Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
510 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 510 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MagdalineK έγραψε:Γενικότερα δεν μας συμπαθούν πολύ οι Ισπανοί αλλά κ οι περισσότεροι στην Ευρώπη. Απλά αυτό που με νευριάζει εδώ είναι ότι ακόμα κ στον γιατρό που πάω την μικρή μου απαντάνε πάντα υποτιμητικά κ με θεωρούν ηλίθια όταν τους λέω ότι εμείς δεν δίνουμε γαριδάκια κ σοκολάτες σε παιδάκια τόσο μικρά κ γελάνε ειρωνικά. Anyway!

Α για τοσο πολυ μιλαμε ε?πωπωπ

Τουτουνακι τα γαλλικα δεν τα μπορω καθολου και με νευριαζουν πολυ οι Γαλλοι γιατι οταν καταλαβαινουν οτι δεν μιλαω γαλλικα δειχνουν τον εκνευρισμο τους,επισης σου βγαζουν γενικοτερα την ψυχη χαχα,και ενω καποιοι απο αυτους ξερουν αγγλικα μονο και μονο επειδη ειναι ψιλομυτηδες δεν δεχονται να μιλησουν αγγικα και συνεχιζουν στα γαλλικα ενω ξερουν οτι δεν καταλαβαινω γρι! Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την black beauty στις Δευ Ιαν 28, 2013 9:10 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
MagdalineK έγραψε:
arco iris έγραψε:
MagdalineK έγραψε:Prego nuova amica! Smile

Κοίτα αυτό μάλλον ισχύει για άλλες χώρες εκτος εάν είμαι super duper ξανθιά χαχαχαχαχα. Πάντως τώρα στην Ισπανία που μένουμε εδώ κ 8 μήνες μπορούμε να συνενοηθούμε!

madrid dijiste φιλεναδα??? γι αυτο.......για πανε barcelona μερια......

χαχαχαχαχα!! και στη Βαρκελώνη μιλάνε λίγα Ισπανικά!!! Very Happy

ξερω κοπελα μου, καθηγητρια ισπανικων εδω με μαστερ στο τι μιλανε ακριβως σε Μεξικο, Αργεντινη, Μαδριτη, Σεβιλλη, Βαρκελωνη, Πουερτο Ρικο, Περου κλπ κλπ...........

????????

Επισκέπτης
οι ισπανοι παιδια εχουν ενα κακο.....ιδιο με τους γερμανους.....νομιζουν οτι η φυλη τους ειναι.....καποια!

και υποτιμουν πολυ τους ξενους εστω κι αν απ τον τουρισμο βγαζουν τα τρελλα τους- μιλαμε για χωρα που εχει ολο το χρονο τοσους τουριστες που στο δρομο δεν ξερεις ποτε σε ποια χωρα εισαι απο τις τοσες γλωσσες που ακους

την τελευταια φορα που πηγα, στο ταξιδιωτικο γραφειο ελεγαν οτι δεν υπαρχει ουτε ενα δωματιο, και μολις πηρα τηλ και τους μιλησα στη γλωσσα τους βρηκαν αμεσως δωματιο .......ειναι καπως περιεργοι!

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε ρε συ!Εγω δεν ειχα επαφη με πολλους Ισπανους να σου πω την αληθεια για να καταλαβω ολα αυτα,ηταν ευγενεστατοι αν και φαινοταν οτι τους πειραζε που δεν ηξερα την γλωσσα τους γιατι με ρωτησανε γιατι κανεις δεν την μιλαει και εγω πολυ απλα τους ειπα πως δεν εχουμε πολλους Ισπανους και ο περισσοτερος κοσμος μιλαει τα αγγλικα οποτε δεν τιθεται θεμα!

Μα θα μας τρελανουν δηλαδη για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι ο Ελληνας πρεπει να μιλαει 100 γλωσσες?Μια φορα ειχαμε συζητηση με αλλους τουριστες(εθνικοτητα δεν θυμαμαι)και μου ειπαν το εξης σπουδαιο,απο την στιγμη που πας σε μια χωρα κοιταζεις να μαθεις και καποια πραγματα στην χωρα που πας διακοπες πχ την γλωσσα της,οχι πολλα πραγματα,απλα καθημερινες λεξεις!Και ενα δικιο το εχει εμεις σαν Ελληνες δηλαδη πως μιλαμε τοσες γλωσσες,και εμεις οταν παμε στις χωρες τους δεν προσπαθουμε να τους μιλαμε στην δικη τους γλωσσα?

Ειναι καπως αδικο ολο αυτο για τους Ελληνες!

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:οι ισπανοι παιδια εχουν ενα κακο.....ιδιο με τους γερμανους.....νομιζουν οτι η φυλη τους ειναι.....καποια!

και υποτιμουν πολυ τους ξενους εστω κι αν απ τον τουρισμο βγαζουν τα τρελλα τους- μιλαμε για χωρα που εχει ολο το χρονο τοσους τουριστες που στο δρομο δεν ξερεις ποτε σε ποια χωρα εισαι απο τις τοσες γλωσσες που ακους

την τελευταια φορα που πηγα, στο ταξιδιωτικο γραφειο ελεγαν οτι δεν υπαρχει ουτε ενα δωματιο, και μολις πηρα τηλ και τους μιλησα στη γλωσσα τους βρηκαν αμεσως δωματιο .......ειναι καπως περιεργοι!

Αααα τόσο πολύ!
Δεν το φανταζόμουν! Για τους Γερμανούς το ήξερα, αλλά αυτοί -υποτίθεται- έχουν πρόβλημα λόγω του αυξημένου αριθμου των μεταναστων (Τούρκων ιδίως) που πήγαν εκεί κι έμειναν! Οι Ισπανοί όμως, δεν έχουν παρόμοια θεματάκια, όπως λενε και τα κορίτσια, οι ξένοι τους ειναι ως επι το πλειστον τουριστες!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την toutounaki στις Δευ Ιαν 28, 2013 9:36 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
ναι μονο που οι ισπανοι εχουν μια γλωσσα που τη μιλαμε καμμια 45αρια κρατη ως μητρικη και χαλιουνται πολυ αμα πας εκει και δεν την ξερεις

και για εναν λογο απροσδιοριστο, νομιζουν οτι ολοι ξερουν ισπανικα

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και ομως τουτουνακι και εγω για αυτο απορησα οταν μου το ειπαν,υποτιθεται οτι απο αυτο ζουν κατα ενα μεγαλο βαθμο!Ειναι αυτο που ειπα λιγο παραπανω,θεωρουν οτι ο τουρισμος " καταστρεφει" και επιβαρυνει τον τοπο τους!

toutounaki

toutounaki
arco iris έγραψε:ναι μονο που οι ισπανοι εχουν μια γλωσσα που τη μιλαμε καμμια 45αρια κρατη ως μητρικη και χαλιουνται πολυ αμα πας εκει και δεν την ξερεις

Με αυτή τη λογική ο λόγος δεν είναι και τόσο απροσδιόριστος! Πάντως μακρυνη εξαδέλφη από τις ΗΠΑ έστειλε να παιδιά τους να μαθουν Ισπανικά ως 2η γλώσσα ακριβως επειδη ένα πολύ μεγάλο ποσοστό Αμερικανων ειναι ισπανοφωνοι!

????????

Επισκέπτης
στις ΗΠΑ και στην Αγγλια μαθαινουν ισπανικα στο σχολειο για δευτερη γλωσσα

toutounaki

toutounaki
black beauty έγραψε:Αντε ρε συ!Εγω δεν ειχα επαφη με πολλους Ισπανους να σου πω την αληθεια για να καταλαβω ολα αυτα,ηταν ευγενεστατοι αν και φαινοταν οτι τους πειραζε που δεν ηξερα την γλωσσα τους γιατι με ρωτησανε γιατι κανεις δεν την μιλαει και εγω πολυ απλα τους ειπα πως δεν εχουμε πολλους Ισπανους και ο περισσοτερος κοσμος μιλαει τα αγγλικα οποτε δεν τιθεται θεμα!

Μα θα μας τρελανουν δηλαδη για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι ο Ελληνας πρεπει να μιλαει 100 γλωσσες?Μια φορα ειχαμε συζητηση με αλλους τουριστες(εθνικοτητα δεν θυμαμαι)και μου ειπαν το εξης σπουδαιο,απο την στιγμη που πας σε μια χωρα κοιταζεις να μαθεις και καποια πραγματα στην χωρα που πας διακοπες πχ την γλωσσα της,οχι πολλα πραγματα,απλα καθημερινες λεξεις!Και ενα δικιο το εχει εμεις σαν Ελληνες δηλαδη πως μιλαμε τοσες γλωσσες,και εμεις οταν παμε στις χωρες τους δεν προσπαθουμε να τους μιλαμε στην δικη τους γλωσσα?
Ειναι καπως αδικο ολο αυτο για τους Ελληνες!

Σωστό είναι αυτό!

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:ναι μονο που οι ισπανοι εχουν μια γλωσσα που τη μιλαμε καμμια 45αρια κρατη ως μητρικη και χαλιουνται πολυ αμα πας εκει και δεν την ξερεις

Ακριβώς αυτό!!! Ήρθε εδώ ο Έλληνας με δουλειά ενω ανεβαίνει η ανεργία στα ύψη???? Στην πυρά!!!!! Και χωρίς να ξέρει τι γλώσσα μας???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MagdalineK στις Δευ Ιαν 28, 2013 10:07 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
MagdalineK έγραψε:[
Ακριβώς αυτό!!! Ήρθε εδώ ο Έλληνας με δουλειά ενω ανεβαίνει η ανεργία στα ύψη???? Στην πυρά!!!!!

εσυ να βλεπεις τα θετικα της ζωης εκει.....και ειναι πολλα κοριτσι μου, ειδικα οπως εγιναν τα πραγματα εδω......

toutounaki

toutounaki
arco iris έγραψε:
Ακριβώς αυτό!!! Ήρθε εδώ ο Έλληνας με δουλειά ενω ανεβαίνει η ανεργία στα ύψη???? Στην πυρά!!!!!

εσυ να βλεπεις τα θετικα της ζωης εκει.....και ειναι πολλα κοριτσι μου, ειδικα οπως εγιναν τα πραγματα εδω......

Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ!

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:

Προσπαθώ αλλά όταν πρέπει να πάω σε κάποιο γιατρό όπως έχω πάλι την Τετάρτη για τη μικρή μου λέω : Θεε μου τι θα ακούσω πάλι!!!!! όσο για την Ελλάδα ελπίζω κ εύχομαι σε καμία 5ετία να είναι καλύτερα τα πράγματα

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:

Προσπαθώ αλλά όταν πρέπει να πάω σε κάποιο γιατρό όπως έχω πάλι την Τετάρτη για τη μικρή μου λέω : Θεε μου τι θα ακούσω πάλι!!!!! όσο για την Ελλάδα ελπίζω κ εύχομαι σε καμία 5ετία να είναι καλύτερα τα πράγματα

????????

Επισκέπτης
10 ετια και βλεπουμε........

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπίζω και εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα πάντως σύντομα γιατί θα ήθελα η κόρη μου κάποια στιγμη να ζήσει στην Ελλάδα κ να μην είναι όπως οι γονείς της με μια βαλίτσα στο χερι.....

????????

Επισκέπτης
εισαι σε μια χωρα αγγελικη απο ευκαιριες οτι κι αν θελει να κανει το παιδι σου

σκεψου το καλα και ασε το παιδακι να ερχεται εδω να διασκεδαζει τα καλοκαιρια και να μην το εχει βαση αυτο το ελλαδισταν

MagdalineK

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
arco iris έγραψε:εισαι σε μια χωρα αγγελικη απο ευκαιριες οτι κι αν θελει να κανει το παιδι σου

σκεψου το καλα και ασε το παιδακι να ερχεται εδω να διασκεδαζει τα καλοκαιρια και να μην το εχει βαση αυτο το ελλαδισταν

Τα παντα εξαρτώνται απο τη δουλειά αλλα για το Ελλαδιστάν δεν έχεις αδικο. Πάντως καμμένη μου ακούγεσε

????????

Επισκέπτης
οχι δοξα το θεο εχουμε εναν να δουλευει εδω μεσα

απλα γενικα βλεπω τι γινεται

και γι αυτο μιλαω......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις