26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 #8 Δευ Απρ 08, 2013 7:38 am
nantiaf
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κι απο μένα κοριτσάκια!!! Καλα γεννητούρια να εχουμε όλες, με το καλό τα μωράκια μας να έρθουν!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Λουκιαααααα τι ειδα μας αλατε απουια χθες??? πω πωω 12 μερουλες τπτ αντε με το καλοLoukia M. έγραψε:Καλησπερααα κοριτσια καλοριζικο ! Μαλλον το νημα θα το κοψω εγω σε 12 μερουλες αφου μπενω με προκληση! :p
Diana91 έγραψε:Λουκιαααααα τι ειδα μας αλατε απουια χθες??? πω πωω 12 μερουλες τπτ αντε με το καλοLoukia M. έγραψε:Καλησπερααα κοριτσια καλοριζικο ! Μαλλον το νημα θα το κοψω εγω σε 12 μερουλες αφου μπενω με προκληση! :p
Loukia M. έγραψε: πω πωω 12 μερουλες τπτ αντε με το καλο
Loukia M. έγραψε:Κοριτσιααα σας ευχαριστω πολυ , ! Και η δικια μου πρωορουλα θα ναι 38 εβδ ! Γιατι κανονικα πητ εχω 4-5 ! Με το καλο τα μπεμπακια σας !!!:***
Loukia M. έγραψε:Κοριτσιααα σας ευχαριστω πολυ , ! Και η δικια μου πρωορουλα θα ναι 38 εβδ ! Γιατι κανονικα πητ εχω 4-5 ! Με το καλο τα μπεμπακια σας !!!:***
Catty έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τι καταλάβεις γιατι στη συχνοουρια πας πολλές φορές στην τουαλέτα και κατουρας λίγο οταν σπάσουν τα νερά με το καλο θα τρέχει σαν βρύση και εσυ δεν θα μπορεις να το σταματήσεις δεν πονάει καθόλου απλα τρέχουν νερά απο τα πόδια σου
Loukia M. έγραψε:Οχι κοριτσια μου το ειπα με την εννοια οτι θα βγει πριν να το αποφασισει η ιδια, και το αποφασιζουμε εμεις για αυτην για αυτο την ειπα πρωορουλα ! Αλλα το ξερω οτι θα ειναι μια χαρααα !
madmommy έγραψε:κοριτσια το νινι μου εφτασε 2687!! μεγαλος ε???αν και ο γιατρος μου ειπε ολα μια χαρα μιας και η καμπυλη μου ειναι μεσα στα φυσιολογικα !!!με στελνει και για ντομπλερ βεβαια δεν πολυκαταλαβα για ποιο λογο αφου το μωρο ειναι οκ στα κιλα του βεβαια πατησε στα ινομυωματα που εχω και για να μην εχουμε κανενα προβλημα στην αιματωση λογω αυτων....αλλο ενα κατοσταρικο εκει ...και τα εξοδα δεν εχουν τελειωμο βεβαια θα μου πειτε σιγα για το μωρο χαλαλι εννοειται για παν ενδεχομενο αλλα ειμαστε αρκετα στριμωγμενα αυτον το καιρο
Lia.X έγραψε: καλημερα κοριτσάκια !!
χθες πηγα κι εγω στο γιατρο μου !!!αλλα.....δεν ημουν μες την χαρα....
ειχα ραντεβου 7.30 και 3 ειχα κατι υγρα...και με εστειλε στην κλινικη που θα γεννησω,,,
μου κάναν καρδιοτοκογραφο...όλα τελεια ...μου ειδαν τα υγρα δεν ηταν αμνιακο υγρο (παλι καλα παναγια μου!! )μιλησε ο γιατρος μου με τις κοπελες που με ειδαν και με διωξαν...
εφυγα για το γιατρο μου χωρις αγχος....
πάω στο γιατρο μου να με δει λοιπον.....
τρααχηλος 3,5 -μια χαρα
το μωρο - 2500 -μια χαρα
το αμνιακο υγρο -μια χαρα
το doppler - μια χαρα !!
ολα τελεια !!! αλλά με βρηκε κολπιτιδα....επιδη ειχα πριν μεινω εγκυος ...έκανε την επανεμφανιση της.
ξάπλα-αντιβίωση- κολπικά υπόθετα -και 2 ενεσεις κορτιζονης γιατι μπορει να σπάσουν τα νερα απ την κολπιτιδα.....
τι να πω ?? μεχρι τωρα ημουν τελεια ....και τωρα....
Lia.X έγραψε: καλημερα κοριτσάκια !!
χθες πηγα κι εγω στο γιατρο μου !!!αλλα.....δεν ημουν μες την χαρα....
ειχα ραντεβου 7.30 και 3 ειχα κατι υγρα...και με εστειλε στην κλινικη που θα γεννησω,,,
μου κάναν καρδιοτοκογραφο...όλα τελεια ...μου ειδαν τα υγρα δεν ηταν αμνιακο υγρο (παλι καλα παναγια μου!! )μιλησε ο γιατρος μου με τις κοπελες που με ειδαν και με διωξαν...
εφυγα για το γιατρο μου χωρις αγχος....
πάω στο γιατρο μου να με δει λοιπον.....
τρααχηλος 3,5 -μια χαρα
το μωρο - 2500 -μια χαρα
το αμνιακο υγρο -μια χαρα
το doppler - μια χαρα !!
ολα τελεια !!! αλλά με βρηκε κολπιτιδα....επιδη ειχα πριν μεινω εγκυος ...έκανε την επανεμφανιση της.
ξάπλα-αντιβίωση- κολπικά υπόθετα -και 2 ενεσεις κορτιζονης γιατι μπορει να σπάσουν τα νερα απ την κολπιτιδα.....
τι να πω ?? μεχρι τωρα ημουν τελεια ....και τωρα....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης