας και να μου φταινε ολοι και ολα και χωρις να υπαρχει λογος , τα σκεφτομαι τωρα και γελαω οσο για φαγητο κοριτσια τι να σας πω στεναζε το ψυγειο και μου αρεσουν και ιδιαιτερα οι σαβουριτσες (το μυαλο μου ηταν κολλημενο στην πιτσα και στα χαμπουργκερ ενα πραγμα....). αντε κοριτσακια μου υπομονη και σε λιγες μερες θα ανταλασουμε αποψεις για τα μωρακια μας. Εμεις με την μπουμπουκα καλα καταληξαμε και στο ονομα Ντεμηλια (απο το Δημητρα και Αιμιλια , αληθεια πως σας φαινεται) αλλα ταλαιπωρειται με τα κακα της της δημιουργει μεγαλη δυσκοιλιοτητα το γαλα που πινει και γινεται κατακοκινη σαν το ...μπαρμπουνι το μωρο μου. ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 654316
Οσο για τα κοριτσια μας που γεννησαν ολα τα καλα να εχουν τα μωρακια τους και να ειναι γερα και καλοτυχα και οι μανουλες τους γερες να τα καμαρωνουν.!!!!! Αγαντα χαρουλα, λουκια και σοφακι!!!! Περναει η ημερα βρε κοριτσια με την μπουμπουκα και δεν το καταλαβαινω ......... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 534787

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:ειναι ενας απο πισω μ π φωναζει οδηγιες,βασικα γκαριζει...θα πληρωσει ολες τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και θα φαει το κινητο στ κεφαλι...μεσα στ αυτη μ....

εκτελει χρεη προπονητη δηλαδη!!! Razz Razz Razz Razz

κοπανα τον Σοφακι, κανεις δε θα σε παρεξηγησει..αλλα οχι με το κινητο..το χρειαζεσαι..τουλαχιστον μεχρι να φυγεις απο εκει μεσα Laughing Laughing Laughing Laughing

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου μανουλα!!!

αμαν κ πως κανουμε να φανει καποια απο εσας πια.. Smile αλλα ειπαμε, τα μωρακια ειναι αυτα που σας εχουν πραγματικα αναγκη.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 35468

στην ουρα φτασαμε, πραγματι..αλλα πως να το κανουμε..ανυπομονουμε κ ζηλευουμε..!!!!

εγω νευρα δεν εχω.. Shocked αργω μαλλον ακομα.. Crying or Very sad

Ντεμηλια ε???πολυ ιδιαιτερο..!!!!αλλα κ ευστοχο..ωραια εχουν συνδυαστει τα δυο ονοματα..κανει κ καπως ξενοφερτο!!!!

αντε, με το καλο η μικρουλα σας..!!!οσο για τα του γαλατος μηπως να της το αλλαζατε???η αδερφη μου αλλαξε 2-3 μεχρι να καταληξει στο φριζολακ..εκει ειδαν προκοπη!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:
Sofki έγραψε:ειναι ενας απο πισω μ π φωναζει οδηγιες,βασικα γκαριζει...θα πληρωσει ολες τις ορμονες τις εγκυμοσυνης και θα φαει το κινητο στ κεφαλι...μεσα στ αυτη μ....

εκτελει χρεη προπονητη δηλαδη!!! Razz Razz Razz Razz

κοπανα τον Σοφακι, κανεις δε θα σε παρεξηγησει..αλλα οχι με το κινητο..το χρειαζεσαι..τουλαχιστον μεχρι να φυγεις απο εκει μεσα Laughing Laughing Laughing Laughing

Συμφωνώ! Ευτυχώς Παναγία μου ο δικός μου δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος.

Νέκτυ μου μας δίνεις κουράγιο και εμείς σε εσένα! Τα δύσκολα θα περάσουν, μόνο χαρούμενες στιγμές με τη μπουμπούκα σου θα υπάρχουν μετά! Μήπως να της αλλάζατε το γάλα? Θυμάμαι η αδερφή μου στο πρώτο είχε αλλάξει 3-4! Λέω εγώ τώρα!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loukia_84 έγραψε:γεια σου μανουλα!!!

αμαν κ πως κανουμε να φανει καποια απο εσας πια.. Smile αλλα ειπαμε, τα μωρακια ειναι αυτα που σας εχουν πραγματικα αναγκη.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

στην ουρα φτασαμε, πραγματι..αλλα πως να το κανουμε..ανυπομονουμε κ ζηλευουμε..!!!!

εγω νευρα δεν εχω.. Shocked αργω μαλλον ακομα.. Crying or Very sad

Ντεμηλια ε???πολυ ιδιαιτερο..!!!!αλλα κ ευστοχο..ωραια εχουν συνδυαστει τα δυο ονοματα..κανει κ καπως ξενοφερτο!!!!

αντε, με το καλο η μικρουλα σας..!!!οσο για τα του γαλατος μηπως να της το αλλαζατε???η αδερφη μου αλλαξε 2-3 μεχρι να καταληξει στο φριζολακ..εκει ειδαν προκοπη!!

ουπς! Το ίδιο είπαμε για το γάλα!!!!!!! Ναι το όνομα είναι πράγματι πολύ ιδιαίτερο, πολύ όμορφο και εύηχο!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε νεκτυ κ ειμαστε απεναντι απο τα γκουντις...ειναι καφριλα να παω να παρω 5-6 τσιζμπεργκερ για ορεκτικο για να τα φαω εδω?ααα καθεται κ ενας διπλα μ,δν ξερω τ διαολο καπνιζει...μαλλον γκαζον ειναι...βρωμοκοπαει.και εκανε κ 18 μετρημενα τσιγαρα σε μιση ωρα....εεε ελεος

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ήρθα για λίγο να σας καληνυχτίσω κιόλας.

Νευράκια ε; απόλυτα φυσιολογικό μου φαίνεται.Αλλά κοίτα να μην τα κρατήσεις πολύ να πας ακμαία να γεννήσεις Very Happy

Λουκία keep walking χεχε. Ε δε νομίζω τώρα πια να αλλάξει πόζα η μικρή σας!

Χαρά εννοείται!

Nekty το όνομα μου φαίνεται πολύ προτότυπο και όμορφο. Κάτι σε καλλιτέχνιδα την κόβω τη μικρή σας!

Α με γεια τα ψώνια σας απο το ιντερνετ! ΚΑι μην ακούω για Goody's θα πάθω κατάθλιψη!!!

Άντε πάω να κόψω τα νύχια της μικρής μου τώρα που κοιμάται. Φιλάκια!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα, τρελη επικοινωνια Χαρα!!

και για δικη μου καλη τυχη, ουτε ο δικος μου βλεπει μπαλα.. cheers

βεβαια κανει αλλα, πολυ πιο εκνευριστικα αλλα τωρα παει..τον φορτωθηκα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz μετα την απομακρυνση απο το ταμειο που λενε.. Shocked Shocked Shocked

Σοφακι μου... Respect Respect Respect Respect Respect

απλα δεν υπαρχεις παιδι μου!!!

και γιατι δεν πας στα γκουντις να κατσεις κιολας, κ με την ησυχια σου να σαβουριασεις κ η μικρη να μην μπαφιασει μεσα στον τεκε?????? Smile

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fey11gr έγραψε:Ήρθα για λίγο να σας καληνυχτίσω κιόλας.

Νευράκια ε; απόλυτα φυσιολογικό μου φαίνεται.Αλλά κοίτα να μην τα κρατήσεις πολύ να πας ακμαία να γεννήσεις Very Happy

Λουκία keep walking χεχε. Ε δε νομίζω τώρα πια να αλλάξει πόζα η μικρή σας!

Χαρά εννοείται!

Nekty το όνομα μου φαίνεται πολύ προτότυπο και όμορφο. Κάτι σε καλλιτέχνιδα την κόβω τη μικρή σας!

Α με γεια τα ψώνια σας απο το ιντερνετ! ΚΑι μην ακούω για Goody's θα πάθω κατάθλιψη!!!

Άντε πάω να κόψω τα νύχια της μικρής μου τώρα που κοιμάται. Φιλάκια!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 417472

καλε ναι, δεν πτοουμαι..εχω γυρισει ολα τα δυτικα προαστια.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 585182 το καλο που της θελω μονο της κοκκονας να το αφησει εκει κατω το κεφαλι της..!!!!

ευχαριστουμε κ για τα καλοριζικα..χαχα!!!

υπερωριες παντως ετσι???ακομα κ οταν κοιμαται το μπεμπε περιποιηση κ μποτε διαβαζω.. Razz

φιλια, καλη σας-και ηρεμη κυριως..-νυχτα!!!!!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι αν με αφησουν μονη μ στα γκουντις αυτη τ στιγμη θα χρειαστω κανενα 50ευρω :ρ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:γιατι αν με αφησουν μονη μ στα γκουντις αυτη τ στιγμη θα χρειαστω κανενα 50ευρω :ρ

affraid affraid affraid affraid affraid ε οχι..αυτο δε λεει..απο ολες τις αποψεις Razz

πλακα πλακα κι εγω τωρα θα τα αδειαζα τα γκουντις.. pig pig pig

πρεπει να σηκωθω να παω να φαω τιποτα..τα σαλια μου τρεχουν..

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Όντως τρελή επικοινωνία Λουκία!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Very Happy

Κι εγώ σήμερα ψηνόμουν για βόλτα και goody's αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τις σαλάτες έξω και ο γιατρός είναι κάθετος σε αυτό: μόνο καλά μαγειρεμένα έξω, τα ωμά απαγορεύονται!!!

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φαίη σε ευχαριστούμε πολύ!

Καλή περιποίηση και πολύ καλή σας νύχτα!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω ρε κοριτσια ενα αγχος για αυριο.και αν μ πει να κατσω γενναμε?αχ πολυ φοβαμαι.προσπαθω να τ παιξω κ θαραλλεα τρομαρα μ...

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Sofki έγραψε:εχω ρε κοριτσια ενα αγχος για αυριο.και αν μ πει να κατσω γενναμε?αχ πολυ φοβαμαι.προσπαθω να τ παιξω κ θαραλλεα τρομαρα μ...

Είσαι θαρραλέα κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε. Σκέψου μετά τι θα έχεις στην αγκαλίτσα σου! Είπαμε ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Wink

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απαπα..για κανενα λογο ομως..ειδικα σαλατες για κανεναν λογο.. No
ασε ρε συ..δεν ειναι να χεις εμπιστοσυνη..κ οσες φορες εχω φαει εξω ολα παραψημενα τα ζηταω..

ειναι κ ο Χρηστος λιγο καταπιεστικος στο ζητημα αρα..

γιαουρτακι με μελι κ δημητριακα τρωω τελικα.. Crying or Very sad σιγα την αμαρτια θα μου πεις..αλλα δεν παιζει κ τιποτα αλλο..εχω κ αυτο το σουφλε που με κοιταει στα ματια.. Mad κ ενα κομματι γαλακτομπουρεκο..

αν ειναι να χιμηξω να χω την δικαιολογια οτι "λιγο γιαουρτακι εφαγα μωρε.." Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:εχω ρε κοριτσια ενα αγχος για αυριο.και αν μ πει να κατσω γενναμε?αχ πολυ φοβαμαι.προσπαθω να τ παιξω κ θαραλλεα τρομαρα μ...

βρε Σοφακι μου καποια στιγμη θα ερθει αρα..ας ειναι κ μια ωρα αρχυτερα!!!!τοσο καιρο το περιμενεις κ ανυπομονεις..!!!!!!!κακα τα ψεματα, τερας ψυχραιμιας καμια μας δε θα ειναι..λιγο το πρωτογνωρο, λιγο το ιδιαιτερο της περιστασης..
ολα καλα θα πανε εξαλλου..

αντε κοπελια, αργησες μη σου πω..ειχα κ μια εμπνευση αν θυμασαι..

XARA6971

XARA6971
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λουκία άσε το κόρτε με το σουφλέ και το γαλακτομπούρεκο! Προσγειώσου στο γιαουρτάκι γρήγορα! αν και δεν έχεις θέμα εσύ.....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντωσ την επισκληριδιο τν φοβαμαι πιο πολυ απο τν γεννα οποτε τν ξεχναω...ο απο πισω π φωναζει παιζει να ανεβασε πιεση 80...θα τν χασουμε τν ανθρωπο :ρ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου, ηπια κ ενα ποτηρι νερο και μπορω να πω οτι στανιαρα!!!!θα αντισταθω:!!! Laughing Laughing ελπιζω να μην σηκωθω μεσα στην νυχτα για επισκεψη στην κουζινα μονο.. Razz Razz Razz Razz

Σοφακι μου, τιποτα δεν ειναι η επισκληριδιος, μη σε αγχωνει..ειναι τοσο κοινη πρακτικη πια..και θα σε ανακουφισει απο τους πονους..θα χαρεις και τον τοκετο σου ετσι!!!!

εεεεεεεεεεελα, τι σε επιασε..λιγο σε χωριζει απο το κοριτσι σου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 34 654316

NEKTY

κοριτσακια μου το θεμα μου εμενα ειναι οτι και τωρα που εφυγαν απο πανω μου 12 κιλα και μου εμειναν προικα αλλα 10 (εκει θα δυσκολευτω) τα γκουντις τα σκεφτομαι. χιχιχιχι λοιπον σοφακι την επισκληριδιο μην τη σκεφτεσαι καθολου ειναι μια διαδικασια του λεπτου απλα μπορει να σουδημιουργησει ενα τρεμουλακι το οποιο ειναι φυσιολογικο ουτε καν να την σκεφτεσαι ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου και σε λιγο θα εισαι μια μανουλα αλλο πραγμα!!!!!! μουφερε και η κουμπαρα μου σουφλε σοκολατας και αντε να αντισταθω γμτ..... κοριτσια η διαδικασια του τοκετου θυμηθειτε το θα την σκεφτομαστε σαν ενα ονειρο και θα γελαμε!!!! ειπαμε αγαντα και ολα θα πανε σουπερρρρρρρ! και ....φατε οτι μπορειτε τωρα, σημερα ομολογω ειχα μια ξεκουραστη ημερα αφου ο αντρουλης μου πηρε την μπουμπου απο τοπρωι και την ταιζει την αλλαζει αδυναμιες παιδι μου και η μαμα.... κλ......σμενη!!!! ναναι καλα και κοιμηθηκα και γενικα ενοιωθα σημερα ξεαγχωτη. δεν του το λεω για να μην παιρνει αερα αλλα ειμαι τυχερη που τον εχω αντρα σνιφ σνιφ!! αντε με συγκινησατε και θα παω να χτυπησεω το σουφλεδακι μου φωναζει. κοριτσαρες φιλακια στις ομορφες κοιλιτσες σας φιλακια στα μωρακια σας και ....τελειωνετε αντε με το καλο!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις