Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
250 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 250 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

726ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 8:57 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
el88tse έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου εμεις ειδαμε τη μικρη σημερα ειναι πολυ καλη ειναι 1125 γραμμαρια εξυνε το κεφαλακι της ανοιγοκλεινε τα ματακια της και μας χαμογελασε αχ αντε να την παρουμε στην αγκαλιτσα μας εχω ενα προβληματακι με τον πλακουντα και μου ειπε να προσεχω δεν ανεβηκε αρκετα και να ειναι χαμηλα να μην συκωνω βαρος να μην σκυβω να μην πολυ ωρα ορθια και αν δω αιμα να παω κατευθειαν στο νοσοκομειο

Μπράβο Ελένη! Η μικρή σου είναι η πρώτη που περνάει το κιλό! Αχ τα καμαρια μας μεγαλώνουν μωρέ!!!
Ο πλακουντας σου ήταν από πριν χαμηλός?

727ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 9:02 am

Despinaki_86

Despinaki_86
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:
Despinaki_86 έγραψε:Νανσυ το βαλιτσακι είχε αρκετά δειγματα για μένα δηλαδή για ραγαδες,θήλές κτλπ,ένα μεγάλο βαζακι sudocream για συγκαμα του μωρού,ένα τσαντακι αποθηκευτικο,πολλά ενημερωτικα κι ένα βιβλίο με συμβουλές! Α! και κουπόνια! Αυτα θυμάμαι!!
Της pampers θέλω να μου στείλουν γιατί μου παν ότι έχει μέσα συσκευασία με πανες και συσκευασια με μωρομαντηλα!!
Βρε κοριτσια για το θέμα θηλασμός-μπιμπερό-ζύγισμα όσες είμαστε άλλες τόσες γνώμες ακούγονται! Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ,όλα εξαρτώνται απ την κάθε μαμα και κάθε μωρό!
Για την θέση ύπνου ακούγονται πολλά πάντως. Και για το σφηνακι ύπνου επίσης! Δεν εχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω αλλά θα προτιμησω την γνώμη του παιδιατρου κατά πάσα πιθανότητα!
δεσποινα εστειλες mail στην παμπερς?
ποιο ειναι γιατι δεν το ειδα πουθενα.
και αυτα τα δειγματα που λες ποια εταιρια τα εστειλε?
Το βαλιτσακι ήταν απ το τηλ που μας είχε δώσει η Στεφυ από την care direct!
Για την pampers έστειλα αλλά δεν μου απάντησαν. Στο e mail που έχει στην σκιες τους!!

728ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 9:18 am

Nancy82

Nancy82
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Που είστε να πούμε καμιά κουβέντα! Έχει μπάσκετ και δεν έχω να μιλήσω με άνθρωπο! Χα,χα,χα!

729ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 11:37 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελενιτσα κοπελαρα η μπουμπου σου ε;μπραβο φτου φτου κιολας.οσο για τον πλακουντα απλα προσοχη οπως σου ειπαν μην απογοητευεσαι.

οσο για το θηλασμο εγω θελω να επιδιωξω να ειναι αποκλειστικος ρε γαμωτο.για να δουμε δε λεω μεγαλες κουβεντες

730ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:11 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
el88tse έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου εμεις ειδαμε τη μικρη σημερα ειναι πολυ καλη ειναι 1125 γραμμαρια εξυνε το κεφαλακι της ανοιγοκλεινε τα ματακια της και μας χαμογελασε αχ αντε να την παρουμε στην αγκαλιτσα μας εχω ενα προβληματακι με τον πλακουντα και μου ειπε να προσεχω δεν ανεβηκε αρκετα και να ειναι χαμηλα να μην συκωνω βαρος να μην σκυβω να μην πολυ ωρα ορθια και αν δω αιμα να παω κατευθειαν στο νοσοκομειο
Μπραβο Ελενιτσα, μεγαλωσε το νινακι σου, με προσοχη με τον πλακουντα ολα καλα θα πανε..

731ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:19 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
grammatiki έγραψε:ελενιτσα κοπελαρα η μπουμπου σου ε;μπραβο φτου φτου κιολας.οσο για τον πλακουντα απλα προσοχη οπως σου ειπαν μην απογοητευεσαι.

οσο για το θηλασμο εγω θελω να επιδιωξω να ειναι αποκλειστικος ρε γαμωτο.για να δουμε δε λεω μεγαλες κουβεντες
Γραμματικη μου, θα θηλασεις, γιατι το θες, θα δεις κι εγω θα θηλασω αποκλειστικα , αμα εχεις βοηθεια ειδικα στην αρχη, γιατι θα εισαι με τα στηθη εξω, δεν θα εχεις προβλημα, αμα θες σου στελνω το κιν.μου σε πμ, να με παιρνεις για αποριες η για ψυχολογικη υποστηριξη..
Οσο για τα ματακια της μικρη σου, τι σου ειπε ο οφθαλμιατρος θα φτιαξουν?????
Νανσουλα μολις κοιμηθηκε η μικρη μου, μπορω να συνομιλησουμε τωρα, εκτος κι αν τελειωσε ο αγωνας.

732ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:22 pm

Nancy82

Nancy82
voula1980 έγραψε:
grammatiki έγραψε:ελενιτσα κοπελαρα η μπουμπου σου ε;μπραβο φτου φτου κιολας.οσο για τον πλακουντα απλα προσοχη οπως σου ειπαν μην απογοητευεσαι.

Γραμματικη μου, θα θηλασεις, γιατι το θες, θα δεις κι εγω θα θηλασω αποκλειστικα , αμα εχεις βοηθεια ειδικα στην αρχη, γιατι θα εισαι με τα στηθη εξω, δεν θα εχεις προβλημα, αμα θες σου στελνω το κιν.μου σε πμ, να με παιρνεις για αποριες η για ψυχολογικη υποστηριξη..
Οσο για τα ματακια της μικρη σου, τι σου ειπε ο οφθαλμιατρος θα φτιαξουν?????
Νανσουλα μολις κοιμηθηκε η μικρη μου, μπορω να συνομιλησουμε τωρα, εκτος κι αν τελειωσε ο αγωνας.

Ο αγώνας τελείωσε, ο Παναθηναϊκός έχασε και ο άντρας μου δεν μιλιέται! Οπότε πάλι δεν έχω με ποιον να μιλήσω! Χα,χα,χα! Πως επηρεάζει η ομάδα την ψυχολογία τους βρε παιδάκι μου! Γυρίσατε από τη Ν. Μάκρη;

733ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:24 pm

Nancy82

Nancy82
Βούλα εσύ θήλασες αποκλειστικά; Κι εγώ αυτό θέλω. Για καλή μου τύχη θα παρακολουθήσω και κάτι μαθήματα- σεμινάρια ψυχοπροφυλακτικής- τοκετού- θηλασμού και η υποστήριξη από τις μαίες εκεί συνεχίζεται μέχρι το μωράκι να γίνει έξι μηνών! Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ!

734ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:33 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Βούλα εσύ θήλασες αποκλειστικά; Κι εγώ αυτό θέλω. Για καλή μου τύχη θα παρακολουθήσω και κάτι μαθήματα- σεμινάρια ψυχοπροφυλακτικής- τοκετού- θηλασμού και η υποστήριξη από τις μαίες εκεί συνεχίζεται μέχρι το μωράκι να γίνει έξι μηνών! Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ!
Ναι Νανσουλα μου, γυρισαμε χτες το βραδυ, ναι θηλασα αποκλειστικα μεχρι 11 μηνων τη μικρη μου, ηθελα κι παραπανω αλλα εμεινα εγκυος οταν ήταν εννεα μηνων, θηλασα αλλους τρεις μηνες κι αποθηλασε μονη της..
Ναι πιστευω θα σε βοηθησουν, αν κι πιστευω οτισσημαντικό ρολο παιζει ο παιδιατρος, βρες να ειναι υπερ του Θηλασμού, οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι αλλα σε οποιαδηποτε προβλημα προκυψει που δεν μπορει να διαχειριστει η μανα, λενε δωσε ξενο....

735ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:38 pm

Nancy82

Nancy82
Αυτό έχω ακούσει κι εγώ και αυτό με αγχώνει! Γι αυτό χαίρομαι που βρήκα αυτό το πρόγραμμα με τις μαίες! Πάντως για παιδίατρο δεν έχω ιδέα. Οι φίλοι μας με παιδιά μένουν σε διαφορετικά μέρη της Αττικής και πολύ μακρυά από εμάς για να μας προτείνουν παιδίατρο! Θα ψάξω όμως και ελπίζω να βρω! Μια χαρά θήλασες εσύ! Μακάρι να το καταφέρω κι εγώ για τόσο! Μετά ή που θα γυρίσω στη δουλειά ή που θα ξαναμείνω έγκυος οπότε όπως και να έχει θα σταματήσω!

736ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:47 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
γεια σας.
πηγα h&m να ψωνισουμε για τον μπεμπη,αλλα τελικα ψωνισαμε για την μεγαλη ρουχα για του χρονου.
ειχε πολυ ωραια,αλλα πιστευω οτι δεν ταιριαζουν με την εποχη που θα γεννηθει.
μολις γυρισαμε με επιασε μια ζαλουρα αλλο πραγμα.τωρα ειμαι καλυτερα.
βουλα εισαι σε καμια ομαδα θηλασμου?

737ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:50 pm

Nancy82

Nancy82
Γεωργία με γεια τα πραγματάκια της μικρής! Που θα πάει θα ψωνίσετε και για το μπέμπη!

738ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 12:53 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Αυτό έχω ακούσει κι εγώ και αυτό με αγχώνει! Γι αυτό χαίρομαι που βρήκα αυτό το πρόγραμμα με τις μαίες! Πάντως για παιδίατρο δεν έχω ιδέα. Οι φίλοι μας με παιδιά μένουν σε διαφορετικά μέρη της Αττικής και πολύ μακρυά από εμάς για να μας προτείνουν παιδίατρο! Θα ψάξω όμως και ελπίζω να βρω! Μια χαρά θήλασες εσύ! Μακάρι να το καταφέρω κι εγώ για τόσο! Μετά ή που θα γυρίσω στη δουλειά ή που θα ξαναμείνω έγκυος οπότε όπως και να έχει θα σταματήσω!
Που μενεις??? Μπορω να ρωτησω την παιδιατρο μου που ειναι υπευθυνη θηλασμου σε ολη την Ελλαδα, αν ξερει να μου προτεινει καμια η κανεναν παιδιατρο υπερ του θηλαδμου στην γειτονια σου..
Ναι μωρε καλα θηλασα...Αμα το θες πολυ θα θηλασεις.

739ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:00 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Nancy82 έγραψε:Γεωργία με γεια τα πραγματάκια της μικρής! Που θα πάει θα ψωνίσετε και για το μπέμπη!

ε,που θα παει θα γινει και αυτο.

για τον θηλασμο ηθελα να πω πριν και το ξεχασα,για εσας που δουλευεται.ηταν μια κοπελα εδω που ειχε κανει θεμα πως εκανε αποθηκη γαλακτος.θα ψαξω να το βρω και να το βαλω αν θελετε.

740ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:01 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τουρτιτσα έγραψε:γεια σας.
πηγα h&m να ψωνισουμε για τον μπεμπη,αλλα τελικα ψωνισαμε για την μεγαλη ρουχα για του χρονου.
Οχι ρε συ , η παιδιατρος μου ειναι υπευθυνη θηλασμου κι εχω μαθει πολλα απο αυτην κι οτι αποριες εχω δικες μου η γνωστων μου μου τις λυνει αμεσως...
Μπραβο ρε Γεωργια σαν κι εμενα κι εσυ, οσες φορες εχω παει για να ψωνισω στο μπεμπη, καταληγω στη Μαρια να ψωνιζω κι εμενα με επιασε ζαλη την Παρασκευή, ξεκουρασου...

741ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:02 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα

742ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:03 pm

Nancy82

Nancy82
Αλήθεια Βούλα; Μακάρι αν μπορείς να τη ρωτήσεις την επόμενη φορά που θα πάτε μπας και ξέρει κανέναν! Μένουμε Πειραιά- Καλλίπολη. Αλλά και σε γύρω περιοχές να είναι μια χαρά θα είναι! παιδίατρο πρέπει να βρούμε από πριν γεννήσουμε; Είναι παιδίατρος η γυναίκα του γιατρού που με παρακολουθεί αλλά από κάποια πράγματα που έχω δει εκεί στο ιατρείο δεν με τραβάει! Δεν έχω ιδέα βέβαια, η γυναίκα μπορεί να είναι πολύ καλή στη δουλειά της και να ήταν τυχαία περιστατικά αλλά εμένα με επηρέασαν αρνητικά!

743ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:07 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
voula1980 έγραψε:
Οχι ρε συ , η παιδιατρος μου ειναι υπευθυνη θηλασμου κι εχω μαθει πολλα απο αυτην κι οτι αποριες εχω δικες μου η γνωστων μου μου τις λυνει αμεσως...
Μπραβο ρε Γεωργια σαν κι εμενα κι εσυ, οσες φορες εχω παει για να ψωνισω στο μπεμπη, καταληγω στη Μαρια να ψωνιζω κι εμενα με επιασε ζαλη την Παρασκευή, ξεκουρασου...

καλες ειμαστε εμεις.εγω μονο για την μεγαλη περνω οχι για την μικρη εχει της μεγαλης.πρεπει ομως να παρουμε καποια πραγματα.

πανω σε αυτο να ρωτησω τις μαμαδες που εχουν ηδη κοριτσια.θα βαζατε μεσα στο σπιτι στον γιο σας ρουχα της μεγαλης.φανελακια,καλτσες,να κοιμαται σε κοριτσιστικα σεντονια.μιλουσα προχθες με μια φιλη που εχει ηδη κοριτσι και περιμενει αγορι και μου ειπε οτι μεσα στο σπιτι θα φοραει τ αρουχα της κορης.εγω παντως δεν θα το εκανα.

744ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:09 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Nancy82 έγραψε:Αλήθεια Βούλα; Μακάρι αν μπορείς να τη ρωτήσεις την επόμενη φορά που θα πάτε μπας και ξέρει κανέναν! Μένουμε Πειραιά- Καλλίπολη. Αλλά και σε γύρω περιοχές να είναι μια χαρά θα είναι! παιδίατρο πρέπει να βρούμε από πριν γεννήσουμε; Είναι παιδίατρος η γυναίκα του γιατρού που με παρακολουθεί αλλά από κάποια πράγματα που έχω δει εκεί στο ιατρείο δεν με τραβάει! Δεν έχω ιδέα βέβαια, η γυναίκα μπορεί να είναι πολύ καλή στη δουλειά της και να ήταν τυχαία περιστατικά αλλά εμένα με επηρέασαν αρνητικά!
καλο θ αειναι να τον βρεις απο πριν γιατι στις 15 μερες που θα γεννηθει το μωρο θα πρεπει να το δει παιδιατρος.και πολλοι γονεις πανε και μιλανε με τον γιατρο απο πριν.
να σου πω ο καλος γιατρος θα δυσκολα(μακρια απο εμας)θα φανει.στο μετρημα του μωρου ολοι καλοι ειναι.

745ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:11 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Αλήθεια Βούλα; Μακάρι αν μπορείς να τη ρωτήσεις την επόμενη φορά που θα πάτε μπας και ξέρει κανέναν! Μένουμε Πειραιά- Καλλίπολη. Αλλά και σε γύρω περιοχές να είναι μια χαρά θα είναι! παιδίατρο πρέπει να βρούμε από πριν γεννήσουμε; Είναι παιδίατρος η γυναίκα του γιατρού που με παρακολουθεί αλλά από κάποια πράγματα που έχω δει εκεί στο ιατρείο δεν με τραβάει! Δεν έχω ιδέα βέβαια, η γυναίκα μπορεί να είναι πολύ καλή στη δουλειά της και να ήταν τυχαία περιστατικά αλλά εμένα με επηρέασαν αρνητικά!
Ναι θα τη ρωτησω, θα παω τελος του μηνα για το εμβολιο της μικρης, εγω εψαξα πολυ για να τη βρω , ηθελα να ειναι υπερ του θηλασμου, πριν γεννησω τη βρηκα , κι ετυχε οταν γεννησα κι εδινε διάλεξη στο ιασω για το θηλασμό, ηρθε με ειδε, μου εδειξε δυο πραγματα κι θηλασα πολυ ευκολα..Καμια σχεση με αυτα που μου ειχαν δειξει οι μαιες ...Ειμαι Απόλυτα ευχαριστημενη.

746ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:13 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="τουρτιτσα"]
voula1980 έγραψε:
Μπραβο ρε Γεωργια σαν κι εμενα κι εσυ, οσες
φορες εχω παει για να ψωνισω στο μπεμπη,
καταληγω στη Μαρια να ψωνιζω κι εμενα με επιασε ζαλη την Παρασκευή, ξεκουρασου...

καλες ειμαστε εμεις.εγω μονο για την μεγαλη περνω οχι για την μικρη εχει της μεγαλης.πρεπει ομως να παρουμε καποια πραγματα.

πανω σε αυτο να ρωτησω τις μαμαδες που εχουν ηδη κοριτσια.θα βαζατε μεσα στο σπιτι στον γιο σας ρουχα της μεγαλης.φανελακια,καλτσες,να κοιμαται σε κοριτσιστικα σεντονια.μιλουσα προχθες με μια φιλη που εχει ηδη κοριτσι και περιμενει αγορι και μου ειπε οτι μεσα στο σπιτι θα φοραει τ αρουχα της κορης.εγω παντως δεν θα το εκανα.[/quo
Με τιποτα Γεωργια κι εγω ολα ροζ τα εχω, θα παω να του αγορασω κι σεντονια κι φορμακια..
Μην τρελαθουμε..

747ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:15 pm

Nancy82

Nancy82
Γεωργία πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Βέβαια πρώτα ο Θεός όταν εγώ γυρίσω στη δουλειά η μπέμπα θα είναι 13-14 μηνών οπότε δεν θα πίνει μόνο γάλα! Αλλά είναι μια ωραία λύση αν μπρώ να συνεχίσω!
Πάντως γι αυτό που λες με τα ρουχάκια εγώ δεν θα το έκανα! Βέβαια δεν έχω πρώτο παιδάκι αλλά...μπορεί για τα σεντόνια να μην είχα θέμα αν και θα κοιτάξω όσο μπορώ να είναι ουδέτερα, αλλά για τα ρούχα ροζουλιά δεν θα φόραγα στο γιο μου!
Βούλα αν μπορέσεις να τη ρωτήσεις θα μου κάνεις μεγάλη χάρη! Είσαι πολύ τυχερή που την πέτυχες! Θα ψαχτώ κι εγώ βέβαια να δω τι πουλιά θα πιάσω!

748ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:24 pm

voula1980

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nancy82 έγραψε:Γεωργία πολύ ενδιαφέρον το θέμα. Βέβαια πρώτα ο Θεός όταν εγώ γυρίσω στη δουλειά η μπέμπα θα είναι 13-14 μηνών οπότε δεν θα πίνει μόνο γάλα! Αλλά είναι μια ωραία λύση αν μπρώ να συνεχίσω!
Πάντως γι αυτό που λες με τα ρουχάκια εγώ δεν θα το έκανα! Βέβαια δεν έχω πρώτο παιδάκι αλλά...μπορεί για τα σεντόνια να μην είχα θέμα αν και θα κοιτάξω όσο μπορώ να είναι ουδέτερα, αλλά για τα ρούχα ροζουλιά δεν θα φόραγα στο γιο μου!
Βούλα αν μπορέσεις να τη ρωτήσεις θα μου κάνεις μεγάλη χάρη! Είσαι πολύ τυχερή που την πέτυχες! Θα ψαχτώ κι εγώ βέβαια να δω τι πουλιά θα πιάσω!

Νανσυ θυμησε το μου, γυρω στις 26 με 28 Φλεβαρη θα την παω, ουτε να το σκεφτεσαι,δεν ξερεις ποσο της αρεσει της παιδιατρου μου που οι νεες μανουλες το ψαχνουν για θηλασμο..Θα χαρει πολυ να βοηθησει...Ναι ειμαι τυχερη που την βρηκα κι για αλλα θεματα, ας πουμε η Μαρια μου, δεν εχει φαει ποτε κρεμες εμπορίου , ρυζαλευρα, φαριν λακτε κι τετοια, μονο φρουτοκρεμα που την εφτιαχνα κι την φτιαχνω εγω,αυγο κι την σουπα απο λαχανικα με κρεας κι το απογευμα η γιαουρτακι οχι παιδικο το κανονικο, η τραχανά η τωρα που μεγάλωσε τοστ..Εμενα μου αρεσει που δεν ειναι υπερ του ετοιμου....

749ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:31 pm

τουρτιτσα

τουρτιτσα
[quote="voula1980"]
τουρτιτσα έγραψε:
voula1980 έγραψε:
Μπραβο ρε Γεωργια σαν κι εμενα κι εσυ, οσες
φορες εχω παει για να ψωνισω στο μπεμπη,
καταληγω στη Μαρια να ψωνιζω κι εμενα με επιασε ζαλη την Παρασκευή, ξεκουρασου...

πανω σε αυτο να ρωτησω τις μαμαδες που εχουν ηδη κοριτσια.θα βαζατε μεσα στο σπιτι στον γιο σας ρουχα της μεγαλης.φανελακια,καλτσες,να κοιμαται σε κοριτσιστικα σεντονια.μιλουσα προχθες με μια φιλη που εχει ηδη κοριτσι και περιμενει αγορι και μου ειπε οτι μεσα στο σπιτι θα φοραει τ αρουχα της κορης.εγω παντως δεν θα το εκανα.[/quo
Με τιποτα Γεωργια κι εγω ολα ροζ τα εχω, θα παω να του αγορασω κι σεντονια κι φορμακια..
Μην τρελαθουμε..

ειπα μηπως ειμαι εγω υπερβολικη και το βλεπω περιεργο,αλλα δεν ειμαι,

750ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 - Σελίδα 30 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013!!! # 4 Δευ Φεβ 04, 2013 1:34 pm

Nancy82

Nancy82
Θα στο ξαναθυμίσω Βούλα μου! Και πάλι σ΄ευχαριστώ! Πάντως ακούγεται πάρα πολύ καλή η γιατρός σας! Μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε κι εμείς έναν ή μία τέτοια παιδίατρο! Με προβλημάτισες και με βλέπω θα κοιτάζω το ταβάνι πάλι! χα,χα,χα! Όχι ότι θέλω και πολύ τις τελευταίες μέρες για να είμαι άυπνη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις