26 Απ: μανούλες από ανατολική αττική?κερατέα-αρτέμιδα-πορτο ράφτη κτλ? Πεμ Ιουν 16, 2011 2:19 am
koritsaki9220
Σιωπηλή δύναμη
Σχετικά νέα μαμά... Ο γιος μου είναι 13 μηνών!
Στη Ραφήνα πήγαινα λύκειο!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Ραφηνιώτισσα λοιπόν....είμαστε μήπως και γειτόνισσες; Μαρίκες μένω...εγώ τα τελευταία 3 χρόνια είμαι Ραφήνα....δεν ξέρω πολλά από δωkoritsaki9220 έγραψε:Σχετικά νέα μαμά... Ο γιος μου είναι 13 μηνών!
ναι νέα μανούλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]koritsaki9220 έγραψε:Πικέρμι ήταν το πατρικό μου, αλλά από το 2010 μετακόμισα στο Κορωπί.
Πώς και αποφάσισες να μείνεις Ραφήνα; Αχ!!! Είναι πολύ ωραίες οι Μαρικες!!!
Είσαι νέα μανούλα;;
αχ καλά δεν το πρόσεξα ότι μένεις Κορωπί συγνώμη.... είμαι που είμαι γκαβή χεχεχε φοράω και γυαλιά και δεν το πρόσεξαkoritsaki9220 έγραψε:Δεν μένω Ραφήνα, Κορωπί μένω όπως είπα και παραπάνω, αλλά η Ραφήνα μου αρέσει πολύ! Μου θυμίζει τα σχολικά μου χρόνια! Πρέπει να κανονίσουμε καφεδάκι οι Μαμάδες της Ανατολικής Αττικής!!! ΠΟυ είστε οι υπόλοιπες καλέ;;;
καλημέρα...μου φααίνεται εμείς οι 3 θα κανονίσουμε για καφεδάκι...επειδή εγώ είμαι λίγο άσχετη από αποστάσεις και περιοχές....λόγω του ότι πρόσφατα μετακόμησα Ραφήνα -από Βόλο είμαι- δεν έρχεστε κατά δω....θα είναι δύσκολο λίγο για την evicta με τα 2 παιδιά, αλλά δεν ξέρω τα μέρη ρε γμτ.... από βδομάδα απογευματάκι είναι καλά...για ρίξτε μέρες...εγώ μπορώ όλες εκτός από Δευτέρα απόγευμα.koritsaki9220 έγραψε:Εγώ είμαι μέσα!!!! Από Κορωπί μέχρι Ραφήνα... πάω παντού!!!!!
ευχαριστώ πολύ ειλικρινά είμαι 3ο χρόνο εδώ και είμαι άσχετη με τις αποστασεις...μέχρι την Αρτέμιδα ας πούμε μπορώ να πάω...ας πούμε Κορωπί...δεν ξέρω πώς πάω και Πόρτο Ράφτη μ'έχουν φέρει πριν 2 χρόνια μία φορά....μην σας περιορίζω εγώ...όπου θέλει η πλειοψηφία να βρεθούμε....θα βάλω GPS νωρίτερα τον άντρα μου να μου φτιάξει χάρτη και εννοείται όποια άλλη μαμά από άλλη περιοχή ευπρόσδεκτη....οκ Δευτέρα δεν μπορώ εγώ, εσύ Τρίτη....να μας πουν και τα άλλα κορίτσαι πότε μπορούν για να καταλήξουμε σε μέρα ε;evicta έγραψε:οκ ας κανονησουμε, εκτος τριτης που δεν μπορω δεν πειραζει παμε ραφηνα για να διευκολυνουμε την adeline
ok θα είμαι κι εγώ εκεί....έχω κόκκινο καρότσι inglesina...χαχαχα....σαν πρώτο ραντεβού μου κάνει..."θα κρατάω ένα λουλούδι"...ρε γμτ δεν έχει καφέ εκεί....στην Πλ.Καραμανλή...πειράζει αν έχουμε τον δικό μας από το σπίτι; πρότεινα αυτή την πλατεία γιατί είναι πάρκο με παιδική χαρά, με άνεση για καρότσια και έχει παιδάκια....τα μωρά μας θα χαρούν πολύ να βλέπουν τα άλλα παιδάκια...koritsaki9220 έγραψε:ΟΚ!!
σύμφωνοι ραντεβού Τετάρτη πλατεία!!evicta έγραψε:οκ καλα ειναι τεταρτη εγω θα προτιμουσα να πιναμε καφε εκει γυρω κοιταζοντας την θαλασσα τι λετε? και κανουμε βολτα πρωτα στην πλατεια σαν σημειο συναντησης λεμε την πλατεια οκ? εγω εχω φουξια καροτσι κενζο με λουλουδακια
εμένα δουλεύει μέχρι αργά και δεν μπορεί καλέ φέρε τον άνθρωπο...προσωπικά δεν έχω πρόβλημαevicta έγραψε:να σας ρωτησω κατι κοριτσια θα ερθει καμιας ο αντρας μαζι ?αλλιως να μην ερθει και ο δικος μου γιατι αν ερθω και με τις δυο μου πρεπει να ειναι μαζι αλλιως θα ερθω με την μια.ωραια παντως θα ηταν να γνωριστουν κι εκεινοι,τι λετε?
στείλτε το αν και δε νομίζω να χαθούμε...evicta έγραψε:αυτο θα ελεγα κι εγω κοριτσακι να στειλω και στις δυο σας το κιν μου γιατι μας βλεπω να χανομαστε
adeline έγραψε:ό,τι θέλετε....Ραφήνα οκ
Τετάρτη απόγευμα 22/06/11 κατά τις 7.30 πλατεία Καραμανλή (πρέπει να έχουμε όμως δικό μας καφεδάκι, γιατί το εκεί καφέ δεν βλέπω να λειτουργεί κάθε μέρα που πάω βόλτα με το μωρό ....) έχει και κούνιες και γενικά άπλα για όσες έχουν πιο μεγάλα παιδάκια.....τι λέτε κορίτσια; Τετάρτη 7.30 το απόγευμα Πλ. Καραμανλή στο κιόσκι που έχει κάτι τραπεζάκια;ε;
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Οι συντοπίτισσες! » μανούλες από ανατολική αττική?κερατέα-αρτέμιδα-πορτο ράφτη κτλ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης