476 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Κυρ Ιαν 27, 2013 7:57 am
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:τι να σου πω κοριτσι μου...εσυ ξερεις.
δεν ξερω φιλιτσα μου και εγω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:τι να σου πω κοριτσι μου...εσυ ξερεις.
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα μου θα τον παρω εγω αυριο κ θα σου πω..βεβαια το πιο πιθανο ξερεις ποιο ειναι..να μου πει να παρεις τις εξετασεις σου κ να πας απο εκει να σε δει, να μιλησετε..δυσκολα σοβαρος επαγγελματιας θα σου πει κατι τηλεφωνικως αν δεν εξετασει τα ενδεχομενα..εγω ναι να του πω δεν συντρεχει λογος καισαρικης αλλα εκεινος δεν μπορει να βγαλει συμπερασματα ελαφρα την καρδια..
loukia_84 έγραψε:καταλαβαινω πως νιωθεις.. κι εγω σε απιστευτο διλημμα θα ημουν.. και φυσικα δεν ειναι ο,τι πιο ευκολο στη σκεψη κ μονο ο,τι μπορει να χρειαστει να αλλαξεις γιατρο..
loukia_84 έγραψε:βρε Ελενιτσα μου, δεν λεει κανεις οτι δεν ειναι καλος γιατρος..αλλα αν οντως ειναι καισαρικακιας ειναι κ βολεψακιας γιατρος..
εγω με το που μαθαμε οτι ειμαι εγκυος, επειδη ειχα ακουσει τοοοοσα πια για τις καισαρικες, το πρωτο πραγμα που ρωτησα τον γιατρο μου-ωστε να συνεχισω μαζι του-ηταν η αποψη του περι καισαρικης..
μου ειχε πει λοιπον τοτε, οτι ειναι γεγονος οτι οι καισαρικες εχουν αυξηθει δραματικα κ μαλιστα χωρις να υφισταται σοβαρος λογος..και χαρακτηριστικα μου ειπε οτι οι απαιτησεις μιας καισαρικης ειναι μηδαμινες..μου ειπε οτι αλλο 20 λεπτα ελεγχομενης καταστασης κ αλλο η διαδικασια ενος φ.τ με οποιαδηποτε επιπλοκη μπορει να προκυψει σε οσες ωρες αν απαιτηθουν..
ξαναλεω, ζυγιστε τα ολα με τον Μανο..και αποφασιστε..απλα για μενα-ειδες ποσο αγχος περασαμε μεχρι να πουμε οτι γυρισαν τα μικρα μας..-ειναι κριμα να φας αδικα το μαχαιρι..
Sofki έγραψε:Μωρε ειμαι τοσο πεισματαρα και ξεροκεφαλη που με εχουν πεισμωσει πολυ με ολα αυτα..θα παω να τα κανω μπαχαλο ολα
loukia_84 έγραψε:οσο αντεχεις Ελενιτσα μου..δε θα μας κολλησουν κ ενσημο..
ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα τωρα..
εγω σημερα καθολου δεν περπατησα..ελπιζω να κανει αυριο καιρο να βγω καμια βολτιτσα..
loukia_84 έγραψε:μακαρι κοριτσακι, να μην χρειαστει να μπεις σε κανενα διλημμα..
το συζητησατε με τον Μανο??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης