Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
197 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 197 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:23 pm

halla

halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ede έγραψε:Αχ κορτισαι εγω δεν τα μπορω αυτα. Εχω πει οτι ειμαι λιγο αγκυρω. αν γονατιζε και με εκανε προταση θα ελεγα οτι ειναι πολυ γελοιος ο κυριοςLaughing Laughing Laughing συγνωμη. ειμαι αγγουρι. Δεν τον εχω τον ρομαντισμο. απλα μετα απο τα χρονια που ήμασταν μαζί καποια στιγμή ξεκινήσαμε να λέμε οτι θα πρεπει να φτιάξουμε το σπιτι κλπ. Δαχτυλιδι μου πηρε οταν γεννησα το γιο μας.
τέλεια έχω ακόμα ελπίδες!!! ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 654316 

77ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:23 pm

zini

zini
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ede έγραψε:Αχ κορτισαι εγω δεν τα μπορω αυτα. Εχω πει οτι ειμαι λιγο αγκυρω. αν γονατιζε και με εκανε προταση θα ελεγα οτι ειναι πολυ γελοιος ο κυριοςLaughing Laughing Laughing συγνωμη. ειμαι αγγουρι. Δεν τον εχω τον ρομαντισμο. απλα μετα απο τα χρονια που ήμασταν μαζί καποια στιγμή ξεκινήσαμε να λέμε οτι θα πρεπει να φτιάξουμε το σπιτι κλπ. Δαχτυλιδι μου πηρε οταν γεννησα το γιο μας.

και εγω δεν τα μπορω τα ρομαντικα! και εμενα στην γενα μου πηρε το δαχτυλιδι! και ειμασταν ηδη ενα χρονο παντρεμενοι!

78ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:23 pm

margdimitra

margdimitra

Ρε ede μπας και είσαι εγω? η πλάκα είναι ότι πολλές φορές κάνουμε χαβαλε κι λέει ότι το έπαιζα πολ´υ άνετη και δεν πήρε πρέφα τη φάση.
Δαχτυλίδι πήρα φέτος στην επέτειο των 11 χρόνων γάμου.

79ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:27 pm

ede

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:

Ρε ede μπας και είσαι εγω? η πλάκα είναι ότι πολλές φορές κάνουμε χαβαλε κι λέει ότι το έπαιζα πολ´υ άνετη και δεν πήρε πρέφα τη φάση.
ναι κορίτσια δεν τα μπορώ ,δεν τα μπορώ. Μονο που τα διαβαζωΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 534787 και ειχα τύχει να ειμαι μπροστά σε μια προταση ενός δικού μου ατ΄΄ομου που την έκανε δημ΄΄οσια και απορώ πως κρατήθηκα να μην πεσω κατω απο τα γελια.

80ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:34 pm

margdimitra

margdimitra
Υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία γάμου πάντως.
Ακούς και κάτι τιμές...

81ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:38 pm

halla

halla
ede έγραψε:
margdimitra έγραψε:

ναι κορίτσια δεν τα μπορώ ,δεν τα μπορώ. Μονο που τα διαβαζωΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 534787 και ειχα τύχει να ειμαι μπροστά σε μια προταση ενός δικού μου ατ΄΄ομου που την έκανε δημ΄΄οσια και απορώ πως κρατήθηκα να μην πεσω κατω απο τα γελια.
Ενα δίκιο το χεις, χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Κι εγώ μια απ τα ίδια. Αν και συγκινούμαι εύκολα. Δεν ξέρω αν το ένα αναιρεί το άλλο. Σε αντίθεση με τον άντρα μου που είναι αρκετά ρομαντικός.

82ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:43 pm

zini

zini
νταξει εγω μπορω να πω οι συναισθηματικη ειμαι. αυτα τα ρομαντικα δεν μπορω, αν και δεν μου εχουν συμβει! ομως ο καθενας οτι του αρεσει. σιγουρα οι κοπελες που δεχτηκαν μια ρονατικη προταση δεν θα το ξεχασουν ποτε.

83ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 1:14 pm

Γ_

Γ_
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχου... Τι γλυκές,αστείες,ρομαντικές και ζουζουνίστικες οι ιστορίες σας... Very Happy 

Αντε και στα δικά μας!!!! ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 654316 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 654316 

(γκουχουυυυυυυυυυ)

*του έδωσα λινκ να διαβάσει τι γίνεται μπας και πάρει καμιά ιδέα! χαχαΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 4872 

84ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Πεμ Ιουλ 11, 2013 6:30 pm

inka

inka
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
halla έγραψε:Πρέπει να είμαι η μοναδική κοπέλα που... δεν θυμάται την πρόταση γάμου της. Ηξερα από την αρχή οτι παμε για σοβαρά, μου το είχε περάσει ότι ειχε επενδύσει πάνω μου. Πρέπει να είχα τουλάχιστον 50 προτάσεις μέχρι να παντρευτούμε! Οταν με έπαιρνε αγκαλιά, όταν μαγείρευα, όταν κάναμε έρωτα, όταν παίζαμε, όταν πειραζομασταν!! Και η αγωνία ήταν πάντα ίδια, στα πράσινα μάτια του, παρόλο που του είχα απαντήσει και τις 50 φορές ΝΑΙ! Τις τελευταίες φορές του απάντησα και κάτι όχι έτσι να σπάσουμε λίγη πλάκα! Αυτό που θυμάμαι έντονα, είναι οταν πήγε στη μαμά μου, γονάτισε, και της είπε, θα μου δώσεις την κόρη  σου; Και εκείνη δάκρυσε και του είπε, "Με την ευχή μου". Ηταν τόσο συγκινητικό!

Καρμπον η δική μας περιπτωση.,,,ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 215994 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 215994 

85ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Παρ Ιουλ 12, 2013 4:01 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
halla θα βάλω τα κλάμματα Smile 
Πάντα έτσι αγαπημένοι!

86ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Παρ Ιουλ 12, 2013 4:03 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama_sto_synnefaki έγραψε:halla θα βάλω τα κλάμματα Smile 
Πάντα έτσι αγαπημένοι!

Και μ'ένα (ή όσα θέλετε χεχε) μωράκι σας εύχομαι!

87ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Παρ Ιουλ 12, 2013 5:43 am

halla

halla
mama_sto_synnefaki έγραψε:halla θα βάλω τα κλάμματα Smile 
Πάντα έτσι αγαπημένοι!
Eυχαριστούμε!! I love you 

88ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Παρ Ιουλ 26, 2013 1:23 pm

Fairy87

Fairy87
αααα τι ωραίο θέμα!!!

εμάς ήταν ανήμερα του άγιου Βαλεντίνου  μου είχαμε πάει 2ημερο στο εξοχικό τον κουμπάρων μας που έδωσαν τα κλειδιά, μου είχε πάρει μπαλόνι καρδιά και κόκκινα τριανταφυλλα αφού κάναμε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα με κεράκια και κόκκινο κρασί μου λέει ο άντρας μου μη βγεις από το μπάνιο θα σου πω εγώ το οκ του λέω οκ. περνάνε 10 λεπτά και μου λέει βγεις αφού βγήκα είδα κεράκια γεμάτο στο πάτωμα το stil got the blues από τον gary moore να παίζει στο laptop (ξέροντας πως είναι το αγαπημένο μου) και αυτόν να μου ζητάει να χορέψουμε αφού χορεύαμε μου λέει κλείσε τα μάτια σου άλλα επειδή σε ξέρω όμως θα στα δέσω εγώ και περίμενε. δεν πήγε καν το μυαλό μου μετά από λίγο με δεμένα πλέον μάτια ήρθε και μου ψιθύρισε στο αυτί "θέλεις να γίνεις γυναίκα μου???" κρατώντας το δακτυλίδι η αντίδραση μου είναι για γέλια ¨"πλάκα με κάνεις" του είπα χαχχχχαχαχ παρόλα αυτά του είπα το μεγάλο Ναι με συγκίνηση  εκείνο το βράδυ θα το θυμάμαι για πάντα.....

89ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Σαβ Ιουλ 27, 2013 12:14 am

kat_laz

kat_laz
Fairy87 έγραψε:αααα τι ωραίο θέμα!!!

εμάς ήταν ανήμερα του άγιου Βαλεντίνου  μου είχαμε πάει 2ημερο στο εξοχικό τον κουμπάρων μας που έδωσαν τα κλειδιά, μου είχε πάρει μπαλόνι καρδιά και κόκκινα τριανταφυλλα αφού κάναμε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα με κεράκια και κόκκινο κρασί μου λέει ο άντρας μου μη βγεις από το μπάνιο θα σου πω εγώ το οκ του λέω οκ. περνάνε 10 λεπτά και μου λέει βγεις αφού βγήκα είδα κεράκια γεμάτο στο πάτωμα το stil got the blues από τον gary moore να παίζει στο laptop (ξέροντας πως είναι το αγαπημένο μου) και αυτόν να μου ζητάει να χορέψουμε αφού χορεύαμε μου λέει κλείσε τα μάτια σου άλλα επειδή σε ξέρω όμως θα στα δέσω εγώ και περίμενε. δεν πήγε καν το μυαλό μου μετά από λίγο με δεμένα πλέον μάτια ήρθε και μου ψιθύρισε στο αυτί "θέλεις να γίνεις γυναίκα μου???" κρατώντας το δακτυλίδι η αντίδραση μου είναι για γέλια ¨"πλάκα με κάνεις" του είπα χαχχχχαχαχ παρόλα αυτά του είπα το μεγάλο Ναι με συγκίνηση  εκείνο το βράδυ θα το θυμάμαι για πάντα.....

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 534787  ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 534787  ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 534787 

90ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Σαβ Ιουλ 27, 2013 12:16 am

kat_laz

kat_laz
Τα πρώτα Χριστούγεννα (μαζί με το μωρό) κρέμασε στο δέντρο το δαχτυλίδι με μια φωτογραφία τους μαζί που έλεγε "Θα μας παντρευτείς?"
Λες και υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ... Laughing  Laughing  Laughing 

91ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Σαβ Ιουλ 27, 2013 12:57 am

reniapa

reniapa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλημερα..πολυ ωραιο θεμα..!!ακουστε κ την δικια μου ιστορια..!! 

ειμαστε με τον ανδρα μου μαζι 4 χρονια..παντρεμενοι σχεδον 1 χρονο (σχεδον) παντρευτηκαμε με πολιτικο γτ θελαμε να μπουμε στ σπιτι μας να τακτοποιηθουμε κ να κανουμε οικογενεια..κ για να γινει αυτο εδω στ μερη μας επρεπε να παντρευτουμε..τα οικονομικα των γονιων μας δε ηταν καλα ετσι καναμε το πολιτικο κ αργοτερα θα κανουμε το θρησκευτικο μαζι με την βαφτιση..!δεν ειχαμε αποφασισει ακομα ποτε θα κανουμε το πολιτικο ουτε τιποτα απ ολα αυτα.!γτ ασχολιομοσταν με τις ετοιμασιες του σπιτιου..! μια μερα λοιπον μου λεει πως θα παει στη πολη να παει να παρει φαγητο..παω εγω στο σπιτι μας το παλιο και ερχετε μετα απο καποια ωρα..!!μου λεει πως κανονισε με κατι φιλουσ μας να παμε για καφε κατα τις 7 την πεμπτη το απογευμα..λεω νταξει..ετοιμαστηκαμε και πηγαμε..ειχε ετοιμασει το αμαξι ο ανδρας μου αν κ μου φανηκε περιεργο γτ συνεχεια κατεβαιναμε με την μηχανη και μπαινω μεσα..για να φτασουμε στ πολη ειναι καποι αποσταση 10 λεπτων..ενω ειμασταν στο αμαξι μου λεει μωρο μου βγαλε μου τα γυαλια απο το ντουλαπακι γτ με πειραζει ο ηλιος..του λεω με δουλευεις?αφου δεν ειναι τοσο εντονος..τελοσπαντων το ανοιγω και βλεπω ενα κοχυλι καπως μισοανοιγομενο και ενα χαρτι..(εδω να πω οτι ο ανδρας μου βουταει στη θαλασσα βαθια και ασχολειτε με ψαρια κοχυλια και τετοια πραγματα..του αρεσει πολυ να εξερευνει)δεν μου ηταν παραξενο το κοχυλι γτ μ ειχε προσφερει κ αλλα παλιοτερα..ανοιγω το κοχυλι και βλεπω ενα μονοπετρο και λεω τι ειναι αυτο??μου λεει δες το χαρτι..βλεπω το χαρτι και ειναι απο το δημο τα παραβολα που ειχε πληρωσει κενα μικρο χαρτακι οτι στη 7 το απογευμα θα τελεσθει ο πολιτικος γαμος με τ ονοματα μας..τρελενομαι εγω..δε μπορουσα να μιλησω και φτανουμε..κατεβαινει απο το αμαξι..μου βαζει το μονοπετρο και βλεπω τα πεθερικα μου τουσ γονεις μου και ολους τ φιλους μας να μας περιμενουν απ ξω απο το δημαρχειο..συγκινηθηκα τοσο πολυ που δε μπορουσα να μιλησω..μπηκαμε μεσα καναμε το πολιτικο..σε 5 λεπτα ειχε τελειωσει..κ μετα ακολουθησε στο σπιτι των γονιων μου ενα τραπεζι με φαγητα κ χορο και ενα παπα για να μας βαλει τις βερες..μια τουρτα με καρδια κοκκινη και γραμμενα τ ονοματα μας επανω και στη μεση μια μικρι φωτογραφια μας..ημουν τοσο συγκινημενη κοριτσια...δεν ειχα καταλαβει τιποτα απ ολα αυτα..ποτε τ κανονισανε ποτε προλαβαν..αχ.και τωρα εχουμε ξεκινησει προσπαθειες για ενα μωρακι..αυτη ηταν η ιστορια μου..ελπιζω να σας αρεσε..ευχομαι σε οσες δ εχουν παντρευτει ακομα με το καλο και ενα σπορακι στ κοιλια μας..

92ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Σαβ Ιουλ 27, 2013 1:09 am

mariketi

mariketi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο του ρομαντικου ανθρωπου. Ο αντρας μου ηξερε οτι αν εφτιαχνε ατμοσφαιρα για να μου κανει προταση μπορει να του ελεγα και οχι. Ετσι ειχαμε συζητησει αοριστα το ποτε περιπου θα παντρευτουμε. Αυτο που εκανε και ηταν εκπληξη που μου αρεσε ηταν οτι ερχεται μια μερα και μου λεει μην κανονισεις τιποτα για τις 2 Ιουλιου. Εγω τον ρωταω γιατι θα παμε καπου; Οχι μου λεει παντρευομαστε και μου δειχνει την εφημεριδα οπου ειχε δωσει την αναγγελλια του γαμου. Τρελλαθηκα απο χαρα γιατι δεν το περιμενα.

93ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Σαβ Ιουλ 27, 2013 2:40 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω δεν μπορω να θυμηθω πώς εγινε και πού. Οκ, καταλαβαινεις αν το πραγμα πάει σοβαρα, οταν εισαι με τον άλλο 5-6 χρονια, αλλά καποια στιγμη πρεπει να συννενοηθειτε με τον άλλο για να ειστε τουλαχιστον στο ιδιο μερος την ιδια στιμγη και να παντρευτειτε Razz  
Ε αυτη τη στιγμη δεν μπορω να προσδιορισω, πότε εγινε. Δεν θυμαμαι, νομιζω ενα βραδυ απλα σκεφτηκαμε να κλεισουμε εκκλησια και κεντρο, για το γαμο και το ανακοινωσαμε στους γονεις μας. Δαχτυλιδια και διαμαντια του ειχα απαγορεψει ρητα να αγορασει - δεν φοραω κοσμηματα γενικα, και τη βερα με το ζορι τη φοραω, οταν τη φοραω. Απλα συνεβη, κι ας ειχα κι εγω στο μυαλο μου κερια και λουλουδια και ρομαντικα βραδυα Rolling Eyes 

94ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Κυρ Ιουλ 28, 2013 12:58 pm

Fairy87

Fairy87
kat_laz έγραψε:Τα πρώτα Χριστούγεννα (μαζί με το μωρό) κρέμασε στο δέντρο το δαχτυλίδι με μια φωτογραφία τους μαζί που έλεγε "Θα μας παντρευτείς?"
Λες και υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ...  Laughing   Laughing   Laughing 

αχ τι τελειοοοοοο!!!!

95ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ Κυρ Ιουλ 28, 2013 2:54 pm

mamalife

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω που χαζευω στο youtube μου αρεσε παρα πολυ αυτη η προταση γαμου... https://www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0
δεν ειναι φοβερη?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις