Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

pana

pana
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω το αγγελουδι μου το εχασα 27 εβδομαδων
απο θρομβωσεις του πλακουντα κοινως θρομβοφιλια
καπου εκει εχασα τη ζωη μου
τον αγγελο μου τον ειδα και τον χαιρετησα αλλα μετα χαθηκα εγω με κρισεις πανικου ψυχολογους
μετα απο 3 χρονια καταφερα και εκαν α ενα κοριτσακι την αννα μαρια μου και οταν η αννα μαρια ηταν 6 μηνων ξαναεμεινα εγκυος ετσι ξαφνικα σε ενα αλλο αγγελουδι το κοσμακο μου
κρατα γερα φιλη μου σε νοιθω απολυτα

momdad

momdad
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσακι μου διαβαζω την ιστορία σου και βουρκώνω. Το εχω ζήσει στο πρώτο τρίμηνο μεν αλλά το έχω ζήσει και τράβηξα και τα πάνδεινα να το πετύχω. Η απώλεια είναι μεγάλη και ό,τι και να σου λένε είναι λογικό να μην σε αγγίζει. Πάντα θα το θυμάσαι απλά ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο σου.
Εγώ έχω να σου πω μόνο να βιώσεις την στενοχωρια αυτή...να την ζήσεις μέχρι να αρχίσει να σου περνάει και να το αφήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου!
Το συναίσθημα της εγκυμοσύνης πρέπει να σου μείνει...αυτό και μόνο. Για εμένα ήταν η καλύτερη περίοδος...και εύχομαι να το ξαναζήσω με καλύτερο τέλος. Το ίδιο εύχομαι και σε εσένα και σε όλα τα κορίτσια που έχουν βιώσει αυτή την απώλεια!

Ρουλακι

Ρουλακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοπελες μου ειλικρινα δεν εχω λογια, δεν μπορω να πω τιποτα παρα μονο μια ευχη: αυτη την φοβερη πικρα να σας την ξεπληρωσει ο Θεος με μια τεραστια ευτυχια. Και θεματοθετρια, σου ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου να κρατησεις γρηγορα ενα μωρακι στην αγκαλια σου και να ζειτε ευτυχισμενοι να θυμαστε τον αγγελο σου.

marinaglcd

marinaglcd
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lupame poli...kouragio den ksero ti alo na po... euxomai grigora gera morakia stis agkalies sas Smile

35 εβδομάδες + 2 μέρες

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="Ρουλακι"]Κοπελες μου ειλικρινα δεν εχω λογια, δεν μπορω να πω τιποτα παρα μονο μια ευχη: αυτη την φοβερη πικρα να σας την ξεπληρωσει ο Θεος με μια τεραστια ευτυχια. Και θεματοθετρια, σου ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου να κρατησεις γρηγορα ενα μωρακι στην αγκαλια σου και να ζειτε ευτυχισμενοι να θυμαστε τον αγγελο σου.[/quo

Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ!

natasathess

natasathess
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με συγκίνησαν πάρα πολύ οι ιστορίες σας.. Είμαι και εγώ έγκυος και τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα μπορούσε να πάθει κάτι το μωρό μου.. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες να μαλακώσει γρήγορα ο πόνος και σύντομα να έχετε όλες τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας!

Gatoula_Gwgw

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
35 εβδομάδες + 2 μέρες έγραψε:Έχουν περάσει δύο και κάτι μήνες από τότε που έχασα το όνειρό μου, που κράτησε 35 εβδομάδες και δύο ημέρες.. Στις 12 Νοεμβρίου 2012, έχασα ξαφνικά το δικό μου μωράκι, το αγοράκι μου. Ήμουν στην τελευταία ημέρα του 8ου μήνα της κύησης και περίμενα να γεννήσω στις επόμενες 15 ημέρες, τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου. Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη στα 38 μου, η οποία μάλιστα ήταν εντελώς ανέφελη, δούλευα σχεδόν μέχρι και το τέλος Οκτώβρη. Αλλά δυστυχώς, όλα σε μία στιγμή ανατράπηκαν.
Τη μία μέρα το αγοράκι μου ήταν καλά, την επόμενη, σαν αναπνοή, έφυγε για πάντα. Είναι πολύ σκληρό και πολύ νωπό, με πληγώνει απίστευτα, σχεδόν ακόμα δεν το πιστεύω, ακόμα και τώρα που γράφω για αυτό το θέμα, νομίζω ότι συνέβη σε κάποιαν άλλη και όχι σε μένα. Από τότε που συνέβη νομίζω μόνο μία μέρα δεν έχω κλάψει, δεν ξεπερνιέται με τίποτα η απώλεια, ό,τι και να μου λένε...
Οι γιατροί είπαν ότι μάλλον οφείλεται σε θρόμβο στην ομφαλιαία αρτηρία. Ήταν σχεδόν σαδιστικό. Κάποιος σου λέει, ΟΚ, στα 38 σου θα μείνεις για πρώτη φορά έγκυος, θα βιώσεις τη χαρά της εγκυμοσύνης, αλλά μωρό δεν θα δεις...
Το μωρό μου σήμερα θα ήταν περίπου 1 1,5 μηνών και δεν περνά ούτε στιγμή που δεν το σκέφτομαι, το έχω πάντοτε στην καρδιά και την ψυχή μου, προσεύχομαι να είναι κοντά στο Θεό και να το προσέχει και να το αγαπά, όπως θα το έκανα εγώ..
Κάθε απώλεια μωρού, εμβρύου είναι σημαντική, σε οποιαδήποτε στιγμή της κύησης και αν συμβεί. Δεν έχει σημασία αν συνέβη στο 1ο ή στο 2ο ή στο 3ο τρίμηνο. ΠΟΝΑΕΙ εξίσου το ίδιο, γιατί κουβαλάς μία ψυχούλα, ένα αγγελούδι από την πρώτη στιγμή της σύλληψης, Αυτό πιστεύω. Μόνο που σε περίπτωση θνησιγένειας βρέφους σε μεγάλο μήνα κύησης, στον 3ο τρίμηνο αναγκάζεσαι να βιώσεις ακόμα μεγαλύτερο πόνο καθώς βλέπεις την κοιλιά σου που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν τεράστια τώρα να είναι άδεια και τρελαίνεσαι..
Βλέπω το σώμα μου μετά την καισαρική με μία τεράστια τομή, βλέπω το σώμα μίας λεχώνας και πουθενά το μωρό. Άδειο το σπίτι, άδεια η αγκαλιά μου. Μόνο στα όνειρά μου ελπίζω να το δω κάθε βράδυ...Αντί να το έχω κοντά μου, να το μεγαλώνω με αγάπη, θα γνωρίζω πάντοτε ότι το μωρό μου αναπαύεται στο κοιμητήριο, δίπλα σε άλλα αγγελάκια, και αυτό (αυτή η εικόνα του μνήματος) δεν αντέχεται με τίποτα. Νιώθω καταρρακωμένη.
Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Απλά θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποια άλλη κοπέλα έχει βιώσει κάτι τέτοιο σε μεγάλο μήνα κύησης, όπως εγώ, να μου πει πώς το πέρασε..ή αν το ξεπέρασε ποτέ...\
Ευχαριστώ

Σε νιωθω...γιατι το περασα και εγω...Ειπαμε...
Καμμια μανουλα δεν πρεπει να χανει το παιδι της...πριν 35μερες εχασα το αγγελουδι μου..
και ημουν 34 βδομαδων και 5ημερων..απο περυτιλυξη λωρου...
Νομιζω οτι ο πονος δεν θα φυγει ποτε..απλα θα κατευνασει...Σου ευχομαι συντομα να αποκτησουμε ενα νεο μωρακι και αυτη την φορα να πανε ολα κατέυχην...

Ειναι δυσκολο πραγμα να μενει η αγκαλια σου αδεια,οταν τους τελευταιους μηνες, οτι σκεψεις εκανες για το μελλον, περιλαμβανε και το παιδι σου...ξαφνικα ολα να χανονται και να μην ξερεις τι σου γινεται..
Χανεις το χρονο, την αξια...

Το μοναδικο που με κανει να ηρεμω ειναι, οτι σιγουρα ειναι καλα εκει που βρισκεται...
Καλο Παραδεισο Αγγελουδι μου!!!!!!!

nanakaboubou

nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ αχ αχ SadSadSadSadSad

τι μου θυμησατε .. τι κλαμα ...
διαβασα και της δυο ιστοριες και ποια να προτοσχολιασω...
κουραγιο δυναμη ... ο Θεος ειναι μεγαλος... τα ηθελε να στολιζουν τον ουρανο για αγγελους!!! το περασα και γω ημουν βεβαια 2 μηνων αλλα η απωλεια ειναι απωλεια.. φανταζομαι τωρα που ειχεσ και φουσκωμενη κοιλιτσα! αχ παναγια μου... ολα για καποιο λογο γινοντε κουκλα μου!!!35 εβδομάδες και δύο ημέρες. Τόσο κράτησε το όνειρό μου - Σελίδα 2 53478735 εβδομάδες και δύο ημέρες. Τόσο κράτησε το όνειρό μου - Σελίδα 2 534787 κανε κοριτσι μου ακριβως οτι σε ειπε η κοπελα... μην κλεινεσαι... αν σε παρηγορει εχω ενα υγειεστατο κοριτσακι τωρα... 

πο πο τι παθαμε τωρα.. τι κλαμα!! 

να σκεφτεσε οτι το πλασματακι σου σε φυλαει απο ψηλα.. και παντα θα προσεχει την μαμα του... ακομα και αν δεν την γνωρισε!!! καλο κουραγιο κοριτσι μου!!!

rise

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
........

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rise στις Κυρ Αυγ 03, 2014 3:39 pm, 1 φορά

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ κοριτσι μου! Αν διαβασα καλα εχεις και αλλο παιδακι και ευχομαι γρηγορα να μπορεσεις παρεα του να μη ποναει αλλο..

μιτατα

μιτατα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
περασαν 7 χρονια που εχασα κι εγω το αγγελουδι μου και δεν το ξεχασα ποτε . ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΑ

rise

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rise στις Κυρ Αυγ 03, 2014 3:39 pm, 1 φορά

μιτατα

μιτατα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το ξερω κι εγω το ιδιο νιοθω δεν τα καταφερα να το σωσω .ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. αν θελις στειλε τηλ να μιλησουμε.

gallida

gallida
 Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad  Crying or Very sad βούρκωσα

JELLYFISH

JELLYFISH
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λυπάμαι πολύ.. τελικά μέχρι τελευταία στιγμή δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... είναι η κακιά η ώρα που δυστυχώς έρχεται μερικές φορές Crying or Very sad 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις