701 Απ: Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 Πεμ Ιαν 31, 2013 5:14 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εχω ετοιμο το πορτ μπεμπε διπλα στο κρεβατι ετοιμο για τον υπνο της νεραιδας!!!!!αντε καλε κατεβα να σε δουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sofki έγραψε:Εχω ετοιμο το πορτ μπεμπε διπλα στο κρεβατι ετοιμο για τον υπνο της νεραιδας!!!!!αντε καλε κατεβα να σε δουμε
nina86 έγραψε:δεν θελω να τη δω αυτη την εκπομπη,θα ειναι σκληρα αυτα που θα ακουστουν!Λουκια τιραντακια δεν ειχε στην apple???εμεις εχουμε λικνο!και ειναι ηδη ετοιμο στρωμενο μπροστα απο το κρεββατι μας!επισης και το port bebe(ετσι γραφετε?)!!!!...σπρωξε μπεμπακο μου να σπασουν τα νερα....ειμαστε ετοιμοι....σχεδον!
Sofki έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα και εγω να τα παρω ολα....παντως πριν μεινω εγκυος συζητουσαμε με τον παυλο οτι αν για καποιον λογο δεν μπορουσαμε να κανουμε παιδια δεν θα μπαιναμε καθολου σε διαδικασια εξωσωματικης....κατευθειαν χαρτια για ιυοθεσια θα καναμε
nina86 έγραψε:να σου ζησει Νανσυ μου
ολοκληρος αντρας!!!!!και ψηλος!!!!καλε ετοιμος για νηπιο!!!φτου φτου...
Λουκια δεν μπορω να περιμενω αλλο.....αφου σκευτομαι να βιασω τον πατερα του μπας και ερθει....αλλα ρε γαμωτο με ζορι?δε λεει...κλαψ κλαψ... θα περιμενω!
Sofki έγραψε:Αααααααα δεν κανει τιποτα κατερινακι
loukia_84 έγραψε:Sofki έγραψε:Αααααααα δεν κανει τιποτα κατερινακι
εξακριβωμενο δηλαδη Σοφακι ε?????
το πα εγω..πεισματαρικα τα μικρακια μας..ας το παρουμε αποφαση λοιπον, οποτε το αποφασισουν αυτα θα κανουν επισημη εμφανιση..
loukia_84 έγραψε:σωστα..ακομα κ το φαγακι τους χωρις κανενα κοπο το τρωνε στην κοιλιτσα.. για να μην πω για την ζεστουλα εκει μεσα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης