1 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #8 Κυρ Απρ 07, 2013 1:06 pm
τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλοριζικο και το νεο θεματακι.
σε αυτο σιγουρα θα εχουμε γεννητουρια.
σε αυτο σιγουρα θα εχουμε γεννητουρια.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Nancy82 έγραψε:Παλιόκαιρο σήμερα! Εν τω μεταξύ έκανα τη βλακεία και ήπια μια φλιτζάνα γάλα πριν κανένα δίωρο και νιώθω σαν να έφαγα ένα ολόκληρο αρνί! Τρελό φούσκωμα!
Lemonaki1 έγραψε:
κι εδώ τα ίδια συννεφιά σήμερα..
εγώ έφαγα λίγο κέικ κ λέω να πιώ κ εγώ λίγο γαλατάκι..σήμερα η πρώτη μέρα στο καινούργιο σπίτι κ πρώτη φορά που μένω μόνη μου χωρίς τους γονείς..
Nancy82 έγραψε:Lemonaki1 έγραψε:
κι εδώ τα ίδια συννεφιά σήμερα..
εγώ έφαγα λίγο κέικ κ λέω να πιώ κ εγώ λίγο γαλατάκι..σήμερα η πρώτη μέρα στο καινούργιο σπίτι κ πρώτη φορά που μένω μόνη μου χωρίς τους γονείς..
Λεμονάκι καλορίζικο το σπιτάκι σας! Δεν είναι τίποτα χωρίς τους γονείς! Συνηθίζεις! Ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος! Εγώ μένω μόνη μου 12 χρόνια!
Stefy καλημερααα δεν μου ειπες τελικα που εμενες Καβαλα??stefy έγραψε:Καλημερα και απο μενα !!! Καλοριζικο και με το καλο ολες μας!!!
Diana91 έγραψε:Stefy καλημερααα δεν μου ειπες τελικα που εμενες Καβαλα??stefy έγραψε:Καλημερα και απο μενα !!! Καλοριζικο και με το καλο ολες μας!!!
Lemonaki1 έγραψε:
Ευχαριστώ Νάνσυ μου.. εγώ πάλι απο χθές κλαίω,2ώρες κοιμήθηκα μόνο.. δεν είναι κ τίποτα ακόμα έτοιμο στο σπίτι κ οι γονείς μου μένουν μακριά και μου φαίνονται όλα βουνό..μια συνήθεια είναι που θα πάει όταν θα έρθει η μπουμπού θα είναι όλα πιο εύκολα στο θέμα συνήθειας..
ααααααα ναι ναι εχεις δικιο με την γραματικη σε μπερδεψαstefy έγραψε:Diana91 έγραψε:Stefy καλημερααα δεν μου ειπες τελικα που εμενες Καβαλα??stefy έγραψε:Καλημερα και απο μενα !!! Καλοριζικο και με το καλο ολες μας!!!
Καβαλα???? Με καποια αλλη με μπερδευεις...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης