176 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Τετ Ιαν 23, 2013 10:47 pm
elenhtsa
Η ψυχή της παρέας!
πωπω και σεντονι και τιγκα στα ορθογραφικα απο την ταχυτητα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
filitsaki έγραψε:καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!
βρε κοριτσακι μου ας γινει οτι καλυτερο!το μωρο μας να ειναι καλα!αν παλι αμφιβαλεις παρε και μια αλλη γνωμη ποτε δεν ειναι αργα!elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!
καλημερα Φιλιτσα μου!
Πολλα πολλα φιλια!!!
Ειμαι τοσο χαρουμενη που γυρισε το μωρακι μου και πραγματικα σε ευχαριστω!!!
Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι βιαζεται ο γιατρος. Μας ειπε την δευτερα να παμε να δουμε αν εχει εμπεδωθει και αν δεν εχει θα παω την τριτη με προκληση. Αν παλι εχει αλλαξει θεση θα παμε την τριτη με καισαρικη. Αν παλι με την προκληση δει οτι σε 2 αντε 3 ωριτσες δεν εχει δει αλλαγη παλι καισαρικη
Γιατι τοση βιασυνη? αφου δεν ειναι και πολλα κιλα!
filitsaki έγραψε:βρε κοριτσακι μου ας γινει οτι καλυτερο!το μωρο μας να ειναι καλα!αν παλι αμφιβαλεις παρε και μια αλλη γνωμη ποτε δεν ειναι αργα!elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!
καλημερα Φιλιτσα μου!
Πολλα πολλα φιλια!!!
Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι βιαζεται ο γιατρος. Μας ειπε την δευτερα να παμε να δουμε αν εχει εμπεδωθει και αν δεν εχει θα παω την τριτη με προκληση. Αν παλι εχει αλλαξει θεση θα παμε την τριτη με καισαρικη. Αν παλι με την προκληση δει οτι σε 2 αντε 3 ωριτσες δεν εχει δει αλλαγη παλι καισαρικη
τρελλο μου κοριτσι!!!!!!!αντε κανε τα πραγματακια σου!!!!!elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:βρε κοριτσακι μου ας γινει οτι καλυτερο!το μωρο μας να ειναι καλα!αν παλι αμφιβαλεις παρε και μια αλλη γνωμη ποτε δεν ειναι αργα!elenhtsa έγραψε:filitsaki έγραψε:καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!
καλημερα Φιλιτσα μου!
Πολλα πολλα φιλια!!!
ναι πανω απο ολα το ξερω να ναι καλα το μωρακι μου! και ολα τα μωρακια! απλα λεω πανω που παω να χαρω να σου το παλι. την δευτερα θα ειμαι 38 + 1! δεν ειμαι και στο τελος. και τωρα μου λεει σε 4 μερες πρεπει να εχει εμπεδωθει αλλιως αυτο και αυτο. δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι τον γιατρο μου...αλλα αποριες φουλ!
δεν πειραζει. εγω ετοιμαζω τωρα τα τελευταια που εχω να κανω ωστε την δευτερα να ειμαι πανετοιμη! και πολυ πιθανον την τριτη να γεννησω!!! νομιζω οτι τελικα εγω θα την βγω απ τα δεξια και θα μπω νωριτερα
σωστα!!!!discordia έγραψε:Ελενιτσα γυρισε ο μικρουλης!!!! Που δεν ειναι και μικρουλης δηλαδη, 3 κιλα και βαλε αντρας!!! Τι καλα!!!! Οσο γι'αυτα που λεει ο γιατρος, ρωτησε τον τους λογους για τους οποιους θεωρει οτι πρεπει να γινει ετσι. Δεν μπορει να το λεει ετσι... αν οι απαντησεις του δε σε καλυψουν και πιστευεις οτι το κανει για να ξεμπερδευει, αλλαξε τον. Αν σε καλυψουν οι απαντησεις του, προχωρατε κανονικα.
Ειπαμε οτι το σημαντικο ειναι να ειναι τα μωρακια μας καλα, αρα θα κανεις ο,τι εινα δυνατο για να ειναι μια χαρα το αγορακι σου! Σωστα?
elenhtsa έγραψε:και τωρα αν και την Δευτερα μπαινω στην 38η πρεπει οταν παω να εχει εμπεδωθει!!! αλλιως πρεπει αν ειναι ετσι με το κεφαλακι κατω να μπω με προκληση, αν υπαρχει αντιδραση οκ αν οχι καισαρικη
η αν εχει αλλαξει θεση παλι καισαρικη.
μου πε λεει οτι η μεγαλη παραμονη στην προκληση ειναι ισως αυτη που δημιουργει αργοτερα προβληματα παρακολουθησης στην ταξη , τα παιδακια που δεν παρακολουθουν στην ταξη και ειναι αφηρημενα. πρωτη φορα το ακουγα
Sofki έγραψε:Και εενα ψηλα ειναι αλλα δεν ειπε τιποτα για καισαρικη απο τωρα απλα οτι μαλλον θα φαμε ολο το μηνα..τι καιλα ειναι αυτη να γεννησεις την αλλη βδομαδα?μηπως εχει να παει πουθενα?πολυ παραλογα μου ακουγονται αυτα να σας πω την αληθεια...
discordia έγραψε:εελενιτσα μου ειχες σττην διαρκεια της εγκυμοσυνης καποιο προβλημα που να απαιτει να γεννησεις ντε και καλα την 38 εβδομαδα? δε καταλαβαινω τι ειναι ολα αυτα που λεει. χαζα μου φαινονται. για να σε οδηγησει εκει που θελει. δηλαδα η δωρα που εκανε προκληση και δεκα ωρες να γεννησει θξα εχει προβλημα το παιδι? με υποθεσεις και ανακριβειες ντε και καλα να γεννησεις? ζητα την επιστημινικη τεκμηριωση οτι μαμ κατσεις 3,5 ωρες στην προκληση αντι για 3 το παιδι σου δε θα προσεχει στην ταξη. εκνευριστηκα τωρα
nina86 έγραψε:Ελενιτσα μου θετικη σκεψη που σου ειχε πει και η Φιλιτσα!ειδες που γυρησε ο αντρακλας σου?να εχεις θετικη σκεψη και σου ευχομαι ολα να πανε καλα!
εγω πηγα εχτες γιατρο.μου τον εβγαζε 2300 περιπου.μικρουλης ειναι,κλαψ κλαψ.κατα τ΄ αλλα εδω και 2 με 3 εβδομαδες εχει παρει θεση.και μου εδωσε και το τηλ. της μαιας για να την παρω να κλεισω ραντεβου και να κανουμε αναπνοουλες.
nancy T. έγραψε:Κοριτσάκια μου γύρισα!!Μόλις ήρθα από το γιατρό!Τζάμπα βόλτα τη βαλίτσα έκανα!
Ελενίτσα πας να μου φας τη σειρά????Δηλαδή όχι εσύ αλλά ο γιατρός σου...Πολύ βιάζεται πια γιατί?Ύποπτο.Ρώτα τον γιατί επιμένει τόσο αλλιώς πάρε και άλλη γνώμη.
Εμένα μου τον έβγαλε 3800!!Παραπάχυνε το καλό μου!Είναι ακόμα ψηλά δυστυχώς παρά το περπάτημα που έχω ρίξει αλλά τουλάχιστον μαλάκωσε λίγο ο τράχηλος.Τη Δευτέρα κλείνω εγώ το μήνα μου και είπε αν μέχρι τότε δεν έχουμε εξελίξεις Τρίτη βράδυ κάνω εισαγωγή και Τετάρτη πρωί ξεκινάμε για πρόκληση!
Έχουμε περιθώριο βέβαια ως τότε.Εγώ θα συνεχίσω να περπατάω και ελπίζω μέσα στο σ/κ να γίνει το θαύμα.
Απορώ δε στριμώχνεται,πια?Δε θέλει να βγει?Τόσο ωραία περνάει?
Α, Ελένη, επίσης νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο απίθανο να ξαναγυρίσει.Κι εγώ το φοβόμουν καθότι είναι ψηλά αλλά παραμένει με το κεφάλι κάτω.Περπάτημα λοιπόν κι εσύ και εύχομαι όλα να μας πάνε καλά.Και άμα είναι να'ρθει μόνος του πάρε και τη σειρά μου δεν έχω πρόβλημα!!!
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα μου ξερω με ειχες αγχος αλλα...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!! μονο που δεν τα κανα πανω απο την χαρα μου..μου εβαλε αυτο το "μαρκουτσι" χαμηλα και λεω αστραπιαια ΚΕΦΑΛΙ, μετα λεω βρες μπας και ειναι κοιλιτσα και τσαμπα χαιρομαι? αλλα τελικα το κοριτσι μου την εκανε την χαρη στην μανουλα!!!! μπορεις φυσικα να φανταστεις τηνν χαρα μου.. της μιλαω ολη την ωρα, χαιδευω την κοιλιτσα μου και την ευχαριστω..
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ τελικα Ελενιτσα μου, ολα καλα θα πανε..θα δεις θα κατεβει κι ο δικος σου!σιγουρη ειμαι!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης