51 Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Τρι Αυγ 10, 2010 11:52 pm
Olivia
Admin
bou-boukitsa έγραψε:Olivia έγραψε:Ας γράψω και εγώ τη δικιά μας ιστορία...
Ήταν ένα ζεστό πρωινό του Μαίου και είχα φαγωθεί να κάνουμε επιτέλους το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα. Ο Μάνος είχε να πάει πρώτα σε μια δουλειά.
"Ντύσου, ετοιμάσου και σε δυο ώρες είμαι πίσω να φύγουμε για θάλασσα', μου είπε.
Αρχίζω και εγώ τις πρόβες με τα μαγιό, τα παρεό, βάζω στην τσίτα καλοκαιρινά τραγούδια και γενικά είμαι μέσα στην τρελή χαρά που επιτέλους θα με πήγαινε θάλασσα.
Ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο Μάνος που μου λέει
"Αγάπη μουυυυ, σε πειράζει πολύ να μην πάμε τελικά για μπάνιο; Να έρθω να σε πάρω για φαγητό; Πεινάω!"
Το τι βρισίδι του έριξα από μέσα μου δεν περιγράφεται. Έβγαζα το μαγιό και έβαζα τα κανονικά μου ρούχα και παραμιλούσα. Ήθελα να τον σκοτώσω!!!!
Τελικά, πήγαμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο και με το που καθόμαστε μου δίνει ένα μικρό βελούδινο τσαντάκι, πολύ κλασικό και "αριστοκρατικό".
Χαμπάρι δεν πήρα...
Το ανοίγω και τι να δω;
Δυο βέρες!!!!!!!!
Περιττό να σας πω ότι με πήραν τα ζουμιά! Γελούσε και αυτός συγκινημένος και μου είπε,
"Άξιζε που έχασες το μπάνιο σου;'
Ένα μήνα και κάτι μετά κρατούσα το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια μου και 30 Σεπτεμβρίου παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και περάσαμε τόσο τέλεια που δεν θα κάνουμε θρησκευτικό!
οχι βρε ..να κανετε ....ετσι και αλλιως εσυ ''το εχεις'' με τον κοσμο..θα περασετε παλι τελεια..και μπορεισ να εχεις και τη μικρη παρανυφακι...ειναι ωραια!!
Το έχω με τον κόσμο, αλλά σε κάτι τέτοιες στιγμές προτιμώ τους λίγους!
Ίσως το κάνουμε κάποια άλλη στιγμή σαν ανανέωση όρκων, όπως η Σελίν Ντιόν ένα πράγμα!