Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
581 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 581 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω και σεντονι και τιγκα στα ορθογραφικα απο την ταχυτητα Razz

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!

καλημερα Φιλιτσα μου!
Πολλα πολλα φιλια!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 893968
Ειμαι τοσο χαρουμενη που γυρισε το μωρακι μου και πραγματικα σε ευχαριστω!!!
Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι βιαζεται ο γιατρος. Μας ειπε την δευτερα να παμε να δουμε αν εχει εμπεδωθει και αν δεν εχει θα παω την τριτη με προκληση. Αν παλι εχει αλλαξει θεση θα παμε την τριτη με καισαρικη. Αν παλι με την προκληση δει οτι σε 2 αντε 3 ωριτσες δεν εχει δει αλλαγη παλι καισαρικη Crying or Very sad
Γιατι τοση βιασυνη? αφου δεν ειναι και πολλα κιλα!

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:
filitsaki έγραψε:καλημερα!!!Ελενιτσα μου τι σου ειπα???να με ακουτε εμενα!μπραβο κοριτσακι μεγαλωσατε πολυ!ολα καλα θα πανε!!!

καλημερα Φιλιτσα μου!
Πολλα πολλα φιλια!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 893968
Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι βιαζεται ο γιατρος. Μας ειπε την δευτερα να παμε να δουμε αν εχει εμπεδωθει και αν δεν εχει θα παω την τριτη με προκληση. Αν παλι εχει αλλαξει θεση θα παμε την τριτη με καισαρικη. Αν παλι με την προκληση δει οτι σε 2 αντε 3 ωριτσες δεν εχει δει αλλαγη παλι καισαρικη Crying or Very sad
βρε κοριτσακι μου ας γινει οτι καλυτερο!το μωρο μας να ειναι καλα!αν παλι αμφιβαλεις παρε και μια αλλη γνωμη ποτε δεν ειναι αργα!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
filitsaki έγραψε:
elenhtsa έγραψε:

καλημερα Φιλιτσα μου!
βρε κοριτσακι μου ας γινει οτι καλυτερο!το μωρο μας να ειναι καλα!αν παλι αμφιβαλεις παρε και μια αλλη γνωμη ποτε δεν ειναι αργα!

ναι πανω απο ολα το ξερω να ναι καλα το μωρακι μου! και ολα τα μωρακια! απλα λεω πανω που παω να χαρω να σου το παλι. την δευτερα θα ειμαι 38 + 1! δεν ειμαι και στο τελος. και τωρα μου λεει σε 4 μερες πρεπει να εχει εμπεδωθει αλλιως αυτο και αυτο. δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι τον γιατρο μου...αλλα αποριες φουλ!
δεν πειραζει. εγω ετοιμαζω τωρα τα τελευταια που εχω να κανω ωστε την δευτερα να ειμαι πανετοιμη! και πολυ πιθανον την τριτη να γεννησω!!! νομιζω οτι τελικα εγω θα την βγω απ τα δεξια και θα μπω νωριτερα Razz

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:
filitsaki έγραψε:
elenhtsa έγραψε:

καλημερα Φιλιτσα μου!

ναι πανω απο ολα το ξερω να ναι καλα το μωρακι μου! και ολα τα μωρακια! απλα λεω πανω που παω να χαρω να σου το παλι. την δευτερα θα ειμαι 38 + 1! δεν ειμαι και στο τελος. και τωρα μου λεει σε 4 μερες πρεπει να εχει εμπεδωθει αλλιως αυτο και αυτο. δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι τον γιατρο μου...αλλα αποριες φουλ!
δεν πειραζει. εγω ετοιμαζω τωρα τα τελευταια που εχω να κανω ωστε την δευτερα να ειμαι πανετοιμη! και πολυ πιθανον την τριτη να γεννησω!!! νομιζω οτι τελικα εγω θα την βγω απ τα δεξια και θα μπω νωριτερα Razz
τρελλο μου κοριτσι!!!!!!!αντε κανε τα πραγματακια σου!!!!!

discordia

discordia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελενιτσα γυρισε ο μικρουλης!!!! Που δεν ειναι και μικρουλης δηλαδη, 3 κιλα και βαλε αντρας!!! Τι καλα!!!! Οσο γι'αυτα που λεει ο γιατρος, ρωτησε τον τους λογους για τους οποιους θεωρει οτι πρεπει να γινει ετσι. Δεν μπορει να το λεει ετσι... αν οι απαντησεις του δε σε καλυψουν και πιστευεις οτι το κανει για να ξεμπερδευει, αλλαξε τον. Αν σε καλυψουν οι απαντησεις του, προχωρατε κανονικα.
Ειπαμε οτι το σημαντικο ειναι να ειναι τα μωρακια μας καλα, αρα θα κανεις ο,τι εινα δυνατο για να ειναι μια χαρα το αγορακι σου! Σωστα?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
discordia έγραψε:Ελενιτσα γυρισε ο μικρουλης!!!! Που δεν ειναι και μικρουλης δηλαδη, 3 κιλα και βαλε αντρας!!! Τι καλα!!!! Οσο γι'αυτα που λεει ο γιατρος, ρωτησε τον τους λογους για τους οποιους θεωρει οτι πρεπει να γινει ετσι. Δεν μπορει να το λεει ετσι... αν οι απαντησεις του δε σε καλυψουν και πιστευεις οτι το κανει για να ξεμπερδευει, αλλαξε τον. Αν σε καλυψουν οι απαντησεις του, προχωρατε κανονικα.
Ειπαμε οτι το σημαντικο ειναι να ειναι τα μωρακια μας καλα, αρα θα κανεις ο,τι εινα δυνατο για να ειναι μια χαρα το αγορακι σου! Σωστα?
σωστα!!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σωστα!!!
Δεν ξερω γιατι βιαζεται. Εχθες καταρχην οπως ειπα και εχθες στην Λουκια με το που πηγαμε πριν να με εξετασει αρχισε να μου λεει οτι θα το κανονισουμε για δευτερα η τριτη την καισαρικη.αγχωθηκα εγω και λεω τελος εβδομαδας δεν γινεται? μου λεει οχι! αποφασισε ποτε θες.
μετα πηγαμε να με δει και μου λεει γυρισε! εγω χαραηκα τοσοοο πολυ!!! μου λεει αρχισε να περπατας να εμπεδωθει. λεω ναι... μεχρι να ντηθω και πηγαινοντας στο γραφειο μου λεει κοιτα να μην χαιρεσαι και τοσο γιατι επειδη ειναι ψηλα μπορει παλι να γυρισει η μπορει να μην εμπεδωθει οποτε τοτε παμε για προκληση. εγω δεν ανυσηχησα και παλι γιατι με προκληση δεν μπηκε και η Δωρα μας? και μου λεει μετα θα το προσπαθησουμε με προκληση αλλα αν δεν εχουμε αλλαγη σε 2 αντε 3 ωρες θα παω με καισαρικη γιατι δεν ειναι καλη η προκληση! το παιδι λεει στρεσαριζετε κ αυτο μπορει να του προκαλεσει προβληματα στο μελλον.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και τωρα αν και την Δευτερα μπαινω στην 38η πρεπει οταν παω να εχει εμπεδωθει!!! αλλιως πρεπει αν ειναι ετσι με το κεφαλακι κατω να μπω με προκληση, αν υπαρχει αντιδραση οκ αν οχι καισαρικη
η αν εχει αλλαξει θεση παλι καισαρικη.
μου πε λεει οτι η μεγαλη παραμονη στην προκληση ειναι ισως αυτη που δημιουργει αργοτερα προβληματα παρακολουθησης στην ταξη , τα παιδακια που δεν παρακολουθουν στην ταξη και ειναι αφηρημενα. πρωτη φορα το ακουγα Shocked

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenhtsa έγραψε:και τωρα αν και την Δευτερα μπαινω στην 38η πρεπει οταν παω να εχει εμπεδωθει!!! αλλιως πρεπει αν ειναι ετσι με το κεφαλακι κατω να μπω με προκληση, αν υπαρχει αντιδραση οκ αν οχι καισαρικη
η αν εχει αλλαξει θεση παλι καισαρικη.
μου πε λεει οτι η μεγαλη παραμονη στην προκληση ειναι ισως αυτη που δημιουργει αργοτερα προβληματα παρακολουθησης στην ταξη , τα παιδακια που δεν παρακολουθουν στην ταξη και ειναι αφηρημενα. πρωτη φορα το ακουγα Shocked

γουατ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εενα ψηλα ειναι αλλα δεν ειπε τιποτα για καισαρικη απο τωρα απλα οτι μαλλον θα φαμε ολο το μηνα..τι καιλα ειναι αυτη να γεννησεις την αλλη βδομαδα?μηπως εχει να παει πουθενα?πολυ παραλογα μου ακουγονται αυτα να σας πω την αληθεια...

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sofki έγραψε:Και εενα ψηλα ειναι αλλα δεν ειπε τιποτα για καισαρικη απο τωρα απλα οτι μαλλον θα φαμε ολο το μηνα..τι καιλα ειναι αυτη να γεννησεις την αλλη βδομαδα?μηπως εχει να παει πουθενα?πολυ παραλογα μου ακουγονται αυτα να σας πω την αληθεια...

μωρε και εμενα μου φανηκε παραξενο. και αυτο παλι με την προκληση οτι αν η γυναικα προσπαθει πολυ μπορει αυτο να εχει επιπτωσεις στο μελλον?
μα του ειπα στην αρχη , πριν κανω τον ελεγχο , οτι να το παμε παρασκευη η πεμπτη και μου λεει οχι η δευτερα η τριτη.
Λες Σμαρω μου να ειναι αυτο? να εχει να παει καπου και θα λειψει και δεν θελει? μεχρι και τα λεφτα σκεφτηκα καποια στιγμη αστραπιαια αλλα μου λεει ο αντρας μου μπα!

discordia

discordia
εελενιτσα μου ειχες σττην διαρκεια της εγκυμοσυνης καποιο προβλημα που να απαιτει να γεννησεις ντε και καλα την 38 εβδομαδα? δε καταλαβαινω τι ειναι ολα αυτα που λεει. χαζα μου φαινονται. για να σε οδηγησει εκει που θελει. δηλαδα η δωρα που εκανε προκληση και δεκα ωρες να γεννησει θξα εχει προβλημα το παιδι? με υποθεσεις και ανακριβειες ντε και καλα να γεννησεις? ζητα την επιστημινικη τεκμηριωση οτι μαμ κατσεις 3,5 ωρες στην προκληση αντι για 3 το παιδι σου δε θα προσεχει στην ταξη. εκνευριστηκα τωρα

nina86

nina86
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενιτσα μου θετικη σκεψη που σου ειχε πει και η Φιλιτσα!ειδες που γυρησε ο αντρακλας σου?να εχεις θετικη σκεψη και σου ευχομαι ολα να πανε καλα!
εγω πηγα εχτες γιατρο.μου τον εβγαζε 2300 περιπου.μικρουλης ειναι,κλαψ κλαψ.κατα τ΄ αλλα εδω και 2 με 3 εβδομαδες εχει παρει θεση.και μου εδωσε και το τηλ. της μαιας για να την παρω να κλεισω ραντεβου και να κανουμε αναπνοουλες.

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκια μου γύρισα!!Μόλις ήρθα από το γιατρό!Τζάμπα βόλτα τη βαλίτσα έκανα!
Ελενίτσα πας να μου φας τη σειρά????Δηλαδή όχι εσύ αλλά ο γιατρός σου...Πολύ βιάζεται πια γιατί?Ύποπτο.Ρώτα τον γιατί επιμένει τόσο αλλιώς πάρε και άλλη γνώμη.
Εμένα μου τον έβγαλε 3800!!Παραπάχυνε το καλό μου!Είναι ακόμα ψηλά δυστυχώς παρά το περπάτημα που έχω ρίξει αλλά τουλάχιστον μαλάκωσε λίγο ο τράχηλος.Τη Δευτέρα κλείνω εγώ το μήνα μου και είπε αν μέχρι τότε δεν έχουμε εξελίξεις Τρίτη βράδυ κάνω εισαγωγή και Τετάρτη πρωί ξεκινάμε για πρόκληση!
Έχουμε περιθώριο βέβαια ως τότε.Εγώ θα συνεχίσω να περπατάω και ελπίζω μέσα στο σ/κ να γίνει το θαύμα.
Απορώ δε στριμώχνεται,πια?Δε θέλει να βγει?Τόσο ωραία περνάει?

Α, Ελένη, επίσης νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο απίθανο να ξαναγυρίσει.Κι εγώ το φοβόμουν καθότι είναι ψηλά αλλά παραμένει με το κεφάλι κάτω.Περπάτημα λοιπόν κι εσύ και εύχομαι όλα να μας πάνε καλά.Και άμα είναι να'ρθει μόνος του πάρε και τη σειρά μου δεν έχω πρόβλημα!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
discordia έγραψε:εελενιτσα μου ειχες σττην διαρκεια της εγκυμοσυνης καποιο προβλημα που να απαιτει να γεννησεις ντε και καλα την 38 εβδομαδα? δε καταλαβαινω τι ειναι ολα αυτα που λεει. χαζα μου φαινονται. για να σε οδηγησει εκει που θελει. δηλαδα η δωρα που εκανε προκληση και δεκα ωρες να γεννησει θξα εχει προβλημα το παιδι? με υποθεσεις και ανακριβειες ντε και καλα να γεννησεις? ζητα την επιστημινικη τεκμηριωση οτι μαμ κατσεις 3,5 ωρες στην προκληση αντι για 3 το παιδι σου δε θα προσεχει στην ταξη. εκνευριστηκα τωρα

οχι δεν ειχα καποιο προβλημα που να απαιτει ντε και καλα αυτην την λυση. αφου παντα λεγαμε για τον φ τοκετο και πως γινεται...
μου εκανε και κανει και εμενα εντυπωση ολο αυτο που γινεται τωρα. και το γεγονος που μου ειπε για τα μειον της μεγαλης σε διαρκεια προκλησης πρωτη φορα τα ακουω. δηλ οπως μου λεει και ο Μανος θελει να γινει επιστημονας ο γιος μας? Shocked
καθυστερησα να απαντησω γιατι ειχα παει να ετοιμασω φαγητακι.

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nina86 έγραψε:Ελενιτσα μου θετικη σκεψη που σου ειχε πει και η Φιλιτσα!ειδες που γυρησε ο αντρακλας σου?να εχεις θετικη σκεψη και σου ευχομαι ολα να πανε καλα!
εγω πηγα εχτες γιατρο.μου τον εβγαζε 2300 περιπου.μικρουλης ειναι,κλαψ κλαψ.κατα τ΄ αλλα εδω και 2 με 3 εβδομαδες εχει παρει θεση.και μου εδωσε και το τηλ. της μαιας για να την παρω να κλεισω ραντεβου και να κανουμε αναπνοουλες.

αχ κατερινα μου! μακαρι να πανε ολα κατ ευχην!!!
ειναι μικρουλης ο δικος σου αλλα τωρα θα παιρνει το βαρος ολο! και μεχρι να βγει θα ειναι σουπερ !

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nancy T. έγραψε:Κοριτσάκια μου γύρισα!!Μόλις ήρθα από το γιατρό!Τζάμπα βόλτα τη βαλίτσα έκανα!
Ελενίτσα πας να μου φας τη σειρά????Δηλαδή όχι εσύ αλλά ο γιατρός σου...Πολύ βιάζεται πια γιατί?Ύποπτο.Ρώτα τον γιατί επιμένει τόσο αλλιώς πάρε και άλλη γνώμη.
Εμένα μου τον έβγαλε 3800!!Παραπάχυνε το καλό μου!Είναι ακόμα ψηλά δυστυχώς παρά το περπάτημα που έχω ρίξει αλλά τουλάχιστον μαλάκωσε λίγο ο τράχηλος.Τη Δευτέρα κλείνω εγώ το μήνα μου και είπε αν μέχρι τότε δεν έχουμε εξελίξεις Τρίτη βράδυ κάνω εισαγωγή και Τετάρτη πρωί ξεκινάμε για πρόκληση!
Έχουμε περιθώριο βέβαια ως τότε.Εγώ θα συνεχίσω να περπατάω και ελπίζω μέσα στο σ/κ να γίνει το θαύμα.
Απορώ δε στριμώχνεται,πια?Δε θέλει να βγει?Τόσο ωραία περνάει?

Α, Ελένη, επίσης νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός είναι όλο και πιο απίθανο να ξαναγυρίσει.Κι εγώ το φοβόμουν καθότι είναι ψηλά αλλά παραμένει με το κεφάλι κάτω.Περπάτημα λοιπόν κι εσύ και εύχομαι όλα να μας πάνε καλά.Και άμα είναι να'ρθει μόνος του πάρε και τη σειρά μου δεν έχω πρόβλημα!!!

μακαρι να μην κανει παλι καμμια γυρα και μακαρι να εμπεδωθει ρε κοριτσια και ας μου σπασουν και τα νερα και αυριο και το σκ και την δευτερα ακομα. τουλαχιστον να εμπεδωθει. το απογευματακι θα βγω να περπτησω. θα ανεβω και σκαλια αν ειναι για καλο. δεν θυμαμαι βεβαια το ανεβασμα η το κατεβασμα ειναι αυτο που βοηθαει? η και τα δυο ? scratch
αυτος ειναι που βιαζεται παιδι μου! εγω ειμαι παραδοσιακη Razz
εσενα σου ανεφερε για ωρες στην προκληση?

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λουκια???????????

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδω, εδω!!!!διαβαζω μια και ερχομαι!!!!!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενιτσα μου ξερω με ειχες αγχος αλλα...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 μονο που δεν τα κανα πανω απο την χαρα μου..μου εβαλε αυτο το "μαρκουτσι" χαμηλα και λεω αστραπιαια ΚΕΦΑΛΙ, μετα λεω βρες μπας και ειναι κοιλιτσα και τσαμπα χαιρομαι? Shocked αλλα τελικα το κοριτσι μου την εκανε την χαρη στην μανουλα!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 875502 μπορεις φυσικα να φανταστεις τηνν χαρα μου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 536304 της μιλαω ολη την ωρα, χαιδευω την κοιλιτσα μου και την ευχαριστω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 35468

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ τελικα Ελενιτσα μου, ολα καλα θα πανε..θα δεις θα κατεβει κι ο δικος σου!σιγουρη ειμαι!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις ειμαστε λιγο πανω απο 2300(βρε Κατερινακι μου, μην αγχωνεσαι αγαπη μου, μια χαρα ειναι και ο μικρουλης σας..λιγο πιο αδυνατουλης..1 εβδομαδα μας χωριζει, και ειπαμε εχουμε και ενα μηνα μπροστα μας..μη σε ξαναακουσω να στενοχωριεσαι.. No ), μου εγραψε παλι το κολπικο Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 534787 και θα ξαναπαω 11 του μηνα..συνεχιζω μαγνησιο, μου ειπε θελουμε μεχρι τις 38 να φτασουμε οπωσδηποτε, η κοιλια μου ειναι μεν χαμηλα αλλα εννοειται ειναι νωρις για εμπεδωση..περπατημα πρωι απογευμα και για εμενα!την πρωτη εβδομαδα μου ειπε απο μιση ωριτσα, επειτα να το αυξησω λιγακι!!!

τι αλλο?κατα τα αλλα ολα τελεια..φαινοταν λιγο το μουτρακι της αλλα παλι δεν την ειδαμε καλα-ποσως με απασχολει φυσικα αφου πηρε θεσουλα..!!!μικρα αυτακια μας ειπε εχει, μεγαλα ματακια και μακρια μαλλια!!!αχχχχ, το κοριτσακι μου!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου ειπε κιολας το Σαββατο κατα τις 9 αν μπορουμε να παμε μαιευτηριο-να ενημερωσει και την μαια-να δουμε δωματια, διαδικασιες και τα σχετικα..ελπιζω να μην δουλευει ο Χρηστος και να το κανονισουμε!!!η μαια τελικα ειναι μεσα στην τιμη..ξερω κατω απο 1500 θα μας παρει τελικα αλλα δεν καναμε περαιτερω κουβεντα!!!

elenhtsa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
loukia_84 έγραψε:Ελενιτσα μου ξερω με ειχες αγχος αλλα...ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 654316 μονο που δεν τα κανα πανω απο την χαρα μου..μου εβαλε αυτο το "μαρκουτσι" χαμηλα και λεω αστραπιαια ΚΕΦΑΛΙ, μετα λεω βρες μπας και ειναι κοιλιτσα και τσαμπα χαιρομαι? Shocked αλλα τελικα το κοριτσι μου την εκανε την χαρη στην μανουλα!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 875502 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 875502 μπορεις φυσικα να φανταστεις τηνν χαρα μου.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 536304 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 536304 της μιλαω ολη την ωρα, χαιδευω την κοιλιτσα μου και την ευχαριστω.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 8 35468

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ τελικα Ελενιτσα μου, ολα καλα θα πανε..θα δεις θα κατεβει κι ο δικος σου!σιγουρη ειμαι!!!

εμπεδωθηκε κιολας?? λες να μας την κανεις εσυ και εμενα και την νανσυς?
μπραβο! :kankan μπορω να καταλαβω την χαρα σου! ειδες? οπως ειπαμε θετικη σκεψη! ετσι σκεφτομαι και εγω θετικα οτι ναι θα εμπεδωθει μεχρι την Δευτερα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις