Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
401 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 401 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Mirantzela!

Mirantzela!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ηρθα πάλι, ειναι καμια εδω; Επανοδος των νεων μαμαδων βλεπω σημερα, και πολυ χαιρομαι!

Δωρα μου κι εγω το ιδιο μπιμπερο εχω της μεντελα, κι ενα ακομη της αβεντ που ειναι παλι κατι παρομοιο.

Μαλλον θα δυσανασχετει το πουλακι μου γιατι ποναει.
Πολυ ωραια η ιδεα σας Ζωη μου να δινει ο μπαμπας μονο απο το μπιμπερο. Λεω να την εφαρμοσω κι εγω.

Ζωη μου επισης ξανα να σου ευχηθω να σου ζησει η κορουλα σου, να την χαιρεστε και να ειναι παντοτε τρις-ευτυχισμενη και υγιεστατη!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αχ, εχετε και βαρδιες ε; Μπράβο σας, πολυ σας ζηλευω. Εμεις ουτε καν, δεν το εχουμε καταφερει ακομα. Μολις ακοω κλαμμα πεταγομαι κ ας εχει σηκωθει ο χρηστος. Θα τους βρουμε τους χρονους μας, που θα παει...

Πριν λιγο με πηρε ο υπνος κυριολεκτικα οσο μιλουσα με την μαμα μου στο τηλεφωνο. Η κατασταση μου ειναι απλα τραγικη. Χρειαζομαι υπνο, αλλα δεεεεν Mad

Που ειστε ολες οι εγκυουλες σημερα;;;; Μονοπολουμε οι ηδη μανουλες. Laughing

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΙΡΑΤΖΑΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΗΡΕΜΟΣ ΤΩΡΑ?ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΟΙ!ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΔΕ ΠΡΟΛΆΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ.

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΙΡΑΤΖΑΛΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΗΡΕΜΟΣ ΤΩΡΑ?ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΟΙ!ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΔΕ ΠΡΟΛΆΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ.

Mirantzela!

Mirantzela!
Μαρινακι μου ατοιμοι οι κολικοι, πολυ τα παιδευουν τα μικρακια μας και δεν μπορουμε να κανουμε κ τιποτα σχεδον... Πολυ στενοχωριεμαι να τον βλεπω να ποναει τον μπομπιρακο μου... Τα ξερεις βεβαια κ εσυ..Επαθε κ επιπεφυκιτιδα ο μικρος μου και μας ταλαιπωρει κι αυτο.

Μια χαρα ηταν η αναρρωση πολυ γρηγορη. Τις πρωτες 2 μερες βεβαια πολυ πονος, ανυποφορο σχεδον, κι επερνα και λιγα παυσιπονα επειδη θηλαζα. Πονουσε και το στηθος μου, και με το ζορι περπατουσα, με πολλη πιεση απο τον καλο μου. Αλλα μετα ολα καλα, ευτυχως. Τωρα πια δεν νιωθω τιποτα απολυτως.

Αξιζουν μωρε ολους τους πονους του κοσμου τα μικρακια μας, δεν πειραζει Very Happy Very Happy

Εσυ τι κανεις κοπελα μου; Συνηθισατε με την μικρουλα σας σπιτι; Θηλαζετε κι εσεις;

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑΙ ΜΙΡΑΤΖΕΛΑΚΙ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΣΤΟΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΝΟΥΣ Κ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

ζωάκι

ζωάκι
μαρίνα και μιράντζελά μου! σας ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω!!
Εγώ αυτό με το κουτούλημα το παθαίνω τα ξημερώματα που ξυπνάω να θηλάσω.. κοιμάμαι κυριολεκτικά.. κοιμάται και η μικρή και καταλήγουμε να κοιμόμαστε αγκαλίτσα!
Κολικούς δεν έχουμε ακομα... νομίζω.. δεν ξέρω αν σήμερα ήταν ανήσυχη λόγω αυτού!.. γενικά δε χόρταινε και δεν κοιμόταν πολύ..
οκ, γενικά όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο μένει ξύπνια, αλλά κουραστήκαμε λίγο σήμερα!!
Τελικά ξέρετε με τι κοιμήθηκε;;...
για ακούστε και βάλτε το και στα μικρά σας! 2η φορά που αποδεικνύεται σωτήριο!μία χθες μία σήμερα
δούλεψε και με της Σμαρώς χθες!

https://www.youtube.com/watch?v=1nZ2QvtnurQ

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ελατε να με τραβηξετε να παω να βαλω σιδερο επιτελους...εχω ενα δισεκατομυριο βρεφικες καλτσες

fey11gr

fey11gr
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγάπες τι κάνετε; Οι αγάπες σας καλά; Δεν τη παλεύω και εγώ κουτουλάω συνέχεια όλη μέρα. Μαρινάκι και Μιράντζελα σας νιώθω. Και μεις με τους κολικούς κ την παλινδρόμηση τα' χω παίξει Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 585182 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 585182 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 585182 Όλη την ώρα στο στήθος την έχω για να ηρεμεί απο το κλάμα και όλη τη μέρα αγκαλιά και βόλτα στο σαλόνι.Παρηγγειλα ringsling να μου λύσει τα χέρια και παλεύω τώρα να της μάθω την πιπίλα. Αλλά μεταξύ μας δε θέλω να τη μάθει. Με πιέζει ο μπαμπάς της μπας και ηρεμήσουμε.

Μπόμπιρα και Ζωή και πάλι να σας ζήσουν τα καμάρια σας!!! Να ναι καραμελένιες οι ζωούλες τους!!Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 125586
Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 125586

Α την photo την βρίκα από ένα μαμαδίστικο blog και την λάτρεψα και εγά μάλιστα έφαγα το ίντερνετ μπας και την βρώ σε πιο μεγάλη ανάλυση για να την κάνω καδράκι στο δωμάτιο της μπέμπας αλλά τίποτα :-(

Αυτά κορίτσια μου πάω να κάνω καμιά δουλίτσα τώρα που κοιμάται. Φιλάκια σε όλες Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 417472

nancy T.

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σας διάβασα στα γρήγορα.Σοφία μη στεναχωριέσαι. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά.Κι εμένα ο γιατρός μου είχε πει θα βάλουμε τον ορό πρωί και αν δε δούμε καμία εξέλιξη μέχρι το μεσημέρι πάμε για καισαρική. Τελικά κατέβαινε πολύ αργά αλλά με υπομονή δική μου και του γιατρού και εφόσον όλα πήγαιναν καλά τον περιμέναμε και γέννησα φυσιολογικά το βράδυ.

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγκυουλα εδω!!!μας αναζητησατε εσεις οι μανουλες απο οτι ειδα.. Razz Razz
καλησπερα αρχικα!!!λοιποοοοοοοοοοον, γραφω γρηγορα πριν ξεχασω τα παντα.. Shocked Shocked Shocked

Φαιη μου περαστικα σας και παλι..υπομονη και ειπαμε, προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι..

Σοφακι μου μεχρι να φτιαξετε την κουνιτσα σας..τσουπ!!!να σου κ η Βαλεντινουλα!!!ολα καλα θα πανε..παρεα θα ανεβασουμε και φωτο!!!!οσο για το σιδερωμα, στειλε καμια καλτσα κι απο εδω!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 517142

Νεκτυ μου συμφωνω..απολυτα!!

Μαρινακι καλως ηρθες κ παλι στο παρεακι..!!!να σου ζησει κ παλι η μπουμπου σου!!!περαστικα σας κ εσας με τους (παλιο)κολικους..μα να ταλαιπωρουνται ολα τα μωρακια μας? Sad και ναιαιαιαιαιιαιαιαιαι, γυρισε το κοριτσι μου..!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον.. Wink εσεις απο οτι διαβασα μια χαρα τα πηγαινετε!!!μπραβο σου κοριτσακι μου!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 654316

Δωρα μου δεν ξαναθιγω το θεμα με τους κολικους γιατι πολυ με εχουν νευριασει.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 679259 υπομονη στην μανουλα και χαδακια κ αγκαλιτσες στην μικρη σου..
μεγεια κ τα επιπλακια σας!!!κι αλλο μπεμπουλοδωματιο εν οψει!!!

Ελενη μου να σου ζησει ο μπομπιρακος σου και παλι..!!!!!γερος και καλοτυχος ευχομαι!!!
ωραια τα νεακια σας!!!χορτασε τον μικρουλη σου, για ποτε θα γινει αντρακι ολοκληρο ουτε που θα το καταλαβεις!!!

Μιραντζελακι μου μη σε παιρνει απο κατω..ο μαγικος κανονας-ακομα κ μπιμπερο οταν αναγκαζεσαι να του δωσεις-ειναι να μην τον αποκοψεις απο το ζυζακι..δουλειες πολλες διαβαζω..χαρουμενη νοικοκυρα, μανουλα και γυναικα( Wink )ταυτογχρονα!!!!

Ζωη μου καλως ηρθες κι εσυ..!!!!να σου ζησει η μπουμπουκα σου!!!καλη η βοηθεια απο οτι καταλαβα "μα ναι, περνατε κ μονες σας καλα.." που λεει κ το Δεσποινακι.. Razz Razz
σωστο αυτο περι μπουκαλιου..μαμα ζυζακι, μπαμπας μπιμπερακι!!!θα το εφαρμοσω κι εγω!!!πρωτα ο Θεος!!!

αχ, ελπιζω να μην ξεχασα κατι..εχω απιστευτα κενα μνημης.. Rolling Eyes σημερα πηγα σε atm κ λεφτα δεν εβγαλα..ακομα παλευω να θυμηθω το pin μου... Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 534787

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
2 ωρες σιδερωνα!!!30 ζευγαρια βρεφικες καλτσες...πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Τωρα θελω ενα καλαθακι να βαλω τα καλτσονακια και τις κορδελιτσες της μπουμπους...ενα σας λεω...αν φερει κανεις δωρο ρουχα στο μαιευτηριο αν δεν ειναι καλα οι ορμονες μου θα αρχισω να φωναζω.... Razz Razz Razz
Την κυριακη θα κανουμε γενικη στο δωματιο θα μεταφερουμε στο σαλονι τον υπολογιστη,θα στρωσω εγω το κρεβατι και θα σας βαλω φωτο!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιοτεχνια ληστεψατε Σοφακι???? Razz Razz Razz

αχ, εγω κορδελιτσες μονο κανα δυο εχω.. Crying or Very sad βεβαια λυπαμαι λιγο ετσι μικρακι να το ταλαιπωρω με λουσα επειδη εγω ειμαι βαρεμενη.. Shocked Shocked

οσον αφορα αυτο με τα ρουχα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 911307 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 585182 εμεις εχουμε μεχρι τα 3 μας!!!!φτανει πια!!!!δεν θελουμε αλλα!!!αφενος μου χουν δωσει απο αλλα παιδακια κ αφετερου μου χουν ηδη ψωνισει αρκετοι πριν καν ερθει το κοριτσι μου.. Rolling Eyes

αχ ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι!!!!τακτοποιηθειτε κι εσεις να ανεβασεις φωτο!!!!!!λες να σηκωθω να παω να βγαλω καμια κι εγω??? scratch scratch

μολις μου φερε η κουνιαδα μου δυο κομματαρες μιλφειγ..οχι οτι ειναι το καλυτερο μου αλλα με προκαλει αφανταστα.. Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 982137 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 982137

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΞΕΧΝΑΣ ΕΣΥ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ?ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΡΨΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑ!ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΠΑΘΑ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ.ΜΟΝΟ ΤΙ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ!!
ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ?

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα Μαρινακι..ακομα σπαω το κεφαλι μου αλλα το pin χαμενο..που να ρθει κ το κοριτσι μου.. Shocked Shocked το χασαμε το κορμι πατριωτη.. Razz Razz Razz

η Λιτσα ειχε γραψει κι εδω μια μερα..ολα καλα κ απο εκει..τωρα κατα φατσαμπουκ μερια ας μας ενημερωσει κανενα κοριτσακι αν εχουμε αλλα νεακια!!!

αααα, και κατι ακομα...Ελενιιιιιιιιιιιιιιιιτσα μου!!!!ελπιζω να ειστε καλα.. Wink περιμενω μηνυμα αν προκυψει κατι ε!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου νεα απο την Ελενιτσα!!!!

Παρασκευη πρωι μπαινει με προκληση!!!!ερχεται κ αλλο αντρακι στην παρεα!!! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 654316 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 654316

εχει αγωνια φυσικα αλλα ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ολα καλα θα πανε κ για αυτην.πιστη οπως λεει κ η φιλιτσα κ δεν εχει να φοβηθει τιποτα.
χαρηκα πολυ που γυρίσε η μπουμπου σιυ λουκια μου να σου φυγει κ εσενα το ανχος!κ οπως ειπαμε πιστη κ ολα τελεια για ολες...

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mimaaa88 έγραψε:Ολα καλα θα πανε κ για αυτην.πιστη οπως λεει κ η φιλιτσα κ δεν εχει να φοβηθει τιποτα.
χαρηκα πολυ που γυρίσε η μπουμπου σιυ λουκια μου να σου φυγει κ εσενα το ανχος!κ οπως ειπαμε πιστη κ ολα τελεια για ολες...

εεεεεεεεετσι!!!!ολα τελεια θα πανε!!!μανουλες κ μπεμπακια να ναι καλα κι ολα τα αλλα ερχονται δευτερα!!!!

καληνυχτω κοριτσακια μου..γυρισε ο αντρας!!! Razz Razz

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ!
ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΊΣ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΑ ΊΔΙΑ Κ ΣΉΜΕΡΑ.ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΓΚΑΛΙΆ Κ ΠΙΠΊΛΑ ΤΗΝ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΉ!ΉΘΕΛΑ Ν ΚΟΙΜΗΘΏ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΆΝΤΕΧΑ ΑΛΛΆ Η ΜΙΚΡΉ ΕΊΧΕ ΆΛΛΗ ΓΝΏΜΗ.ΈΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ ΤΗ ΒΓΆΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΜΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΗΝ ΠΙΠΊΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΈΣΕΙ Κ ΑΡΧΊΣΕΙ ΝΑ ΚΛΑΊΕΙ ΠΆΛΙ.ΤΏΡΑ ΚΟΙΜΆΤΑΙ ΟΠΌΤΕ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΏ ΓΙΑ ΝΆΝΙ.

ΚΆΛΤΣΕΣ ΈΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΊΣ ΠΟΛΛΈΣ ΑΛΛΆ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ Κ ΤΗΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.ΟΠΌΤΕ ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ.ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΌΣΟ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΆ ΤΕΛΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!

ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ! Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 850933

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ.ΕΓΩ ΦΕΡΝΩ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ Κ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ MadΤΕΛΙΚΑ Η ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ....

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχουμε μερικες που ουτε το δακτυλο μου δεν χωραει <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου!!!!υπομονη με ζυζακια, κολικους, μπιμπερο κ πιπιλιτσες..τι να κανουμε, ειναι η εποχη να τρεξουμε.. Rolling Eyes γερα να ναι τα μικρακια μας κ εχει ο Θεος!!!

εγω καμια 10αρια ζευγαρια καλτσες εχω..ενταξει, δε θα βρομανε κ τα ποδια της για να χρειαζονατι κ συνεχεια αλλαγμα.. Razz Razz Razz Razz

αλλα ειναι οοοολα τοσοδουλικα, εχω κ κανα 2 πιο μεγαλα και πραγματι φαινεται τεραστια η διαφορα.. Shocked

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ Κ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ.ΒΟΓΓΑΕΙ ΠΟΛΥ Η. ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ,ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ?

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ,ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ

loukia_84

loukia_84
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Μαρινακι..ξερω ειναι πολυ ασχημο να ποναει το μικρακι σου κ να μη μπορεις να το βοηθησεις.. Sad Παναγιτσα μου κανε να κρατησει λιγο, για ολα τα μωρακια μας.. Crying or Very sad

φουσκωνουμε, φουσκωνουμε!!!Δευτερα εχω γιατρο! να δουμε..ποσο θα ειναι το κοριτσι μας!!!γυρω στα 2700 την υπολογιζω!!!μικρη σχετικα η κοιλιτσα αλλα η μπουμπου το τρωει το φαγακι της!!! Razz Razz

απο Μαρια μονο κανενα κοριτσακι απο το φατσαμπουκ αν ξερει κατι παραπανω..ή η Φιλιτσα που νομιζω εχει κινητο..εδω σπανια εμπαινε τελευταια το Μαρακι..φανταζομαι θα ειναι σπιτακι τους ομως μαζι με τον ταλιμπαν!!!!

αχ, πρεπει να φυγω..και βαριεεεεμαι..πρεπει να πεταχτω τραπεζα, να βγαλω μια καρτα..κ εχουμε κ σκ@τοκαιρο..δεν θυμαμαι αν σας εχω πει-φανταζομαι μονο 27648746187463483740197 φορες..-αλλα ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 654655 Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 417472

mimaaa88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ ΕΔΩ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ Κ ΒΡΕΧΕΙ ΕΙΝΣΙ ΟΤΙ ΧΕΕΙΡΟΤΕΡΚ.ΚΑΝΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Σ Κ ΒΓΕΣ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ ΣΕ.ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ Η ΣΤΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Εγκυουλες και μανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2013 #16 - Σελίδα 38 35468ρ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις