1 μανούλες από ανατολική αττική?κερατέα-αρτέμιδα-πορτο ράφτη κτλ? Σαβ Ιουλ 03, 2010 5:06 am
dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
παιδιά σκέφτομαι να μετακομίσω στα μέρη σας.
υπάρχει καμιά μαμά εκεί γύρω?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
mamametriazouzounakia έγραψε:προς τα που σκεφτεστε ? εμεις ειμαστε δεξια μερια Αρτεμιδας προς Βραυρωνα
κάθε μέρα μη σου πω...mamametriazouzounakia έγραψε:να εχω το νου μου... και βασικα εχετε κοιταξει αγγελιες ?
που στο πορτο ράφτη εγώ μεγάλωσα εκεί κάθε καλοκαίρι γιορτή κτλ όλο εκεί ήμαστανlila.men έγραψε:
kalispera egw emena porto rafti alla apo totte pou pantreutika menw markopoulo...
dinaki88 έγραψε:κάθε μέρα μη σου πω...mamametriazouzounakia έγραψε:να εχω το νου μου... και βασικα εχετε κοιταξει αγγελιες ?
αν πάρει κατι το μάτι σου θα σου χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη και baby-sitiing:Pπου στο πορτο ράφτη εγώ μεγάλωσα εκεί κάθε καλοκαίρι γιορτή κτλ όλο εκεί ήμαστανlila.men έγραψε:
kalispera egw emena porto rafti alla apo totte pou pantreutika menw markopoulo...
lila.men έγραψε:dinaki88 έγραψε:κάθε μέρα μη σου πω...mamametriazouzounakia έγραψε:να εχω το νου μου... και βασικα εχετε κοιταξει αγγελιες ?
αν πάρει κατι το μάτι σου θα σου χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη και baby-sitiing:Pπου στο πορτο ράφτη εγώ μεγάλωσα εκεί κάθε καλοκαίρι γιορτή κτλ όλο εκεί ήμαστανlila.men έγραψε:
apo mwro pou erxomastan noikiazame sto del mar pio panw molis teleiwsa to gumansio metakomoisame monima alla apo thn allh meria kai ligo pros vouno(ston dromo tou marinopoulou eutheia panw)twra menw markopoulo alla olo p.rafti eimai(h douleia mou vlepeis einai sto logostirio tou super market Gegos)kai ennoeitai gia voltitsa kafedaki potaki
εμείς έχουμε εξοχικό κοντά στην κερατέα.. πολλοί συναδελφοι του άντρα μου έχούν την μόνομη κατοικία τους κερατέα κ γύρω περιοχές, θα του πω να ρωτήσει κ να τους πει γενικά να έχουν το νου τους αν μάθω τπτ θα σε ενημερώσω..dinaki88 έγραψε:παιδιά σκέφτομαι να μετακομίσω στα μέρη σας.
Maraki8 έγραψε:εμείς έχουμε εξοχικό κοντά στην κερατέα.. πολλοί συναδελφοι του άντρα μου έχούν την μόνομη κατοικία τους κερατέα κ γύρω περιοχές, θα του πω να ρωτήσει κ να τους πει γενικά να έχουν το νου τους αν μάθω τπτ θα σε ενημερώσω..dinaki88 έγραψε:παιδιά σκέφτομαι να μετακομίσω στα μέρη σας.
mamametriazouzounakia έγραψε:προς τα που σκεφτεστε ? εμεις ειμαστε δεξια μερια Αρτεμιδας προς Βραυρωνα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Οι συντοπίτισσες! » μανούλες από ανατολική αττική?κερατέα-αρτέμιδα-πορτο ράφτη κτλ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης