26 Απ: παλινδρομηση η κολικοι;;;; Σαβ Μαρ 02, 2013 8:02 am
dimitra al
Πανταχού παρούσα!
μια απο τα ιδια κι εμεισ!το epadoren ειναι γαλα για κολικους? εγω οταν κανει ετσι να τραβιεται δεν την δινω γαλα.πολλεσ φορεσ ρουφανε πολυ την πιπιλα απο το ζορι τουσ εμενα τουλαχιστον ετσι κανει.ακομα κι αν ειναι η ωρα της να φαει τησ δινω πιπιλα αφου ,δεν τρωει ετσι κι αλλιως...μονο κλαιει...και μετα οταν ειναι ηρεμη τρωει εστω και τα 80 και μετα κοιμαται κατευθειαν...εμενα η παιδιατροσ μου ειπε aptamil extra care που ειναι για κολικους.φαντασου οτι πριν δεκα μερες την ιδινα μονο δικο μου και χτυπιοταν το ιδιο...!!!zouzouna1 έγραψε:blackfield έγραψε:το ιδιο κανω κ εγω.τον ταιζω συχνα μια πινει 20 μια 40 κ στην καλυτερη 80 αλλα κανει μιση ωρα να τα πιει αν ειναι ηρεμος αλλιως στριβει κεφαλι,μαζευει ποδια κ νιωθω οτι του δινω να πιει κανενα οξυ αφου βογγαει απο το γαλα,πινει 40 κ μετα αρχιζει το πανηγυρι.τοσο καιρο πινει epadoren αλλα ο πονος πονος.εχω τρελαθει.αμα πιει 550ml ολη μερα κανω παρτι κ λεω δοξα το θεο.ποτε θα πινει αραγε νορμαλ ΠΟΤΕ;;;
Αχ, αχ τι μου θυμισες. Τα ιδια ακριβως περασα. Τεφτερακι κρατουσα απο 2 μηνων μεχρι 7 μηνων. Σημειωνα ακομη και τα 5ml. Το μπιμπερο ειχε γινει προεκταση του χεριου μου. Υπηρχαν και μερες που επινε 400ml,. Υπομονη θελει και θα περασει.Οταν φτασαμε 4 μηνων σταματησαν οι εντονοι πονοι και επινε το γαλα της με ευχαριστηση. Ειχε συνηθισει ομως τις σχετικα μικρες ποσοτητες, οποτε καθε 2 ωρες ετρωγε 100-120ml.