Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω δεν θελω να γεννησω φοβαμαιαιια...καλα ειναι εκει εμσα...χορευει παιζει...σηκωθηκα στις 6 παλι και επειδη δεν με επαιρνε ο υπνος διαβασα το τελευταιο κεφαλαιο στο βιβλιο εγκυομοσυνης που εχω για τον τοκετο...μαυρη η ωρα και η στιγμη....φοβαμαιαιαιαιαια

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μην φοβασαι αγαπη, και μην πανικοβαλεσαι!!!

Ο,τι και να γινει, ειτε σημερα ειτε σε μια βδομάδα, εισαι πανετοιμηνα γινεις μανουλα, ειμαι σιγουρη!!!

Εισαι μονη σου σπιτι;

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η μαμα μ ειναι εδω...μην με βλεπεις ετσι καταβαθος ειμαι θαραλλεα Razz Razz Razz

Mirantzela!

Mirantzela!
χαχαχαχαχαχα βρε τρελοκομειο, εννοειτει εισαι θαραλλεα! Εγω το πιστευω! Εδω εγω η μεγαλυτερη κοτα εν ζωη ειχα πληρη διαυγεια και ψυχραιμια απο οταν καταλαβα οτι ηρθε η ωρα μεχρι να γεννησω, εσυ δεν θα εχεις;;; Αποκλειεται Razz Razz Razz Razz

Ευτυχως που ειναι η μαμα σ εκει, αν χρειαστεις κατι να εχεις καποιον διπλα σου!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελπιζω απλως να κατουρηθηκα παλι και ας με κοροιδευει ο παυλος....θελω να ειναι και αυτος εδω...καποιος πρεπει να τα ακουει...αυτο με καταντησε ετσι...χοχοοχ Razz Razz Razz

Mirantzela!

Mirantzela!
Μακάρι κοριτσάκι να κατουρήθηκες τοτε!!! (Δεν πιστευα ποτε οτι θα δώσω ποτέ τετοια ευχη,αλλα όχι, ολα μπορουν να συμβουν Razz Razz Razz Razz )

Σοφακι μου την κανω με ελαφρα, ξυπνησε ο Αλεξ μ.
Γμτ, ουτε ντουζ δν εκανα, ποσο λιγο κοιμαται πια αυτο το παιδι, καθολου δεν εμοιαξε στην μαμα του την υπναρου Razz Razz Razz

Και τωρα αρχιζει κ το ζορικο κομματι της μερας, μακαρι να μην ποναει πολυ σημερα, αρχιζ να κουραζομαι μετους κωλοκολικους....

Θα μπω μετα να δω τι εγινε τελικα, κι αν δεν μπορεσω να μπω θα σου στειλω μνμ να μ πεις! ξαπλωσε εσυ μην κανεις τιποτα καλα; Φιλακια κουκλα!!
Φιλακια

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλια και μακαρι να μην πονατε τοσο σημερα!!!

natasa.

natasa.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κουκλιτσες!
Απ οτι βλεπω λειπετε ολες....
Δεν εχω διαβασει τα νεα σας, μονο οτι γεννησε το Μαρακι μας!
Να σου ζησει κοριτσαρα μου! Γερο, τυχερο και ευτυχισμενο το κοριτσακι σου! Να γεμισει τις αγκαλιες σας και τις ζωες σας με χαμογελα και ευτυχια!
Λουκια μου τι τελεια η κοιλιτσα σου! Να την ευχαριστηθεις τωρα γιατι μετα θα σου λειπει...
Μιραντζελακι μου γλυκο!! Πολυ χαιρομαι που τα πατε τοσο καλα με τον μπεμπουλη σου, οι κολικοι θα περασουν , μη στεναχωριεσαι...
Εμεις μια χαρουλα ειμαστε, γλυκας ο μπουμπουκος μου... μονο που δεν θηλαζει και το βγαζω με το θηλαστρο και ειναι ταλαιπωρια... κατα τα αλλα τελεια!!!
Φιλακια πολλα πολλα μπουμπουκες μου!!

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μας ζησουν κ τα νεα μωρακια!!!!!!
Παιδαρος ολοκληρος Νανσυ!Γερος κ δυνατος να ειναι!Μπασκεμπολιστα να τον κανεις!!!!! Rolling Eyes Τον θελουμε για γαμπρο αν συνεχισει να ψηλωνει γρηγορα!Ο καλος μου δεν θα επιτρεψει στην κορη του να του φερει γαμπρο πιο κοντο απο οτι ειναι αυτος!Οποτε δε θα εχουμε κ πολλες επιλογες! Razz
Της Μαριας η ζουζου δε μαθαμε ποσο ειναι!Οπως κ να'χει καλοτυχη να ειναι κ τους τρελανει ολους με τη γλυκα κ τα ναζια της!

Εμεις καλα ειμαστε.Το παλευουμε ακομα το θεμα του θηλασμου.Εχω να δωσω συμπληρωμα απο χθες το μεσημερι.Ηρθε κ συμβουλος θηλασμου σημερα στο σπιτι να δει μηπως κανω κατι λαθος.Μαλλον ειναι θεμα ευαισθησιας των θηλων κ θα το ξεπερασω με τον καιρο λεει.

Εσεις τι κανετε κοριτσακια?Νατασσα εσεις πως τα πατε?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμενω συμβουλο θηλασμου αυριο!!!!!!!!.Νατασσακι να σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μιραντζελακι μου ολα καλα κουκλιτσα?
σοφακι ελα φεις!

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθα ηρθα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ
ΕΓΏ ΠΆΛΙ ΣΕ ΡΌΛΟ ΑΓΕΛΑΔΑΣ!ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΜΑΖΕΨΑ ΚΑΜΊΑ ΣΤΑΓΌΝΑ!
ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΈΧΟΥΜΕ?ΣΟΦΑΚΙ ΕΣΥ ΚΡΑΤΆΣ ΑΚΟΜΑ Ή ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ?

filitsaki

filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!1που ειστε καλε???

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!που χαθηκατε ολες???????????????????
το κλεισαμε το μαγαζακι, πραγματι.. Shocked Shocked Shocked

χθες δεν μπηκα καθολου..ολη μερα στην γυρα ημουν!!!σηκωθηκα, μαγειρεψα, πηγα για καφε κ γυρισα 7 η ωρα!!!!!!!!!!!!μετα ημουν κομματια κ κατσαμε κ ειδαμε ταινια με τον Χρηστο..

Σοφακι δεν νομιζω να γεννησες ε??????? Razz Razz Razz Razz Razz

απο την Ελενιτσα τιποτα νεοτερο..φανταζομαι θα στειλει αν ειναι..

Φιλιτσα μου 50γρ μειον δεν ειναι τιποτα..κι εγω να συνεχισεις τον θηλασμο λεω κι ας λεει για ξενο ο παιδιατρος.. Rolling Eyes

Νατασα μου να σου ζησει και παλι το μικρακι σου.. I love you I love you I love you I love you I love you και πραγματι οσο κοιταω την κοιλιτσα μου, τοσο λεω θα μου λειψει η φουσκιτσα!!!ο δε Χρηστος λεει οτι μοιαζω με την μελισσα απ το bee movie και πολυ μου αρεσει!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Μιραντζελα επισκεψεις ε???καλα ειναι!!!διαλειμμα απο την καθημερινοτητα!!!!!

Δωρα μου ολα καλα θα πανε, αφου στο ειπε κ ο συμβουλος μην αγχωνεσαι καθολου..θα στρωσει, που θα παει!!!

Σημερα ανεβηκα για ξεναγηση στο ιασω..σκιαχτηκα λιγο να πω την αμαρτια μου..με περασε η μαια μου απο ολα τα τμηματα..απο το σταδιο των εξετασεων, μεχρι ωδινες, τοκετο, ανανηψη κ τελος δωματιο..ολα καλα αλλα μην πω οτι βιαζομαι να παω κιολας.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 534787 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 534787 βεβαια το κοριτσι μου το θελω ΤΩΡΑ!!!!!

εκανα και NST..ετσι για να χουμε να λεμε!!!!!!!!

μου ειπαν να περπαταω οσο μπορω-καθοτι στενη η λεκανη μου-ωστε να χω κ πιο ευκολο τοκετο..αμην Παναγια μου.. Rolling Eyes

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λουκια κ εγω που εχω φαρδια λεκανη τι καταλαβα?δε χωρουσε να περασει η καλη μου κ βγηκε με ενα κεφαλι σαν πεπονι!τωρα αρχιζει καπως να στρωνει!Τζαμπα ογκος δλδ!!! Razz
Ασε αν γεννησεις κ εσυ δε θα μεινει καμια να μπαινει εδω μεσα!οσο μεγαλωνουν τα μικρα μας τοσο πιο πολυ χρονο θελουν.λιγο τα πονακια κ η γκρινια λιγο το οτι μενουν ξυπνια καποιες ωρες...ουτε να φαω σαν ανθρωπος δε μπορω!ορθια κ αμασητα τα καταπινω ολα!πρψινο εφαγα με τη μικρη αγκαλια...

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααα εγω θα μπαινω απ το κινητο οταν θα τρωει η μικρη Razz Razz Razz
το κακο ειναι οτι επειδη λεφτα για πετρελαιο γιοκ θα ειμαστε με την μικρη τουλαχιστον μεχρι να ζεστανει λιγο ο καιρος στο δωματιο που θα εχω τον θερμοπομπο και ο υπολογιστης θα ειναι στο σαλονι....
Σημερα μαλλον ο καλος μου θα με παει για κρασακι...ενα θα σας πω...αν γεννησω σημερα το βραδυ το κοριτσι μου θα ειναι σαν τα μουτρα μου...σουρτουκα και αλκοολικια Razz Razz Razz Razz Razz

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καλο ειναι οτι αφου δεν παιζει παρεα εδω παιρνω τους δρομους..!!καπως ασχημα ακουστηκε αυτο.. scratch Rolling Eyes

περπατησα καμποσο παλι..αυριο με κοβω να μην μπορω να παρω τα ποδια μου ομως.. affraid

Δωρακι μου τι να πω..ελπιζω να μη με ταλαιπωρησει η μικρη μου..φανταζομαι ολα σχετικα ειναι..παντως μην ανησυχεις για το κεφαλακι σας..εμενα τον ανηψιο μου τον τραβηξαν με "βεντουζα".. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 606100 κανα 2μηνακι ηταν σαν τον Felipe, τον φιλο της Mafalda.. Shocked Shocked μετα εφτιαξε!!!!!

αν γεννησω δηλαδη κι εγω-καθοτι οπως ειπαμε η τελευταια των μοικανων-θα κατεβασει ρολα το μαγαζακι.. Sad τι να κανουμε..τα μωρακια μας εχουν πολυ περισσοτερη αναγκη, δε το συζηταμε..

Σοφακι κρασακι διαβαζω..κι εμεις θα βγουμε αποψε.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 328109 λες να ειναι η τελευταια μας εξοδος??????? Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 534787

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!! Θα διαβάσω τα νέα σας σε λίγο γιατί έχω παίδεμα με τη μικρούλα.

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πόπο μπεμπεδοπερονόσπορος έπεσε Very Happy Καλό μήνα κιόλας!
Εν τάχει σας γράφω γιατί εδώ και τρεις μερούλες υποφέρουμε απο γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση και κολικούς. Κλαίει η μπεμπούλα μου κλαίω και εγώ μαζί της Sad Όλη την ώρα κλάμα και αγκαλίτσα είμαστε.

Listoudi και πάλι να σας ζήσει!!!Δεν ξέρω αν είχες προλάβει να το δεις παλαιότερα! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 654316

Μαράκι και Νάνσυ και σς να σας ζήσουν, να ναι ολωνών τα μωράκια ευτυχισμένα και να σας κάνουν και εσάς ευτυχισμένες! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 654316

Φιλίτσα και Δώρα μπράβο σας που το παλεύετε με τον θηλασμό! Keep Walking!:Όσο πάρουν μαμαδογαλατάκι τα μωράκια σας είναι καλό.

Mirantelaki τι πλάκα με τους δικούς σου, ακόμα δεν τον είδανε Γιάννη τον βαφτίσανε χεχε!Αυτό είναι καμάρι.

Σοφία μέχρι να φτάσω τελευταία ελίδα να δω ότι δε γέννησες τα χρειάστηκα λίγο.Έχεις και έναν τρόπο βρε παιδί μου!

Γειά σου Νατάσα!Μπράβο κορίτσι που τα πάτε καλά με τον πεμπούλη σου!Και μπράβο και σε σένα για την υπομονή σου με το θήλαστρο!

Λουκία μου keep walking και εσυ αλλα κυριολεκτικά χεχ. Τώρα που μπορείς!!!

Φιλάκια σε όλες Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 417472 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 417472

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω φαιη μ,η ΓΟΠ θελει μικρα γευματα κ να την σηκωνεις συνεχεια και να κοιμαται σε ανακλημενο επιπεδο... τελικα εμεις την βγαλαμε μεσα σημερα..

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεεερα!!!!!!
εγω τα λεω κι ας μην ειναι καμια τριγυρω να απαντησει.. Razz Razz Razz

κι εμεις μεσα κατσαμε χτες τελικα.. Rolling Eyes ηρθαν τα κουμπαρακια, εφτιαξα πιτσα κ σουφλε σοκολατας κ να πω την αμαρτια μου 11 η ωρα ημουν για να με κλαινε οι ρεγγες..εχουν πεσει δραματικα οι ρυθμοι μου τελευταια.. Crying or Very sad ποσο ακομα να μου πεις..

Φαιη μου περαστικα σας..θα συμφωνησω με το Σοφακι..μην αγχωνεσαι κ στεναχωριεσαι ομως, περαστικο θα ειναι..το λαιμαργακι σου μαλλον βιαζεται να παρει τα γραμμαρια που δεν πηρε μεσα στην κοιλιτσα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 35468

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ ηρθε ο φιλος μ και μ εφερε ενα πορτ παγκαζ ρουχα!δν αντεχω να πλενω αλλοοοοοοο

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα!εμεις οι δυο εχουμε μεινει να ανοιγοκλεινουμε τα παραθυρα απο το μαγαζακι μου φαινεται!!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 893968

ρουχα ε??????η αληθεια ειναι οτι μονο αυτα δεν βαριεμαι να πλενω κ να σιδερωνω.. Laughing αλλα κι εμεις εχουμε ηδη πααααααααααααρα πολλα.σε λιγο δεν θα χωραει το μωρο στο δωματιο.. Razz Razz Razz Σοφακι μου ψωνακια απο μικρακια τα καμαρια μας..με τετοια γκαρνταρομπα!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 93981 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 517142 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 93981 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 517142 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 911307 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 31 585182

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα τα στειλω τα περισσοτερα στην πεθερα μ για να χουμε και εκει ρουχα να μην κουβαλαμε περα δωθε...εεε και θα λερωθουν μωρε στην μεταφορα οποτε θα τα στειλω να πλυθουν κατω....εξαλλου δν λεει να γεννησω πανω απο ενα πλυντηριο Razz Rolling Eyes

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε ναι..εφοσον θα το παιζετε κ διπορτο( Razz )καλο ειναι να εχετε κ εκει ρουχαλακια!!!

αμα σου λεω εγω ψωνακια..σε καθε σπιτι θα χουν και την ντουλαπα τους!!! Smile Smile Smile Smile

αυτο κανε Σοφακι..και σταματα να κουραζεσαι..περασαν οι μερες..κρατα λιγο δυναμεις..θα σου χρειαστουν..αυριο αν δεν κανω λαθος εχεις κ γιατρο ε???την αλλη Δευτερα εγω.. Rolling Eyes

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις