501 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Κυρ Ιαν 27, 2013 10:27 am
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
τι θα τσιμπησετε για βραδυ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenhtsa έγραψε:τι θα τσιμπησετε για βραδυ?
elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:ρε συ Ελενιτσα μου καλα σου λενε δεν πας να παρεις και μια 2η γνωμη?
απο που να την παρω δεν ξερω.
bou-boukitsa έγραψε:elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:ρε συ Ελενιτσα μου καλα σου λενε δεν πας να παρεις και μια 2η γνωμη?
απο που να την παρω δεν ξερω.
elenitsa που μενεις??
αν εισαι αθηνα η θεσσαλονικη μπορω να σου στειλω τηλεφωνα γιατρων που ειναι σιγουρα υπερ του φυσιολογικου και δεν θα σε πανε καισαρικη χωρις λογο..
Sofki έγραψε:Εγω εχω σαλατα κανονικα αλλα επειδη το απογευμα ξεχασα να φαω και εφαγα τωρα αμυγδαλα δεν με βλεπω να τρωω τιποτα αλλο...
loukia_84 έγραψε:elenhtsa έγραψε:τι θα τσιμπησετε για βραδυ?
ιδεα δεν εχω..και ο Κρις εχει παει για καφε με τους φιλους του..
σουβλακι θελω εγω-εχω λυσσαξει τοσες μερες-αλλα εφαγε κατι χαζα παλι αυτος χτες που ηταν νυχτα..θα του πω κ βλεπουμε..
εσεις???
Sofki έγραψε:Εγω εχω σαλατα κανονικα αλλα επειδη το απογευμα ξεχασα να φαω και εφαγα τωρα αμυγδαλα δεν με βλεπω να τρωω τιποτα αλλο...
filitsaki έγραψε:ναι ρε αγαπουλα πηγενε αφου δεν σου αρεσει αυτο που σου λεει!σκεψου οτι αν γεννουσες σε νοσοκομειο θα ειχες οποιον γιατρο σου τυχενε επομενως δεν ειναι αργα να πας σε καινουργιο!οτι καλυτερο κανε!
Sofki έγραψε:Καλε δεν πειναω
Λοιπον ακουστε..μιλουσα με μια φιλη που το μωρο της ειναι 4μηνων και μου λεει οτι ανυπομονει να περασουν ακομα 2 μηνες για να κοψει τον θηλασμο και μου ελεγε οτι ο αντρας της δεν χει την ιδια συμπεριφορα απεναντι της σεξουαλικα λογω του θηλασμου και οτι δεν σε βλεπει σαν γυναικα και μπλα μπλα μπλα και με επιασε μια στεναχωρια αλλο πραγμα και ρωταω τον παυλο αν πιστευει πως θα νιωθει ασχημα απεναντι μου επειδη θα θηλαζω και αν δεν του αρεσει σαν εικονα κτλ...και μου λεει καλα πλακα μου κανιες?υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο αυτο?εισασταν ενα τοσο καιρο και τωρα συνεχιζετε να ειστε.ειναι το μεγαλυτερο θαυμα να τρεφεις απ τον σωμα σου εναν αλλον ανθρωπο και εγω θα το σιχαινομαι αυτο? εεε πειτε μου ρε κοριτσια ειναι δυνατον να μην τον λατρευεις αυτον τον ανθρωπο?
elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:ναι ρε αγαπουλα πηγενε αφου δεν σου αρεσει αυτο που σου λεει!σκεψου οτι αν γεννουσες σε νοσοκομειο θα ειχες οποιον γιατρο σου τυχενε επομενως δεν ειναι αργα να πας σε καινουργιο!οτι καλυτερο κανε!
θα δω τι θα μου πει αυριο και θα πραξω. αληθεια πως λετε να του το πω αν μου πει οτι εχει παρει θεση αλλα δεν εχει κατεβει και να παω αυριο? τι να του πω? αλλαγη ημερας δεν παιζει τουλαχιστον για αυτην την εβδομαδα.
bou-boukitsa έγραψε:elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:ναι ρε αγαπουλα πηγενε αφου δεν σου αρεσει αυτο που σου λεει!σκεψου οτι αν γεννουσες σε νοσοκομειο θα ειχες οποιον γιατρο σου τυχενε επομενως δεν ειναι αργα να πας σε καινουργιο!οτι καλυτερο κανε!
θα δω τι θα μου πει αυριο και θα πραξω. αληθεια πως λετε να του το πω αν μου πει οτι εχει παρει θεση αλλα δεν εχει κατεβει και να παω αυριο? τι να του πω? αλλαγη ημερας δεν παιζει τουλαχιστον για αυτην την εβδομαδα.
ελενιτσα εχεις π.μ.
να του πεις οτι εχει καιρο ακομη να κατεβει...μεχρι τις 40 εβδομαδες το λιγοτερο...
προφανωσ δεν ειναι ετοιμο να βγει ακομη...και μην δεχτειε το ραντεβου..
πεσ του αν ειναι να το παρει μπορει και την αλλη τριτη..
\και εντωμεταξυ παρε αλλες γνωμες..
bou-boukitsa έγραψε:elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:ναι ρε αγαπουλα πηγενε αφου δεν σου αρεσει αυτο που σου λεει!σκεψου οτι αν γεννουσες σε νοσοκομειο θα ειχες οποιον γιατρο σου τυχενε επομενως δεν ειναι αργα να πας σε καινουργιο!οτι καλυτερο κανε!
ελενιτσα εχεις π.μ.
να του πεις οτι εχει καιρο ακομη να κατεβει...μεχρι τις 40 εβδομαδες το λιγοτερο...
προφανωσ δεν ειναι ετοιμο να βγει ακομη...και μην δεχτειε το ραντεβου..
πεσ του αν ειναι να το παρει μπορει και την αλλη τριτη..
\και εντωμεταξυ παρε αλλες γνωμες..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης