Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
631 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 631 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Ελπιζω να προλαβω μη μου κλεισει παλι το λαπτοπ.Δεν την παλευει το καημενο!

Εμεις ειμαστε καλα Ελενιτσα μου!Βεβαια δινω συμπληρωμα το βραδυ.Σημερα εδωσα κ για μεσημερι γιατι πονουσα πολυ κ δεν αντεχα να τη θηλασω πολυ ωρα.Πινουμε κ μαραθο κ χαμομηλι να μειωθουν τα πονακια κ ειναι πιο ηρεμη η μπουμπου αρα κ εμεις.Εχει αρχισει να καθεται κ λιγο ξυπνια πλεον.Ειναι μια γλυκα οταν δεν πειναει η ψυχουλα μου!Κ αυτο με κανει να ξεχναω το σκατοσκονογαλα που της δινω!

μια χαρα ειστε Δωρα μου!εστω και λιγο στο ζιζι ειναι μια χαρα! σε καταλαβαινω για το ξενο που λες αλλα αφου ειναι απαραιτητο για να φαει η μικρουλα! αφου ειστε και καλυτερα με τα πονακια μην το σκεφτεσαι καν

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ετοιμαζομαι Δωρα μου ναι. για την τριτη! ο μικρουλης γυρισε αλλα ηταν ψηλα και ο γιατρος ειπε οτι αν δεν εμπεδωθει μεχρι αυριο , να κατεβει δηλ την τριτη παω για προκληση αλλιως υπαρχει παντα το ενδεχομενο της καισαρικης. ελπιζω να μην χρειαστει. οποτε κανω τα τελευταια που χρειαζονται ωστε να ειμαι ετοιμη. μωρε με εχει αγχωσει αρκετα γιατι μου ειπε οτι στον ορο θα με αφησει 2 3 ωρες και θα δει, αν εχω συμπτωματα οκ συνεχιζουμε αλλιως με καισαρικη. σαν να βιαζεται μου φαινεται. 2 3 ωρες για να κατεβει? λιγο δεν ειναι?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:ετοιμαζομαι Δωρα μου ναι. για την τριτη! ο μικρουλης γυρισε αλλα ηταν ψηλα και ο γιατρος ειπε οτι αν δεν εμπεδωθει μεχρι αυριο , να κατεβει δηλ την τριτη παω για προκληση αλλιως υπαρχει παντα το ενδεχομενο της καισαρικης. ελπιζω να μην χρειαστει. οποτε κανω τα τελευταια που χρειαζονται ωστε να ειμαι ετοιμη. μωρε με εχει αγχωσει αρκετα γιατι μου ειπε οτι στον ορο θα με αφησει 2 3 ωρες και θα δει, αν εχω συμπτωματα οκ συνεχιζουμε αλλιως με καισαρικη. σαν να βιαζεται μου φαινεται. 2 3 ωρες για να κατεβει? λιγο δεν ειναι?

Δεν ξερω αν εχει τους λογους του ο γιατρος σου.Εμενα μου εβαλε υποθετο προσταγλανδινων κ με αφησε να κυκλοφορω χωρις ορο.Μετα απο 4 ωρες μου εβαλαν 2ο υποθετο κ μαζι ενασ ορο μονο για ενυδατωση.ορο ωκυτοκινης μου εβαλε στις 9:30 που ειχαν σπασει τα νερα.Κ με αφησε να προχωρησουν μονα τους τα πραγματα.Βεβαια ειχα συσπασεις απλα προχωρουσε αργα η διαστολη.Μεχρι 16 ωρες θα μου εδινε (απο τοτε που μπηκε το 1ο υποθετο) μεχρι να δουμε αν θα γεννησουμε φυσιολογικα ή να αποφασισει αν θα πρεπει να παμε σε καισαρικη.Στις 13.5 γεννησα.Πες του αν δεν υπαρχει λογος ανησυχιας να σου δωσει χρονο να γινουν οσο πιο φυσιολογικα γινεται τα πραγματα.Ευχομαι ολα να πανε καλα οποια κ αν θα ειναι η μεθοδος κ να εχεις συντομα ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:
elenhtsa έγραψε:ετοιμαζομαι Δωρα μου ναι. για την τριτη! ο μικρουλης γυρισε αλλα ηταν ψηλα και ο γιατρος ειπε οτι αν δεν εμπεδωθει μεχρι αυριο , να κατεβει δηλ την τριτη παω για προκληση αλλιως υπαρχει παντα το ενδεχομενο της καισαρικης. ελπιζω να μην χρειαστει. οποτε κανω τα τελευταια που χρειαζονται ωστε να ειμαι ετοιμη. μωρε με εχει αγχωσει αρκετα γιατι μου ειπε οτι στον ορο θα με αφησει 2 3 ωρες και θα δει, αν εχω συμπτωματα οκ συνεχιζουμε αλλιως με καισαρικη. σαν να βιαζεται μου φαινεται. 2 3 ωρες για να κατεβει? λιγο δεν ειναι?

Δεν ξερω αν εχει τους λογους του ο γιατρος σου.Εμενα μου εβαλε υποθετο προσταγλανδινων κ με αφησε να κυκλοφορω χωρις ορο.Μετα απο 4 ωρες μου εβαλαν 2ο υποθετο κ μαζι ενασ ορο μονο για ενυδατωση.ορο ωκυτοκινης μου εβαλε στις 9:30 που ειχαν σπασει τα νερα.Κ με αφησε να προχωρησουν μονα τους τα πραγματα.Βεβαια ειχα συσπασεις απλα προχωρουσε αργα η διαστολη.Μεχρι 16 ωρες θα μου εδινε (απο τοτε που μπηκε το 1ο υποθετο) μεχρι να δουμε αν θα γεννησουμε φυσιολογικα ή να αποφασισει αν θα πρεπει να παμε σε καισαρικη.Στις 13.5 γεννησα.Πες του αν δεν υπαρχει λογος ανησυχιας να σου δωσει χρονο να γινουν οσο πιο φυσιολογικα γινεται τα πραγματα.Ευχομαι ολα να πανε καλα οποια κ αν θα ειναι η μεθοδος κ να εχεις συντομα ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου!!!

σε ευχαριστω πολυ! αυτο ειναι το πιο σημαντικο να ειναι γερο το μωρο! και η μαμα φυσικα! για αυτο και με αγχωνει ολο αυτο αφου δεν υπαρχει καποιος λογος να ανυσηχει τον γιατρο. μου ελεγε τι θα το αφησουμε ετσι να παιρνει κιλα? σιγα δεν ειναι και βαρυ 3200 ειναι! ασε που του εκανε εντυπωση οτι γυρισε δεν το περιμενε.αφου πριν καν με εξετασει την τεταρτη μου λεει να προγραμματισουμε την καισαρικη ποτε θες Δευτερα η Τριτη και επεσα απο τα συννεφα! τοσο γρηγορα! αυριο μπαινω στην 38η. τελος παντων βλεπουμε

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τοτε γιατι να πας με προκλιση απο τωρα?Ας σου δωσει μια βδομαδα ακομα!Κ στην Ελενη ετσι ελεγαν οτι θα ειναι μεγαλο το παιδι κ βγηκε 3 κιλα το μπομπιρακι!Εμεις με τον υπερηχο πεσαμε μεσα παντως.Οσο το μετρουσαμε τοσο βγηκε.Συζητησε μαζι του να δεις τι εχει μες το κεφαλι του.Αν εμενα μου ελεγε για καισαρικη πριν με εξετασει παντως θα γινομουν εξαλλη!Καλως ή κακως ομως ειναι ο γιατρος σου κ πρεπει να τον εμπιστευτεις οποτε μαζι θα πρεπει να καταληξετε καπου.Μην αγχωνεσαι!Ολα θα πανε καλα!Σε αφηνω.Πρεπει να στρωσουμε τραπεζι σιγα σιγα γιατι σε λιγο θα ξυπνησει κ το λαιμαργακι μου κ θα θελει να φαει!Φιλια!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
doritaki έγραψε:Τοτε γιατι να πας με προκλιση απο τωρα?Ας σου δωσει μια βδομαδα ακομα!Κ στην Ελενη ετσι ελεγαν οτι θα ειναι μεγαλο το παιδι κ βγηκε 3 κιλα το μπομπιρακι!Εμεις με τον υπερηχο πεσαμε μεσα παντως.Οσο το μετρουσαμε τοσο βγηκε.Συζητησε μαζι του να δεις τι εχει μες το κεφαλι του.Αν εμενα μου ελεγε για καισαρικη πριν με εξετασει παντως θα γινομουν εξαλλη!Καλως ή κακως ομως ειναι ο γιατρος σου κ πρεπει να τον εμπιστευτεις οποτε μαζι θα πρεπει να καταληξετε καπου.Μην αγχωνεσαι!Ολα θα πανε καλα!Σε αφηνω.Πρεπει να στρωσουμε τραπεζι σιγα σιγα γιατι σε λιγο θα ξυπνησει κ το λαιμαργακι μου κ θα θελει να φαει!Φιλια!

δεν ξερω...την τριτη ειναι κ η μονη μερα που δεν εχει ιατρειο το απογευμα! το στηριζω και λιγο εκει. γιατι του ζητησα μεχρι τελος εβδομαδας κ ειπε οχι. ο αντρας μου μου ειπε μετα οτι οταν του ειπε για πεμπτη ξανα ο γιατρος ειπε οτι την πεμπτη θα εχει απεργια γενικη!! Shocked επισης μου ειπε οτι παλιοτερα του ειχε πει οτι εκανε μια καισαρικη κ μετα δεν πηγε να δει την γυναικα αμεσως εφυγε γιατι επρεπε να παρει την μικρη του απο το σχολειο! τα χασα δεν το ειχα ακουσει. απο την αλλη ξερω οτι ειναι καλος γιατρος αλλα δεν καταλαβαινω αυτην του την πιεση!
πηγαινε ναι! καλη σας ορεξη! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 19 417472

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα η Λουκια που ειναι σημερα? Rolling Eyes

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ ελενη σοβαρα οσο το σκεφτομαι τοσο δεν κολλαει ολο αυτο.τι παει να επι "τι θα το αφησουμε να παιρνει κιλα?" δηλαδη υπαρχει νομος πρεπει να γεννιεται τοσο το παιδι?αν δεν υπαρχει προβλημα θα γεννηθει οσο θελει η φυση..ακου εκει....να σ πω...πες του την τριτη γιατρε αν δεν μου δωσετε επιστημονικη εξηγηση που να με καλυπτει εγω δεν προχωραω σε προκληση και αν δεν σας αρεσει μπορω εστω και τωρα να αλλαξω γιατρο..ισα ισα για να δεις αντιδρασεις..προκληση στην 38η γινεται μονο για προβληματα υγειας οπως πχ το ζαχαρο κτλ κτλ...και καμια προκληση δεν νομιζω πως σε 2 ωρες εχει τελειωσει....ουτε το φαρμακο καλα κλα δεν προλαβαινει να δρασει..σοβαρα με συγχιζουν οταν βλεπουν τον τοκετο σαν ξεπετα...δηλαδη θα φας μαχαιρι χωρις να υπαρχει λογος μονο και μονο επειδη δεν εχει ιατρειο ή δεν εχει η κορη του σχολειο?

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:
doritaki έγραψε:

σε ευχαριστω πολυ! αυτο ειναι το πιο σημαντικο να ειναι γερο το μωρο! και η μαμα φυσικα! για αυτο και με αγχωνει ολο αυτο αφου δεν υπαρχει καποιος λογος να ανυσηχει τον γιατρο. μου ελεγε τι θα το αφησουμε ετσι να παιρνει κιλα? σιγα δεν ειναι και βαρυ 3200 ειναι! ασε που του εκανε εντυπωση οτι γυρισε δεν το περιμενε.αφου πριν καν με εξετασει την τεταρτη μου λεει να προγραμματισουμε την καισαρικη ποτε θες Δευτερα η Τριτη και επεσα απο τα συννεφα! τοσο γρηγορα! αυριο μπαινω στην 38η. τελος παντων βλεπουμε

καλησπερα σας διαβαζω παντα ,αλλα δεν συμμετεχω...
ομως τωρα πρεπεινα το πω..

ο γιατρος σου προφανως ειναι καισαρικακιας....ακομη και αν ειναι τελευταια στιγμη ζητα και αλλη γνωμη!!
μη πας σε καμια περιτωση για καισαρικη!!! το βαρος του ειναι μια χαρα!

δεν ξερω αν διαβαζεσ και την Ολιβια που τελευταια στιγμη αλλαξε γιατρο...

αυο κανε...δεν χρειαζεται να τον εμπιστευτεις επειδη ειναι γιατρο σου!!
μετα θα το μετανιωσεις οπως τοσες κοπελες...και εγω ετσι την ειχα πατησει και ακομη δεν συγχωρω τον εαυτο μου..

παρε τηλ αλλο γιατρο σημερα κιολας!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eλενιτσα μου γλυκια εδω ειμαι..γραφω κ επανερχομαι!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσια! δεν παιζει ουτε θεμα ζαχαρου , τιποτα που να τον πιεζει χρονικα. του ειπα μαλιστα οτι απο το σοι του Μανου , ο διος και τα αδερφια του πλην μιας ειχαν γεννηθει παρατασικα οπως και η αδερφη μου. Τον ρωταω και εγω μηπως ειναι κληρονομικο...μου απανταει και τι? πρεπει και ο δικος σου να ειναι? του λεω οχι δεν λεω να ειναι παρατασικο αλλα μηπως να το αφηναμε καποιες μερες ακομα. ειναι αρνητικος. εντωμεταξυ μου λεει ο Μανος οτι οταν πηγα να αλλαξω για να με εξετασει αφου μας ειχε πει πρωτα για την καισαρικη κ να διαλεξω ημερα κ του ελεγα δεν ειμαι ετοιμη, οτι του ειπε οτι δεν τπυ αρσε η συμπεριφορα μου πανω στο οτι αντεδρασα να γινει αμεσα. του λεει κ ο Μανος οτι δεν ο λογος που το ειπα ειναι γιατι μου το πε ξαφνικα να γινει τοτε και οτι ας με κοιταξει πρωτα και βλεπουμε. οταν με κοιταξε επεσε απο τα συννεφα που γυρισε! πανω που χαρηκα κ εγω μου λεει μην χαιρεσαι! μου κοψε τα φτερα. μπορει μου ειπε να ξαναγυρισει γιατι ειναι ψηλα η να μην κατεβει...αλλα το γεγονος σονι και ντε να γινει την τριτη.αφου σκεφτηκα να κανω την αρρωστη κ να του πω δεν ερχομαι.εντωμεταξυ ειναι οι δικοι μου αρρωστοι και δεν τους εχω δει κ δεν ξερω πως θα ερθουν μεχρι την τριτη στο νοσοκομειο.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοβαρα τωρα μηπως να αλλαξεις γιατρο?δεν μπορει με το ετσι θελω να επεμβει στο σωμα σου....

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιποοοοοοοοοον!!!!οντως Ελενιτσα , γυρω στις 12:30 που με μελετησες θα εμπαινα..μπηκα ομως για μπανακι κ -ουτε συνεννοημενες να ημασταν πια..-εκανα κι εγω το μποτε μου!!!

Σοφακι πολυ ευστοχο το σχολιο σου περι αποτριχωσης..και εμενα λιγο με χωριζε απο το να δειχνω σαν τον μπαμπα μας!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

εκανα τα παντα ολα-ειναι να παω κ για την κολπικη..-κ γενικα απο εδω κ στο εξης θα ειμαι πιο επιμελης με το ζητημα..κανεις δεν ξερει-οπως ειπε και χτες η Χαρα-ποτε τα καμαρια μας θα χτυπησουν την πορτα εξοδου!!!!

εγω παλι ρε κοριτσια αν δεν βαλω μαλακτικη η ζουγκλα μου θα ειναι απροσπελαστη.. afro εγω ξερω συνταγη με αυγουλακι για μασκα προσωπου..κανει πραγματι δουλεια αλλα ειναι πολυ σιχαμενη.. Rolling Eyes

α!μετα το μπανιο πηγαμε για φαγακι στην αδερφη μου και μολις γυρισαμε!!!εφτιαξα μια τεραστια κουπαρα με γαλλικο κ αραξα!!

Φιλιτσα μου μια χαρα δηλαδη με τον θηλασμο..τελεια!!

Δωρα μου μην στεναχωριεσαι..ειπαμε, ο,τι ειναι καλυτερο για μανουλα κ μωρακι..δεν υπαρχει λογος να σκας!!το κοριτσι σου να ναι γερο κ ας χρειαζεται κ το σκ@τοσκονογαλα που λες..

Ελενιτσα μου χαρηκα πολυ που ειχατε την ευκαιρια να μιλησετε με την Δωρα περι προκλησης..και θα συμφωνησω απολυτα με το Σοφακι..εξαλλου να , εχεις ηδη τα πρωτα πονακια που προμηνυουν τα του τοκετου..δεν καταλαβαινω προς τι τοση βιασυνη απο την στιγμη που ο μικρος σας δεν ειναι δα κ 4 κιλα..σκεψου ηρεμα ολα τα ενδεχομενα, παρεα με τον Μανο καλυτερα..εμεις αποψεις ανταλλασσουμε εδω..εσεις μεταξυ σας θα αποφασισετε..

μεγεια κ τα δωρακια σας!!!ο μικρουλης απομενει τωρα!!

εχω κι εγω 2 πλυντηρια που στεγνωνουν, θα τα κοιταξω μπας κ στεγνωσαν βασικα..εχω ορεξη για σιδερωμα!!!

ενα πλυντηριακι της μπεμπας με επειγει ακομα..τα αλλα ας περιμενουν!!!

αυταααααααααα!!

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:αχ κοριτσια! δεν παιζει ουτε θεμα ζαχαρου , τιποτα που να τον πιεζει χρονικα. του ειπα μαλιστα οτι απο το σοι του Μανου , ο διος και τα αδερφια του πλην μιας ειχαν γεννηθει παρατασικα οπως και η αδερφη μου. Τον ρωταω και εγω μηπως ειναι κληρονομικο...μου απανταει και τι? πρεπει και ο δικος σου να ειναι? του λεω οχι δεν λεω να ειναι παρατασικο αλλα μηπως να το αφηναμε καποιες μερες ακομα. ειναι αρνητικος. εντωμεταξυ μου λεει ο Μανος οτι οταν πηγα να αλλαξω για να με εξετασει αφου μας ειχε πει πρωτα για την καισαρικη κ να διαλεξω ημερα κ του ελεγα δεν ειμαι ετοιμη, οτι του ειπε οτι δεν τπυ αρσε η συμπεριφορα μου πανω στο οτι αντεδρασα να γινει αμεσα. του λεει κ ο Μανος οτι δεν ο λογος που το ειπα ειναι γιατι μου το πε ξαφνικα να γινει τοτε και οτι ας με κοιταξει πρωτα και βλεπουμε. οταν με κοιταξε επεσε απο τα συννεφα που γυρισε! πανω που χαρηκα κ εγω μου λεει μην χαιρεσαι! μου κοψε τα φτερα. μπορει μου ειπε να ξαναγυρισει γιατι ειναι ψηλα η να μην κατεβει...αλλα το γεγονος σονι και ντε να γινει την τριτη.αφου σκεφτηκα να κανω την αρρωστη κ να του πω δεν ερχομαι.εντωμεταξυ ειναι οι δικοι μου αρρωστοι και δεν τους εχω δει κ δεν ξερω πως θα ερθουν μεχρι την τριτη στο νοσοκομειο.

38 εβδομαδεσ και να ξαναγυρισει???

δεν θυμαμαι ειναι πρωτο μωρακι η εχεις και αλλα??\

μονο σε πολτοκες γυρνανε τελευταια στιγμη..και παλι δυσκολα..

ειναι δεδομενο οτι θα σε παει για καισαρικη!!!!!
στο υπογραφω!!!!!

προβληματισου λιγο και κανε κατι οσο υπαρχει καιρος!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωωωωωωω, οχι σεντονι, τεντα ολοκληρη εγραψα..

Ελενιτσα, ξερω ειναι δυσκολο τωρα, αλλα αν θες μια δευτερη γνωμη να μιλησω κι εγω στον γιατρο μου..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και αν εχεις αποκλιη και σου βγει το μωρο 2700 και ειναι μικρουλη θα στο ξαναχωσει μεσα? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 19 311356 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 19 311356

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Και αν εχεις αποκλιη και σου βγει το μωρο 2700 και ειναι μικρουλη θα στο ξαναχωσει μεσα? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 19 311356 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 19 311356

πραγματι..εξαλλου ο μπομπιρας μας ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα.. Rolling Eyes

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ Ελενιτσα μου καλα σου λενε δεν πας να παρεις και μια 2η γνωμη?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φυσικα και δεν λεμε οτι ειναι κακο να κανεις καισαρικη αλλα αν υπαρχει λογος....αυτος το ειχε κανονισει πριν καν σε εξετασει....

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
elenhtsa έγραψε:αχ κοριτσια! δεν παιζει ουτε θεμα ζαχαρου , τιποτα που να τον πιεζει χρονικα. του ειπα μαλιστα οτι απο το σοι του Μανου , ο διος και τα αδερφια του πλην μιας ειχαν γεννηθει παρατασικα οπως και η αδερφη μου. Τον ρωταω και εγω μηπως ειναι κληρονομικο...μου απανταει και τι? πρεπει και ο δικος σου να ειναι? του λεω οχι δεν λεω να ειναι παρατασικο αλλα μηπως να το αφηναμε καποιες μερες ακομα. ειναι αρνητικος. εντωμεταξυ μου λεει ο Μανος οτι οταν πηγα να αλλαξω για να με εξετασει αφου μας ειχε πει πρωτα για την καισαρικη κ να διαλεξω ημερα κ του ελεγα δεν ειμαι ετοιμη, οτι του ειπε οτι δεν τπυ αρσε η συμπεριφορα μου πανω στο οτι αντεδρασα να γινει αμεσα. του λεει κ ο Μανος οτι δεν ο λογος που το ειπα ειναι γιατι μου το πε ξαφνικα να γινει τοτε και οτι ας με κοιταξει πρωτα και βλεπουμε. οταν με κοιταξε επεσε απο τα συννεφα που γυρισε! πανω που χαρηκα κ εγω μου λεει μην χαιρεσαι! μου κοψε τα φτερα. μπορει μου ειπε να ξαναγυρισει γιατι ειναι ψηλα η να μην κατεβει...αλλα το γεγονος σονι και ντε να γινει την τριτη.αφου σκεφτηκα να κανω την αρρωστη κ να του πω δεν ερχομαι.εντωμεταξυ ειναι οι δικοι μου αρρωστοι και δεν τους εχω δει κ δεν ξερω πως θα ερθουν μεχρι την τριτη στο νοσοκομειο.

38 εβδομαδεσ και να ξαναγυρισει???

δεν θυμαμαι ειναι πρωτο μωρακι η εχεις και αλλα??\

μονο σε πολτοκες γυρνανε τελευταια στιγμη..και παλι δυσκολα..

ειναι δεδομενο οτι θα σε παει για καισαρικη!!!!!
στο υπογραφω!!!!!

προβληματισου λιγο και κανε κατι οσο υπαρχει καιρος!!!!

καλησπερα! το πρωτο μου ειναι. επειδη δεν ειχε γυρισει μεχρι κ την 36 και γυρισε την προηγουμενη που ημουν 37 + 3 για αυτο μου το πε. μου ειπε οτι δεν ΄΄επιασε΄΄κατι απο κατω αρα ειναι πολυ ψηλα αρα μπορει να ξαναγυρισει η να μην κατεβει αμεσα.

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να σου πω κοριτσι μου...εσυ ξερεις.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bou-boukitsa έγραψε:
elenhtsa έγραψε:
doritaki έγραψε:

καλησπερα σας διαβαζω παντα ,αλλα δεν συμμετεχω...
ομως τωρα πρεπεινα το πω..

ο γιατρος σου προφανως ειναι καισαρικακιας....ακομη και αν ειναι τελευταια στιγμη ζητα και αλλη γνωμη!!
μη πας σε καμια περιτωση για καισαρικη!!! το βαρος του ειναι μια χαρα!

δεν ξερω αν διαβαζεσ και την Ολιβια που τελευταια στιγμη αλλαξε γιατρο...

αυο κανε...δεν χρειαζεται να τον εμπιστευτεις επειδη ειναι γιατρο σου!!
μετα θα το μετανιωσεις οπως τοσες κοπελες...και εγω ετσι την ειχα πατησει και ακομη δεν συγχωρω τον εαυτο μου..

παρε τηλ αλλο γιατρο σημερα κιολας!!

ποιον να παρω?
Λουκια μου μπορεις να ρωτησεις?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εννοειται Ελενιτσα μου!!!το ρωτας?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:ρε συ Ελενιτσα μου καλα σου λενε δεν πας να παρεις και μια 2η γνωμη?

απο που να την παρω δεν ξερω.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα μου θα τον παρω εγω αυριο κ θα σου πω..βεβαια το πιο πιθανο ξερεις ποιο ειναι..να μου πει να παρεις τις εξετασεις σου κ να πας απο εκει να σε δει, να μιλησετε..δυσκολα σοβαρος επαγγελματιας θα σου πει κατι τηλεφωνικως αν δεν εξετασει τα ενδεχομενα..εγω ναι να του πω δεν συντρεχει λογος καισαρικης αλλα εκεινος δεν μπορει να βγαλει συμπερασματα ελαφρα την καρδια..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις