26 Απ: Καμιά μαμά από αγίους αναργύρους, μενίδι, φιλαδέλφεια και πέριξ? Κυρ Αυγ 08, 2010 11:21 am
naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ante na kanonisoyme!!!eimai kai egw konta!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
didimakia2009 έγραψε:Πωπω λαός στα πέριξ!!!
Αντε κορίτσια να κανονίσουμε και καφεδάκι στον Ατταλο που έχει κούνιες για τα πιτσιρίκια!!!
"anastasia" έγραψε:Ο Άτταλος είναι στο Καματερό. Στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει το Άλσος (η καφετέρεια εκεί λέγεται Κένταυρος) που είναι επίσης πολύ ωραίο μέρος για βολτούλα με τα μωρά.
zwoula έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΕΝΙΔΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΩ ΑΧΑΡΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!ΤΖΙΖ ΜΕΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΗΜ.ΔΕΔΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ!!
babys angels;;;;; έγραψε:egw menw konta sto super market galaxias pou einai ston kokkino mulo panw sth filadelfias
babys angels;;;;; έγραψε:egw menw konta sto super market galaxias pou einai ston kokkino mulo panw sth filadelfias
Εμενα στην αρχη που μεναμε μαζι της μεχρι να φτιαξουμε το σπιτι ο καλος μου δεν με υπερασπιζοταν οσπου τα πηρα τα μαζεψα κ την εκανα με ελαφρα!!ε απο τοτε περνει παντα το μερος μου Κι εγω τρεμω την στιγμη που θα γεννησω,αν κ λεει οτι δεν θα ασχολειτε κ δεν θα επεμβενει,αλλα ποιος την πιστευει!!!Tziz έγραψε:Κι εγώ το ίδιο φοβάμαι.
Καλή είναι, αλλά ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ.
Το παίζει ξερόλας, έχει άποψη για όλα, είναι "θεούσα", και σε ότι αφορά το σπίτι της και την οικογένειά της θέλει να γίνεται το δικό της.
Βασικά αυτό που μου τη δίνει είναι ο άντρας μου που ναι μεν με υπερασπίζεται πάντα και δε μου χαλάει ποτέ χατίρι, αλλά απ'την άλλη δε θέλει να "στεναχωρεί" και τη μανούλα του...
Είναι ο τύπος που σου γυρνάει την πλάτη και φεύγει... Δεν κάθεται να τσακωθεί.
Κι έτσι η άλλη νομίζει ότι "κέρδισε"!
Άστα σου λέω. Χαίρομαι απίστευτα που είμαι (σχετικά) μακριά της. Αλλά τρέμω τη στιγμή που θα γεννήσω!
zwoula έγραψε:Εμενα στην αρχη που μεναμε μαζι της μεχρι να φτιαξουμε το σπιτι ο καλος μου δεν με υπερασπιζοταν οσπου τα πηρα τα μαζεψα κ την εκανα με ελαφρα!!ε απο τοτε περνει παντα το μερος μου Κι εγω τρεμω την στιγμη που θα γεννησω,αν κ λεει οτι δεν θα ασχολειτε κ δεν θα επεμβενει,αλλα ποιος την πιστευει!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Οι συντοπίτισσες! » Καμιά μαμά από αγίους αναργύρους, μενίδι, φιλαδέλφεια και πέριξ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης