Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να μαι κ προφιλ..!!!

οχι τιποτα αλλο, στο αν φας δεν φαινεται η κοιλουμπα μου!!! Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυ ομορφη φωτο!
καθυστερω γιατι χαζευω στο ιντερνετ βλεπω και τους χορευτες...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω αυτο χαζευω..και προσπαθω να φτιαξω κ την καλαθουνα μας!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ονειρα γλυκα να εχετε κοριτσακια μου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 850933

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα καλημερα Very Happy Very Happy Very Happy

Εγερτηριο νωρις νωρις σημερα ειχαμε, ο μικρος δεν κοιμηθηκε σχεδον καθολου ολη νυχτα, και ξενυχτησαμε οικογενειακως! Τωρα τον ανελαβε ο Χρηστος λιγο, και δεν μου κολαει υπνος, οποτε ειπα να σας διαβασω και να σας καλημερησω απ'τα αγρια χαραματα.

Λουκια μου πως μεγαλωσε ετσι η κοιλιτσα σου!!Τελεια, την χαζευα και μου ελειπε η δικια μου! Τον προτιμω ομως λαιβ τον αντρακο μου η αληθεια ειναι Very Happy

Ελενη μου μην αγχωνεσαι, ειναι πολυ απλα τα πραγματα, οπως σου ειπαν και τα κοριτσια. Δεν του εχεις και καμια υποχρεωση του γιατρου σου, αν δεις οτι στα λεει περιεργα, παμε για αλλα!!!Κι εμενα λιγο καπως μ φαινονται αυτα που σου ειπε! Αν δεν συντρεχει λογος για καισαρικη, δεν καταλαβα, γιατι να βιαστειτε;;
Παντως αν θελεις μπορω να σου δωσω κ του δικου μου γιατρου το τηλ, ειναι κατα τς καισαρικης κ αυτος, μν κοιτας που εγω τελικα με καισαρικη πηγα, υπηρχαν οι γνωστοι μου λογοι...

Παντως, ο,τι και να γινει, μην πανικοβαλεσαι καθολου!!!

Σοφακι το γλυκος που ειναι ο Παυλος μωρεεεεε I love you I love you Μπραβο του που το βλεπει τοσο ωριματο θεμα!! Κι ο δικος μου παντως δεν μου φαινεται να εχει καποιο προβλημα με τον θηλασμο και τν σεξουαλικοτητα. Δεν κρατιεται μου φαινεται να παρουμε το οκ και βουρ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 215994 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 215994 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 215994 Κι εγω το ιδιο αλλωστε Embarassed Embarassed

Κανενα νεο απο Ελενη-Μπομπιρα και Ζωη ειχαμε;Δεν διαβασα κατι και τν Ζωη τν σκεφτομαι συνεχεια η αληθεια ειναι...Επισης, η Νατασα γεννησε; Ξερετε κατι;

Κοριτσακια μου τα μποτε καντε τα τωρα που προλαβενετε, γιατι μετα ουτε να κλ@σετε δεν θα χετε χρονο,που λεει ο λογος. Εμεις μπανιο κανουμε καθε μερα με βαρδια, και μετα βιας προλαβαινουμε...

Δεν πειραζει ομως, δεν νοσταλγω καθολου το ατελειωτο καθισιο της εγκυμοσυνης,εχει και το τρεξιμο την γλυκα του, αν το κανεις για το παιδακι σου!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 875502
Χανεις και τα κιλα της εγκυμοσυνης χωρις γυμναστηριο και διαιτα!!! Εγω εχω χασει τα μισα μεχρι σημερα, ασε που δεν εχω και πολλη ορεξη, ως δια μαγειας!!

Καποια στιγμη θελω να σας στειλω καπως και μια φωτο του μπεμπη μου, το σκεφτομαι ομως αν θελω να την δημοσιοποιησω ετσι εδω στο θεματακι, γτ μπορουν να τν δουν ολοι...Τεσπα, θα δουμε πως θα το κανουμε!!

Φευγω, παω να ταισω τον πεινασμενο μου γιο και να βαλω πληντυριο. Παλι μονη μου θα ειμαι απο το μεσημερι, οποτε δν προβλεπεται να αδειασω καθολου και να μπω.
Τα φιλια μου και τις καλημερες μου σε ολες Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 334590 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 334590 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 334590

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!εχω θεμα.εχω ξεχασει τον κωδικο μου κ στο λαπτοπ δεν με αναγνωριζει.παταω για νεο αλλα εχω θεμα με το γιαχου κ δεν μπορω να δω μαιλ.τωρα μπαινω απο το κινητο αλλα κ αν σβηστει κ απο εδω;δεν θυμαμαι τι ειχα βαλει στην αρχη κ τον τελευταιο καιρο συνδεομουν με ο.τι μου στελνε το συστημα.τι να κανω;να κανω νεα εγγραφη;αχ δεν θα μπορω να σας μιλαω!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορτσουλια!!!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κανε νεα εγγραφη να μην εχεις θεμα ελενη!!!
Μιραντζελακι με μειλ μπορεις να μας τις στειλεις και δεν θα τις δει κανενας..και η σμαρω ετσι ειχε κανιε!!!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα γιατι παντα να μην εχω ιδεα γιατι πραγμα μιλατε??ναι κανε νεα εγγραφη.... Rolling Eyes εσεις ξερετε απο αυτα!!!!!!!
εγω ακομα να δω το μωρο της Σμαρως..δεν ξερω πως να δω τα μειλ μου και μην μου πειτε γιατι και την προηγουμενη φορα μου ειπατε αλλα δεν τα καταφερα!δεν πειραζει ας ειναι γερο και θα το δω ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΒΟΛΟ ΟΛΕς Ε?????

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια!Τι κανετε?
Εμεις αρχισαμε να εγκαταλειπουμε τη μαχη... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 534787

Μιραντζελακι μηπως ποναει το μικρακι σου κ γι'αυτο σας εχει ξυπνιους ολη νυχτα?Ή μηπως πειναει?Η δικη μου ζουζου ειναι πειναλας!Δε χορταινει με τπτ το λαιμαργακι μου! Crying or Very sad Οσο για τα κιλα εγω δεν εχασα ουτε γραμμαριο την τελευταια βδομαδα... Mad

Ελενη μου κανε νεα εγγραφη καλα λεει το Σοφακι.Α!Κ συμφωνω με ολε ςτις κοπελες που λενε να παρεις κ αλλη γνωμη.Δες τι θα πει κ σημερα ο γιατρος σου κ αμεσως μετα κλεισε ραντεβου κ σε εναν αλλο.Μετα το συζητας με τον καλο σου κ βλεπετε...

Λουκια τελεια κοιλιτσα!Μεγαλωσε!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 328109

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ολο σκεφτομαι μηπως εχουμε ξεχασει να παρουμε κατι...πφφφφ....νιωθω οτι μας λειπουν πολλα πραγματα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τα παρετε σιγα σιγα Σοφακι μου.Κ εμεις ακομα παιρνουμε...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μωρε να τα παρουμε σιγα σιγα απλα δεν ξερω τι ειναι αυτο που μπορει να μας λειπει!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κι απο εδω..ψωνια, ψωνια, ψωνια..ΕΞΟΔΑ, ΕΞΟΔΑ, ΕΞΟΔΑ.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 534787 κι εγω Σοφακι ολο κατι λειπει λεω αλλα τι???? scratch

τι ωραια μερα σημερα..εβαλα αλλο ενα πλυντηριο κι εγω ..!!!ευτυχως μας την κανει την χαρη ακομα ο κος Χειμωνας!!!!

Ελενη μου ετοιμαζεσαι για γιατρουλη??? Rolling Eyes μαλλον κι εγω νεα εγγραφη θα εκανα..απο τα λιγα που κατεχω..!

Δωρα μου γιατι λες εγκαταλειπετε???? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Μιραντζελακι μου μια χαρα τα πατε εσεις, πολυ σε χαιρομαι κοριτσακι μου, μπραβο σου!!!!!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ναι Φιλιτσα μου!!!!

Πεινασα τωρα..και θελω να βγω κ για περπατημα..

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βολο ναι να παμε!!μονο γαριδες να πεις τον μπαμπα να μην μας βγαλει για μεζεδακι!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εγκατελειψα τελειως ακομα αλλα εκει το βλεπω να πηγαινει...μπερδευεται το ζουζουνι μου με το μπουκαλι κ δεν ανοιγει πολυ το στομα στο θηλασμο με αποτελεσμα να εχω παλι πονους κ πληγωμενες θηλες.Ασε που βαριεται να θηλασει.10 κ μετα σταματαει κ κλαιει για συμπληρωμα.η παραγωγη μειωθηκε κ αλλο νομιζω.

Σημερα εχει κ εδω ωραιο καιρο.Τοσες μερες μας επνιξε η βροχη κ η υγρασια!απλωνα κ μες το σπιτι κ πιασαμε μυκητες! Twisted Evil

Απο ψωνια ολο κ κατι θα χρειαζομαστε παντα!Εμενα ολο μου τελειωνουν οι σερβιετες!Μονο πανες εχω για πολυ καιρο ακομα!πηραμε προσφατα κ απο 2 πακετα νο2 κ νο3.
Φυσιολογικο ορο για τη μυτουλα να παρετε.Χρειαζεται απο την αρχη.Εμεις καθε 2 μερες στο φαρμακειο τρεχαμε να παρουμε κ απο κατι.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Βολο ναι να παμε!!μονο γαριδες να πεις τον μπαμπα να μην μας βγαλει για μεζεδακι!!

γιατι καλε?εμενα μ'αρεσουν!

κ εγω παλι το φαι σκεφτομαι Λουκια.κ δεν ξερω τι να φαω σημερα.Εχω 3-4 φαγητα.Οσο για το περπατημα απο Μαρτιο με βλεπω να αρχιζω.Θα παιρνω τη μπουμπου κ θα πηγαινουμε παραλια.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω αλλεργια και ειναι κριμα να ζηλευω η λεχωνα Razz Razz
Ορο πηρα...βαμβακι φανταζομαι θα χρειαζομαι μπολικο..αλλα να τελειωσει αυτο το πακετο και θα στειλω τον παυλο να μου παρει 5-6 συκευασιες μαζεμενες

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε ως ποτε θα εισαι λεχωνα εσυ???το καλοκαιρι θα παμε!

ενα βαμβακι θα σου φτασει για 2 μερες μονο!κανε αποθεμα αν δε θες να τρεχετε ολη την ωρα.εγω εκανα βλακια που δεν εκανα αποθεμα σε σερβιετες κ ξεμενω ολη την ωρα κ ο Πετρος δε βρισκει παντα αυτες που θελω!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φανταζομαι 2 μεγαλα πακετα τενα θα φτασουν και μετα θα εχω πιο νορμαλ ροη και θα χρησιμοποιω κανονικες.σωστα?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sofki έγραψε:Φανταζομαι 2 μεγαλα πακετα τενα θα φτασουν και μετα θα εχω πιο νορμαλ ροη και θα χρησιμοποιω κανονικες.σωστα?

σωστα!εγω 1,5 τενα χρησιμοποιησα.μετα κατι χοντρες ολγουεις γιατι ηταν ξεχασμενες στο ντουλαπι κ τωρα ολγουεις πρασινες τη μερα κ ναιτ το βραδυ.δε χρειαζονται οι ναιτ βεβαια αλλα αφου τις ειχα κ αυτες χαμενες να πανε?

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειχε καποια φαση προσφορα ο μασουτης της everyday παρα πολυ φτηνες και εχουμε παααααρα πολλες οποτε δεν παιζει να τελειωσουν συντομα....

ο αφαλουλης σε ποσες μερες πεφτει/

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφαγα, απλωσα το πλυντηριο μου κ επεστρεψα!!!

ωραιες οι γαριδες..βασικα ολα αυτα τα τρωω!!θα κανει τρελο τζιρο ο μπαμπας της Φιλιτσας!!!!!ποσο μαλλον αν μας μεινει η ορεξη της εγκυμοσυνης..!!! Razz Razz Razz Razz

Δωρα μου δεν πειραζει..οσο αντεξεις..κριμα παντως..συμβαινει συχνα ομως με τεμπελουδικα μικρουλια..δεν εισαι η μονη..αν αυτο το λιγο που καθεται δεν αρκει για να εχεις ισορροπημενη παραγωγη τι αλλο να κανεις????χερια ψηλα..

φυσ.ορο πηρα κι εγω τελικα..βαμβακι θελω να παρω κι αλλο.οσο για τις σερβιετες θα χρειαστουμε τοσες ε??? Rolling Eyes δεν ειχα ποτε μεγαλη ροη κ καπως μου καθεται τωρα αυτο.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 22 534787 θα παρω κι αλλες, κ αστες να βρισκονται!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο αφαλος νομιζω 10-14 μερες θελει..τοσο θυμαμαι τουλαχιστον απο τα ανηψια μου..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις