276 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Πεμ Ιαν 24, 2013 12:02 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
εγω εφαγα σαλατα (και κατι τυροπιτακια...κριμα να πεταχτουν...) αλλα εγω θα λεω οτι εφαγα σαλατα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εγω κανω αυτο το οκλαδον του κουνας τα ποδια αλλα μαλλον λαθος το κανω
nina86 έγραψε:πω πω σουβλακι ε?εμ δεν τα λενε αυτα φιλιτσαααααα!σοφια μου το αμυγδαλαιο γιατι?λουκια εγω πηρα σουτιεν απο την triumph,και ειμαι πολυ ικανοποιημενη!ριξε μια ματια και εκει!
discordia έγραψε:κοριτσια μου να σας εκμυστηρευτω κατι.... καθως ειμαι εξαιρετικα τεμπελα και μονο στην σκεψη της ασκησης.. τι ελεγα? αααα ναι.... ουτε περπατουσα, ουτε πεταλουδες εκανα, ουτε γιουρι γκελερ, ουτε τιποτα και ηρθε και πιο νωρις η χιονατη... καντε τα εσεις να ειστε ακομη πιο σιγουρες, αλλα κι εγω που τιποτα δεν εκανα, ολα πηραν τον δρομο τους... ααααα εγω οδηγουσα μεχρι να γεννησω σχεδον...τι σχεδον δηλαδη...21 του μηνος γυρισα τις μισες δυτικες συνοικιες οδηγωντας και 23 γεννησα...
εγω αυγα εφαγα για μεσημερι, και για βραδυ ελαιοψωμο. και τωρα διψααααωωωω αλλα ποιος σηκωνεται....σουβλακι ε? δε με τραβαει ...τι εχω παθει?
loukia_84 έγραψε:εχω κι εγω μια αναλαμπη..μου δωσαν κατι σαν κουνουπιερα..τουλι με φασα περιμετρικα..δεν ειναι η κλασικη κουνουπιερα ομως που εχει ενα κομματι ψηλα υφασμα και γυρω γυρω πεφτει περιμετρικα το τουλι..για που ειναι???????και πως το χρησιμοποιω??? παντελως ασχετη ειμαι..
discordia έγραψε:Και μας εχει κουνουπιερα το κρεβατακι μας και δε μπορω να καταλαβω πως μπαινει....
ψαξαμε και για χαλι και για φωτιστικο με τον καλο μου μεσω ιντερνετ...
αλαλουμ θα το κανω το δωματιο μου φαινεται γιατι το χαλι που μαλλον θα παρουμε εχει την τινκερμπελ επανω....
εγω πηρα δυο σουτιεν απο το Η&Μ πριν γεννησω. αλλα ρεει το γαλα κι ολο τα λερωνω...οταν βγω ξανα απο τοσπιτι με το καλο θα παρω κι αλλα να εχω να αλλαζω.
elenhtsa έγραψε:loukia_84 έγραψε:εχω κι εγω μια αναλαμπη..μου δωσαν κατι σαν κουνουπιερα..τουλι με φασα περιμετρικα..δεν ειναι η κλασικη κουνουπιερα ομως που εχει ενα κομματι ψηλα υφασμα και γυρω γυρω πεφτει περιμετρικα το τουλι..για που ειναι???????και πως το χρησιμοποιω??? παντελως ασχετη ειμαι..
μηπως να μας το βγαζες μια φωτο να το δουμε? δεν παει καπου το μυαλο μου περα απο κουνουπιερα.ειναι μικρο?
discordia έγραψε:εμενα δε μπορουσαν να με κατεβασουν απο το αμαξι κοριτσια. Κι επειδη με επρηζαν ολοι καποια στιγμη αποφασισα να ρωτησω τον γιατρο αν κανει να οδηγω (στον ογδοο πρεπει να ημουν, μη σας πω οτι εφτανα να μπω στον ενατο, δε θυμαμαι) και μου λεει ο γιατρος "ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΚΟΜΗΗΗΗ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ?" αλλα δεν συγκινηθηκα και πολυ να σας πω την αληθεια...
ναι, ανεβασε μια φωτο μπας και σε βοηθησουμε...
κι εμενα μου αρεσει η τινκερμπελ κι ολο το παρεακι του πητερ παν. Απλα το καναμε το δωματιο πιο προς το δασος...αρα τωρα θελω και αυτοκολλητα με νεραιδες για να το δεσω καπως. αλλα το χαλακι ειναι τελειο και θα γλυκανει και την πρασινιλα απο τα ντουβαρια μας...που ειχε λυσσαξει ο καλος μου να το βαψουμε πριν μαθουμε αν ειναι αγορ ή κοριτσι το μωρο και να το κανουμε κατι ουδετερο...
loukia_84 έγραψε:discordia έγραψε:εμενα δε μπορουσαν να με κατεβασουν απο το αμαξι κοριτσια. Κι επειδη με επρηζαν ολοι καποια στιγμη αποφασισα να ρωτησω τον γιατρο αν κανει να οδηγω (στον ογδοο πρεπει να ημουν, μη σας πω οτι εφτανα να μπω στον ενατο, δε θυμαμαι) και μου λεει ο γιατρος "ΟΔΗΓΕΙΣ ΑΚΟΜΗΗΗΗ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ?" αλλα δεν συγκινηθηκα και πολυ να σας πω την αληθεια...
ναι, ανεβασε μια φωτο μπας και σε βοηθησουμε...
κι εμενα μου αρεσει η τινκερμπελ κι ολο το παρεακι του πητερ παν. Απλα το καναμε το δωματιο πιο προς το δασος...αρα τωρα θελω και αυτοκολλητα με νεραιδες για να το δεσω καπως. αλλα το χαλακι ειναι τελειο και θα γλυκανει και την πρασινιλα απο τα ντουβαρια μας...που ειχε λυσσαξει ο καλος μου να το βαψουμε πριν μαθουμε αν ειναι αγορ ή κοριτσι το μωρο και να το κανουμε κατι ουδετερο...
εγω τωρα εχει τυχει πιο συχνα να οδηγαω απο οτι στην αρχη παντως..με την κοιλια τουρλα θα μου πεις?κ ομως..αφου δεν βρισκω στο τιμονι, ολα υπο ελεγχο ειναι!!!χαχα!
να βρε κοριτσακια αυτο ειναι..
https://2img.net/h/i1310.photobucket.com/albums/s656/loukia_84/DSC00534_zps7d48165f.jpg
το χω διπλωμενο..ανοιχτο σκεφτειτε ειναι σαν σεντονι κουνιας..για πειτε..
τελεια κ η τινκερμπελ κ η ο πιτερ παν..μου αρεσει πολυ σαν κονσεπτ..ωραιο θα βγει καλε, μην αγχωνεσαι!!!
και ολα αυτα τα γηινα κ το δασακι στα αυτοκολλητα πολυ μου αρεσει..θυμαμαι ειναι κ η κουνια σας σε ανοιχτο ξυλο, ομορφα θα δενει!!
discordia έγραψε:στις ακρες που εινα ιτο ροζ υφασμα, κανει πουθενα σαν τουνελ? με κουνουπιερα μου μοιαζει.....
να δειτε αυτο ειναι το χαλακι που λεμε να παρουμε. Κι εγω νομιζω θα δενει, απλα αλλιως το φανταζομουν και τωρα ολο προβληματιζομαι...ειανι και η μονιμη αναποφασιστικοτητα μου...αστα
http://www.flycarpet.gr/product.php?dim=10508&pid=4871&im=
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης