Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ομορφο ειναι Σμαρω..!!βεβαια εγω οτι κ να μου εδιεχνες απο τινκερμπελ θα μου αρεσε..!!!αλλα νομιζω οτι κινειται σε γηινες αποχρωσεις και θα δενει πολυ..εχω δει κ αλλα πιο ροζ-μωβ, αυτο ειναι καφε-πρασινο-σωμον σωστα???

τουνελ δεν εχει οχι..θα μπορουσε να ειναι σεντονακι..αλλα εχει το τουλι..μηπως ειναι αυτο που λεει η Ελενιτσα..κριμα..και μου αρεσει..καπως θα βρω να το βαλω..εχω δει κι ενα σταντ για κουνουπιερα στα τζαμπο με 3 ευρω..μηπως πειραματιστω με εκεινο..αν δεν τα καταφερω να μην κλαιω κ τα λεφτουδακια μου!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α αυτο που ηθελα να γραψω πιο πριν αλλα σβηστηκε...για την ασκηση οκλαδον πιστευω οτι ειναι αυτη η κλασικη παιδικη γμναστικη που καναμε με ενωμενες τις πατουσιτσες και μπουτακια σαν φτερα πεταλουδας.
Λουκια μου εγω καθισματακια δεν κανω αλλα για σημερα...νιωθω ηδη Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 911307 ειμαι και με 4 ωριτσες υπνο τι να μου κανουν. Εκανα και ενα καρο δουλειες...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι, ετσι νομιζω κι εγω ..αυτη πρεπει να ειναι..τα βαθια καθισματακια βαρετα ειναι ομως..δεν παλευονται!!!

ενταξει, φτανει για σημερα!!!αυριο παλι!!!πωπω, πως την παλευεις βρε Ελενιτσα μου..μανικι..εγω ορθια θα κοιμουν.. Shocked

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φευγω κοριτσια μου! παω μπας και προλαβω μισοκοιμισμενο τον Μανο και κλεψω καμμια αγκαλια! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 850933
Καληνυχτα σε μανουλες και κοιλιτσες! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 417472

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:Φευγω κοριτσια μου! παω μπας και προλαβω μισοκοιμισμενο τον Μανο και κλεψω καμμια αγκαλια! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 850933
Καληνυχτα σε μανουλες και κοιλιτσες! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 417472

καληνυχτα Ελενιτσα!!!και πολυ αντεξες..βουρ για αγκαλιτσα..και thanks για το ενδιαφερον.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 35468 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 417472

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
λουκια μου ροζ λαχανι το χαρακτηριζει. Κι εγω νομιζω θα ταιριαζει.
πωπω νυσταξα και νομιζω με πιανει πονικεφαλος..κι αυτο το μικρο δε ξυπναει να φαει. μεχρι τις 12.30 πρεπει να ξυπνησει, αλλιως θα την ξυπνησω εγω. δε πρεπει να με πιασει ημικρανια. αυριο εχω ενα καρο δουλειες να κανω. το σαββατο ερχεται η κουμπαρα μου απο την γεμανια για μια μερα γι ανα γνωρισει την χιονατη. δε πρεπει να εχω ημικρανια.
να βαλω υποθετα απο αποψε λετε?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:λουκια μου ροζ λαχανι το χαρακτηριζει. Κι εγω νομιζω θα ταιριαζει.
πωπω νυσταξα και νομιζω με πιανει πονικεφαλος..κι αυτο το μικρο δε ξυπναει να φαει. μεχρι τις 12.30 πρεπει να ξυπνησει, αλλιως θα την ξυπνησω εγω. δε πρεπει να με πιασει ημικρανια. αυριο εχω ενα καρο δουλειες να κανω. το σαββατο ερχεται η κουμπαρα μου απο την γεμανια για μια μερα γι ανα γνωρισει την χιονατη. δε πρεπει να εχω ημικρανια.
να βαλω υποθετα απο αποψε λετε?

μια χαρα θα ειναι..!!!κι αν δεν εχεις κουρτινουλα, σε τετοιες αποχρωσεις να βαλεις..

επισκεψεις ε???τελεια!!!!καλο κανει να βλεπεις λιγο κοσμο με τοση κλεισουρα(το φαρμακειο δε μετραει..)ποσο μαλλον την κουμπαρουλα σου!!!και εκ Γερμανια αφιχθεισα!!!

τι να σου πω βρε Σμαρω μου..αν εσυ νιωθεις οτι τα χρειαζεσαι βαλε..εγω προσπαθω να τα αποφευγω οοοοολα αυτα..εσυ ξερεις καλυτερα..ποσο μαλλον αν διαφορετικα θα υποφερεις..

ρε συ, μολις εβαλα λανολινη στις θηλες.. Shocked Shocked Shocked χαλια..δεν απλωνεται με τιποτα..και αρχικα ενιωθα σαν να με τρυπουσαν καρφιτσες..μαλλον θα την παρατησω πριν την ξεκινησω καλα καλα την προετοιμασια.. No

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την κανω κι εγω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 850933 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 850933 κοιτουσα τοση ωρα για την προετοιμασια θηλων..τιποτα δεν θα κανω τελικα..το αποφασισα..νομιζω Rolling Eyes

καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!Σημερα κοιμηθηκα συνολο 6,5 ωρες! το μενου εχει φακες αλλα αργοτερα.

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!Λουκία γύρισε και η δικιά σου, μπράβο το κορίτσι μας!Τζάμπα άγχος!
Σήμερα υποδέχομαι τη μανούλα και ελπίζω και τον εγγονό της!!Γι'αυτό θα με ψιλοχάσετε, θέλω να τη χαρώ!Αν προκύψει κάτι θα σας ενημερώσω βέβαια.
Προετοιμασία θηλών δεν έκανα εγώ μου είπε ο γιατρός ότι δε χρειάζεται.Θα δούμε!
Σας φιλώ, πάω για περπάτημα τώρα να τελειώνω!
Άντε μπεμπάκια κατεβείτεεεεεεε!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
Καλημέρα κορίτσια!!
ΣΑς ευχαριστούμε για τις ευχες και σας εύχομαι τα καλύτερα σύντομα σε όλες!!
Νάνσυ με το καλό να υποδεχτείς μαμα και γιό!! Smile Smile

Πεθύμησα τις κουβέντες για φαγητό!! Smile
Αλλά ρε κορίτσια, ένα παράξενο πράγμα, μου έλεγαν με τον θηλασμό θα πεινάς, αλλά καμία σχέση... έχει κοπεί η όρεξή μου.. ή μάλλον είναι στα νορμάλ της (επειδή με την εγκυμοσύνη είχα ξεφύγει!)... δε θα πρέπε να πεινάω περισσότερο όμως; ΟΙ άλλες θηλάζουσες μανούλες πώς νιώθουν;

Η κουνουπιέρα, Λουκία, θέλει κι ένα σίδερο.. το 'χετε, σωστά;

Κορίτσια, εγώ λέω με τα χίλια στις ασκήσεις και τις γυμναστικές.. Προφανώς σε μένα δε φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τον τοκετό, αλλά τώρα που ξεπρήστηκα από την κατακράτηση βλέπω όλη την δουλειά που έκανα 3 μήνες στο κολυμπι!! Τα πόδια, τα χέρια και ο πωπός δηλαδή, γιατί η κοιλιά θέλει καιρό να συνέλθει!! Οπότε και μόνο που θα νιώθετε γυμνασμένες και φιτ μετά, αξίζει!

Εμάς φεύγει η μία γιαγιά σήμερα (η μαμά μου) και έρχεται η άλλη μαζί με τον παππού. Ο παππούς θα μείνει 3 μέρς και η γιαγιά 7.. οπότε για ακομα μία εβδομάδα θα έχουμε παρέα..

Περιττό να σας πω ότι έχουμε δεχθεί και ενα σωρό κόσμο ήδη.. και στο νοσοκομείο και στο σπίτι.. και προτιμώ να έρχονται τώρα που θα χω βοήθεια γιατί κυριολεκτικά όταν η μικρή κοιμάται θέλω να ξεκουράζομαι!!
Ωχ! ξύπνησε! Smile

Όσο για Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 215994 ..
δεν το συζητώ!! Έχουμε καιρό μπροστά μας!! Smile μετά από κάνα μήνα μας βλεπω! Smile

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!!!Τι κανετε?
Ειναι κανενα κοριτσακι εδω να μου κανει περιληψη?Εχω μεινει στη σελιδα 8 νομιζω!
Εμεις περναμε δυσκολα.Πολυ κλαμα!Αγκαλια με πιπιλα ολη την ωρα κ υπνο καθολου.μιλησα με τον παιδιατρο.Ή πειναει ή εχει κολικους.Θα αρχισουμε μαραθο κ χαμομηλι για να ανακουφιστει.Εδωσα κ συμπληρωμα χθες βραδυ αμεςσως μετα το θηλασμο.70ml εφαγε λαιμαργα λαιμαργα η ψυχουλα μου!Κ μετα επιτελους κοιμηθηκε ηρεμη!4 ολοκληρες ωρες!Κ τωρα κοιμαται.Σε κανενα μισαωρο θα ξυπνησει για μαμ.
Δεν της φτανει το γαλα μου κ εχω πλανταξει στο κλαμα.Ηρθαν κ οι γονεις μου κ ο αδερφος μου χθες κ στεναχωρηθηκαν πολυ που με εβλεπαν ετσι!Σημασια εχει να ειναι καλα το παιδι μου ελεγε ο αδερφος μου κ ας τρωει κ ξενο γαλα.Κ οτι ειναι απαραδεκτο να ταιζω το παιδι μου κ να κλαιω παραλληλα κ οτι τα καταλαβαινει ολα το μικρακι κ το στεναχωρω ετσι που κανω κ πολλα αλλα τετοια.Μεχρι κ οτι θα αρχισει να κλαιει κ αυτος αν δε σταματησω μου ειπε. Rolling Eyes
Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ αλλα κ τι να κανω?Το στηθος μου ποναει.Ανοιγουν πληγες στις θηλες.Κ η μπεμπα τρωει 5-10 λεπτα κ μετα σταματαει. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 534787 Αχ!Δυσκολο πραγμα να θες να προσφερεις στο παιδι σου τα καλυτερα κ να μην μπορεις!

discordia

discordia
νανσυ μου καλως να τους δεχτεις και τους συο. Περιμενουμε τα χαρμοσυνα με αγωνια.
λουκια μου τελικα τα εβαλα τα υποθετακια μου χτες. μετα με κατουρησε και η μικρη κα ετρεχα....τα ξεχασα ολα και πονους και νυστα...
απο τις 4 μεχρι τις 6 ομως ειμασταν αγκαλια και μετα φαι και ξανα αγκαλια μεχρι τις δεκα. δεν ηθελε να κοιμομαστε απλα μαζι, ηθελε να κοιμαται πανω μου. πως ειναι η κοκοματ ειναι και η κοκοσμαρ!

Δωρακι μου, το πιο σημαντικο ειναι να εχεις ευτυχισμενο μωρακι! αν θελει λιγο συμπληρωμα, χαλαλι. μην στεναχωριεσαι. θελεις να σου δωσω το τηλεφωνο της μαιας μου? εμενα με βοηθησε παρα πολυ και θηλαζουμε επειδη υπηρχε αυτη να μας κατευθυνει.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

τωρα καταφερα να μπω!!πηγα φαρμακειο-τον πηρα τελικα τον ορο..-πηρα φαρμακα, ρωτησα και για το αμυγδαλελαιο!!περπατησα και κανα 40λεπτο, μια χαρα!!!

τωρα το μεσημερακι θα φτιαξουμε σιγα σιγα την κουνια της μικρης..απογ θα παω για σουτιεν!!!

Νανσυ μου καλως την δεχτηκες την μανουλα..χορτασε την τωρα που την εχεις κοντα..με το καλο κ ο μικρουλης σας τωρα!!!αντε ντε, πολυ το αργουν αυτα τα μωρα μας..βλεπουν οτι ανυπομονουμε και κανουν ναζακια!!!

Γυρισε η μικρη μου, ναι!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 328109 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 328109ελπιζω να μη μου την ξανακανει τωρα.. Shocked προετοιμασια αποφασισα κι εγω να μην κανω..

Ζωη μου ωραια ειστε, χρειαζεστε φροντιδα τωρα αρα οτι πρεπει η συνδρομη μανουλας και πεθερας..μεχρι να μπειτε τουλαχιστον σε ρυθμο!!!

και οσον αφορα τον κοσμο.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 911307 δεν εχω καταληξει τι τελικα θελω. Rolling Eyes για την κουνουπιερα ειμαι ακομα στο ψαξιμο Razz Razz
σχετικα με το Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 215994 αργει πολυ και για μας.. No και τελος, λες ναι στις ασκησουλες ε??ορεξη που να βρουμε..ειμαστε και ολιγον τεμπελιτσες, τι να κανουμε!!

Δωρα μου μην στεναχωριεσαι, τα χαμε πει και με την Φιλιτσα..το θεμα ειναι να ειναι η μανουλα καλα..και θα συμφωνησω απολυτα με τον αδερφουλη σου..μην τον στεναχωρεις τον θειο σας..

η κολλητη μου ειχε το ιδιο θεμα ακριβως με τις θηλες..λιγο η ψευδοθηλη, λιγο το ξενο απο το θηλαστρο, ξεπεραστηκε το προβλημα..το θεμα ειναι να μην της κοψεις το ζυζακι..εστω και για 5 λεπτακια την φορα..σιγα σιγα θα κοβεις τα υπολοιπα και θα περιοριστειτε στο ζυζακι..θελει κ το σωμα μας καποιο χρονικο περιθωριο οσο να πεις να συγχρονιστει με ολα αυτα..

Σμαρω ελπιζω μετα το υποθετο να εισαι καλυτερα..εχετε κ επισκεψεις εξαλλου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 654316

Ελενιτσα βλεπω το παρακανες με τον υπνο..ακου 6,5 ωρες.. Shocked Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!!Ζωη μου, το φαι αστο σε εμας..!!εμεις προς το παρον καθολου δεν λεμε να το βγαλουμε απο το μυαλο μας.. pig pig pig pig Razz Razz Razz Razz Razz

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενιτσα βλεπω το παρακανες με τον υπνο..ακου 6,5 ωρες.. Shocked Razz Razz [/quote]

το παρακανα δεν λες τιποτα! αν σκεφτεις οτι κατα τις 10:30 με πηρε ο υπνος στον καναπε και ξυπνησα τωρα...!!! Razz Razz και με το ζορι ξυπνησα! σαν ληθαργος ενα πραγμα Rolling Eyes και τι δεν εκανε ο μικρος μου να με σηκωσει! τον καταλαβαινα να κουνιεται και μαλιστα ενιωσα και ενα μικρο πονακι ΄΄κατω΄΄ ( να ναι καλο σημαδι? ) αλλα εγω τον υπνο μου!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:α!!Ζωη μου, το φαι αστο σε εμας..!!εμεις προς το παρον καθολου δεν λεμε να το βγαλουμε απο το μυαλο μας.. pig pig pig pig Razz Razz Razz Razz Razz

και επειδη διαβασα για φαι...φακες σημερα και ακομα δεν τις εχω ξεκινησει!
μηπως να παω σιγα σιγα?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα, οι φακες δεν αργουν να γινουν..στην χυτρα δεν τις βαζεις?αν δεν πεινας ή αργει να ερθει ο Μανος μαγειρευεις κ αργοτερα..

υπνο πολυ διαβαζω....καλη φαση!!!!!!!

πονακι ε???μακαρι Ελενιτσα μου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 654316

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λουκια μου το πρωι που σηκωθηκα εκανα και λιγα καθισματακια! μακαρι να βοηθησουν!!!
μεγια τα πραγματακια σας! να σου πω και εγω δεν θα κανω καποια προετοιμασια για τις θηλες και βλεπουμε. οσο για περπατημα περπατησες αρκετα! εγω θα περιμενω να ερθει ο δικος μου το απογευμα και να παμε καμμια βολτιτσα μετα!
τι αλλο? α Ζωιτσα μου την κανουμε την γυμναστικη μας που και που αλλα λιγο το βαρος που εχει αυξηθει δεν μας πολυβοηθανε να γινουμε κορμαρες! Razz
οσο για το Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 215994 δεν το συζηταμε καν πλεον!
Δωρα μου μην στενοχωριεσαι και στενοχωρεις και το μικρο σου Crying or Very sad και τον θειο του! θα συνηθισει σιγα σιγα και να δεις δεν θα θελει κανενα συμπληρωμα. Μονο μην το βγαζεις τελειως απο το ζιζι...εστω λιγα λεπτα ειναι καλα! να μην ξεχασει την αισθηση. Η φιλη μου που γεννησε προωρα και το ειχαν στην θερμοκοιτιδα τους πηγαινε γαλα δικο της και του το εδειναν με μπιμπερο. Οταν επεστρεψαν σπιτι τους δεν ηθελε με τιποτα ζιζι οσο και να προσπαθησε γιατι για 24 μερες δεν το ειχε γνωρισει καν και εκλαιγε και δεν ετρωγε. για αυτο ειναι σημαντικο να ειναι εκει εστω και για λιγα λεπτα. καλα θα τα πατε...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παλι οσο δεν πεινασα σε ολη την εγκυμοσυνη πειναω τωρα....ολο φαγητα σκεφτομαι!!!!!!
Και κουραση πολυ επισης...σε ληθαργο πεφτω και εγω!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ενταξει θα περπατησω κι αλλο λιγο το απογευμα κ εκλεισε κ σημερα!!!!εχει κ παλιοκαιρο παλι ρε παιδι μου.. Mad ασκησουλα θα κανω καμια το βραδακι..μακαρι να βοηθησουν κ αυτες!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:κοιτα, οι φακες δεν αργουν να γινουν..στην χυτρα δεν τις βαζεις?αν δεν πεινας ή αργει να ερθει ο Μανος μαγειρευεις κ αργοτερα..

πονακι ε???μακαρι Ελενιτσα μου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 13 654316

4 σχολαει μεχρι να ερθει 5. στην κατσαρολιτσα θα τις βαλω γιατι η χυτρα ειναι χαμηλα και δεν μπορω να σκυψω. αχ ναι αυτο ειναι πειναω και τρωω ολο βλακειουλες...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα παλι ρε κοριτσια οι λεξεις ληθαργος, καουρες, υπνηλια ακομα αγνωστες μου ειναι..για το φαι δεν το συζητω..ολο εκει το εχω το μυαλο μου..και κρατιεμαι να πω την αμαρτια μου..οσο μπορω τουλαχιστον..δεν θελω να ξεφυγω..αλλα δεν χορταινω ευκολα.. Shocked

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:
loukia_84 έγραψε:κοιτα, οι φακες δεν αργουν να γινουν..στην χυτρα δεν τις βαζεις?αν δεν πεινας ή αργει να ερθει ο Μανος μαγειρευεις κ αργοτερα..

4 σχολαει μεχρι να ερθει 5. στην κατσαρολιτσα θα τις βαλω γιατι η χυτρα ειναι χαμηλα και δεν μπορω να σκυψω. αχ ναι αυτο ειναι πειναω και τρωω ολο βλακειουλες...

ε ενταξει, και παλι εχεις μπολικο χρονο..εκτος αν σε πεινασει εσενα νωριτερα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις