Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
199 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 199 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα στην αρχή που διάβασα το ποστ σου σε είδα πολύ απόλυτη και ήθελα να σου πω πως όταν έρθειτο μωρό σου με το καλό δεν ξέρεις αν τελικά κάνεις και αυτά που γράφεις αλλά τώρα είδα έγραψες πως δεν ξέρεις αν τελικά καταφέρεις να τηρήσεις και όσα λες.

Συμφωνώ και εγώ με την δική σου άποψη αλλά τα άτιμα αυτά τα συναισθήματα η αγάπη και η μανία της υπερπροστασίας μας κάνει ''ευάλωτες'' να πω ;

υποθέτω δλδ και γράφω με αυτά που βλέπω απο τις μαμάδες που έχω στην ζωή μου Very Happy

μυρτω

μυρτω
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ. Very Happy ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΨΥΧΙΚΕΣ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!) ΑΝΑΓΚΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ? ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ! ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ? ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! Η ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ "ΜΟΥ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΟΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΤΗΤΙΚΗ! ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Υ.Γ: ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ (ΑΓΚΑΛΙΕΣ)! Wink

ποσο συμφωνω σε ολαSmile
ενταξει βρε κοριτσια,οταν λεμε απ την πρωτη μερα θα παμε το μωρο στο δωματιο,δεν ειναι αναγκη να το παρετε τοις μετρητοις!αλλη μαμα θα το βαλει την πρωτη βδομαδα,αλλη τη δευτερη..νωρις τελος παντων!
κ εγω πολυ νωρις τα πηγα,τα δωματια ηταν κολλητα κ ειχαμε ανοιχτες τις πορτες,κιχ να κανουν μεχρι πανω πεταγομαι!
κ εννοειται πως το μωρο εχει ρευτει οταν το ξαπλωνεις κ αν εχει προβλημα με αναγωγες,πρεπει να κοιμαται σε κλιση.
εμενα προσωπικα,πιο κακο, εντος εισαγωγικων,μου φαινεται να κοιμαται το μωρο με τους γονεις,παρα καποια να το βαλει στο δωματιο απ την πρωτη μερα.
κ να προσθεσω κ κατι τελευαταιο:για το συνδρομο βρεφικου θανατου που ειπωθηκε παραπανω,ενας απο τους λογους που ισως το προκαλει,γιατι δεν γνωριζουμε επακριβως δυστυχως,ειναι κ οταν το βρεφος κοιμαται μαζι με γονεις στο ιδιο κρεβατι,ποσο μαλλον αν οι γονεις ειναι κ καπνιστες.(το εχω διαβασει σε επιστημο νικες μελετες,δεν το κατεβασα απ το κεφαλι μουSmile)
εγω για κανα τριμηνο μετα την εγκυμοσυνη δεν καπνιζα,ο αντρας μου ομως ναι..τι φταιει το βρεφακι να αναπνεει ολο το βραδυ ολο αυτο!

ΕΦΑΚΙ

ΕΦΑΚΙ
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σαφωs και οταν γινεσαι μανα αλλαζειs αποψειs για πολλα που πριν ησουν απολυτη.Συμφωνω,ομωs με την Αφρουλα στο οτι προσπαθειs σκληρα να τηρησειs καποια πραγματα που απο παιδαγωγικηs αποψηs ξερειs οτι ετσι πρεπει να γινουν(αναφερομαι γενικα και οχι μονο στο θεμα υπνου).

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
arco iris έγραψε:υπαρχει περιπτωση να ειναι λαθος να ειναι ενα παιδακι 7 μηνων διπλα στη μαμα του ρε παιδια???? εγω δεν ειμαι καθολου μοντερνα μαλλον....

κι εγω μαλλον αρχαια ειμαι.......

Maryanastasia

Maryanastasia
Rinoula έγραψε:Το μονο που θα ηθελα να πω ειναι οτι συστηνεται για αποφυγη του ΣΑΒΘ το μωρο να μην κοιμαται μονο του στο δωματιο το βραδυ... (και οχι δεν κοιμαμαι μαζι με την κορη μου).

Αυτο ακριβώς ηθελα να πω..

αλλο 26 μηνών άλλο 2 ημερων. κατα την αποψη μου το νεογέννητο επιβάλλεται να ειναι διπλα στην μαμα του .

Maryanastasia

Maryanastasia
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ. Very Happy ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ, ΨΥΧΙΚΕΣ, ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!) ΑΝΑΓΚΕΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ? ΤΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ, ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΖΕΣΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ! ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΜΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ? ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ! Η ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ "ΜΟΥ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΟΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΟΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΤΗΤΙΚΗ! ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ! ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

Υ.Γ: ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ (ΑΓΚΑΛΙΕΣ)! Wink

ναι βρε Αφρούλα μου αλλά ανεξαρτητο κ 3 ημερών δεν πάει...

οι μοντερνοι ψυχολόγοι εξάλλου λένε πως εως 6 μηνών ενα μωρακι δεν μπορεις να το κακομάθεις.

δεν μπορω να διανοηθώ να την βαλω σε αλλο δωματιο απο τωρα παντως!

Maryanastasia

Maryanastasia
Φιλακια Αφρουλα μου μπαι δε γουει...

ΥΓ ι γιατροί στην ιρλανδία θεωρουν απαραιτητο να ειναι εως 3 μηνών το μωρ΄δίπλα στην μαμά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα σας!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ 3ΜΗΝΩΝ!!!ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΟΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤ Ι ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ...ΦΩΝΕΣ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ...
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 2,5ΧΡΟΝΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ...Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΑΚΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ...ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΑΡΠΕΣ!!!
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 4 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΟΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ) ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ...ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΟΥΚΕΤΑ Κ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΜΑΖΙ...ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΑ ΚΥΛΗΣΑΝ ΟΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΑΤΑ ΦΩΝΕΣ Κ ΝΕΥΡΑ...ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ...ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΕΣΜΙΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!

????????

Επισκέπτης
για μενα δεν υπαρχει μπουσουλας να ακολουθησεις γιατι καθε παιδι ειναι διαφορετικο

εγω τον ειχα τον πρωτο πολλους μηνες διπλα μου.......μια μερα του ειπα θα πας σημερα στο δικο σου δωματιο και ειπε "ναι μαμα, στο δικο μου κρεβατι" πηγε και δεν ξανασυζητηθηκε καν το θεμα

οταν γεννηθηκε ο μικρος του ειπα (ηταν δυο χρονων ακριβως) οτι επειδη το μωρο ειναι μικρο και τη νυχτα ξυπναει και τρωει για να μην σε ενοχλει θα το εχω διπλα μου να μη σε ξυπναει και σενα, ε ρε παιδια, μας ελεγε καληνυχτα και πηγαινε στο κρεβατι του περιχαρης σας λεω...

μετα τους εβαλα μαζι και τωρα πολλες φορες ξυπναμε και τους βρισκουμε στο ιδιο κρεβατι........

ακουω ιστοριες και λεω δεν ειναι δυνατον!

EvitaS.

EvitaS.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όχι. Αν το θέλετε δεν είναι κακό. Αρκεί όμως να το θέλετε και οι δύο γονείς. Δε θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία του παιδιού το αν θα κοιμηθεί στο δωμάτιο του ή στο δωμάτιο των γονιών του. Σιγουρα όμως θα επηρεασει την ψυχολογία του αν οι γονείς δεν έχουν μια υγιή σχέση. Για παράδειγμα μια γνωστή μου κοιμάται με τον 2χρονο μικρό στην κρεβατοκάμαρα και ο άντρας της στον καναπέ του σαλονιού "για να μη στριμωξει το μωρό". Αυτό ναι είναι κακό.
Εγώ μετά τους τρεις-τεσσερις πρωτους μήνες τα πήγα και τα δύο στο δωματιο τους παρόλο που θήλαζα και έπρεπε να πηγαινοέρχομαι. Υπάρχουν όμως φορες που ζητάνε να κοιμηθουν στο δωμάτιο μας και τους το επιτρέπουμε γιατί δεν το θεωρούμε κακό, καθώς επίσης και στην περίπτωση που είναι κάποιο παιδί απ'τα δυο αρρωστο.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την EvitaS. στις Τετ Φεβ 20, 2013 12:08 am, 1 φορά

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η δικια μου ερχεται το πρωι μπορει 7 μπορει 8 στο δωματιο μας.οπως ερχεται ομως την ξαναπαει πισω ο μπαμπας γιατι αν εστω και 1 φορα ξαπλωσει θα το κανει συστημα.παιζουμε πολυ πανω στο κρεβατι τα απογευματα.συνεχεια.αλλα ΠΟΤΕ σε ωρα υπνου στο δικο μας.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω και τα δυο μου τα παιδακια τα εβαλα στο δωματιο τουε γυρω στον 5ο μηνα δεν ειχαμε προβλημα αλλα και καποιες φορες που το μωρακι γκρινιαζει παμε στο δωματιο του και κουναμε λιγο την κουνιτσα του και κοιμαται προβληματα υπνου δεν ειχα και με τους 2 γιους μου στο κρεββατι μας δεν κοιμουνται ποτε απο την στιγμη που κοιμηθηκαν στο δικο τους δωματιο αντε καμια φορα ο μεγαλος οταν εφευγε ο αντρας μου για την δουλεια να ερχοταν σπανια αυτο ειναι 7 χρονων και χτυπαει την πορτα οταν ειναι κλειστη για να μπει και ρωταει αν του επιτρεπουμε ειναι ο προσωπικος μας χωρος ως ζευγαρι και τον θελουμε μονο δικος μας

dimitrak78

dimitrak78
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εμένα πάντως η μεγάλη μου μέχρι και σήμερα που είναι 4 αν και κοιμάται στο κρεβάτι της το πρωί την βρίσκουμε ανάμεσά μας, ενώ η μικρή που είναι 2 δεν μπορεί με τίποτα να κοιμηθεί μαζί μας. Κάποιες φορές παλιότερα δυσανασχετησαμε που δεν μπορούσαμε να ευχαριστηθούμε το κρεβάτι μας αλλά τελικά τώρα που έχουν ελαχιστοποιηθεί οι επισκέψεις μου τόσο εγώ όσο και ο άντρας μου παραδεχόμαστε ότι μας λείπουν αφάνταστα οι βραδυνές αγκαλίτσες που μας έκανε. Δεν βιάζομαι καθόοοοοοοοοολου να μεγαλώσει

sofia 23/12/10

sofia 23/12/10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
niki_mitsos έγραψε:Καλησπέρα μανουλίτσες!Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και γι'αυτο εάν κάνω κάτι λάθος να με συνχωρέσετε!Ηθελα να μοιραστώ μαζί σας τις δικές μου σκέψεις κ να μου πείτε τις δικές σας γνώμες!Εχουμε ένα κοριτσάκι 25 μηνών...η λατρεία μας και τα πάντα στη ζωή μας!! I love you Εχουμε αρκετούς γονείς γύρω μας κ γενικά ακούω διάφορα στον τρόπο που τα μεγαλώνουν..ολοι μου λένε πως είναι πολύ μεγάλη η μπουμπού για να κοιμάται μαζί μας ακομη,οτι δεν θα πάει εύκολα στο δικό της δωμάτιο όταν αποφασίσουμε να την μεταφέρουμε και άλλα τέτοια!Εγώ όμως έχω άλλη γνώμη!Δε μας πηραζει ΚΑΘΟΛΟΥ αν δεν θέλει να πάει εύκολα στο δικό της δωμάτιο..άλλωστε ποιός ο λόγος να πάει σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία και το σημαντικότερο...ποιός ορίζει πότε "πρέπει" το παιδί να κοιμάται μόνο του;Υπάρχουν "πρέπει" στα παιδάκια...στα πιό σημαντικά πλασματακια της ζωής μας;;Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό που νιώθουμε για τα παιδιά μας;Εγώ θέλω το παιδί μου να κοιμάται με τα ποδια και τον ποπο της στα μούτρα μου!!!Καταστρέφω το χαρακτήρα του παιδιού μου έτσι δηλαδή; (εχω ακούσει και αυτό!!!)να σημειώσω εδώ πως κατα βάση κοιμάται στο κρεβατάκι της το οποίο βρίσκεται στο δωμάτιο μας...απλά υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια της νυχτας που ίσως να ζητήσει να έρθει ανάμεσά μας !!)Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα απο το να βλέπεις το μουτράκι του και το πόσο γαλήνιο είναι...Η γνώμη σας ποιά είναι μανουλίτσες γι'αυτο;;
kalispera na sou po katarxas oti emeis exoume ena agoraki sinomiliko me to paidaki sou 25 minon kai emeis 23/12/10 gennisa ego esi? kai den koimomaste apla sto idio domatio alla sto idio krevvati,kata tin gnomi m kapoia stigmi tha figei mono tou na paei sto domatio tou (kai tremo ayti tin mera)opote to euxaristieme oso perissotero mporo!!!tora an aeinai sosto i lathos den to ksero 100 tis 100 alla i diki mou gnomi den einai lathos!!!na sou zisei to paidaki sou na to xerese

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις